2014 Şubat Anneleri

kızlar dün akşam moralim çok bozuldu ya hiç beklemediğim bir şey oldu, yani hamile bir insana bu yapılır mı dedim,
ben bankada çalışıyorum, bizde bulunduğun pozisyonda 3 seneni doldurduğunda bir üst pozisyona yükseliyorsun ve maaşın da artıyor.yani kıdem alıyorsun. benim de süreç normal bir şekilde devam ederken, tüm onaylar verilmişken, genel müdürlükte benim ünvanımla ilgili yazıyı imzalayacak kişinin kendi insiyatifinde (hiç bir yönetmeliğe vs. uygun olmayan bir şekilde, sırf canı istemediği için) yazımı imzalamadığını öğrendim. bu kişigeçen sene de yine benim görev pozisyonumda yükselmemi engelleyen kişiydi. olayın benim hamile olmamla ve yakında doğum iznine çıkacak olmamla ilgili olduğunu düşünüyorum. benim devrelerim olan kişiler ünvanlarını aldılar ben alamadım. bu konuda sorumluluğu olan herkesi Allah'a havale ediyorum. doğacak çocuğumun rızkını benden esirgediler ya, Allah büyük, binlerce katını çıkarsın onlardan.
Dünden beri hep dua ettim, inşallah hakkım olanı alırım...

ah canım allah sabır versin insanda hakkı yenince çok sinir oluyo zaten herşeyi daha fazla takan moddayız allah bildigi gb yapsın onları merak etme tepe taklak oluverirler kul hakkı asla ödenmeyen bi hak şehit olunca bile bütün günahlar siliniyo kul hakkı müstesna deniliyo yani allah o kadar önem veriyo hakkımıza boşver onlar bulurllar zaten belalarını :54:

Günaydin cicis anneler hayirli cumalar...canlarim benim güzel dilekleriniz cok sagulun hanimlar.ben dün aksam taburcu oldum sancilarimi durdurdular ama kizlae ne dense sekerim yüksek cikiyordu kan degerim cok düsük cikyordu.allahima sükürler olsun sekerim düstü..bugünde yine hastaneye gidecem bana iki ünite kan verecekler...insallah hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz..

geçmiş olsun canım bida olmaz inşallah :54:

dün beni oğlumun teyzeleri çok mutlu etti.bu battaniye taaa bingölden geldi kronick deli teyzesinden.tac ve şal da taa istanbuldan adally teyzesinden .iyiki hayatımdalar :16:
Eki Görüntüle 877088 Eki Görüntüle 877089

:23:vayy vayy vayyykıskandık çatladık patladık burda :52:çatlaklarıma yeni çatlaklar eklendi :1:güle güle kullan canım battaniyede harikaymış ya kim örmüş onu nasıl örmüş bende örsem kızçeme renkleride çok güzelmiş:16:

rüyamı yazıcaktım unuttum.. rüyamda hepimiz loğusa pijamalarımızı ve geceliklerimizi giymiş hastanenin birinde toplanmışız :60: :60: kimimizin az vakti kalmış çok şişmiş kimimizin daha çok vakti varmış az kilo almış falan :60: kafamızda loğusa taçları pijama ve geceliklerle dolaşıyoduk hayır olsun :60:

valla dogururken bile süsümüzden geri kalmıyoruz:12: o taç takılacak yani:1:

Eki Görüntüle 877201 Eki Görüntüle 877202 Eki Görüntüle 877203

evet kızlar işte bebikimin şekerleri tabi şimdi içinde şeker yok ondanda alıp koycam inş. Pembe renk alacam şu çikolatalı badem şekerleri varya onlardan :34:

hımm güzel olmuş elcazlarına saglık ve geçmiş olsun bizde eşimle kapı süsünün kalp şeklini kurdeleyla kapladık silikon gerçekten tehlikeli iyiki yanlız yapmamışım cok sıkıldım zaten öyle bıraktım sonra süslücem hiç bi işi tamamlayamıyorum cabuk bi sıkılma dogurma moduna geçme eğilimim başladı bugünlerde:9::1:

baya uygun olmuş hem de çok güzel arkasında mıknatıs da var mı dolaba yapıştırmak için? ne çok soru sordum yahu :26:
evet canım arkasında magnet var buzdolabına yapışacak şekilde

ah canım allah sabır versin insanda hakkı yenince çok sinir oluyo zaten herşeyi daha fazla takan moddayız allah bildigi gb yapsın onları merak etme tepe taklak oluverirler kul hakkı asla ödenmeyen bi hak şehit olunca bile bütün günahlar siliniyo kul hakkı müstesna deniliyo yani allah o kadar önem veriyo hakkımıza boşver onlar bulurllar zaten belalarını :54:

