2014 Şubat Anneleri

yanına gelecek kimse yok mu tek başına iyice bunalırsın inşallah herşey yoluna girer

canım herşey güzel olacak emin ol taşlı yollar bunlar olumlu düşün lütfen bu çok önemli

ah canım benim kıyamam sana,
alttan muayeneden korkma hayatım, gerekliyse yaptır, ben de 2 kez yaptırdım mecburen. dua ediyorum sana, her şey yolunda gidecek buna inan...

ah canım benim kıyamam sana,
alttan muayeneden korkma hayatım, gerekliyse yaptır, ben de 2 kez yaptırdım mecburen. dua ediyorum sana, her şey yolunda gidecek buna inan...

Merhaba canım, hiç korkma Allah'ın izniyle atlatıcaksın güçlü ve sabırlı ol.. Alttan muayene gerkliyse yaptır bir sorun olacağını düşünmüyorum.. Güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun .. Allah yardımcın olsun.. Dualarım seninle ..

Son düzenleme:

canım korkma alttan muaneden bişi olmazki ben ilk 3 ay hep alttan baktırdım sonrada mesela enfeksiyon riski görününcede alttan bakıyolar hamilelişk boyunca alttan bakmada bi sakınca yokki gerektiğinde bakarlar sen böyle korktugun için fenalaşıyosun insanalrda dogum riskim var dediğin için çatılarına bakıyolardır böyle yapma biliyorum biz olsak belki bizde böyle yaaprdık ama kuzucunu korkutuyosun endişelenerek iş bu akdar çok mu önemli ya bırak nolursa olsun niye tek başına doktorlardasın sen ne vicdansız insanlar varmış okulda başında töbe töbee eşin niye yanında değilllllllll of anneni kayınvaldeni çar ablan kız kardeşin görümcen eltinde mi yok canım teyzen yengen birisi dursun sürekli yanında niye böyle yapıyosun tek gidiyosun bunaldıkçada bünyen kaldırmıyo salıyo kendini yazık ama bebepinede sanada yazık çok üzülürsün güçlü ol dik dur canım benim çogu gitti azı kaldı lütfen bizide korkutuyosun dua ediyorum sana ama lütfen sende güçlü ol bak hepimiz yanındayız keşke daha fazlası gelse elimizden ama dua edebiliyoruz sadece keşke aynı şehirde olsaydık muhakkak birimiz yanında olurdu bak şeker yüklemesine kayınvaldemle gittim aslında yanlız gitcektim yanlız gitsem kesin fena olrdum mbaşım döndükçe gel bi gezinelim dedi midem bulandıkça muhabbete tuttu felan kendimi son kan verirken aynada gördümde ödüm koptu gözlerim çökmüş neden sölemiyosun anne dedim oldu söliyimde bayıl dedi yani insan yanlız kalınca çok kuruyo birisini çar yanına hemen

Geçmiş olsun canım. Bence alttan muayene olmalısın. Açılman var mı yok mu bi baksınlar. Belki diğer doktor boşuna korkuttu seni. Rahatlıcaksın belki. Bi rahatla yanına birilerini çağır ve muayene ol derim kuzum. Allah ım acil şifalar versin..

ahh yaaa gecmisler olsun. sakin ol, panik yapma. yaninda yatanlari da duymamaya calis baska seyler dusun. insallah atlatirsin su dakikalari bir an once

Arkadaşlar 16 haftalık doğum izni bittikten sonra süt izinlerimi toplu alıp, alabilirsem rapor aldıktan sonra ücretsiz izin almak istiyorum. Ancak; süt izninin toplu kullanımı idare insiyatifinde mi, yoksa istendiği takdirde kanuni bir hak mı bilen var mı?

kizlar dun aksam biraz sinirlerim bozuldu, agladim filan derken sakinlestim kendimi toparladim. iyi oldu aglamak bugun kendimi iyi hissediyorum, umrumda da degil sinirlerimi bozmamaya calisiyorum hep ama bazen olmuyor iste. bugun sabahtan beri oyaliyorum kendimi, temizlik filan yaptim. herkes de calisiyor isinde gucunde yine kendi doktorum kendim oldum

ya kızlar birşey sordum ama çok geride kaldı görünmedi?Bi fikriniz yokmu?

