2014 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım.psikolojik olarak rahatlıyoruz.onlar hareket ettikçe unutuyoruz acılarımızı,agrılarımızı

geçmiş olsun canım.psikolojik olarak rahatlıyoruz.onlar hareket ettikçe unutuyoruz acılarımızı,agrılarımızı

aynen canm normalde olsa bu ağrılara hemen ağlardım ama kızım içerde hareket edince ağlamayıda naz yapmayıda unuttum ona odaklandım sonrada uyumuşum

bir sonraki haftaya gideceksin o zaman sende
ay bu doktor işi beni yordu alsam da rahatlasam artık raporu falan

kapı süsünü de güle güle kullan canım

Son düzenleme:
tünaydınnnnnnnnnnnnnn hanımlarrr

huzommmmmmaşkitommmm

aynen canm normalde olsa bu ağrılara hemen ağlardım ama kızım içerde hareket edince ağlamayıda naz yapmayıda unuttum ona odaklandım sonrada uyumuşum

bende o hareket ettikçe deli gibi gülüyorum nerde olursam olayım,isterlerse deli desinlerama cok hoşuma gidiyo napim....babası ve ben konuştukça daha da cosuyo benim minnagımmm

günaydın anneler bugün sağlık ocağına gittim test yaptırdım kontrolüm vardı her zamanki gibi yüksek seviyede idrar yolu enfeksiyonu çıktı:)bol bol su iç dedi ben de günde 1 buçuk 2 litreyi geçemem dedim suyum çokmuş dr um öyle söyledi dedim orada bi kadın daha vardı zamanla azalır o su diyo hatta hiç kalmaz diyo bak benim kalmadı da sezeryan oldum diyo ya ne değişik insanlar var

Kızlar biraz uzandım bekledim bebeğim 4 5 kez vurdu biraz daha uzanıp bekliycem inşallah oynar iyice .

sonunda haftalardır temizlemediğim evimi temizledim en sevdiğim hamile badimin üzerine çamaşır suyu sıçramasaydı iyiydi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…