2014 Şubat Anneleri

sonunda haftalardır temizlemediğim evimi temizledim en sevdiğim hamile badimin üzerine çamaşır suyu sıçramasaydı iyiydi:)

ayy yarama tuz bastın canım ya...kotondan bi tayt beğenmiştim bayramda aldımdünya para sayıp bi hafta önce ofise temilikçi gelmeyince kullandığım tuvaleti yıkayım dedim...çamaşır suyu sıçramış bilek kısmına,içim gitti yaaa

Güzeller slm nasılsınız

selam canım iyiyim ben sen nasılsın?

Kızlar biraz uzandım bekledim bebeğim 4 5 kez vurdu biraz daha uzanıp bekliycem inşallah oynar iyice .

Gözün aydın canım. Sevindim
Selamlar herkese

Selam Kronik nasılsın?

sonunda haftalardır temizlemediğim evimi temizledim en sevdiğim hamile badimin üzerine çamaşır suyu sıçramasaydı iyiydi:)

Ohhh ne güzelll. Ellerine sağlık canım. Bady için de üzülme. Zaten kullanılacak fazla zamanı kalmamıştı..

Güzeller slm nasılsınız

Selam bacım. Sen nasılsın asıl? Benim göğsümde fena bir ağrı var pazartesiden beri geçmiyor. Yarın doktor randevum var sorucam doktora.

ben de apar topar çıkardım hemen ama herşey için çok geçti artık:)
bu arada anneler banyo setimiz geldi bugün çok beğendim bakım seti de geldi onu da beğendim içime sindi:)

valla işe kocacım bırakıyo saolsun...patronlarım da rahat insanlar,karısmıyolar.bi haftadır eşofmanla geliyorum işe

ama cok salaş değil,hani adidasın falan pantolon gibi olanları var ya onlarla

ben de severim eşofmanı, kumaş gibi olanlar spor-şık oluyor hakikaten
bazen "aramızda kalsın" dizisindeki hani devamlı eşofman giyen 2 karakter var ya onlar geliyor aklıma:))

çok keyifliyim bibiiimmm.çarşamba 4d ultrasona gittik :) 80 tl bayıldık.umut dünyası bizim bebişko ilk kez yüzünü gösterdi teyzesi :)
1600 gram 40 cm boyu olmuş :)
Eki Görüntüle 885442

maşallah paşana kuzum:)) bak mercimek kadar iken karnımızda beslene beslene kocaman oldular, en az bir bu kadar daha kilo alacaklar inşallah,
bizim tüm kontrollerde böyle bir resim veriyorlar, genelde profilden oluyor ama, doğru açıyı bulmak zor oluyor hakikaten
bizim prensesi kimisi eşime benzetiyor kimisi de bana benzetiyor,
senin paşan kime benziyor yorum yapan oldu mu?

ben de severim eşofmanı, kumaş gibi olanlar spor-şık oluyor hakikaten
bazen "aramızda kalsın" dizisindeki hani devamlı eşofman giyen 2 karakter var ya onlar geliyor aklıma:))

ayy bayılıyorum o diziye..dün izledin mi....kızkardesinin nişanında bile elbise üstüne eşofman üstünü giymişti

ben de apar topar çıkardım hemen ama herşey için çok geçti artık:)
bu arada anneler banyo setimiz geldi bugün çok beğendim bakım seti de geldi onu da beğendim içime sindi:)

hayırlı olsun.güle güle kullanın inşallah

çok keyifliyim bibiiimmm.çarşamba 4d ultrasona gittik :) 80 tl bayıldık.umut dünyası bizim bebişko ilk kez yüzünü gösterdi teyzesi :)
Eki Görüntüle 885442

maşallah yaa bayıldım çok tatlı bizde kaç kere gittiysek göstermedi oğlumm hiç göremedim çok merak ediorum seninkini görüncee bi hoş oldumn ne kadar güzel maşallahallah sağlıkla kucağımıza alamayı nasip etsin buarada isim konusu hala netleşmedi bizde sizlerde durum ne???

ayy bayılıyorum o diziye..dün izledin mi....kızkardesinin nişanında bile elbise üstüne eşofman üstünü giymişti

hayırlı olsun.güle güle kullanın inşallah

dün beşiktaşın maçı olunca bana dergi okumak düştü canom:)
sadece bitiş anını yakalayabildim, ceylan nişanı terkediyordu...
yoksa "aramızda kalsın" ı seviyorum, denk geldikçe bakıyordum, ama o yemekler yok mu...beni benden alıp başka diyarlara götürüyor...
zaten karar verdim, şu doğumdan sonra, antep, antakya ve adana'ya mutlak surette gidecem...

ayy sorma nasıl bi sofradır o dimi.hemde her gün sabah akşam....hüsne nin yemek yişi öldürüryo beni zaten

o zaman Adana'ya geldiğinde beklerimmm

Çok keyfim yok ama toparlamaya çalışıyorum...Komşuya gittim muhabbet ettim şimdi geldim Sizler nasılsınız

Hoşgeldin canım. Bende pek iyi değilim. Göğsümün orta yerinde bi ağrı var günlerdir. Şimdi sırtıma da yayıldı. Eve gidip yatmak istiyorum ama akşama eşimin halası yemeğe çağırdı ailecek oraya gidicez

Senin niye keyfin yok ?

Üşüttün mü acaba :26::26::26: Neden ağrıyorki :44::44::44: Keşke kabul etmeseydiniz yemek davetini...

Bende bugün kontrole gittim suyun fazla filan dedi doktor kafam karıştı birazda üzüldüm

Üşüttün mü acaba :26::26::26: Neden ağrıyorki :44::44::44: Keşke kabul etmeseydiniz yemek davetini...

Bende bugün kontrole gittim suyun fazla filan dedi doktor kafam karıştı birazda üzüldüm

Bilmiyorum canım yaa. Üşümüyorum üşümüyorum diye tarzan gibi dolanıyorum ortalıkta üşüttüm herhalde. Yemek daveti de 3-4 gün önce geldi. Kayınvalidemlerle birlikte çağırdı. Onları da biz götürcez araçla gitmesek olmaz
Bu suyun fazla meselesi bikaç kişide daha var sanırım canım. Sıkma canını. Bir risk gördü mü doktor.? Bende yarın gidicem doktora. 1 ay oldu görüşmeyeli. Bakalım bana ne diyecek. Benim de akıntım arttı bugünlerde bende ondan korkuyorum..
:18::18:

KAÇ YAŞINDASIN Kİ?? ben 36yım :18: zor ama gerçekten deee[/QUOTE]

Aynı yaşdayız kuzum. Senin de ilk mi ??

kılzar oğlum dün geceden beri oynamadı .. çok korkuyorum ..

Canım sırt üstü yat bakalım biraz. uyuyordur belki..

Eki Görüntüle 885442

He heeee kız çok çirkin bişey bu yaaaa. Anaaam kız olaymış evde kalırmış
Tostos yanaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…