2014 Şubat Anneleri

aynen bende 9 aralıkta gidicem 32+1 oluyorum.
6 aralıkta da çalışamaz raporumu alırım 36+1 de dayanabilirsem duruma göre 1 hafta daha çalışırım

günaydınlar,

klasik bir pazartesiden sonra bugün salı ve haftasonuna kadar geri sayıma başladım ben:)
bu ara kimi görsem 37'ye kadar çalış diyor ama benim halim kalmadı, en çok 35'i zorlarım, daha da çalışamam herhalde, evimde huzur içinde olmak istiyorum biraz da, geçenlerde 2 gün rapor almıştım da ohh ne güzeldi walla, bakalım daha hiç bir sey belli değil, önümüzdeki hafta pazartesi doktor kontrolümüz var ne diyecek çok merak ediyorum.

ya arkadaşlar akşam k.v. ile konuştuk da bana aldığı şeyleri anlattı, sağolsun kargoyla göndericekmiş bu hafta. ama konuşmamızdan sonra biraz kafam karıştı aslında, sizin de fikrinizi alayım istiyorum. şimdi bize 140*70 boyutunda ahşap bebek karyolası gelmişti, parmaklıklı, tekerlekli, derinliği ayarlanabiliyor. onu biz kapılardan geçiremiyoruz bu sebeple söküp yatak odamıza koyalım orada dursun demiştik. yatak odamız geniş.hem bebek de yanımızda olur diye. ama k.v. diyor ki, "bebeğin devamlı senin yanında durması lazım, yatak odasına koyup da orada uyusun, orada dursun diyemezsin, devamlı gözünün önünde olacak, bu yüzden portatif bir beşik bakın, yatak odanıza koyarsınız, gerekirse diğer odalara taşırsın.çocuk büyüdüğü zaman da kendi odasında o karyolada yatar."
bu tip beşikler de nereden baksan 300-400 lira, park yataklar da zira öyle.

2. bir mevzu da süt sağma makinesi.bir çok kişi bana "süt sağma makinesi ilk başta alma, nasıl olsa ilk 6 ya da 9 ay evde olacaksın, gerek yok" dediler.ama k.v. kendi torunu ilk doğduğunda memeyi emememiş, annesinin göğüsleri de sütten şişmiş, bu yüzden gelen sütü sağıp sağıp buzluğa atmışlar. sonradan kullanmışlar. bu yüzden süt sağma makinesi de alınmalı diyor. bu konuda ne yapayım sizce?

hava da kapalı olunca kalkası gelmiyor insanın bbilimim.bende öyleyim.bir de bu havayı severim normalde...

iki gün önce iki kere bağırarak uyandım kramp yüzünden, berbat bişey

Allah yardımcımız olsun,az daha sabredicez canım

Günaydın canlar.

Nasılsınız bakimmm. Biz gece çok geç yattık ayakta uyuyoruz

su gece hayatını bırakın artık len....çocuk da size çekecek bak

bende gelecek ay dr un dediği tarihte gittiğimde 32+2 oluyorum bbilimim

canım bebekler emme refleksi ile doğarlar bildiğim kadarıyla bende oğlumda bir sorun yaşamadım emmesiyle ilgili güçlü bebekler daha güzel emiyorlar biraz cılız bebekler daha zor emiyor diye duymuştum
fakat sütün ilk geldiğinde zaten sızlıyor göğüslerin bebek emsede emmesede
ama hiç emmeyen bebek olurmu onu bilmiyorum ben canım ben sorun yaşamadım oğlumda o yüzden bana gereksiz geliyor fakat başına gelene sormak lazım

vede beşikle ilgili olarka fikrimi sorarsan ana kucağı almanı öneririm canım hem daha ekonomik hemde en çok 5-6 aylığa kadar kullanılır ondan sonra zaten odasında uyuyabilir rahatlıkla artık
kayınvaldenin önceleri yanında olsun demesindeki amaç şudur büyük ihtimal kusar bazı çocuk ve kendini çeviremez allah korusun kusmuk nefes borusuna kaçar falan diyedir eskiler böyle düşünür çünkü

biz oğlumda ana kucağı ile yatırdık hep hem ebatı çok büyük değil hem sonrasında saklaması falanda kolay işi bitince hemde ekonominik

ANKARADA hangi hastane ve doktora gidiyorsun canım doğum ücreti ve muayne ücreti ne kadar

Bende varım ankaradan kızlar.. Bende koruya gidiyorum, ümit korucuoğluna.. Ama sizin doğum ücreti çok iyiymiş ya. Benim ki bu sene için 3500 diyor, ocakta tekrar fiyat artışı olacakmış. Şubatta doğum benim inşallah etkilemez fiyat değişimi.

anacım sizin doğum fiyatlarını görünce gözlerim böyle oluyor yahu

oralarda milletin az doğurmasının bir sebebice bu işte sonrada başbakan çıkıyor doğrun diyor lan millette doğracak halmı kalır 3500 tl verince
doğuda millet ondan çok doğruyor anacım hastanelerde sürümden kazanıyorlar
benim gittiğim hastanede doğum 275 tl cik özel oda ücreti dahil

Günaydın canlar.

