2014 Şubat Anneleri

bence şirinmi şirin çokkkkk şeker bi prenses olucak inş. helede o tütü elbiselerin içinde

ooo kimler buradaymış,
özlettin kendini ayol:)
her şeyin yolunda olmasına sevindim canım, bu süt sağma makinesi ile beşik olayını bu haftasonu bir irdeliyecez bakalım. en azından ben de marka model karar verirsem, gerekli olduğu durumda gidilip alınır.
bebişine de maşallah, kocaman olmuş...
ama 100'lük yükleme sonucu gebelik diyabeti teşhis konduysa, yediklerine dikkat et derim ben canım. mesela benim 2 değer sınırın üzerinde çıkmıştı, 1.saat 210, 2.saat 158 (185-155 olması gerekiyormuş) çok yüksek olmamasına rağmen teşhis konuldu. ilk başta ben de yapamam sandım ama şu an gereksiz hiç bir şey yemediğim için bir kuş kadar hafifim. önümde duran koca göbeğe bakmasam hamile olduğumu anlamıycam neredeyse. ne bel ağrım var çok şükür ne reflü, ne başka bir şey. kilom da kontrol altına alındı, çok iyi oldu. günde yarım saat de yürüyüş yapıyorum öğlenleri dışarda, çok iyi geliyor. bizim şubat annelerinden bildiğim adally de baya sıkı uyuyor diyetine, yürüyüşünü düzenli yapıyor.
kendine ve kuzuna çok iyi bak, görüşürüz yine

bence şirinmi şirin çokkkkk şeker bi prenses olucak inş. helede o tütü elbiselerin içinde

inş. canım
hayırlısıyla önce sağlıkla dünyaya gelsinler tabiki
kime benzerse benzesin benimki latife can ciğer insanın gözüne prensesler gibi görünür zaten
allah herkesede tatdırsın bu duyguları inş.

hanımlar bende müsade isteyimmmmm gidip yemek yapıyım belimde ağrıyo ama napacannnn mecbuuurrr neyse hepiniz ALLAH a emanetsiniz meleklerinize ve kendinize ii bakın hoşçakalınnn

Son düzenleme:

bbilimim ben de dün k.v. ile konuşurken demesin mi "artık bebekler erken doğuyor 36 haftayı doldurunca" diye, " dur anne erken doğmasın Allah korusun" diye geveledim bir şeyler, kendisi kızını 8 aylıkken doğurmuş ve bebek 2.500 grammış, çok zorlanmışlar bakımına, ama yani ben 40 haftayı doldurmak isterim açıkçası, en azından şubat ayını görmek isterim.sonuçta sezeryanda bile 38 haftayı doldurunca alıyorlar bebeği.

bir de senin hamileliğinle ilgili olarak benim yorumum: hem kız-erkek farkı var hem de senin oğluşun şu an 5 yaşında, yani hiçbirimiz 5 sene önceki halimizle aynı değiliz gülüm, sen o zamanlar 20'li yaşlarındaymışsın, şimdi hepimiz 30 küsur olduk.ben biraz da buna bağlıyorum. ama sağolsun hormonlar sayesinde gençleşip güzelleşiyoruz:)) sefamız olsun

bu benzeme olayını ben de çok merak ediyorum ya...
ben bizim kızın halasına çekiceğini pek sanmam, çünkü halanın kendi kızları bile kendisine hiç benzemiyor. kaldı ki eşim ablasına bir gram benzemez. eşim annesine, ablası ise babasına çekmiş. ama tabii ki mendel in bezelyeleri diye bir genetik kuramı vardı, yani genetik öyle bir şey ki, 2 esmer ana babadan sarışın bebe bile doğabiliyorsa, bu dünyada her şey olur mu olur:)
sağlıkla doğsun, sağlıklı, akıllı, uslu olsun da kuzularımız, gerisi boş

merhaba kızlar nasılsınız bakalılım nasıl gidiyor

genel hamilelik sıkıntıları dışında iyiyiz canım,
kimimizin beli, kimimizin kuyruk sokumu ağrıyor, kimimiz çalışmaktan bıktı, kimimiz ne alacağına karar veremiyor, herkesin aklı fikri bebişinde, yatıyoz bebiş-kalkıyoz bebiş:)
sen nasılsın bakalım?

bende aynı ya mide yanması sıkıntım var benımde çok kötü oluyo ya

ben de hamile oldugumu ogrendigimden beri erkek diyordum, oyle hissediyordum. kizim olacagini ogrendigimde sok oldum, benim annelik hissim filan yokmus dedim

benim de hic bulantim olmadi, tum belirtiler erkekti, cin takvimi filan da erkek diyordu. bende de ayni korku var ya sacma ama bu kadar hazirliktan sonra ya erkekse diyorum bazen

ayy ben de istiyorum kizima tutu yapmaak. yapinca yazar misin nasil yaptigini ???

ah canım yaa rabbim hem babana hem kardeşine hem de sana şifa versinnn noluur canını sıkma herşey olacağına varır,rabbim dilemedikten sonra hiçbirşey olmaz sanadaa bebeğine de inşallah...doktoruna güven ilaçlarını aksatmaaa

ayyy bu kadar alışveriş yaptım,hertürlü kendimi kıza hazırladım ve zaten kızımın olmasını istiyordum,doğumdan sonra pipiyi dayarlarsa önüme bayılırım gibi geliyor :)))

ah belim belim vallahi bu ağrılar beni de öldürücek görüyorum ki yalnız değlim. Daha 6. aydayım son ayları düşünmek bile istemiyorum. Doktorum yatış pozisyonuyla ilgili uyardı ya sağa ya sola yat artık sırt üstü yatma ağırlık sana binmesin dedi ama gece uyandığımda kendimi sırtüstü yatarken buluyorum belki de ağrıların sebebi odur :26:

Kuzum özlemişiz seni. Ara dürt böyle emi?

Ay pek bi güldüm bbilim. Bakalım benim herif neler yaşatacak o an

kizlaaar bu pastayi ve kurabiyeleri kocamin dogumgunu icin yaptiiim. nasil olmuslar ??? ufak surpriz bi dogumgunu partisi yaptim ona ailelerimizi cagirarak. anlamasin diye de daha onceden hazirlik yapmadim, bu halimle canim cikti ayni gunde hepsini yaparak :))

kizimin kurabiyelerini ve pastasini da kendim yapicam, oyle gorundugu kadar zor bisi degil. isteyene tarif de verebilirim )

beni 20.haftada uyarmıştı yatış pozisyonuyla alakalı ama öyle de olunca geceleri bazen bacağımın sızlamasıyla uyanıyorum...kramp giriyor uzun süre yatınca galibaa biraz sabır taşıı olcazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…