- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
kızlar 100 m bıyerde oturma var bugun esımde alese gıttı evde yalnızım cok moralım bozuk esım yurume dedı ama yavas yavas gıtsemmı evde durup ıyce kurucam yoksa aglayıp zırlayıp duruyorum
kronıkcım rabbım senınde yardımcın olsun oralarda ıyı ınsanlarla karsılas ınsallah gurbet ellerde destegın ıcın sagolevet bende alıyım en ıyısıGit bence çok uzak değilmiş sonuçta.Dikkat et kendine ama.
günaydın canım nasılsın
kızlar tesekkur ederım destegınız ıcın .sımdı daha detaylı anlatayım dun gıttım muayneye ılk doktor daha ultrsonu degdırdı suyun cok azalmıs sıfır demıyorum ama cok az dedi halbukı ben gbelıgımın basından berı hıc bu kadar su ıcmıyordum son bır kac haftakı kadar onceden hep ıyı cıkıyordu suyum.sonra bebegın sadece ayaklarını falan zcık gorduk kafayı tamamen asagı dayamıs hıc kaldırmıyor.zaten sız yazdıkca suphelenıyordumda ıste ne dıyım herkes yok surdan vurdu burdan vurdu benımkı hep asagıda hep asagı vuruyordu ayaklarını yere calıyor gıbıydı.bende saf gıbı son 3 gun yuruyus yaptım bılemedım ne bıleyım sakın yurumeyeceksın dedı bana evdekı kucuk harekeetlerın dısında bısı yapmıyacaksın dedı.bu arada akıntımı sormussunuz akıntım benım gebelık oncesınden berı hep var hıc gecmedı normaldede vardır yanı hergun ıkı gunluk ped degıstırırım ama hareket ettıgım zaman beyaz bır su gelıyor onu bılıyorum ekstradan yanı evde azcık dolansam yada yurusem falan .doktorum sormadı akıntı konusunda bısey.yeme ıcmeme kızdı esım sıkayet ettı et yemıyor yumurta yemıyor dıye.doktor ona kızdı ama hep gerıden gelen bebegım cok enteresankı 8 gun ılerde cıktı 1 kılı 15 gr olmus yavrum.ama moralım cok bozuk kızlarcok korkuyorum artık bugun hastane cantamı falan hazırlıycam.doktor progestan baslattı 200 mg gunde ıkı kere alıcam tutunması ıcın .rapor falan demedı bılmıyorum.sonra seker yuklmem yapıldı oda 144 cıktı yuksekmıs tekrar gıdıcem yanı sınır kac onuda bılmıyorum moralım bozuk.bu arada doktorum son ıkıdır cok ılgısız ve bıraz ters davranıyor esımde son gıdısımde yoktu pek yanasmıyordu degıstırmeye sımdı dun oda farkettı bızı basından tamaya calıstı dedı nerde ılk gıttıgımde kı doktor nerde sımdıkı.zaten hastaneyle ilgili kotu seyler duymustum onları hıc soramadım.dedım seker yuklememde ac gelmem gerektıgını soylemedınız ama ben arkadaslardan duydum ac geldım dedım benımle ıddalasıyor ben bole bırseyı atlamam dıye ıyıde solesen ben nıye yalan soyleyeyım sımdı bırde doktor arayısındayım bole bır donemde lutfen bana dua edın arkadaslar ıslerım cok karısık
kronıkcım rabbım senınde yardımcın olsun oralarda ıyı ınsanlarla karsılas ınsallah gurbet ellerde destegın ıcın sagolevet bende alıyım en ıyısı
güncel mevlüt gelişmelerini bekliyoruz :))
selam kızlar misafirlerim şimdi gittiler sitres sıkıntı yaptıgıma degmedi aslında 6 gün geçti işte ymreklerini yaptılar yatakalrını açtılar topladılar her işi yaptılar ama genede yoruldum hatta bugün kayınvaldem cocukları parka götürdü görümcemle derin tmeizlik yaptık halıalrı bile çıakrttı silkeledi havalandırdı heryeri kaldırdı kondurdu süpürdü sildi ben toz aldım ortalıgı topladım yani allah razı olsun düşünceli davrandılar ama cocukalr evin kalabalıgı yordu beni neyse buda geçti bitti haftaya sadece kayınpederim kalcak onlarda eşimle çalışıyolar akşamdan akşama gelcekler 2-3 saatte bakarım bişi olmaz gündüz kendi kendime olucam için
valla geçmişe hiç bakmadım ne konuştunuz bilmiyorum :26:
ben merdivenlerden düştüm üzerinize afiyet azcık ayağımı burktum birazda totom acıyo
doktor kontrolü haftaya idi ama gidemicem sanırım
zaten bugün gördüm dşünce hastaneye gittik şimdi evdeyim :44:
