2014 Şubat Anneleri

maşallah canm ya ne güzel geziyosun benim burda 1 tane arkadaşım var onun dışında kimse yok küçücük şehirde tıkıldık kaldık eşimle şimdi mecburiyet caddesi diye bir cadde var orayı gezecez cadde toplmada yürüyerek 10 dk geziliyo düşün yani tek eğlencemiz bu cadde.off adanamı özlüyorum,komşu kızlarını özlüyorum ilkokul,ortaokul,lise arkadaşlarımı özlüyorummmm

oyyy sende mi Adanalıydın canım...maşallah hemşerim cogalıyo

neresindensin

Kizlar bebek dogum kanslina yerleşmiş suyum cok azalmış o kadar suds içiyorum erken dogum riskim vsrdua edin şeker sonucunu bekliyorum

hh canim seni anliyorum bende o durumdayim canim sen suan nerde oturuyorsun.
Kizlar bebek dogum kanslina yerleşmiş suyum cok azalmış o kadar suds içiyorum erken dogum riskim vsrdua edin şeker sonucunu bekliyorum

canim benim cok gecmis olsun icini ferah tut insallah erken dogum yapmazsin.

geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar iyi çıkar bende yeni gittim kontrole bebegimin kğsı cok iyimiş masallah suyumada ıyı dedi doktorum ben fazla su tüketemiyorum canım sula aram yok ama suyun tam dedi

canım inşallah sağ salim atlatırsınız su dönemi bebeğin ve sen
dikkat et kendine.....gerekirse izne cık rapaor al dinlen...sağlığınızdan önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…