2014 Şubat Anneleri

canım benim çok geçmiş olsun..dualarımız seninleeeeeee

Arkadaşlarımm nasılsınızz? Bayadır yoktum özledimmm Bebeğimin beşiğini gardrobunu aldık eşyalarını yıkamaya geldi sıra :) sizler ne yaptınız yıkadınız mı ya da yıkamayacak mısınız fikir verir misinizzz?

sunny biz de aynı şekilde arabayı değiştrecektik ama ben az daha beklesin diye ertelettirdim. ve verdikleri fiyat hep ederinden daha düşüktü. mart ayı sonrasını bekleyeceğiz artık:)

ben daha kıyafet bile almadığım için yıkama olayına girmedik canım. 2-3 hafta sonra bu işlere girişiriz diye düşünüyorum. topikten de yıkayan olmadı herhalde daha. çoğu kişinin dolabı, odası da yeni geldi sayılır.

merhaba hanımlar nasılsınız?

bugün pek muhabbet dönmemiş, yetişmesi kolay oldu. herkes meşguldü galiba. yarın eşim yok diye arkadaşlar bana gelecekler. ben de onlara bir hazırlık sürecindeyim. evimi azıcık toparladım, süpürdüm. şimdi de gidip bi tatlı börek bişeyler yapayım diyorum ama yerimden kalkamıyorum iyice tembelleşmeye başladım(

iki gündür tansiyonum çok yüksek çıkıyor,ilk bebeğim de tansiyon yüzünden preeklamsi olmuştum ,35.hft da doğum olmuştu.çaktırmasam da ben de korkuyorum erken doğumdan,hft ya rapor alıp hem bebeğin hem benim çantamı hazırlayacağım.

ben de uzun zamandır yazmıyordum ama okumaktan yoruluyordum.kızlar face kaçmış galiba.müdavimler az yazınca bir şey mi oldu acaba diye insan merak ediyor doğrusu...

spse bol bol dinlen ,su iç 3lt.,kafana da tokadan başka bir şey takma...

Merhaba canim iyiyim ben sen nasılsın?

Kolay biseyler yap istersen tatli olarakk tavuk gogsu olabilir mesela. Ustune de ceviz at ohhh

BendE perşembe gunu izin alcam. Misafirlerim gelcek.calistigim ofisin bulundugu apartmandaki ablalar teyzeler gelcek. Asure yapcak annem o gun.evimde bereket olsun.bir de dua okunur.

Mercimekli kofte.salata yapcam.tatli olarak asure var zaten.bir de tuzlu bisi yaparim.sodali borek olabilir

kızlar doğumdan sonra göbüşümüzün olmaması için eskiler bele çarşaf sararlarmış doğum yapış annişler faydasını gördünüz mü?

canm bazen bendede oluyo eşim geline akşam işten ağlamaya başlıyorum. bütün gün evde tek başımayım stres oluyorum herhalde hormonlarında etkisi var tabi. şu günler hayırlısıyla geçsede bebişlerimizle ilgilensek artık ya

kızlar iyi akşamlar
ebebekte philips avent doğal akış biberonlar indirime girmiş sabah 8 e kadar almak isteyenler bi incelesin
birde 3 al 2 öde var ben biberon emziği aldım ektra bedavaya geldi:)
%0 bpa pp biberon cam değil ama.

Kijjj lepican sen aksamlari ugruyomuydun buralara

iyi akşamlar anneler nasılsınız

sağol canım sen nasılsın?

iyiyim ben de canım sağol.

Tuzlu olarak bir hellimli kek yaptım. hatta fırındaydı, çıkarmam gerekiyordu. buraya yazarken aklıma geldi allahtan zamanında yetiştim aslında onu sabaha diye düşündüm kalacak arkadaşlarım da. sabah pek kahvaltı yapmaya fırsatımız olmayacak. bak kolay bir şey bu kek. eğer kolay bir şey arıyorsan tavsiye ederim.

tatlı olarak yalancı profiterol yapayım dedim. evde en zor bulunan malzemesi tuzsuz etimek ya da kedidili. ben de ikisi de var. kremşanti vardı evde son kullanma tarihi geçmiş markete de çıkamadım tekrardan. yemekleri de zaten yarın işten gelince yaparım diyordum. ama tatlının olmayışı moralimi bozdu. başkada bir şey gelmemişti aklıma ama tavuk göğsü iyi fikirmiş. yapabilirim onu. sağol canım.

yemek için de salata zaten olur. dalyan köfte yapayım diyorum. yanına kadayıf böreği yapacağım (bak bu da çok kolay). gelecek arkadaşlardan birine daha önceden söz vermiştim bir de annem karışık kızartmalar hazırlayıp konserve yapmıştı bir kavanoz onlardan açarım diyorum yeter herhalde.

ne kadar güzel ya evinde aşure pişecek işte. ben de yapmak istiyorum ama hiç tecrübem yok. eşim de bilmiyorsun şimdi ziyan etme malzemeleri diyor. ama çok da istiyorum yapmak. ay sonunda annem gelecek. hala yapılabiliyor olacak mı aşure o zaman? sanırım anneminkinin lezzetine alışmışım eşimin anneannesi yapmış, hiç beğenmedim bir akrabanınkini daha yedim. o da benim bildiğim aşurelerden değil. ben anneminkini istiyorum

bir de annenin öyle bir günde yanında olması çok güzel. büyük yardımcı gerçekten. sen de kendini çok yorma o gün.

kızlar doğumdan sonra göbüşümüzün olmaması için eskiler bele çarşaf sararlarmış doğum yapış annişler faydasını gördünüz mü?

benim arkadaşım sardı canım. sıkı sıkıya hem de böyle zor nefes alıyordu. zaten çok kilo almamıştı ama hemen gitti o doğumdan sonraki göbeği. normal doğumdu tabii.

Selam hanımlar
Geçen hafta yaptırdığım şeker yüklememin sonucu 165 çıkmıştı, bugün doktoruma gittim. Dahiliye doktoruna yönlendirdi. Ama moralim çok bozuldu. Hele doktor ani bebek ölümlerine sebep olabilir dediğinde çok fena oldum. Yarın dahiliyeye gideceğim bakalım ne diyecek. Hayırlısıyla geçse şu 3 ay da:18:

Canım benim eski çalıştığım bankada toplu veriliyordu yaklaşık 30-32 gün oluyordu..işyerine göre değişiyor sanırım..

Canım bizim bankada şöyleydi doğum izni ertesine kullanmadığın izinlerini toplu kullanabiliyosun, ayrıca aüt iznini de toplu alabiliyosun..ama ben ücretsiz izin de alucam dersen ücretsiz izin süresi doğum izninin bitiminden başlıyor ama izinlerin boyunca maaş alıyosun tabi,sadece süredn düşüyo..

aşurede ben de tecrübesizim ama yaptım hem de hiç zor değil inan ki.. yapabilirsin sen de yiyen herkes de bayıldı çok beğendiler bundan sonra her sene yaparım artık

Selamlar kızlar.. Giremiyorum bayadır. Bebişler de sizler de iyisinizdir umarìm..
Biz iyiyiz oğlumla şükür. Fakat şu son zamanlarda el parmaklarımda ufak ufak şişmeler fark ettim.
Alyansın izi çıkmazdı hiç, şimdi çıkıyor. Aşırı bir şişme olursa elbette ki hemen doktoruma giderim fakat normal diye biliyorum.
Sizlerde de oluyor mu?..
Bir de ben daha yaptırmadım şeke yüklememi. Geç kalınsa bile yapıyor mu doktor acaba?
Offf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…