- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Kızlar rapor almaya geldim sabahtan beri hastaneedeyim alttan muayne etmek istedi agladim korkuyorum yaptirmadim esimde maras merkezde bugun is içindogum servisinde yatıyorum serum takildi dua edin bir kizda vaar ağlıyor dogumu başladı duaniza ihtycm var.arkadaslarimda hep okulda
Kızlar rapor almaya geldim sabahtan beri hastaneedeyim alttan muayne etmek istedi agladim korkuyorum yaptirmadim esimde maras merkezde bugun is içindogum servisinde yatıyorum serum takildi dua edin bir kizda vaar ağlıyor dogumu başladı duaniza ihtycm var.arkadaslarimda hep okulda
ah canım benim kıyamam sana,
alttan muayeneden korkma hayatım, gerekliyse yaptır, ben de 2 kez yaptırdım mecburen. dua ediyorum sana, her şey yolunda gidecek buna inan...
Bende hamilelikte yapiliyor duye biliyorum canim. Dogumdan sonraya kalirsa bebegin kani degisiyor. Yoksa Allah korusun zehirliyor bebegi..Bu igne sayesinde dogumdan sonra kan degisimine g
yok tatlım kan değişmesi gibi birsey.suan zaten bebeğin kanı bilinemez %50 .ama negatif ve poztif babanın %85 pozitif bebeği olur bu yüzden anne negatif olduğu için antkikor üretir yani bebeği yabancı madde olarak algılar.Algılamasın diye önceden iğne yapılır.kimisi kan grubu bilenemediği için dokotrlar sonraya bırakıyor tek doz uygulanıyor.bazen hamilelik ve doğum sonrası iki doz seklinde olurhamilelk sırasında kanama olursa yapılmalı hemen.onun dışında sıkıntı olmaz insallah plesanta koruyor.ama yine plesantata sıkıntı varsa yapılmalı.hele ikinci bebekte kesinlikle yapılmalı çünkü anne vücudu artik ilk bebekten antikor üretmiş oluyor.Yani her ihtimale karsı önceden yapılırsa iyi olur ama benim doktorum bekletcek gibi.önümüzdeki hafta randevumuzda konuşcam bende bu durumu:)
pek bir bilimsel konuştum ama fen ile aram iyidir bilim dergileri okurum hiç de unutmam terimleri.İngilizce öğretmeniyim o ayrı
............ sitesinden bakabilirsiniz orada net anlatıyor
Bende hamilelikte yapiliyor duye biliyorum canim. Dogumdan sonraya kalirsa bebegin kani degisiyor. Yoksa Allah korusun zehirliyor bebegi..Bu igne sayesinde dogumdan sonra kan degisimine g
yok tatlım kan değişmesi gibi birsey.suan zaten bebeğin kanı bilinemez %50 .ama negatif ve poztif babanın %85 pozitif bebeği olur bu yüzden anne negatif olduğu için antkikor üretir yani bebeği yabancı madde olarak algılar.Algılamasın diye önceden iğne yapılır.kimisi kan grubu bilenemediği için dokotrlar sonraya bırakıyor tek doz uygulanıyor.bazen hamilelik ve doğum sonrası iki doz seklinde olurhamilelk sırasında kanama olursa yapılmalı hemen.onun dışında sıkıntı olmaz insallah plesanta koruyor.ama yine plesantata sıkıntı varsa yapılmalı.hele ikinci bebekte kesinlikle yapılmalı çünkü anne vücudu artik ilk bebekten antikor üretmiş oluyor.Yani her ihtimale karsı önceden yapılırsa iyi olur ama benim doktorum bekletcek gibi.önümüzdeki hafta randevumuzda konuşcam bende bu durumu:)
pek bir bilimsel konuştum ama fen ile aram iyidir bilim dergileri okurum hiç de unutmam terimleri.İngilizce öğretmeniyim o ayrı
............ sitesinden bakabilirsiniz orada net anlatıyor
Bendeki bilgiler kulaktan dolma canım. Sayende aydınlandım bende
ya kızlar birşey sordum ama çok geride kaldı görünmedi?Bi fikriniz yokmu?
