2014 Şubat Anneleri

kızlar 100 m bıyerde oturma var bugun esımde alese gıttı evde yalnızım cok moralım bozuk esım yurume dedı ama yavas yavas gıtsemmı evde durup ıyce kurucam yoksa aglayıp zırlayıp duruyorum

Git bence çok uzak değilmiş sonuçta.Dikkat et kendine ama.

günaydın canım nasılsın

Sağol canım iyiyim çok şükür..Dün bir zehirlenme vakası atlattık eşimle sanırım ama şimdi iyiyim sen nasılsın?

Canım benim moralini yüksek tut yorma kendini fazla yat dinlen bol bol dua et rabbim inş korur kollar bebeğini merak etme...
Bu arada o doktoruna gıcık oldum bence hemen değiştir eğer imkanın varsa başka doktora görün ayrıca öğretmenmişsin valla çok zor mesleğimiz var zaten beş dk oturamıyorsun sinir stres yorgunlukla geçiyor her gün bence başka bir doktorla görüş ve rapor al bebeğinin ve kendinin sağlığını düşün çok geçmiş olsun..Rabbim bebeğini sana bağışlasın inş..

hadi bakalım bu ay da ağdamızı yaptık darısı öbür aya bu arada sizin de o bölgeniz siyahlaştı mı yaa benim ki baya kararmışşş

kronıkcım rabbım senınde yardımcın olsun oralarda ıyı ınsanlarla karsılas ınsallah gurbet ellerde destegın ıcın sagolevet bende alıyım en ıyısı

canım geçmiş olsun bi sorun var sanırım allah yardımcınız olsun saglıkla vaktinde gelsin bebeğin inşallah geçici bişeydir eger doktoruna güvenmiyosan başka doktorada git sadece progestan yeterlimidirki kocaman oldu bbeklerimiz iğneyle erteliyolar erken dogumu başka doktorada görünsen iyi olur inşallah bunuda atlatırsınız erken dogmasınlar ya minnacık vucutları bu dünyaya alışamaz hemen allah korusun hayırlısı olsun inşallah

Herkese merhaba

bir iki gündür pek giremediğimden dünden bu yana bir geçmişi okudum geldim. bugün eşimi iş için şehir dışına uğurladım ama nedense bu sefer çok hüzünlendim sürekli sarılıp durdum, ağladım niye böyle oldu anlamadım. o da kıyamam beni teselli etmeye çalışıyor. bir ara arabaya inmişti. arabaya not bırakmış benim için "ben hep yanındayım sakın unutma" diye. tabii bu notu okuyan ben yine iki saat ağladım niye böyle oldum hiç anlamıyorum. inşallah sağ salim gider gelir.

güncel mevlüt gelişmelerini bekliyoruz :))

pek bir çeşitlilik yoktu aslında. bu arkadaş doğum zamanı gelenlere bebek kurabiyesi dağıtmıştı. bu defa yalnızca buzdolabı süsü olacak şekilde bebek şekeri dağıttı. onun dışında da normal ikramlar vardı.

canım gözün aydın. ama hakikaten çok düşünceliymişler. Allah razı olsun valla. kıymetini bil

geçmiş olsun canım. ciddi bir şey yoktur inşallah.

hepsi çok güzel ama ben bu anı battaniyesine bayıldım acaba nerden bulabilirim. bi internetten araştırayım bakayım.

Kizlar bebek dogum kanslina yerleşmiş suyum cok azalmış o kadar suds içiyorum erken dogum riskim vsrdua edin şeker sonucunu bekliyorum

çok geçmiş olsun spsecim. hamileliğinin başından beri çok zorluk yaşamışsın. bunların üstüne bir de doktor olayı seni fazlasıyla geriyor. umarım doktor olayını en kısa sürede çözebilirsin. ama kesinlikle git başka doktorlar dene. gerekirse biraz hastane hastane gez. umarım erken doğum olmaz da bebeğin sağlıklı bir şekilde zamanında dünyaya gelir. dualarım seninle canım. sen içini ferah tutmaya çalış.

Canım çok geçmiş olsun..hayırlısıyla bunu da atlatırsın inşallah..bence de mutlaka rapor al sakın yorma kendini ve suyla ilgili kendini suçlama bebeğin suyunun azalmasıyla snin su içmenin okadar bağlantısı yok muhtemel plesantanın aşağıda olmasıyla ilgili..istersen farklı bir dr daha git ve rapor al..

