Bilmiyorum canım yaa. Üşümüyorum üşümüyorum diye tarzan gibi dolanıyorum ortalıkta üşüttüm herhalde. Yemek daveti de 3-4 gün önce geldi. Kayınvalidemlerle birlikte çağırdı. Onları da biz götürcez araçla gitmesek olmaz
Bu suyun fazla meselesi bikaç kişide daha var sanırım canım. Sıkma canını. Bir risk gördü mü doktor.? Bende yarın gidicem doktora. 1 ay oldu görüşmeyeli. Bakalım bana ne diyecek. Benim de akıntım arttı bugünlerde bende ondan korkuyorum.. :18::18:
Kızlar bizim topik giderek sessizleşiyor mu ne ??
Bende geçen hafta üşümüyorum diye t-shirtle dolanıyordum böbreklerimin olduğu kısım ağrımaya başladı.Kalın giyindim bir gün sonra geçti farketmiyosundur belki guzum sende kalın giyin.Ben gece çok terliyorum mesela ama yatıyorum öyle üşütmekten daha iyidir diye... Bebekte değil ama bende gördü.Yarın böbreklere bakacaklar ultrasonla bakalım ne çıkacak
Herkeşler face e takılıyor artık bacım. Normal
Heee o başka. Ödem var o zaman? Tuzlu mu yiyorsun ki çok?
Bende sıkı sıkı giyinicem artık. İnşallah öyle basit bişeydir :2:
Ödem fazla var ama neden var anlamıyorum yemeklere bile doğru düzgün tuz atmıyorum ben
Aslıııııı hadi bize güzel haberler ver. Bebiş nasıl ?????
Herkese merhaba çok teşekkür ederim ilginiz ve duanız için özel mesaj atmış bazı arkadaşlar cevap vermeyi çok istedim ama msj sayım 50 yi geçmediği icin yazamadım bebeğimi denizlide bıraktım geldim aklım hep orda tedavisi iyi gidiyomuş bu gece anne sütüne başlıcakmış çok.mutlu oldum allahım hepinizin yardımcısı olsun
Herkese merhaba çok teşekkür ederim ilginiz ve duanız için özel mesaj atmış bazı arkadaşlar cevap vermeyi çok istedim ama msj sayım 50 yi geçmediği icin yazamadım bebeğimi denizlide bıraktım geldim aklım hep orda tedavisi iyi gidiyomuş bu gece anne sütüne başlıcakmış çok.mutlu oldum allahım hepinizin yardımcısı olsun
Aynı yaşdayız kuzum. Senin de ilk mi ??
evet sosyoloji12 benimki de ilksağlıklı sıhhatli olsunlarda.. yine de ben 2.yi de yapayım diyorum
Herkeşler face e takılıyor artık bacım. Normal
Heee o başka. Ödem var o zaman? Tuzlu mu yiyorsun ki çok?
Bende sıkı sıkı giyinicem artık. İnşallah öyle basit bişeydir :2:
çok sağol canım... Zaten hamileliğin başında işimden ayrıldım,su iç dedi ama çok tehlikeli dedi bi ped yazdı onu kullanacağım eğer su kaybı fazla ise alırız dedi ve yaşamaz dedidua edin ne ne uyuz bi doktormuş öyle mi soylenir nerden biliomuş o allahtan başka kimse bilemez ben senin yerinde olsam bi başka doktora daha giderdim onunda fikrini alırdım bol su iç yat dinlen moralinide yuksek tut
evet çok uyuz etti beni en son söylenecek şeyi en başta söyledi.P.tesi başka dr gitmeyi düşünüyorum
Vauuuuuuv bacım bu ne cesaret böyle :)) Tebrik ediyorum seniBiz ilk bebek için 8 yıl düşündük. yapsak mı yapmasak mı diye . 2. için de bir o kadar düşünsek, zaten tıbbi olarak yapamam. Menepoza girerim kız ben o zamana kadar
Hayırlısıyla kızımı bir kucağıma alayım, sağlıklı olsun da gerisi hikaye....
Çok geçmiş olsun inşallah bebiş birkaç hafta daha sabreder,32 haftadan sonra ciğerleri de gelişiyor,dr yaşamaz demiş ama Rabbim bilir 29.haftada doğup yaşayan bebekler de var canım,bol bol dinlen çok zor ama moralini yüksek tut,dualarımız seninle..
çok tşk canım...
sorma şekerim ben uzun yıllar evde kaldıktan sonra kocamla tanıştım 3ay içinde evlendik ve hemen bebişi yaptık henüz 1 senemiz yeni doldu.. İnşallah sağlığım el verirse 2.yide yaparım...
İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi
Vaaay yıldırım aşkına yıldırım bebişBiz de artık sıkılınca bebiş yapalım dedik. 10 yıldır birlikteyiz. Hayatımıza acık renk gelsin dedik
prolet faceden eklemiştim seni görmedin mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?