2014 Şubat Anneleri

pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii günaydınn

o zaman 3 Ocak Cuma benim için son iş günü olacak inşallah

rapor alıp yatasım bile var ama diyorum hastayım deyip gelmem sonra hastalanırım korkusuna alamıyorum da

Ben bugun kan uyusmazligi oldugu icin hastaneye gidicem igne vurulcakmisim .Varmi bu durumda olan?

canim beldede var uyuşmazlık her ay indirect coombs testi kandan bakılıyor.kanama olursa hamileyken yapılıyor aşı yada bazen doktor öne çekiyor değişken.genelde doğumdan hemen sonra yapılıyor.çünkü bebeğin kanıyla alakali önemi.eğer bebek de negatifse vurulmali pozitif olursa önemsiz.ve ilk bebekte sıkıntı olmuyor diğerlerinde oluyor.

aynı durumda değilim ama zararsız bir şey olduğunu biliyorum birde doğumdan hemen sonra yapılıyor diye biliyordum onu hamilelikte yapıldığını ilk defa duydum

Bende hamilelikte yapiliyor duye biliyorum canim. Dogumdan sonraya kalirsa bebegin kani degisiyor. Yoksa Allah korusun zehirliyor bebegi..Bu igne sayesinde dogumdan sonra kan degisimine gerek kalmiyor..

Hayirli olsun kuzum mobilyaniz. Gule gule iyi gunlerde kullanin :))

Ben bugun kan uyusmazligi oldugu icin hastaneye gidicem igne vurulcakmisim .Varmi bu durumda olan?

canim beldede var uyuşmazlık her ay indirect coombs testi kandan bakılıyor.kanama olursa hamileyken yapılıyor aşı yada bazen doktor öne çekiyor değişken.genelde doğumdan hemen sonra yapılıyor.çünkü bebeğin kanıyla alakali önemi.eğer bebek de negatifse vurulmali pozitif olursa önemsiz.ve ilk bebekte sıkıntı olmuyor diğerlerinde oluyor.

lip güzel haberlerine sevindim canım
bende bebek şekerini kendim yapacam ama bu tamamen bir istek yani isteyen yapar isteyen hazır alır eşinin o yaptı diye senide yapacak sanması tuhaf,
alsın kayınvalden valla
zaten 50-60 tane bişi alırısn belki 1 tlliklerden alsanız 60 tl para eder
canım diyetin konusunda azmine hayranım az kaldı şunun şurasında sonrasında en azından diyet yapmıcaksın gazlı yicekler yemiceksin o kadar

anammm kocan ağzını yesin emi....

benim de yıllık iznim duruyo ama aklımdan uçup gitmiş...kullanayım ya ben onu bi ara..ohh ohh
kullan tatlım kullan koyma içerde kalıp nolcak sanki

Son düzenleme:

sağol proletim yine tlfdanmı giriyorsun ???

sendedemi var kan uyuşmazlığı canım

butik bebeden kapıda ödemeli alıncada mı kargo ücretsiz

dün dr brownun biboron setini aldık 36*80di ucuz geldi bugün butik bebede gördüm 35 küsür yania rada fark yokta gitti gidiyordan aldıgımıza kargo vericez h,ç ucuza aldım deme der hep annem illa bi yerde daha ucuzu vardır diye aynen öle yani neyse netten ilk alışverişimiz oldu bakalım öğrencez artıkın

sağol proletim yine tlfdanmı giriyorsun ???

sendedemi var kan uyuşmazlığı canım

Evet canim telefona yapistim sabahtan beri gecmisi okuyorum :))
Bende yok ama halamda varmis kuzenlerimin ikisinde de helikopterle alip kanini degistirmeye goturmusler. Ilk dogumunda doktor soylememis igne yaptir falan diye. Ikinci de yine ayni syi yasamis or

sağol hayatım, ben de bir ara kendim yapabilirim diye düşünmüştüm ama şimdi hiç o istek yok. yalnız çok güzel lohusa tacı modelleri gördüm, dantelli filan onlardan yapabilirim. bir tane de aynısından bebişin başına :)