Geçmiş olsun canım neyseki iyisiniz ikinizde Allah beterinden saklasın ayrıca sabır versin,ben de pek svmem de kv yii:)

Ormeyi becerdim ama yuklemeyi becerebildim mi acaba:))
Oglusuma cakma konvers

Eklentiler

• $20131116_115716.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 49

Ben de bu konuyu merak ediyorum kizlar. Matematik ogretmeniyim, surekli oturamiyorum, bagir cagir.ama erken izne de ayrilamam, eve girdikbu sene beni maastan gidiyor. 37 ye varmadan ocak ayi da gelmeden izne ayrilmadan yillik rapor hakkimizdan bi kac hafta rapor alsam.araligin son iki haftasi mesela. Okuyor mu oyle. 2. Donemi kapatma m lazim(

son sorum kac gunde bır yapman gerekıyor arkadasım yanı haftada ıkı yapsak hastaneye temız gıdermmıyız ınsallah

ayy ne demek insallah memnun kalirsin, yaz bana da kullandiginda bence haftada iki yaparsak son zamanlar rahat gideriz temiz teliz. cunku dedigim gibi jilet gibi kalin ve hizli cikartmiyor )

Bende matematik ogretmeniyim. Ílk dönemi izinsiz geçirmem lazım.ilk yılım oldugu icin seminerleri almam lazım.seminerlerden dolayı rapor da alamıyorum. Insallah sağlığım izin verir.

Peygamber Efendimiz (s.a.v.)
buyurdular:
• “Bebeğin iki aya kadar ağlaması
Allâh’tan başka ilah olmadığına (ve
Muhammed aleyhisselâm’ın onun kulu ve resulü olduğuna) şehâdettir.
Dört aya kadar ağlaması, Allâhü
Teâlâ’ya itimaddır.
Sekiz aya kadar ağlaması
peygamber’e (s.a.v.) salevattır.
İki seneye kadar ağlaması da anne
babasına istiğfardır.
Susadığı zaman Allâhü Teâlâ annesinin göğsünde ona cennetten
bir pınar ihsan eder de onu içer.
Böylece yeme ve içme ihtiyacı
karşılanmış olur.”
• “Bir seneye kadar, ağladıkları için çocuklarınızı asla dövmeyiniz.
Ziraonlar dört ay şehâdette bulunurlar,
dört ay bana salevat okurlar, dört ay
da anne babasına dua ederler.”

oy oyy kuzularımızın ağlamaları bile mucize işte yarabbim ne güzel yaratıyo büyüyo içimizde çok şükür herkeze nasip etsin.... bugünki takvimimizde yazan şeyde içimi burktu ağlıyomuş artık anne karnında da mı ağlıyorlar ya nabınca ağlıyo acaba ağlatmıyayım kuzumu kıyamadım geçen gecede saattlerce ağladım kıyamam oda üzülmüştür o zaman

canım ya hastane çıkışına bayıldım nerden aldın markası ne :) bilgilendir beni :) beyaz dantelli hastane çıkışı arıyordum çok hoş:)

canım ya hastane çıkışına bayıldım nerden aldın markası ne :) bilgilendir beni :) beyaz dantelli hastane çıkışı arıyordum çok hoş:)

canım bursada çarşıdan aldım bi magzadan ama öyle her şehirde olan bilindik bişi değildi yani civil , waikiki gb değildi normal bi bebek mağzasıydı adına bile bakmamışım yani:)) ama markası dandini love baby nette baktım ama resmini bulamadım bende çekip koydum bende her yeri gezdim almıcaktım bişi sadece bakıyodum hatta ben renkli takımalrdan istiyodum bunu görünce görümcem kayınvaldem bayıldık pek kibarcık tam kız şeyi dedik aldık

çok hoşmuş ama gerçekten tam aradığım gibi güle güle giysin kızın :) tabi o giyince daha da güzelleşir:)

çok hoşmuş ama gerçekten tam aradığım gibi güle güle giysin kızın :) tabi o giyince daha da güzelleşir:)

amin canım inşallah sende bulursun :)dimi ya yicem ben onu elini ayaklarını ayak parmaklarını ıyy çok özledim ya herkezin mi hamileliği böyle uzun geçer ben sarışınım eşimde öyle bebekken hatta beyaz gb sarıymış saçlarım o yüzden bebeğimde sarı olur düşüncesiyle açsın yüzünü diye renkli alcaktım kısmette böyle hanım hanımcık varmış renkli başka zaman alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…