Ne çabuk geçti koskoca 6,5 ay hamile olduğumu öğrnmeden önce buradaki yazıları hergün okuduğumu biliyorum :)
Kizlar bebek dogum kanslina yerleşmiş suyum cok azalmış o kadar suds içiyorumerken dogum riskim vsr dua edin şeker sonucunu bekliyorum
valla geçmişe hiç bakmadım ne konuştunuz bilmiyorum :26:
ben merdivenlerden düştüm üzerinize afiyet azcık ayağımı burktum birazda totom acıyo
doktor kontrolü haftaya idi ama gidemicem sanırım
zaten bugün gördüm dşünce hastaneye gittik şimdi evdeyim :44:
en bombasıda kv yanıma geliyoo
insanın sevmedği ot burnunda bitermiş :18:
aynen öle
kızlar kızımın odası için ÇİÇEKLİ POP ART FON PERDE HEDİYELİ GittiGidiyor'da 96909103 bu fon ve düz beyaz perdemi güzel olur yoksa https://www.google.com.tr/search?q=...Fcategory%2Fcocuk-giyim%2Fpage%2F2%2F;383;338 bu perdemi daha güzel olur.mobilyası düz beyaz kulpları renkli çiçekli avizesi pembe kelebekli halısıda pembeli ve içinde bissürü renkli kelebekli.hangi perde daha hoş olur
selam kızlar misafirlerim şimdi gittiler sitres sıkıntı yaptıgıma degmedi aslında 6 gün geçti işte ymreklerini yaptılar yatakalrını açtılar topladılar her işi yaptılar ama genede yoruldum hatta bugün kayınvaldem cocukları parka götürdü görümcemle derin tmeizlik yaptık halıalrı bile çıakrttı silkeledi havalandırdı heryeri kaldırdı kondurdu süpürdü sildi ben toz aldım ortalıgı topladım yani allah razı olsun düşünceli davrandılar ama cocukalr evin kalabalıgı yordu beni neyse buda geçti bitti haftaya sadece kayınpederim kalcak onlarda eşimle çalışıyolar akşamdan akşama gelcekler 2-3 saatte bakarım bişi olmaz gündüz kendi kendime olucam için
kızımıza anı battaniyesi aldı babannemiz çarşıya gidince bakınırken hoşumuza gitti dogdugunda adını doğum tarihini saatini boyunu kilosunu yazıp ütüleyince kalıcı alıyomuş battaniye pembe kalemi mor yazıyo özel kalemide içinde
Eki Görüntüle 863043
bu battaniye takımınıda görümcem aldı çok şirin dedim elimde kaldıbunun alt açması felanda var alıcam bebekarabamızı kırmızı alıcam çünkü içine sermeye güzel olur
Eki Görüntüle 863047 Eki Görüntüle 863049
bunuda ben aldım hastane çıkışı bikaç bişi alınca idirim yaptılar iyi oldu alıverdimdaha niyetim yoktu ama alındı işte ogün doktora 62tl tahlillere 50 tl verince şeker yükleemsine almayayaım dedim tutamadım kendimi daha bisürü alıncak şey var ya
Eki Görüntüle 863048
ben merdivenlerden düştüm üzerinize afiyet azcık ayağımı burktum birazda totom acıyo
aynen öle
Valla maşşallah. İnsan ister istemez stres yaparda bizimkiler benden iş bekleyip emir vermeyi tercih ediyorlar. Kocamın tarafı da belli tabii.Ama biliyor musun yapılan zulüm hiç kimsenin yanına kalmıyor. Tabi anlayana..
Dua et böyle devam etsin.
Hastane çıkışını nerden aldın. Ben buna bayıldım :)
aynen öle
inşallah canım çok şükür 6 senedir bi sorunumuz yok ama onalrın iyiliğinden hep ben sabırsız ve tez canlı biriyim dikkat ediyorum ama onlar çok iyisagolsunlar eger kötü olsak benimde eşim onları tutardı alalh korusun çünkü düşkündür ailesine benide ezdirmez onarada laf söyletmez aslında dengeyi erkekler koruyo sanırım çok şükür allahtan korkan insanalrız da zulm etmiyo kimse kimseye yoksa herkezin kuyruna basınca kötü cadılıkları vardır yani biz karşılıklı dikkat ediyoruz kayınvaldem çok çekmiş kayınvalde kayınpeder görümce kayın hep beraber yaşamışlar varlıktan yokluga gelmiş ymekleri kültürleri uymamış çok zorlanmış o yüzden çocukalrını el üstünde tutar benid asla ayırmaz hatta beni daha fazla tutar sever allah razı olsun
hastane çıkışınıda bursada oturuyorum çarşıdan bi dükkandan aldım heryeri gezdik baya pahalıydı aynı kalitedeki takımlar 110 -150 arasıydı bunu bikaç şey alınca 90dan 70e düşürüp verdiler kumaşıda pamuklu anti bakteriyelmiş yumuşacık zaten belli oluyo beğendima çıkcası alalım dedimküçük çiçekleri fırfırları var pek kibar bişi ben aslında renkli çiçekli bişiler alcaktım bunu görünce bide krem agır takımımız olsun dedik
Aynen arada ki dengeyi sağlaacak olan olduklarını bilmeleri gerekiyor. Aman buralara sığacak konular değil işte. Saçma sapan şeyler işte. Sen ne kadar saygısızık etmesen ailen olarak görsen de, karşında ki görmeyip yapmadığın şeyleri yaptı gibi göstermeye çalışıyor vs. Hani öyle şeyler var ki, eğer kendisi o olayı görmese benim öyle birşey yapmadığımı farketmemiş olsa neler olurdu kimbilir. Hiç birisi gözümde yokda şu hamileliğimi sakin, stressiz, mutlu, gerilmeden geçirebilmeyi çok isterdimNasip işte...