"canım avent natural biberon aynı anne memesi gibi. yenidoğanken vereceksen yenidoğan uçlu alacaksın ki anne memesinden soğumasın ama bence ilk 3 hafta hiç biberon verme ki memeye alışsın. sonra da 1 aydan itibaren 2 delikli 1ay+ yazandan verebilirsin, 125 ml. olandan. bebiş buyudukçe buyuyecek boyu.dışarısı için 1 plastik evde kullanmak için 1 cam almakta fayda var.

canım çok geçmiş olsun. yanındakileri duymamaya çalış gerçekten ve sen kendini kastıkça daha çok etkileniyordur bebeğin. sakin olmaya çalış. ve gerçekten neden hep bu işlere yalnız kalkışıyorsun ben de merak ediyorum. komşun falan da mı yok seninle gelebilecek? normal kontrollere gitmiyorsun sonuçta. hep bir stres yaşama durumun varken senin desteğe ihtiyacın var.

bu süt izninin toplu kullanımı dediğin nasıl bir şey oluyor canım? ben bu konulardan çok uzağım da

hayırdır canım?

tatlım çok geçmiş olsun

geçmiş olsun strese sokma kendini bebeğinde etklienmesin

tatlım süt izinleri günlük kullanılır.toplu alınmaz.anne ile bebeğin iletişimi ve bebeğin beslenmebilmesi için verilen izin.keşke kullanabilseydik

canım bende meraklıyım :) hatta arabayı değiştirecektik, bi yerde jüpiter geri giderken elinizden mal çıkartmayın fiyatının altında gider diye okudum..hemen kocamın beynini yıkadım, hakkaten de hep çok düşüğüne almak için pazarlık ettiler bizde durdurk satışı aza satsak, sonra alacağımızla çok açık kalacak diye..borca girmek istemedik extra..

yorumlara gelince, bana daha çok balık burcunun özellikleri gibi geldi, bizim yavrular balık olacak ya ben de yayım birimiz az birimiz çok duygusal olacak. Duygusal romantik bir erkek geliyor, savulun kızlar
Şaka bi yana hatta diyorum hep çok duygusal romantik olmasın, daha güçlü olsun aman işte o erkek diye düşünüyorum şimdiden.
Hepsi boşşş sağlıkla alalım da bi şu an karnım büyüdükçe Allah'tan temennim bu. Cümleten

kızlar sagolun herkes destek olmus ama okuyamadım daha yenı geldım eve 5 gun rapor aldım ıdrarda bırde bakterı cıktı daha acumartesı kendı doktorum temız demıstı artık nerde yanlıs bakıldı bılmıyorum burdakı doktorda cok ılgılendı sagolsun.ama dogum servısıne gonderdı benı o cok kotuydu orda serum taktılar herseyı gordum kızın bırı cok agladı bagırıyordu catala yatırdılar:18: normal dogum sevkım gıttı tamamen .
rahımde acılma varmı bılemıyoruz cunku cok korktum ve yatmadım catala agladım.bu arada neden yalnız gıttım cunku memleketımde degılım kızlar esımde bugun ıs ıcın zorunlu sehır merkezıne gıdecektı zaten ben sadece rapor alır gelırım dıye dusunmustum ıste olmadı.okuldan kızlar ıdarden ızın alıp bır ders geldıler en azından aglamam durdu sagolsunlar.
esım gelınce dusa gırmem gerekıyor kendımı cok pıs hıssedıyorum ama su an tek basıma gırecek halım yok

öok sagol canım duydum zekı beyı zaten sımdı ya ona yada bır baska doktor daha var ona gıdıcem ama zekı bey normal dogumla ılgılenmıyormus yanı takupten sonra normal dogum ıstersen baskasına yonlendırıyormus dıye duydum gercı bıızm komsumuz onda normal dogum yaptı ama o aerık dogum baslayınca gıtmıstı cok tesekkur ederım zekı yılmaz olması lazım

yok canım solemedı hıcbısey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…