2014 Şubat Anneleri

Muhtemelen canım Bizim kaza kurşunu o günlerde çıkmış namludan İyi de olmuş

öyle bakınca çok haklısın tatlım.diğer hastanede çok yakın ve arada uçurum var.biraz daha araştırayım ben burdaki hastaneyi

öyle bakınca çok haklısın tatlım.diğer hastanede çok yakın ve arada uçurum var.biraz daha araştırayım ben burdaki hastaneyi

hakkına hayırlısı olsun artık,
o yakındaki hastanede doktoru beğendinmi peki ? sindimi içine

birde sen 37.haftada yapcan demi doğumunu yanlış hatırlamıyorum ben :44:

hakkına hayırlısı olsun artık,
o yakındaki hastanede doktoru beğendinmi peki ? sindimi içine

birde sen 37.haftada yapcan demi doğumunu yanlış hatırlamıyorum ben :44:

tatlım,37. haftada almayı düşünüyor doktorum.buradakine ilk kez gittim.ultrason ile iyice muayane etti.malum ben bebişin hareketlerini hissedemiyorum bunu söyledim.bana dediki oo bu çok ciddi bir durum o halde sen bebeğin öldüğünüde anlamassın.bir hoş oldum.ama o da eski bir doktor.hastane çok yakın ve benim hastaneme göre çok ucuz

Ahahahahaahha. Durmamış da sanırım Bu göbek onu gösteriyor

ay iyikide durmamuş dediğin gibi
sağlıkla al kucağına inş.

ay iki gündür kasım aralık annelerinde kötü haberler gördüm üzüldüm
allah bizim topikten kimsenin başına vermesin öyle şeyler hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzularımız
allah onlarada sabır versin

kuzum napıyon nasılsın sezerayan olca belliyse nerde olca farkeder mi ki bilmiyorum canım napcan şimdi

sağol kuzumm,paşamı gördüm bugün kaçak olarak 37 cm 1500 gram haftası ile uyumlu.ne bileyim tatlım.buradaki çok ucuz ama diğeri çok donanımlı

hönk o nasıl doktor lan, bişiyi söylemeninde bi adabı olur yani tövbe tövbeeeeeee
peki senin hissedememen normalmiymiş ???

nolmuş tatlım onlarda

hönk o nasıl doktor lan, bişiyi söylemeninde bi adabı olur yani tövbe tövbeeeeeee
peki senin hissedememen normalmiymiş ???

benim doktorum en son gittiğimde genel cerrahım ile görüştü.normal olduğunu söyledi.arada tekmeleri hissediyorum yanlarda olunca.birde bebişkonun ayakları aşağıda idrar kesemi tekmeliyormuş
bende bir hoş oldum öyle dediğinde

benimkide öyleydi geçen haftalarda

ama şimdi döndü sanki öyle hissediyorum yani çünkü hıçkırıklarını tam aşağıda vajinım orda hissediyorum sanırım benim sıpacan döndü

Amin canım.
Ay Kasım annelerindekini bende okudum. Allah ım sabırlar versin ve düşmanıma bile yaşatmasın.

benimkide öyleydi geçen haftalarda

ama şimdi döndü sanki öyle hissediyorum yani çünkü hıçkırıklarını tam aşağıda vajinım orda hissediyorum sanırım benim sıpacan döndü

valla aga ister dönsün ister dönmesin yicem pıçaaa

canım senin için korkutucu bişi olmasa gerek neticede önceden ameliyat yaşamışsın üstelik bunda bebeğine kavuşcan sonu daha güzel yani

peki nasıl düşünüyorsun genel aneztezimi epiduralmi ?

tatlım şimdiye kadar 6 kez amel,yat oldum.ameliyat korkum şükrolsun yok.genel anestezi yapacak doktorum diğerini zaten istemezdim.çok tezcanlıyım ben ölürüm sıkıntıdan

benim yavrum geç geldi, bekle bekle gelmeyince sezeryan ile çıkarttık tatlışımı epidural oldum dr. operasyon sırasında, rahim taş gibi kaslar filan daha en az 1 hafta daha beklermiş içeride filan diye konuşuyordu.
ama bu sefer daha erken gelir gibi geliyor...hem daha önce geçirdiğim leep etkileyebilir, hemi de 2. ler daha erken gelebiliorlar die .
Hakkımızda hayırlısıı

kızlar bugün deryanın dünyasında dinledim ve hemen not aldım sizinlede paylaşayım bir yerlere not alırsınız artık

50 cc fındık yağı
20 cc rezene yağı
20 cc adaçayı yağı
20 cc papatya yağı

bunları karıştırıyosun bebeğn göbeğinin altına ve ayaklarına banyodan önce masaj yapıyormuşsun gazına iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…