aynen canım doğursalar masada kalırlardı zaten tahminin hiç bir erkeğin o acılara katlanabileceğini düşünmüyorum ben
sağol canım inş. tadarsınız
kınamayayım diyorum bende ama napıym halamız çirkin işte
ben zaten çirkin bir bebek bekliyorum böyle kapkara uzun burunlu bir bebek olacak benim kızım
Canım park yataklar da pek ucuz değil. Ben 400 tl ye aldım. Ve yatak odama sığmıyor. Dolayısıyla küçük bir beşik daha alacağım. 90-100 tl ye basit bir model buldum. Hem de küçük birşey. Gün içinde salona falan da taşıyabilirim. İstersen bu tarz bişey araştır sen de.. Süt sağma makinesi herkese gerekli olmayabiliyor ama, benim yeni doğum yapan bir arkadaşım göğüsleri yara olduğu için bebişi emziremedi. Makine ile sağıp verdiler. Önceden marka model araştırmamıştı. Eşi gidip apartopar bişey almış. Ben önümüzdeki hafta modele karar vereceğim. İhtiyaç olursa eşim gidip alır.
Zaten doğuma sizin oraya gelicem. Hem sen bakarsın bana :)) Gerçi aynı gün doğurmayaydık iyiydi
Anacım ben o kadar büyük bir bebek bakım çantası almışım ki, valiz gibi. Herhalde epey bir süre kendi çantalarımı kullanmayacağım. Bu model güzelmiş. Güle güle kullan..
Canım bu akıntı enfeksiyon belirtisi olabilir. Bildiğim kadarıyla şeffaf veya beyaz akıntı hemen herkeste var ama renkli ise sen drunu bilgilendir.
Canım galiba ilk defa denk geliyoruz seninle. Problem ne bilmiyorum ama, keşka yapabileceğimiz bişeyler olsa...
anteple adana ne kadar benziyor kızzzzzzzzzzzannemi aradım şimdi naz yapim azcık diye.anneannemde yanında....belim cok agrıyo diyorum....
anneannem ordan belin de ağrır toton da.kız yükü tuz yükü diyobu eskilerin lafı bitiriyor beni
anteple adana ne kadar benziyor kızzzzzzzzzzz
bizdede öyle derler
bence şirinmi şirin çokkkkk şeker bi prenses olucak inş. helede o tütü elbiselerin içinde
inş. canım
hayırlısıyla önce sağlıkla dünyaya gelsinler tabiki
kime benzerse benzesin benimki latife can ciğer insanın gözüne prensesler gibi görünür zaten
allah herkesede tatdırsın bu duyguları inş.
yok canım inş. Bişicik olmaz zamanında gelir kuzucuğun
Ben arada çok dayanamadığımda belime ağrı kesici jel sürdürüyorum şuana kadar 6-7 kez sürdürdüm anneme o biraz dindiriyor acımı çok yorulduğum günlerde öyle yapıyorum
böbrek ağrısına gelince oğlumda hiç yaşamadım ama bunda hepsini yaşıyorum sağolsun kızım ağır geçiriyor gebeliğimi arada çok yorulduğum günlerde benimde böbreklerime vuruyor ağrı
kız yükü ağır olur derler bizim burda acep doğrumuki demeye başladım valla :26:
aslında daha kız anası olmadık tatlım bilemiyorum yani şimdiden heves ediyorum sonra hevesim geçermi daha çokmu artar bilmiyorum tabi
kızım önce sağlıklı olsun tabide umarım halamıza benzemeyiz yoksa ne giydirirsek giydirelim pek bir güzel olmayacağımız kesin
merhaba kızlar nasılsınız bakalılım nasıl gidiyor
genel hamilelik sıkıntıları dışında iyiyiz canım,
kimimizin beli, kimimizin kuyruk sokumu ağrıyor, kimimiz çalışmaktan bıktı, kimimiz ne alacağına karar veremiyor, herkesin aklı fikri bebişinde, yatıyoz bebiş-kalkıyoz bebiş:)
sen nasılsın bakalım?