zaten eşimle cumartesi günü 2 defa zıtlaştık bir de annemin önünde 1.si doktordan gelirken ben tekrar kan alma ve kontrol işini duyunca kızdım biraz söylendim,eşim de ben diyeti yapmıycam ya da doktora gitmiycem mi sandı artık ne yaptıysa panik oldu, eve girince anneme beni şikayet etti. ben de biraz tersleyince trip attı, "ben gidiyorum" filan diye üstünü giyindi evden çıktı. o giderken önünü kestim "noluyo neye bozuluyorsun" diye, beni dinlemedi. ben de sinir oldum ağladım, sonra da 1 saat sonra geldi kuzu kuzu, beni öpmeye çalışıo, özür dilio...neyse ben biraz soğuk davrandım tabii, annemin önünde yaptığı için affetmedim hemen. 2. olay da şu: bizim apartman görevlisine haciz gelmiş, bu da tabi bankadan kredi çekemiyormuş, adama da bir bankacıya sor demişler. eşimde gelmiş bana soruyor. tepem attı o anda, "ben nerden bileyim gidip avukata sorsun, sonuçta icralık durumu varsa, gidip kağıt hangi icra dairesinden geldiyse oradan ne borcu olduğunu öğrenecek, borcu kapatacak, ancak ondan sonra banka kredi verirse verir" dedim. yani bizim bankanın müşterisi filan değilse nereden bileyim ben ne borcu olduğunu. bunu bilmek için bankacı olmak da gerekmez, mühendis de bilir, doktor da bilir, öğretmen de bilir yani... eşim de hemen parladı " sana bir şey soruyoruz suç oluyor" diye bozuldu tabii, sonra da hep surat astı. sonra akşam apartman görevlisi gelmiş kapıya, bizimki de benim dediklerimi anlattı, adam da demiş ki "ben önceden esnaftım vergi borcum vardı" demiş. e bre gerizeka senin vergi borcun varsa tabii ki haciz gelir, devlet peşini bırakır mı hiç, ne kredi çekebilirsin ne bir şey yani, bir de yok yerden bizim aramız bozuldu o akşam. tabii annem de üzülmüş, ilk defa onlar böyle bir seye şahit oldular.ben de ertesi gün kahvaltıya gidince annemle konuştuk baya, sonuçta bir yıpranma olayı oldu ikimizde de, eşlerden birinin alttan alması gerekiyor, o olmayınca hır gür çıkıyor...neyse aramız düzeldi sonra,

hayır kartla da alsan ücretsiz canım

geçmiş olsun canım moralini yüksek tut bebeğin sana tutundu en başından beri.. Allah onları koruyor elini karnına koy 20 kere ya mübdi de sonra göbek deliğinin orasını ovuştur ben her gün yapıyorum manevi olarak da rahatlıyorum inşallah bu günler geçicek bebiişlerimizi kucağımıza aldığımızda her şeyi unutucaz

bbilimciğim benim de 25 iş günü iznim var, bunu doğumdan sonra kullanırım diye düşünüyordum ama nasıl olcak hiç bilmiyorum. doğum izni bitince ücretsiz izin almak istersen direkt ücretsiz izin başlıyor çünkü. sonra da 25 işgününü kullandırmazlar, bir kişiye öyle yapmışlardı. ya benim bu bir sormam lazım aslında insan kaynaklarına...

Spse, canım geçmiş olsun... geçmişe dönük okuyunca meraklandırdın benide. İnşallah bebeğinle ilgili sıkıntıları bir an önce atlatırsın. Kayseridesin sanırım, başka topicteki arkadaşlarım var kayseride onlar zeki bey diye birine gidiyorlar ve memnunlar. riskli gebeliklere bakıyor doktor. Titizde sanırım anlattıklarına göre. Gitmek istersen tam adını ve yerini alabilirim onlardan.. Ama mutlaka dinlen derim ben. Topicten bir arkadaşımızında 30.haftada 2 ck açılması oldu onun suyuda azaldı baya.. Doktor erken doğum riski dedi ve rapor verdi. sonra 32.haftada doğum iznini kullanmaya başladı ve dinlendi sürekli. Açılması olduğu halde ve değişmediği halde tam gününü doldurdu ve doğum yaptı. Dinlenmek bu konuda en iyi çözümlerden ama doktorunda çok önemli. Seni gerçekten takip edebilecek ve önemseyecek birini bulman seni de rahatlatacaktır. Rabbim yardımcın olsun. Gitmek istersen arkadaşlara sorayım ben kim olduğunu olur mu haber ver bana..

Son düzenleme:

Canım izinlerin varsa sana direk ücretsiz izin al diyemezler. Önce yasal izinlerini kullanmak isteyebilirsin. Bunada kimse itiraz edemez. Bende öyle yapacağım Allahım kısmet ederse. önce izinlerimi kullanıp sonra ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum.

ay maşallah senin oğlan baya büyükmüş
hakkat hiç düşünmemişmiydiniz siz ikinci çocuğu
tek çocuk bana çok az gelir hep
neyse iyikide yapmışsınız

evet cnm ya çok kesin konuşuyorduk. ama olmuyo işte. oğlum çok istedi ben de istedim en son eşim tamam dedi :) öylelikle kızımız geliyor sağlıkla inşallah

Kızlar rapor almaya geldim sabahtan beri hastaneedeyim alttan muayne etmek istedi agladim korkuyorum yaptirmadim esimde maras merkezde bugun is için dogum servisinde yatıyorum serum takildi dua edin bir kizda vaar ağlıyor dogumu başladı duaniza ihtycm var.arkadaslarimda hep okulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…