canım benim çok geçmiş olsun..dualarımız seninleeeeeeeKızlar rapor almaya geldim sabahtan beri hastaneedeyim alttan muayne etmek istedi agladim korkuyorum yaptirmadim esimde maras merkezde bugun is içindogum servisinde yatıyorum serum takildi dua edin bir kizda vaar ağlıyor dogumu başladı duaniza ihtycm var.arkadaslarimda hep okulda
canım bende meraklıyım :) hatta arabayı değiştirecektik, bi yerde jüpiter geri giderken elinizden mal çıkartmayın fiyatının altında gider diye okudum..hemen kocamın beynini yıkadım, hakkaten de hep çok düşüğüne almak için pazarlık ettiler bizde durdurk satışı aza satsak, sonra alacağımızla çok açık kalacak diye..borca girmek istemedik extra..
yorumlara gelince, bana daha çok balık burcunun özellikleri gibi geldi, bizim yavrular balık olacak yaben de yayım birimiz az birimiz çok duygusal olacak. Duygusal romantik bir erkek geliyor, savulun kızlar
Şaka bi yana hatta diyorum hep çok duygusal romantik olmasın, daha güçlü olsun aman işte o erkek diye düşünüyorum şimdiden.
Hepsi boşşş sağlıkla alalım da bi şu an karnım büyüdükçe Allah'tan temennim bu. Cümleten
Arkadaşlarımm nasılsınızz? Bayadır yoktum özledimmmBebeğimin beşiğini gardrobunu aldık eşyalarını yıkamaya geldi sıra :) sizler ne yaptınız yıkadınız mı ya da yıkamayacak mısınız fikir verir misinizzz?
Arkadaşlarımm nasılsınızz? Bayadır yoktum özledimmmBebeğimin beşiğini gardrobunu aldık eşyalarını yıkamaya geldi sıra :) sizler ne yaptınız yıkadınız mı ya da yıkamayacak mısınız fikir verir misinizzz?
merhaba hanımlar nasılsınız?
bugün pek muhabbet dönmemiş, yetişmesi kolay oldu.herkes meşguldü galiba. yarın eşim yok diye arkadaşlar bana gelecekler. ben de onlara bir hazırlık sürecindeyim. evimi azıcık toparladım, süpürdüm. şimdi de gidip bi tatlı börek bişeyler yapayım diyorum ama yerimden kalkamıyorum iyice tembelleşmeye başladım (
kizlar dun aksam biraz sinirlerim bozuldu, agladim filan derken sakinlestim kendimi toparladim. iyi oldu aglamak bugun kendimi iyi hissediyorum, umrumda da degil sinirlerimi bozmamaya calisiyorum hep ama bazen olmuyor iste. bugun sabahtan beri oyaliyorum kendimi, temizlik filan yaptim. herkes de calisiyor isinde gucunde yine kendi doktorum kendim oldum
kızlar iyi akşamlar
ebebekte philips avent doğal akış biberonlar indirime girmiş sabah 8 e kadar almak isteyenler bi incelesin
birde 3 al 2 öde var ben biberon emziği aldım ektra bedavaya geldi:)
%0 bpa pp biberon cam değil ama.
iyi akşamlar anneler nasılsınız
Merhaba canim iyiyim ben sen nasılsın?
Kolay biseyler yap istersen tatli olarakk tavuk gogsu olabilir mesela. Ustune de ceviz at ohhh
BendE perşembe gunu izin alcam. Misafirlerim gelcek.calistigim ofisin bulundugu apartmandaki ablalar teyzeler gelcek. Asure yapcak annem o gun.evimde bereket olsun.bir de dua okunur.
Mercimekli kofte.salata yapcam.tatli olarak asure var zaten.bir de tuzlu bisi yaparim.sodali borek olabilir
kızlar doğumdan sonra göbüşümüzün olmaması için eskiler bele çarşaf sararlarmış doğum yapış annişler faydasını gördünüz mü?
Kijjj lepican sen aksamlari ugruyomuydun buralara
Arkadaşlar 16 haftalık doğum izni bittikten sonra süt izinlerimi toplu alıp, alabilirsem rapor aldıktan sonra ücretsiz izin almak istiyorum. Ancak; süt izninin toplu kullanımı idare insiyatifinde mi, yoksa istendiği takdirde kanuni bir hak mı bilen var mı?
bbilimciğim benim de 25 iş günü iznim var, bunu doğumdan sonra kullanırım diye düşünüyordum ama nasıl olcak hiç bilmiyorum. doğum izni bitince ücretsiz izin almak istersen direkt ücretsiz izin başlıyor çünkü. sonra da 25 işgününü kullandırmazlar, bir kişiye öyle yapmışlardı. ya benim bu bir sormam lazım aslında insan kaynaklarına...
sağol canım sen nasılsın?
iyiyim ben de canım sağol.
Tuzlu olarak bir hellimli kek yaptım. hatta fırındaydı, çıkarmam gerekiyordu. buraya yazarken aklıma geldiallahtan zamanında yetiştim aslında onu sabaha diye düşündüm kalacak arkadaşlarım da. sabah pek kahvaltı yapmaya fırsatımız olmayacak. bak kolay bir şey bu kek. eğer kolay bir şey arıyorsan tavsiye ederim.
tatlı olarak yalancı profiterol yapayım dedim. evde en zor bulunan malzemesi tuzsuz etimek ya da kedidili. ben de ikisi de var. kremşanti vardı evde son kullanma tarihi geçmişmarkete de çıkamadım tekrardan. yemekleri de zaten yarın işten gelince yaparım diyordum. ama tatlının olmayışı moralimi bozdu. başkada bir şey gelmemişti aklıma ama tavuk göğsü iyi fikirmiş. yapabilirim onu. sağol canım.
yemek için de salata zaten olur. dalyan köfte yapayım diyorum. yanına kadayıf böreği yapacağım (bak bu da çok kolay). gelecek arkadaşlardan birine daha önceden söz vermiştim bir de annem karışık kızartmalar hazırlayıp konserve yapmıştı bir kavanoz onlardan açarım diyorum yeter herhalde.
ne kadar güzel ya evinde aşure pişecek işte. ben de yapmak istiyorum ama hiç tecrübem yok. eşim de bilmiyorsun şimdi ziyan etme malzemeleri diyor. ama çok da istiyorum yapmak. ay sonunda annem gelecek. hala yapılabiliyor olacak mı aşure o zaman? sanırım anneminkinin lezzetine alışmışım eşimin anneannesi yapmış, hiç beğenmedimbir akrabanınkini daha yedim. o da benim bildiğim aşurelerden değil. ben anneminkini istiyorum
bir de annenin öyle bir günde yanında olması çok güzel. büyük yardımcı gerçekten. sen de kendini çok yorma o gün.
benim arkadaşım sardı canım. sıkı sıkıya hem de böyle zor nefes alıyordu. zaten çok kilo almamıştı ama hemen gitti o doğumdan sonraki göbeği. normal doğumdu tabii.
Arkadaşlarımm nasılsınızz? Bayadır yoktum özledimmmBebeğimin beşiğini gardrobunu aldık eşyalarını yıkamaya geldi sıra :) sizler ne yaptınız yıkadınız mı ya da yıkamayacak mısınız fikir verir misinizzz?[/
daha erken ama ben bugün yıkadım oğluşumun kıyafetlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?