Arkadaşlar 16 haftalık doğum izni bittikten sonra süt izinlerimi toplu alıp, alabilirsem rapor aldıktan sonra ücretsiz izin almak istiyorum. Ancak; süt izninin toplu kullanımı idare insiyatifinde mi, yoksa istendiği takdirde kanuni bir hak mı bilen var mı?
kizlar dun aksam biraz sinirlerim bozuldu, agladim filan derken sakinlestim kendimi toparladim. iyi oldu aglamak bugun kendimi iyi hissediyorum, umrumda da degil sinirlerimi bozmamaya calisiyorum hep ama bazen olmuyor iste. bugun sabahtan beri oyaliyorum kendimi, temizlik filan yaptim. herkes de calisiyor isinde gucunde yine kendi doktorum kendim oldum
Arkadaşlar 16 haftalık doğum izni bittikten sonra süt izinlerimi toplu alıp, alabilirsem rapor aldıktan sonra ücretsiz izin almak istiyorum. Ancak; süt izninin toplu kullanımı idare insiyatifinde mi, yoksa istendiği takdirde kanuni bir hak mı bilen var mı?
kızlar ben hint astrolojisiyle azıcık ilgilenirim, bir kaç sene evvel kendi doğum haritamı yorumlattırmıştım mesela, bugün de mail kutumda jüpiter 4 ay botunca yani mart ayına kadar geri harekette diye bir mail görünce endişelendim. bizim bebişler mart ayına kalmadan doğacak çünkü diye. ve konusunun uzmanı bir kişiden bilgi istedim sağolsun aşağıdakileri yazmış bana.şubat ayının ilk yarısında doğacak olanlar için, ilgisi olanlar varsa buyrun okuyun:) jüpiter gibi şans,bolluk,bereket gezegeninin geri harekette olması kötü bir durum değilmiş...
Mailime gelen cevap:
Bebeğinizin Jüpiter geri giderken doğması hiç endişe edilecek bir şey değildir, merak etmeyin :)
Benim de natal haritamda Jüpiter geri hareket durumunda.
Öncelikle Jüpiterin hangi evde olduğu önemli. Jüpiter Şubat ayında halen İkizler burcunda olacak.
Bunun anlamı, çocuğunuz bilgiye dönük, iletişimde rahat biri olabilir. Diğer yandan, biraz fazla paylaşımcı, merhamet duygusu çok gelişmiş biri olabilir. zihin fazla çalışabilir :) Yaşı ilerledikçe veya ergenlikte kilo alımına dikkat etmelidir.
Jüpiter Şubat ayı boyunca Hint astrolojisinde Aridha dediğimiz bir takımyıldızda ilerlerken büyük ihtimalle çocuğunuz doğacak, bu yıldız çok genel olarak şu etkileri verir :
Hassastırlar, başkalarının acılarını, sıkıntılarını hisseder, etkilenebilirler. Empati kurma yetenekleri gelişmiştir. Kendilerini dengede tutmakta zorlanabilirler. Hayatlarında denge de olmayı, uç noktalara fazla kaymadan, kararınca yaşamayı veya hissetmeyi öğrenmelidirler. Güçlü bir hafızaları vardır, zekidirler. Bilgiye çok önem verirler.
Sizin çocuğunuz bu alanlarda biraz daha hassas olabilir ki gördüğünüz gibi kötü bir şey yok :)
Evladınız ile sağlıklı mutlu bir hayat sürmenizi dilerim. Şansı bol olsun. tüm kalbimle dilerim ki evren onu hep korusun. Ülkesi ve sizin için faydalı bir birey olsun.
Sevgilerimle...
Spse, canım geçmiş olsun... geçmişe dönük okuyunca meraklandırdın benide. İnşallah bebeğinle ilgili sıkıntıları bir an önce atlatırsın. Kayseridesin sanırım, başka topicteki arkadaşlarım var kayseride onlar zeki bey diye birine gidiyorlar ve memnunlar. riskli gebeliklere bakıyor doktor. Titizde sanırım anlattıklarına göre. Gitmek istersen tam adını ve yerini alabilirim onlardan.. Ama mutlaka dinlen derim ben. Topicten bir arkadaşımızında 30.haftada 2 ck açılması oldu onun suyuda azaldı baya.. Doktor erken doğum riski dedi ve rapor verdi. sonra 32.haftada doğum iznini kullanmaya başladı ve dinlendi sürekli. Açılması olduğu halde ve değişmediği halde tam gününü doldurdu ve doğum yaptı. Dinlenmek bu konuda en iyi çözümlerden ama doktorunda çok önemli. Seni gerçekten takip edebilecek ve önemseyecek birini bulman seni de rahatlatacaktır. Rabbim yardımcın olsun. Gitmek istersen arkadaşlara sorayım ben kim olduğunu olur mu haber ver bana..
spse çok geçmiş olsun canım
inş. sağlıkla kucağına alırsın yawrunuda bugünleri tebessümle anarsın bol bol yat dinlen birde suyunun neden azaldığıyla ilgili herhangi bişi demedimi doktorun nedeni ne olabilirmiş bunun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?