2014 Şubat Anneleri

Canım harika görünüyorlar. Ben aslında çok istiyorum kurabiye yapmayı ama normal doğum olursa hangi ara yapıcam önceden yapsam bayatlar diye düşündüm. Haksız mıyım?

kızlar... çok korkuyorum hafta sonu kasık ağrısından iki gün hiç uyumadım,dün akşamda kanamam oldu çok korktuk gece 11de acile gittik bebekte bi sıkıntı yok ama erken doğum riski olduğunu söyledi doktor, ama bebeğim daha çok küçük yatak istirahati verdi. Allah'tan hamileliğimin başında işten ayrıldım. Dua edin erken doğum olmasın hiç hazırda değiliz.:18:

geçmiş olsun cnm allah seni ve bebeğini korusun zamanında kucağına almayı nasip eder umarım

çok güzel gözüküyor canım eline saglık

Canım harika görünüyorlar. Ben aslında çok istiyorum kurabiye yapmayı ama normal doğum olursa hangi ara yapıcam önceden yapsam bayatlar diye düşündüm. Haksız mıyım?

tesekkurleeer :)) ben soyle bisi dusundum, hosgeldin partisinde ve mevludunde yapicam kurabiyeleri. hastane ve gecmis olsuna gelenlere de lavanta, seker gibi seyler dusundum. normal dogum olursa cok zor kurabiye olayi. bir de hastaneye goturmek istemiyorum kurabiye

Verebilir misin canım tarifi. Elimde bulunsun belkim yaparım bende

geçmiş olsun cnm allah sana ve bebegine saglık versin

canım yaa sakın doktorun dediklerini ihmal etme ayaklarını havaya dik yat nerdeyse ve sadece tuvaletten tuvalete kalk ve bolca la havle çek rabbim yardımcın olsun korktuğunla imtihan etmesin

Bak benim çin takviminde de kız çıkıyor. Ama senin erkek çıkmış. Bakalım yanılacak mı takvim? Hiç yanılmaz diyor herkes ama, bakalım göreceğiz.

ayyy bu kadar alışveriş yaptım,hertürlü kendimi kıza hazırladım ve zaten kızımın olmasını istiyordum,doğumdan sonra pipiyi dayarlarsa önüme bayılırım gibi geliyor :)))
inş dayamazlar lauranacım.

Canım çok güzel olmuşlar. Ellerine sağlık. Harika görünüyorlar.

canım yaa sakın doktorun dediklerini ihmal etme ayaklarını havaya dik yat nerdeyse ve sadece tuvaletten tuvalete kalk ve bolca la havle çek rabbim yardımcın olsun korktuğunla imtihan etmesin

canim geçenlerde sende vajinada batma olduğunu söylemiştiniz.bende yaşıyordum aynısını dün doktora gittim tahlil yapıldı.hafif derecede vajinit var dedi yüksek olsa hap veririm dedi.akintidan kaynaklanıyormuş yani.yeşil devolmussa enfeksiyona dönmüş olabilir istersen bi gorun aklıma geldin soyleyim dedim

birşey daha kızlar ya benim bugün göbek deliğinin hemen üstü açıyor elleyince bi ara bi yerini dayadı herhalde :-(şimdi yumusak karnim ama elleyince açıyor orasi :-(

Son düzenleme:

Kıyamam kuzum çok büyük geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun valla çok zor hamile halde ailede ki diğer sorunları düşünüyor olmak

Oy maşallah ne de büyümüş bebiş canom

Çok harika canım ellerine sağlık bu robodan mı ne cacıksa o örgüyü ben beceremiyorum

Değişmez ve değiştirlemez kural bu kuzum 102 dk çalış yarım saat dinlen

acaba kızlar sağda erkekler solda mı duruyor bilemedim

Sanmam zira benim de ne kadar gariplik varsa sağda.Sol taraf günlük güneşlik

Ben 4 renkten yanayım bbilimim rengarenk olması daha çok hoşuma gidiyor.Kız denince hemen pembe beyaz kombini yapılıyor :26:

Vuhuuuu çok güzeller ellerine sağlık canom bi ara tarifi bırak buraya bi yere işimize yarar belki

Canımm çok dikkat et Allah yardımcın olsun boşver işi mişi doktorunu iyi dinle bol bol dinlen bebişin zamanında gelecek inşallah

Son düzenleme:

maşallah sana:) ben erkek olsam büyülenirdim:))

süperrr olmuuşşşşşş bravo valla,eline sağlık
tabiiki de tarif istiyoruzz

çok geçmiş olsun tatlım umarım bebiş sürpriz yapmaz size,az zaman kaldı dayan tatlımm

benim çin takvimi kız diyordu (bu arada çin takvimine göre 12 aydan sadece ekim ve mayıs'ta hamile kalırsam kız oluyordu)
ama benim ilk başta içime hep erkek doğdu nedense. kız olacağını duyunca ben de bir şok yaşadım.
hiç bulantım olmadı, canım hep tatlı istemişti. ama beni gören teyzeler, nineler hep kız dediler. ve nitekim kızımız olacak.artık bundan sonra değişme ihtimali yok herhalde:)
beni tanıyan herkes hep bir ağızdan inşallah ilk çocuğun kız olur demişlerdi, herhalde onların duası diyorum...

bayıldım ya mutlaka tarif ver lütfen.....yütfen yütfen.....

hajı bendede sağ fena yaaa
benimde çin takvimim tuttu

vay vay vay kuzuma bak yaa.maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…