Maşşallah size yani. Benim de hayalim birbirmizin dibinde olsak bile bundan mutluluk duyacak, kocaman bir aileye sahip olabilmekti ama...
Çok güzelmiş ya ben de çok beğendim. Güle güle kullansın bebişin.
İkisi de çok güzel ama ikinci seçenek daha çocuksu duruyor :)
Valla maşşallah. İnsan ister istemez stres yaparda bizimkiler benden iş bekleyip emir vermeyi tercih ediyorlar. Kocamın tarafı da belli tabii.Ama biliyor musun yapılan zulüm hiç kimsenin yanına kalmıyor. Tabi anlayana..
Dua et böyle devam etsin.
Hastane çıkışını nerden aldın. Ben buna bayıldım :)
Bu ara herkes atraksiyonlu. Spse'ye doktor bebeğin doğum kanalına girdiğini ve suyunun azaldığını söylemiş
Sen iyisi değil mi?
Kolay gelsin . Stres+stres ya
çok geçmiş olsun.sakındıkça böyle oluyor herhalde.ben de 2. hamileliğimin sonlarında evi silerken totomun üstüne düşmüştüm.
canım bende batmanda kalıyorumm buurdada fazla gezilecek yer yokkkkkkeşimin işinden dolayı niğdedeyiz sen nerdesin canm ?
canı gözün aydınnnnnnnn şimdi rahatlamışşınnnnnnnnselam kızlar misafirlerim şimdi gittiler sitres sıkıntı yaptıgıma degmedi aslında 6 gün geçti işte ymreklerini yaptılar yatakalrını açtılar topladılar her işi yaptılar ama genede yoruldum hatta bugün kayınvaldem cocukları parka götürdü görümcemle derin tmeizlik yaptık halıalrı bile çıakrttı silkeledi havalandırdı heryeri kaldırdı kondurdu süpürdü sildi ben toz aldım ortalıgı topladım yani allah razı olsun düşünceli davrandılar ama cocukalr evin kalabalıgı yordu beni neyse buda geçti bitti haftaya sadece kayınpederim kalcak onlarda eşimle çalışıyolar akşamdan akşama gelcekler 2-3 saatte bakarım bişi olmaz gündüz kendi kendime olucam için
canım çok geçmiş olsunnnnnnnnn kendini çok iyi bakkkkkkkkvalla geçmişe hiç bakmadım ne konuştunuz bilmiyorum :26:
aynen öle
ayyy canım been çok beğendimmmmmm bebişin güle güle kullansınnnnnkızımıza anı battaniyesi aldı babannemiz çarşıya gidince bakınırken hoşumuza gitti dogdugunda adını doğum tarihini saatini boyunu kilosunu yazıp ütüleyince kalıcı alıyomuş battaniye pembe kalemi mor yazıyo özel kalemide içinde
Eki Görüntüle 863043
bu battaniye takımınıda görümcem aldı çok şirin dedim elimde kaldıbunun alt açması felanda var alıcam bebekarabamızı kırmızı alıcam çünkü içine sermeye güzel olur
Eki Görüntüle 863047 Eki Görüntüle 863049
bunuda ben aldım hastane çıkışı bikaç bişi alınca idirim yaptılar iyi oldu alıverdimdaha niyetim yoktu ama alındı işte ogün doktora 62tl tahlillere 50 tl verince şeker yükleemsine almayayaım dedim tutamadım kendimi daha bisürü alıncak şey var ya
Eki Görüntüle 863048
kısmet işte canım herkezin bi derdi var bizd ebebk özlemi çektik senelerce çok üzüldümagladım onalrda benle üzüldü ama dicem oki bal kaymak bile olsan uzak en iyisi tatlı attalı gidip geliceksin öle şey şeye yaşayıpta cnaım cicim görmedim ben illa bişi çkar yanihoş bide her vakit nerdeyse birlikteyiz iyi olalımda evler uzak olsun
sakınılan göze çöp batıyor işte banyoda kayıp düşmekten korkup yere 10 havlu sererim
küt merdivenden düşerim
bebk iyi sadece hareket etmiyordu doktor bakarken ama yorulduğumdanda olabilceğini söyledi
takip edicez gece kanama vs olursa tekrar gidicez
ayy spse doğurur o zaman ya allah yardımcıları olsun doğum kanalına girdiyse
açılması varmıymış
Kizlar bebek dogum kanslina yerleşmiş suyum cok azalmış o kadar suds içiyorumerken dogum riskim vsr dua edin şeker sonucunu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?