Kızlar biraz uzandım bekledim bebeğim 4 5 kez vurdu biraz daha uzanıp bekliycem inşallah oynar iyice .
sonunda haftalardır temizlemediğim evimi temizledim en sevdiğim hamile badimin üzerine çamaşır suyu sıçramasaydı iyiydi:)
Güzeller slm nasılsınız
Kızlar biraz uzandım bekledim bebeğim 4 5 kez vurdu biraz daha uzanıp bekliycem inşallah oynar iyice .
Selamlar herkese
sonunda haftalardır temizlemediğim evimi temizledim en sevdiğim hamile badimin üzerine çamaşır suyu sıçramasaydı iyiydi:)
Güzeller slm nasılsınız
ayy yarama tuz bastın canım ya...kotondan bi tayt beğenmiştim bayramda aldımdünya para sayıpbi hafta önce ofise temilikçi gelmeyince kullandığım tuvaleti yıkayım dedim...çamaşır suyu sıçramış bilek kısmına,içim gitti yaaa
selam canım iyiyim ben sen nasılsın?
valla işe kocacım bırakıyo saolsun...patronlarım da rahat insanlar,karısmıyolar.bi haftadır eşofmanla geliyorum işe
ama cok salaş değil,hani adidasın falan pantolon gibi olanları var ya onlarla
bir sonraki haftaya gideceksin o zaman sende
ay bu doktor işi beni yordu alsam da rahatlasam artık raporu falan
kapı süsünü de güle güle kullan canım
çok keyifliyim bibiiimmm.çarşamba 4d ultrasona gittik :) 80 tl bayıldık.umut dünyasıbizim bebişko ilk kez yüzünü gösterdi teyzesi :)
1600 gram 40 cm boyu olmuş :)
Eki Görüntüle 885442
ayy ben iyice şubat'a odaklanınca 16 şubat yazmışım:)) 16 aralık olacaktı evet canım senden 1 hafta sonra...
sen de güle güle kullan canım,
ben de severim eşofmanı, kumaş gibi olanlar spor-şık oluyor hakikaten
bazen "aramızda kalsın" dizisindeki hani devamlı eşofman giyen 2 karakter var ya onlar geliyor aklıma:))
ben de apar topar çıkardım hemen ama herşey için çok geçti artık:)
bu arada anneler banyo setimiz geldi bugün çok beğendim bakım seti de geldi onu da beğendim içime sindi:)
anlamıştım canım
bugün yine sıkıldım çalışmaktan ben
çok keyifliyim bibiiimmm.çarşamba 4d ultrasona gittik :) 80 tl bayıldık.umut dünyasıbizim bebişko ilk kez yüzünü gösterdi teyzesi :)
Eki Görüntüle 885442
ayy bayılıyorum o diziye..dün izledin mi....kızkardesinin nişanında bile elbise üstüne eşofman üstünü giymişti
hayırlı olsun.güle güle kullanın inşallah
dün beşiktaşın maçı olunca bana dergi okumak düştü canom:)
sadece bitiş anını yakalayabildim, ceylan nişanı terkediyordu...
yoksa "aramızda kalsın" ı seviyorum, denk geldikçe bakıyordum, ama o yemekler yok mu...beni benden alıp başka diyarlara götürüyor...
zaten karar verdim, şu doğumdan sonra, antep, antakya ve adana'ya mutlak surette gidecem...
ayy sorma nasıl bi sofradır o dimi.hemde her gün sabah akşam....hüsne nin yemek yişi öldürüryo beni zaten
o zaman Adana'ya geldiğinde beklerimmm
selam datlummmmm hosgeldinnnnasılsın?
Selam Kronik nasılsın?
Çok keyfim yok ama toparlamaya çalışıyorum...Komşuya gittim muhabbet ettim şimdi geldimSizler nasılsınız
Hoşgeldin canım. Bende pek iyi değilim. Göğsümün orta yerinde bi ağrı var günlerdir. Şimdi sırtıma da yayıldı. Eve gidip yatmak istiyorum ama akşama eşimin halası yemeğe çağırdı ailecek oraya gidicez
Senin niye keyfin yok ?
Üşüttün mü acaba :26::26::26: Neden ağrıyorki :44::44::44: Keşke kabul etmeseydiniz yemek davetini...
Bende bugün kontrole gittim suyun fazla filan dedi doktor kafam karıştı birazda üzüldüm
Nolsun canim ya evdeyim bugun temizlikci var. Bebisin cicilerini hurclara kaldirdim. Dolanip duruyom ortalikta.midem cok fena,belim sirtim agriyor. Bi cocuk dogurayim dedim tersim dondu yav. Yok anacim genckenz bebis yapmak lazimmis :)) bu yastan sonra zor oluyor :))
kılzar oğlum dün geceden beri oynamadı .. çok korkuyorum ..
Eki Görüntüle 885442
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?