Ayy demeyin bak şimdi öyle. Bu kadar alışverişler yapıldıktan sonra korkuyorum zaten aa biz yanlış görmüşüz dicekler diye. Ben hiç kusmadım kızlar hamileliğim boyunca. Böyle genellemelere varıp telaşlandırmayın beni nolur
Kızlar ben kızıma tütü etek yapmaya karar verdim ya
birde üst yapıcam tabi düz beyaz bady alıp inş. Ilk bayramımızda giydirmek için yani 6 aylık falan için
fakat renklere karar veremedim ben
beyaz ve pembe olarak iki renkmi yapsam
yoksa beyaz pembe fuşya ve mor olarak 4 renkmi ?? Sizce hangisi ??????????
yazıyorum ama kimseden cvp gelmiyo kızlar ne olur benide yalnız bırakmayınnn gerçekten zor zamanlar geçiriyorumbabam hasta annem babam yanımızda değil 2 aydır kız kardeşim hamile onunda bebeğinde sorun war doğumu yaklaştı diğer kız kardeşim yanımda kalıyo ben zaten panik atak hastasıyım hamileliğim çok güzel ama bi o kadar da ilaç kullanmadığım için zor geçiyo....şükürler olsun diyorum yinede rabbim beterinden korusun.... bu arada doktorum panik atak hastası olduğum için durumun hiç ii görünmüyo böyle doğum yapamazsın böyle daha çok zarar veriyosun böyle bebeğine hemen ilacına başlıyosun dedi ben napıcağımı bilmiyorum ALLAH ım yardımcımız olsun hepimizin
ben de hamile oldugumu ogrendigimden beri erkek diyordum, oyle hissediyordum. kizim olacagini ogrendigimde sok oldum, benim annelik hissim filan yokmus dedim
benim de hic bulantim olmadi, tum belirtiler erkekti, cin takvimi filan da erkek diyordu. bende de ayni korku var ya sacma ama bu kadar hazirliktan sonra ya erkekse diyorum bazen
İnternet sorunumu hala çözebilmiş değilim. Tlfondan girip mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum. Bu hafta raporluyum kızlar. Bel ağrım felaket. Dün kızımın çamaşırlarını yıkadım. Bugün kururlarsa ütü yapacağım. Geçen hafta kontrole gitmiştik. Bıdık 1500 gr olmuş.40 cm. boyunda. Eh bu hafta acık daha kilo almıştır herhalde. Tekmeler feci oldu ya. Canımı yakıyor bazen. Kasık ağrılarım yeniden başladı. Apar topar hazırlıklarımı bitirmeye çalışıyorum. Çünki bu aralar yine çok fazla erken doğum hikayesi duymaya başladım.Çok da bir eksik kalmadı gerçi. Yatak, araba,kıyafet, benim pijamalar tamamlandı.
Zaman çabucak geçsin, gelsin artık bu sıpalar ...
sende ne uykusunu kaçırıyon adamın yaaaaaaaaaa
Bu erkekler alemler yaaa
ben oğlumda doğurduğum günün gecesi işte suyum geldi annem bizdeydi ounun yatağını açtım eşimde yatak odasına gitti uyudu bende annemle lafladım 15-20 dk o ara bu uykuya dalmış gece 12 gibi ayaktaydım koltuğa oturmamla suyumun boşalması bir oldu ama nasıl akıyor böyle musluk patlamış gibi ben panikle bağrıyorum barışşşşşşş suyum geldi kalk diye adam gözünü açmış ne bağrıyon diyor banaKorkmuş ben bağrınca
lan ben doğruyorum dedim sen kokrudan bahsediyorsun
bunların hepsi aynı model
benim eşimde korkar muhtemelen hatta şimdiden o gün araba ile gitmeyeceğim taksi çağırırım falan demeye başladı
dün gece yatakta konuşuyoruz işte kitapta gösteriyorum sancılarda bana böyle masaj yapacaksın
ne masajı ben bağırıcam yetişin komşular diye diyor
gülmekten sancım falan gitmez inşallah
ah belim belim vallahi bu ağrılar beni de öldürücek görüyorum ki yalnız değlim. Daha 6. aydayım son ayları düşünmek bile istemiyorum. Doktorum yatış pozisyonuyla ilgili uyardı ya sağa ya sola yat artık sırt üstü yatma ağırlık sana binmesin dedi ama gece uyandığımda kendimi sırtüstü yatarken buluyorum belki de ağrıların sebebi odur :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?