en bombasıda kv yanıma geliyoo
insanın sevmedği ot burnunda bitermiş :18:
aynen öle
kızımıza anı battaniyesi aldı babannemiz çarşıya gidince bakınırken hoşumuza gitti dogdugunda adını doğum tarihini saatini boyunu kilosunu yazıp ütüleyince kalıcı alıyomuş battaniye pembe kalemi mor yazıyo özel kalemide içinde
Eki Görüntüle 863043
bu battaniye takımınıda görümcem aldı çok şirin dedim elimde kaldıbunun alt açması felanda var alıcam bebekarabamızı kırmızı alıcam çünkü içine sermeye güzel olur
Eki Görüntüle 863047 Eki Görüntüle 863049
bunuda ben aldım hastane çıkışı bikaç bişi alınca idirim yaptılar iyi oldu alıverdimdaha niyetim yoktu ama alındı işte ogün doktora 62tl tahlillere 50 tl verince şeker yükleemsine almayayaım dedim tutamadım kendimi daha bisürü alıncak şey var ya
Eki Görüntüle 863048
Kizlar bebek dogum kanslina yerleşmiş suyum cok azalmış o kadar suds içiyorumerken dogum riskim vsr dua edin şeker sonucunu bekliyorum
kızlar tesekkur ederım destegınız ıcın .sımdı daha detaylı anlatayım dun gıttım muayneye ılk doktor daha ultrsonu degdırdı suyun cok azalmıs sıfır demıyorum ama cok az dedi halbukı ben gbelıgımın basından berı hıc bu kadar su ıcmıyordum son bır kac haftakı kadar onceden hep ıyı cıkıyordu suyum.sonra bebegın sadece ayaklarını falan zcık gorduk kafayı tamamen asagı dayamıs hıc kaldırmıyor.zaten sız yazdıkca suphelenıyordumda ıste ne dıyım herkes yok surdan vurdu burdan vurdu benımkı hep asagıda hep asagı vuruyordu ayaklarını yere calıyor gıbıydı.bende saf gıbı son 3 gun yuruyus yaptım bılemedım ne bıleyım sakın yurumeyeceksın dedı bana evdekı kucuk harekeetlerın dısında bısı yapmıyacaksın dedı.bu arada akıntımı sormussunuz akıntım benım gebelık oncesınden berı hep var hıc gecmedı normaldede vardır yanı hergun ıkı gunluk ped degıstırırım ama hareket ettıgım zaman beyaz bır su gelıyor onu bılıyorum ekstradan yanı evde azcık dolansam yada yurusem falan .doktorum sormadı akıntı konusunda bısey.yeme ıcmeme kızdı esım sıkayet ettı et yemıyor yumurta yemıyor dıye.doktor ona kızdı ama hep gerıden gelen bebegım cok enteresankı 8 gun ılerde cıktı 1 kılı 15 gr olmus yavrum.ama moralım cok bozuk kızlarcok korkuyorum artık bugun hastane cantamı falan hazırlıycam.doktor progestan baslattı 200 mg gunde ıkı kere alıcam tutunması ıcın .rapor falan demedı bılmıyorum.sonra seker yuklmem yapıldı oda 144 cıktı yuksekmıs tekrar gıdıcem yanı sınır kac onuda bılmıyorum moralım bozuk.bu arada doktorum son ıkıdır cok ılgısız ve bıraz ters davranıyor esımde son gıdısımde yoktu pek yanasmıyordu degıstırmeye sımdı dun oda farkettı bızı basından tamaya calıstı dedı nerde ılk gıttıgımde kı doktor nerde sımdıkı.zaten hastaneyle ilgili kotu seyler duymustum onları hıc soramadım.dedım seker yuklememde ac gelmem gerektıgını soylemedınız ama ben arkadaslardan duydum ac geldım dedım benımle ıddalasıyor ben bole bırseyı atlamam dıye ıyıde solesen ben nıye yalan soyleyeyım sımdı bırde doktor arayısındayım bole bır donemde lutfen bana dua edın arkadaslar ıslerım cok karısık
ilk gunlerden tanıyan arkadaslar bılır ben hazıran 10 dan berı aglayarak buyuttum bebegımı ıcerde once hep dusuk rıskım kanamalarım vardı aylarca yattım sonra agrılarım plasentanın asagıda olması derken sımdıde erken dogum rıskım var hayatta herkesın sınavı ayrı ıste genede rabbıme bana oglumu nasıp ettıgı ıcın sukurler olsun rabbım onu saglıkla hayırla kucagıma almamı ve buyutmemı nasıp etsın ben artık rabbıme teslım oldum korkunun ecele faydası yok.cok sevıyorum bebgımı cok onun sevgısını ıcıme koyan rabbım sana sukurler olsun onu bana saglıkla bagısla destegınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar
Canım çok geçmiş olsun..hayırlısıyla bunu da atlatırsın inşallah..bence de mutlaka rapor al sakın yorma kendini ve suyla ilgili kendini suçlama bebeğin suyunun azalmasıyla snin su içmenin okadar bağlantısı yok muhtemel plesantanın aşağıda olmasıyla ilgili..istersen farklı bir dr daha git ve rapor al..ilk gunlerden tanıyan arkadaslar bılır ben hazıran 10 dan berı aglayarak buyuttum bebegımı ıcerde once hep dusuk rıskım kanamalarım vardı aylarca yattım sonra agrılarım plasentanın asagıda olması derken sımdıde erken dogum rıskım var hayatta herkesın sınavı ayrı ıste genede rabbıme bana oglumu nasıp ettıgı ıcın sukurler olsun rabbım onu saglıkla hayırla kucagıma almamı ve buyutmemı nasıp etsın ben artık rabbıme teslım oldum korkunun ecele faydası yok.cok sevıyorum bebgımı cok onun sevgısını ıcıme koyan rabbım sana sukurler olsun onu bana saglıkla bagısla destegınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar
valla geçmişe hiç bakmadım ne konuştunuz bilmiyorum :26:
ben merdivenlerden düştüm üzerinize afiyet azcık ayağımı burktum birazda totom acıyo
doktor kontrolü haftaya idi ama gidemicem sanırım
zaten bugün gördüm dşünce hastaneye gittik şimdi evdeyim :44:
en bombasıda kv yanıma geliyoo
insanın sevmedği ot burnunda bitermiş :18:
aynen öle
Ay çok tatlı:)) eline sağlık..Ormeyi becerdim ama yuklemeyi becerebildim mi acaba:))
Oglusuma cakma konvers
Ay çok tatlı:)) eline sağlık..
arastırıyorum doktor burdanda canım benım sagol sen neden calısamıyorsun esının cıkmıstı dımı tayını .doktora 32 37 haftayı sordum o zaman bakarız dedı bılmıyorumkı anlamdım yanı ona bıle bısı demedı carsamba gunu burdakı doktora gıdeyım bırde o baksın barı o ne dıycek
son sorum kac gunde bır yapman gerekıyor arkadasım yanı haftada ıkı yapsak hastaneye temız gıdermmıyız ınsallah
Ben de bu konuyu merak ediyorum kizlar. Matematik ogretmeniyim, surekli oturamiyorum, bagir cagir.ama erken izne de ayrilamam, eve girdikbu sene beni maastan gidiyor. 37 ye varmadan ocak ayi da gelmeden izne ayrilmadan yillik rapor hakkimizdan bi kac hafta rapor alsam.araligin son iki haftasi mesela. Okuyor mu oyle. 2. Donemi kapatma m lazim(
kızımıza anı battaniyesi aldı babannemiz çarşıya gidince bakınırken hoşumuza gitti dogdugunda adını doğum tarihini saatini boyunu kilosunu yazıp ütüleyince kalıcı alıyomuş battaniye pembe kalemi mor yazıyo özel kalemide içinde
Eki Görüntüle 863043
bu battaniye takımınıda görümcem aldı çok şirin dedim elimde kaldıbunun alt açması felanda var alıcam bebekarabamızı kırmızı alıcam çünkü içine sermeye güzel olur
Eki Görüntüle 863047 Eki Görüntüle 863049
bunuda ben aldım hastane çıkışı bikaç bişi alınca idirim yaptılar iyi oldu alıverdimdaha niyetim yoktu ama alındı işte ogün doktora 62tl tahlillere 50 tl verince şeker yükleemsine almayayaım dedim tutamadım kendimi daha bisürü alıncak şey var ya
Eki Görüntüle 863048
canım ya hastane çıkışına bayıldım nerden aldın markası ne :) bilgilendir beni :) beyaz dantelli hastane çıkışı arıyordum çok hoş:)
canım bursada çarşıdan aldım bi magzadan ama öyle her şehirde olan bilindik bişi değildi yani civil , waikiki gb değildi normal bi bebek mağzasıydı adına bile bakmamışım yani:)) ama markası dandini love baby nette baktım ama resmini bulamadım bende çekip koydumbende her yeri gezdim almıcaktım bişi sadece bakıyodum hatta ben renkli takımalrdan istiyodum bunu görünce görümcem kayınvaldem bayıldık pek kibarcık tam kız şeyi dedik aldık
çok hoşmuş ama gerçekten tam aradığım gibi güle güle giysin kızın :) tabi o giyince daha da güzelleşir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?