proletttttttttt can canzım aramızda 14 gün var senle iznede 14 gün arayla çıkarız gülüm üzülme sen
ne biliym ya unutmam herhalde hele ozaman gelsin bir
çanta için erken bence
birde ben hangi çantaya koysamki acaba henüz onada karar vermedim oğlumda koyduğum çantanın fermarı bozulmuşbaşka bi tane var onunda fermarı bozuk
neyse elbet bişeye koyarız artık bir o kalsın
kıyafetleride yıkayında hazır dursun gülüm ya
avizeyi naptın sen alabildinmi ?
sevgili anneler keciboynuzu pekmezi yiyormusunuz burdr sut ya benn hic sevmiyorumm nolcak boyle.sut bebege kilo aldiriyor dimi.
vallaha canım bende süt içemiyorum doktorumada söyledim süt içme dedi yogurt ve beyaz peynir ye dedi onlar sütten daha yararlı dedi tabi ne kadar dogru bilemem gerçi doktorumdan memnunum ben
ben teyzemin çantasını aldım geldim yıkansın ütülensin ancak o zaman hazırlarız.
küçük çekçekli bavul gibi kullanımı da rahat ufak ama gözü çok olunca rahat sığarız.
avize hala bulamadım beğenemedim ben ya
bilimim ben çalışmıyorum evde zaman hiç geçmiyo çok canım sıkılıyor çalışınca en azından vakit cabuk geçiyordur deme canım
Bende ozellikle kasar peynir cok yiyorum.umarim sut kadar faydasi olur :18:
vallaha canım bende süt içemiyorum doktorumada söyledim süt içme dedi yogurt ve beyaz peynir ye dedi onlar sütten daha yararlı dedi tabi ne kadar dogru bilemem gerçi doktorumdan memnunum ben
dün limangodaydı sanırım vardı hoş avizeler gördünmü bilmiyorum:26:
dün limangodaydı sanırım vardı hoş avizeler gördünmü bilmiyorum:26:
evde yalnız olunca öyle oluyor haklısın bende oğlumda izne ayrıldığımda öyle olmuştum hele son haftalar hadi nedne doğmuyor bu stresi basıyor birde
ama şimdi oğlum var zaten onunla vakit çok çabuk geçiyor
proletttttttttt can canzım aramızda 14 gün var senle iznede 14 gün arayla çıkarız gülüm üzülme sen
sevgili anneler keciboynuzu pekmezi yiyormusunuz burdr sut ya benn hic sevmiyorumm nolcak boyle.sut bebege kilo aldiriyor dimi.
kaşariyi diyolar ya en çok süt içeren peynir oymuş canım :18:
yok bakıyım hala duruyorsa
ilkim normal o yüzden bir sorun çıkmassa ki inş. çıkmaz bunuda beklicez normal doğumuilk bebek normal mi sezeryan mı oldu canım
ay o 14 gün de az değil ki bacım. Neyse yapcak bişey yok. Herif elini çabuk tutaymış
ben üzüm pekmezi yiyorum canım hafta sonları kahvaltıda aklıma geliyor sadece. Süt hamileliğin başından beri sadece bir bardak içtim o da fınfıklıydı. Reflüm olduğu için süt yasak. Bir kase yoğurt aynı görevi görüyor dedi doktorum. Her yerde de aynı şey yazıyor. Bol bol yoğurt peynir tüket , aynı şey. :26:
üff ne karışık işler ben de beyaz peynir daha iyi diye biliyorum katkısız kaşar bulmak zor,patates bile koyuyolarmış b.peynir daha iyi diye bi duyumum var ama bilemiyorumm ki,hatta en iyisi çökelek lor diye biliyorum ama:44::44:
yok canım başka sitedemi gördüm acaba du ben diğerlerinede bakayım zaten canım sıkılıyor vakit geçer
ilkim normal o yüzden bir sorun çıkmassa ki inş. çıkmaz bunuda beklicez normal doğumu
prolettt büyük ihtimal ben gebeliğimi öğrendiğim gün siz temel atma töreni yapmışsınızdır
Yani 27-29 mayıs tarihlerinde falan
arkadaşlar önemli gördüğüm yerleri yazıyorum kısa kısa
-Bebek yatağı çok yumuşak olmayacak ve yastık kullanılmayacak.YAstık ilk 6 ay tavsiye edilmiyor
-Bebek bizim giydiğimizden 1 kat fazla giyecek fazlası zararlı
-bebeğin eli ve ayağı ilk doğduğu günlerde soğuk olur bu normal donuyor diye korkmayın
-Emzirme yastığı tavsiye edilyor
-Kundak bebeğe zarar verir dendi
-Bebek beşikteyken üstünü tülbentvs ile örtmeyin kusarsa göremeyebiliriz.boğulma tehlikesi olabilir bu durumda
-Bazı bölgelerde yenidoğan bebeği yüzüstü yatırıyorlarmış gazı rahat çıksın diye kesinlikle çok tehlikeli
-Bebek beşik aralarına dikkat edin tahta araları 5cm den fazla olmasın
Bunla aklıma gelenler daha çoooooooooook yazacağım
inş. canım hakkınıza hayırlısınormal olması iyimiş ya insallah benimde normal olur dogumum
arkadaşlar önemli gördüğüm yerleri yazıyorum kısa kısa
-Bebek yatağı çok yumuşak olmayacak ve yastık kullanılmayacak.YAstık ilk 6 ay tavsiye edilmiyor
-Bebek bizim giydiğimizden 1 kat fazla giyecek fazlası zararlı
-bebeğin eli ve ayağı ilk doğduğu günlerde soğuk olur bu normal donuyor diye korkmayın
-Emzirme yastığı tavsiye edilyor
-Kundak bebeğe zarar verir dendi
-Bebek beşikteyken üstünü tülbentvs ile örtmeyin kusarsa göremeyebiliriz.boğulma tehlikesi olabilir bu durumda
-Bazı bölgelerde yenidoğan bebeği yüzüstü yatırıyorlarmış gazı rahat çıksın diye kesinlikle çok tehlikeli
-Bebek beşik aralarına dikkat edin tahta araları 5cm den fazla olmasın
Bunla aklıma gelenler daha çoooooooooook yazacağım
kızlar kafam bi milyon :) ben bafrada oturuyorum.hastanem 35-40 km uzakta.donanım olarak çok iyi olmasının yanında genel cerrahım,diyetisyenim ve onkoloğumun orada olması sebebiyle medicalpark samsun da jinekoloğum.çokda iyi bir doktor.bugün bafradaki özel hastane kampanya yapmış öğretmenlerden fark alınmayacak bu hafta diye.bende hazır bedavayken paşamı göreyim dedim.hastaneye gittim.hastane bana 2 km.doktor fena değil.benim hastanemde sezeryan yatak ücreti 1400 tutuyor.buradaki hastane 320.kafam allak bullak oldu.ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?