slm kızlar dün gece çok fena midem ağrıdı ya hamile kalmadan önce mide tedavisi görmüştüm inşallah ağrılarım geri dönmez ama üşütmüşte olabilirim ama şuan iyiyim çok şükür allah bidaha göstermesin hamileyklken dahada zor oluyor ağrılar bebişe bişey oluyor sanıyorum canm kızım midem ağrıdıkça kıpırdayıp durdu o kıpırdadıkça ağrılarım biraz azalıyordu sanırım annesine morel veriyordu dayan diye :)
geçmiş olsun canım.psikolojik olarak rahatlıyoruz.onlar hareket ettikçe unutuyoruz acılarımızı,agrılarımızı
sen benden 8 gün öndesin speedyim, ben 16 şubat ta hem kontrole hem de raporu almaya gideceğim:)
sana pazartesi günü kolaylıklar dilerim:)
bu arada k.v. istanbul dan kapı süsü ve bebek şekerimizi aldılar. doğuma gelirken getirecekler, kapı süsü senin aldığın model, onu çok beğenmiştim ben:)
tünaydınnnnnnnnnnnnnn hanımlarrr
aynen canm normalde olsa bu ağrılara hemen ağlardım ama kızım içerde hareket edince ağlamayıda naz yapmayıda unuttumona odaklandım sonrada uyumuşum
huzommmmmmaşkitommmm
bende o hareket ettikçe deli gibi gülüyorum nerde olursam olayım,isterlerse deli desinlerama cok hoşuma gidiyo napim....babası ve ben konuştukça daha da cosuyo benim minnagımmm
kılzar oğlum dün geceden beri oynamadı .. çok korkuyorum ..
yevrımmmmmm özledim aga yaaa
çok keyifliyim bibiiimmm.çarşamba 4d ultrasona gittik :) 80 tl bayıldık.umut dünyasıbizim bebişko ilk kez yüzünü gösterdi teyzesi :)
1600 gram 40 cm boyu olmuş :)
Eki Görüntüle 885442
Maşallah oglusunayeri m ben onu yaaaa
çok keyifliyim bibiiimmm.çarşamba 4d ultrasona gittik :) 80 tl bayıldık.umut dünyasıbizim bebişko ilk kez yüzünü gösterdi teyzesi :)
1600 gram 40 cm boyu olmuş :)
Eki Görüntüle 885442
Selamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?