2014 Şubat Anneleri

Bende geçen hafta üşümüyorum diye t-shirtle dolanıyordum böbreklerimin olduğu kısım ağrımaya başladı.Kalın giyindim bir gün sonra geçti farketmiyosundur belki guzum sende kalın giyin.Ben gece çok terliyorum mesela ama yatıyorum öyle üşütmekten daha iyidir diye... Bebekte değil ama bende gördü.Yarın böbreklere bakacaklar ultrasonla bakalım ne çıkacak

Kızlar bizim topik giderek sessizleşiyor mu ne ??

Herkeşler face e takılıyor artık bacım. Normal

Heee o başka. Ödem var o zaman? Tuzlu mu yiyorsun ki çok?
Bende sıkı sıkı giyinicem artık. İnşallah öyle basit bişeydir :2:

Herkeşler face e takılıyor artık bacım. Normal

Heee o başka. Ödem var o zaman? Tuzlu mu yiyorsun ki çok?
Bende sıkı sıkı giyinicem artık. İnşallah öyle basit bişeydir :2:

Ödem fazla var ama neden var anlamıyorum yemeklere bile doğru düzgün tuz atmıyorum ben

Aynı yaşdayız kuzum. Senin de ilk mi ??

evet sosyoloji12 benimki de ilk sağlıklı sıhhatli olsunlarda.. yine de ben 2.yi de yapayım diyorum

Son düzenleme:
Herkese merhaba çok teşekkür ederim ilginiz ve duanız için özel mesaj atmış bazı arkadaşlar cevap vermeyi çok istedim ama msj sayım 50 yi geçmediği icin yazamadım bebeğimi denizlide bıraktım geldim aklım hep orda tedavisi iyi gidiyomuş bu gece anne sütüne başlıcakmış çok.mutlu oldum allahım hepinizin yardımcısı olsun

Ayyy kıyamam ben o miniğe... İyi olmasına sevindim canm. Anne sütü herşeyden iyi gelecek inşallah Emir bebeğe.. Hemen kocaman olup annesinin kucağına gelecek.. Allah 'ım acil şifalar versin yavruna canım..

Oh oh küçük savaşçımız hayata sımsıkı tutunuyor annesi Umarım daha da iyi olacak. Ara ara girip bizi de haberdar edersen seviniriz canım. O iyi olsun da sonra bolca hasret giderirsiniz.
Ya hep emir bey'i soruyoruz. Sen nasılsın canım, toparlanabildin mi ? Ağrın sızın yok değil mi ??

Çok daha iyi olacak inşallah

Aynı yaşdayız kuzum. Senin de ilk mi ??

evet sosyoloji12 benimki de ilk sağlıklı sıhhatli olsunlarda.. yine de ben 2.yi de yapayım diyorum

Vauuuuuuv bacım bu ne cesaret böyle :)) Tebrik ediyorum seni Biz ilk bebek için 8 yıl düşündük. yapsak mı yapmasak mı diye . 2. için de bir o kadar düşünsek, zaten tıbbi olarak yapamam. Menepoza girerim kız ben o zamana kadar
Hayırlısıyla kızımı bir kucağıma alayım, sağlıklı olsun da gerisi hikaye....

sorma şekerim ben uzun yıllar evde kaldıktan sonra kocamla tanıştım 3ay içinde evlendik ve hemen bebişi yaptık henüz 1 senemiz yeni doldu.. İnşallah sağlığım el verirse 2.yide yaparım...
İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi

Vaaay yıldırım aşkına yıldırım bebiş Biz de artık sıkılınca bebiş yapalım dedik. 10 yıldır birlikteyiz. Hayatımıza acık renk gelsin dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…