günaydın bacım napan nasılsın.
çiçemmmmmmm tırmalıyoz nabalım
bebişkoyu gördük ya keyfim bi yerine geldiii
sen nabin
günaydın kızlaarr,dün annemdeydim uğrayamadım,biraz okudum sayfaları herkezin keyfi yerinde çok şükür :) benimde keyfim erinde çok şükür,bugün üniden bir kız arkadaşımla buluşacam yani anlayacağınız yine yokum arkidişler bini özleyin anacııımmm:)
uykusuz bir gecenin ardından herkese günaydınnnnn
maşallah canm ya ne güzel geziyosun benim burda 1 tane arkadaşım var onun dışında kimse yok küçücük şehirde tıkıldık kaldık eşimle şimdi mecburiyet caddesi diye bir cadde var orayı gezecez cadde toplmada yürüyerek 10 dk geziliyodüşün yani tek eğlencemiz bu cadde.off adanamı özlüyorum,komşu kızlarını özlüyorum ilkokul,ortaokul,lise arkadaşlarımı özlüyorummmm
günaydın kızlar nasılsınız
oyyy sende mi Adanalıydın canım...maşallah hemşerim cogalıyo
neresindensin
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
evet canm adanalıyıkeskiden seyhan deniyordu ama şimdi çukurova oldu turgut özal tarafı. sen ne taraftan hemşerim
kızlar zamanımız artık daralıyor
ve çoğumuz kadınlarkulubune giremicez bir süre isteyen face grubumuza dahil olabilir
Doğumdan sonra daha sık görüşürüz
çok geçmiş olsun tatlım, sakın moralini bozma iyi düşünmeye çalış hep ve kendine çok dikkat etKizlar bebek dogum kanslina yerleşmiş suyum cok azalmış o kadar suds içiyorumerken dogum riskim vsr dua edin şeker sonucunu bekliyorum
canim seni anliyorum bende o durumdayim canim sen suan nerde oturuyorsun.maşallah canm ya ne güzel geziyosun benim burda 1 tane arkadaşım var onun dışında kimse yok küçücük şehirde tıkıldık kaldık eşimle şimdi mecburiyet caddesi diye bir cadde var orayı gezecez cadde toplmada yürüyerek 10 dk geziliyodüşün yani tek eğlencemiz bu cadde.off adanamı özlüyorum,komşu kızlarını özlüyorum ilkokul,ortaokul,lise arkadaşlarımı özlüyorummmm
Kizlar bebek dogum kanslina yerleşmiş suyum cok azalmış o kadar suds içiyorumerken dogum riskim vsr dua edin şeker sonucunu bekliyorum
Kizlar bebek dogum kanslina yerleşmiş suyum cok azalmış o kadar suds içiyorumerken dogum riskim vsr dua edin şeker sonucunu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?