:23:vayy vayy vayyykıskandık çatladık patladık burda :52:çatlaklarıma yeni çatlaklar eklendi :1:güle güle kullan canım battaniyede harikaymış ya kim örmüş onu nasıl örmüş bende örsem kızçeme renkleride çok güzelmiş:16:

hımm güzel olmuş elcazlarına saglık ve geçmiş olsun bizde eşimle kapı süsünün kalp şeklini kurdeleyla kapladık silikon gerçekten tehlikeli iyiki yanlız yapmamışım cok sıkıldım zaten öyle bıraktım sonra süslücem hiç bi işi tamamlayamıyorum cabuk bi sıkılma dogurma moduna geçme eğilimim başladı bugünlerde:9::1:
sizinde elinize sağlık
ama ben çok seviyorum ya öyle şeylerle uğraşmayı ilerde bunlarla ilgili dükkan falan açayımmı diye fikir var aklımda eşim destek verse açacam

sağol eksik olma hakseverim, bak senin nick in de "haksever" bana uğur getirirsin inşallah...

aman durun daha en az 2 ay doğurmayın kızlar....:))

sağol eksik olma hakseverim, bak senin nick in de "haksever" bana uğur getirirsin inşallah...

aman durun daha en az 2 ay doğurmayın kızlar....:))

inşallahhhhhhhhhhhhhhh:16: nikim soyadımız canım :)):31: kızlık soyadımda özkandı evlendikten sonraki soyadımda bu oldu çok anlamlı geliyo banada başta alışamadım ama bazen biyerlerde ilem yaptırrıken bile ne kadar güzel soyadınız diyolar:12: allah kul hakkı yedirmesin bizlere allah korusun:31:

mrb canım bu hafta doktora gittiğimde banada suyun az bol su iç dedi nasıl hallettin bu problemi çok şükür ne güzel atlatmışsınız :16::16:

canım bana tam tersi suyun çok fazla dedi su içmeyi azalt dedi normalde 2-2 buçuk litre içiyordum günlük en fazla 1 buçuğa düşürdüm çok su içmek senin için faydalı olabilir inşallah düzelir canım

hayırlı cumalar anneler nasılsınız ya ben resmen hamileliğin başına döndüm aslında o zaman bile böyle sıkıntı yaşamadım yani mide bulanmaları baş dönmeleri falan sürekli çıkarıyorum sizde de varmı aynı durumlar

hayırlı cumalar anneler nasılsınız ya ben resmen hamileliğin başına döndüm aslında o zaman bile böyle sıkıntı yaşamadım yani mide bulanmaları baş dönmeleri falan sürekli çıkarıyorum sizde de varmı aynı durumlar

çok şükür ben pek hamileliğini anlamadan yaşayanlardanım ama biliyorum ki sıkıntısı olan arkadaşlar da çok,sizin bebişler daha şimdiden annelerine naz yapıyolar :)

Evet :( Çıkarmamak için zor tutuyorum başım dönme dolap gibi mübarek :( Bende vertigo var o yüzden hiç kesilmedi zaten. Ama bu ara magnezyumdan şüpheleniyorum. Sen de magnezyum kullanıyor musun ?

Canım sen yazınca bende baktım. teeeeeee 8.aydan 10 gün raporujm vardı ama maaşımdan kesilmemişti. Bende yatmıcak herhalde diye düşündüm. Bi baktım ki ziraat bankasına gönderildi falan yazıyor. Bana da mı yatmış oluyor :D

Bende ziraatten aldım prolet.Git bir bankaya bakalım belki verirler...Çok gecikme belirlenen tarihler arasında alabiliyormuşun parayı :34::34::34:

3 4 tane iç zıbından aldım canım bende

Evet ya o iç zıbından bi kaç tane daha lazım. Kredi kartım yanımda yokken ucuza buldum ama kaldım öyle. İç dış zıbın beraber olanlardan yeni aldım, daha gelmedi hatta kargoya bile vermediler :1:

kızalr ya 30+0 ız bu oğlan nezaman döncek sizikiler ne alemde döndüler mi.benimki yan yatıyor.

Dönmediğini nereden biliyorsun. Şekil değiştiriyorlar zira :)

Evet :( Çıkarmamak için zor tutuyorum başım dönme dolap gibi mübarek :( Bende vertigo var o yüzden hiç kesilmedi zaten. Ama bu ara magnezyumdan şüpheleniyorum. Sen de magnezyum kullanıyor musun ?

canım bugün başladım az önce kullandım hatta bende de reflü vardı acaba bebiş büyüdükçe mideye baskı yapıor ya ondan mı dedim

haksever senin köfteler belli oldu mu kuzuum

evet canım belli oldu bak birinci oldum yani 2. oldum ama 1. olan daha öncede birinci oldugu için bana geçti hakalr pro üye oldum hediye olarak bide bi hediye daha gelcek ama ne zman bilmiyorum sormayada utanıyorum:17:bekliyorum heycanla:16:

merhaba kızlar şubat sonu nasip olursa bebeğimi kucagıma alıcam size sorum var lütfen yanıt verin 22. haftadan beri var olan çatı ağrısı ve gece bazen karnınım sol yanında sertlik oluyor doktorum önemli değil deyip gönderiyor aynı sıkıntıyı yaşayanınız var mı acaba....

bende de oluyor canım aynı durumlar normal diyo dr

bende de oluyor canım aynı durumlar normal diyo dr

Allah razı olsun canım tek ben değilmişim ilk bebek olunca ve çevremdeki yeni doğum yapmışlarda felaket tellalığı yaptığından çok korktum içim rahatladı inşallah hayırla sağlıkla zamanımda gelir bebişler...

Back
X