Nasılsınız bakimmm. Biz gece çok geç yattık ayakta uyuyoruz

ben erken uyudumda noldu prolet bende ayakta uyuyyorum canım

iyiyiz tatlım sen nasılsın

Ohh ne güzel uykunuz var, bende yaklaşık iki aydır uyku yok yaa ne gece ne gündüz bu bebiş beni aktif yaptı galiba size özeniyorum :)

ben erken uyudumda noldu prolet bende ayakta uyuyyorum canım

iyiyiz tatlım sen nasılsın

Ya ben eşimin ısrarları ile zaten 23:30 u falan görüyordum her akşam. Dün bi sinemaya gidelim dedik bunlar son fırsatlarımız. Oda 00:30 da bitti. 1 de yattım sonuç bu

Eheheehee alışsın yavrum ya sabahın köründe dikmez bizi ayağa

ya ne güldüm haklısın valla.benimkide 600 falan...özel oda ücreti dahil

Günaydın hanımlaar,

Bugün öğlene kadar sınav yokmuş, ben de boşmuşum. Ondan birazcık uğrayayım buraya dedin. Nasılsınız bakalım?
Biz kıızmla iyiyiz. Sabah yine gümbür gümbürdü. Maşallah pek hareketli. Ama dün doktor amcasının yanında uyudu, bize yüzünü göstermedi tamam kızım büyümüş falan ama yine de bi içim buruk ayrıldım tam göremeyince.
Sizlerde ne var ne yok?

Canım biz park yatağı annelütfen den aldık. 100 küsur bişeydi. Bi göz at istersen. Süt sağma makinesine gelince de benim arkadaşım da almamıştı başta nasıl olsa şimdilik evdeyim diye. Ama o kadar çok sütü oldu ki çocuk uyurken şişip ağrı yapıyordu göğüsleri. O yüzden doğumdan bir iki gün sonra eşi gidip apar topar bi sağma makinesi aldı hemen. Onlar da sağıp buzluğa attılar. Yani aslında ihtiyacı belirleyecek olan bizim süt miktarımız ama onu da şimdiden bilemeyiz ne yazık ki.

canım ana kucağı dediğin ev tipi dönenceli filan olanlar mı, yoksa oto koltuğu gibi saplı bebeği taşıdığın şey mi?

aman gidinde gezin hakkat sonra gezemezsiniz

Sorma bbilimcim, senin söylediğin fiyatı duyunca da ben şaşırıyorum, benim gittiğim hastanedede şu an 4000 tl , 2014e fiyat artışıda olacak, valla muzdaribim bu konudan, doktorumdan memnunum , yoksa hastaneyi değiştiricem ama içimede sinmiyor zor valla

kız 4000 tlye burda en az 10 çocuk doğrulur

O artıştan biz de nasibinizi alacağız canım maalesef. Bunlar şimdiki fiyatlar. Bizim de işte şirket anlaşması olduğu için 1700 yoksa 3000 civarı hrsde de doğum.

Yaa bbilimcim, valla ben de sizin fiyatları gördükçe özeniyordum hep. Ama burda böyle ne yazık ki hepsi ağız birliği etmişçesine fiyatları yüksek tutunca uygun fiyata bir yer bulmak zorlaşıyor.

Valla canım senin fiyat da süpermiş. oraya mı gelip doğum yapsak:)) canım burda ne yazık ki özel hastaneler bu şekilde hep. Hiçbiri fiyat eksikliği yapmıyor işte hepsi anlaşmışlar 3000 den başlıyor hatta tobb hastanesinde 7200 lere doğum. Sgk ile de anlaşması yok hepsini kişiden alıyor tüm tahlil ve tetkikleri. Mecburen gidiyoruz işte doktorumuz orda diye. Allah yardımcımız olsun valla.

Canım bende senin gibiyim. Yatak odama karyola düşündük biz mobilyadan ama o sürekli taşınacak bişi değil. Yatakodasındada bırakamam sürekli onu diye biz birde beşik aldık. Anneannesi aldı daha doğrusu sağolsun. Bak modelini göstereyim sana şu modelden ben kırmızısını aldım. BEZBEBEK MİSS SEPET BEŞİK 6 RENK SEÇ BEĞEN GittiGidiyor'da 96498586 fiyatıda uygun. İstersen sende bakabilirsin. Eğer karyolası varsa zaten park yatağa gerek yok birde. O sadece yatak olarak park yatak alanlara uygun. Sen daha küçük bişi alıp oturma odanda yada heryerde kullanabilirsin. Çok hafif,portatif zaten. Katla götür yanında.

Süt sağma makinası konusunda bende tereddütlüydüm. Nasıl olsa bir süre evde olacağım o arada ihtiyacım olur mu diye ama arkadaşlarım mutlaka al dediler. Hatta almayanlarda sonradan hemen almışlar. Birisinin bebeği emmedi süt doldu ve gögüsleri mastit oldu şişti, sürekli sağmak zorunda kaldı. onuda dolaba koydular kullanmak için. uzun süre saklanıyormuş. Birde sezeryan doğumlarda süt gelmesi biraz zor oluyormuş o sütün de artmasını sağlıyormuş bende almayı düşünüyorum. Lansinoh kullananlar önerdi fiyatıda diğerlerine göre uygun elektrikli olanını almayı düşünüyorum bende. Diğerleri daha pahalı çünkü, ameda felan biraz tuzlu geldi. http://www................/urun/lansinoh-affinity-ciftli-elektrikli-gogus-pompasi-20788

günaydın kızlarrr gögüs ucu kremi ve bebek bakım ürünleri olarak hangi markaları tavsiye edersiniz acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…