2014 Şubat Anneleri

sen 37de mi çıkacaksın izne ocağın kaçına denk geliyor

sanırım 18 ocakta 37.haftam bitiyo canım.20 ocakta 37+2 sanırım...ayy kafam karısıyo..galiba öyleydi...beynim sulandı bu hesaplardan

jack harika görünüyor bunlar çok beğendim canım ellerine sağlık arkadaşlarının iyi günlerde tak takıştır inş.

sağol bbilimimmm....hayırlısıyla takıp takıştırırız inşallah

ben

36. hafta da çıkarsam 6 ocak
37. hafta olursa 13 ocak

bıraksalar şimdi bile çıkabilirim ama o ayrı

bende 13 ocak inş. birde o tarih benim için önemli oğluma doğum yaptığımda işe dönüş tarihimde 13 ocaktı benim
13 ocak 2009 da işe dönmüştüm izinden
şimdide 13 ocak 2014 de ayrılmak istiyorum nedense

erken çıkıp pişman olmakta istemiyorum
evde olunca sıkılacağımı bilmekte çalışmamı sağlıyor öyle böyle idare edeceğim hergün şikayet ederek

Arkadaşlar kurstan öğrendiklerimi yazıcam ama bir türlü fırsat olmadı derken birazını bugün yazayım
Hastane çantasıının içinde neler olmalı
Bebek için: ....badi, Alt üst takım(en az 2 tane yedek), eldiven şapka bebek bezi ıslak mendil oto koltuğu
Anne:son yapılan kan ve idrar tetkikleri, 3 adet gecelik veya pijama sezeryan için 2 adet normal doğum için (kol kısımları önemliymiş dar olmamalı lastiği sıkmamalı ki damar yolu açılırken sıkıntı olmasın)sabahlık veya şal,göğüs pedi,tabanı kaymayan giyimi kolay bi terlik,kısa çorap,ped, bol bol iç çamaşırı

tam emin değilim ama 19unda gelirse sonundan yakalıyosunuz di mi,öyleyse sen her türlü bulmuşsun kovayı şekerim,çook büyük sürpriz olmassa tabii

ben bunların hepsini hazırladım canım hastanae çantasına koydum hepsini aklına gelen bişeyler varsa daha müsait oldundayazarmısın

merhaba anneler nasılsınız yorucu bir haftayı bitirdik bi tek gözetmenlik kaldı sınavda yoruluyorum artık okulda ya izin işini ne yapmayı düşünüyorsunuz 32 mi 37 mi

ARKADAŞLAR BEN ÖĞRETMENİM AMA DERS ANLATIRKEN SINIFLARA ÇIKARKEN ÇOK ZORLANIYORUM BİR DE GÖBEK BÜYÜDÜ BEN DE minyon olunca göbeği taşımak zor geliyor oyüzden 32.haftada alıcam izin....

Kızlar ya bişi geldi aklıma bi kez daha sordum ama hastane çantasında şimdiden koyarsak kırış kırış olmazmı bunlar ben şimdi lohusa pijamamı falan astım mesela kırışmasın diye ama bu kadar uzun süre çantada katlı kalırsa kırışır bence en azından kat yerleri oluşur
benim pijamamı ve kızımın hastane çıkışları hazırda tutup en son doğuma giderken çantaya atmayı planlıyorum ben

o telaşla ya unutursan ( bu ihtimali düşünerek bile riske giremem ben herhalde ) en üste koy canım.

bu akşam bizde yıkıcaz belki kıyafetlerini

o telaşla ya unutursan ( bu ihtimali düşünerek bile riske giremem ben herhalde ) en üste koy canım.

bu akşam bizde yıkıcaz belki kıyafetlerini

ne biliym ya unutmam herhalde hele ozaman gelsin bir
çanta için erken bence
birde ben hangi çantaya koysamki acaba henüz onada karar vermedim oğlumda koyduğum çantanın fermarı bozulmuş başka bi tane var onunda fermarı bozuk
neyse elbet bişeye koyarız artık bir o kalsın

kıyafetleride yıkayında hazır dursun gülüm ya

avizeyi naptın sen alabildinmi ?

Son düzenleme:

güzel fikir canım da o acıda yada telaşta nasıl ayarlıcan onları benimde hepsi hazır ama ben kalan kıa zamanda koycam çantaya canım ne olur ne olmaz

Ayyy ne güzel şafak sayıyosunuz. Benim daha 2 ay var izne ayrılmama. Doğum 20 Şubat ta göründüğüne göre ocak sonuna kadar buralardayım

güzel fikir canım da o acıda yada telaşta nasıl ayarlıcan onları benimde hepsi hazır ama ben kalan kıa zamanda koycam çantaya canım ne olur ne olmaz

o görevi birine veririm olmazsa çantayı yatak odamda kapının arkasına koymayı planlıyorum pijamayıda asarım kapının arkasına eşşek değilse kocamda görür herhalde
yada o durumda yapılması gerekenlerin listesini yapmayı planlıyorum
aslında herkeste yaapbilir bunu
mesela gece tutarsa sancım
birde evde oğlum var
listenin başında 1. annem aranıp çağrılacak maddesi var
birde gecelik zaten en son şey doğum sancısı çekerken hastanenin hasta kıyafetini gigiyorsun doğumdan sonra giyiyon pijamanı biri gider evden alır en kötü ihtimal

ama ben en çok o günün karlı buzlu olmasından korkuyorum ya
diyorumki çok kar yağarda araba olduğu yerde çıkmassa :26::26::26: geçen kış başımıza geldi çünkü kar çok yapmıştı 2 gün arabayı çıkaramadık olduğu yerden

sevgili anneler keciboynuzu pekmezi yiyormusunuz burdr sut ya benn hic sevmiyorumm nolcak boyle.sut bebege kilo aldiriyor dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…