Sagol bebegim. Ah ah nasil kutsal bi sestelefona kaydettim. Dinleyip duruyorum. Babasina da dinlettim aksam. Hemen heyecanlandi
gunaydın kızlar herkese nasıslınız
biz yine sabah sabah oğlumla kriz yaşadık, her gün aynı şeyler artık çok yoruluyorum ya laf anlatmaktan oğlum yapma demekten dilimde tüy biriyor son zamanlarda bu yüzden çok mutsuzum birde bebek olunca napcaz bilmiyorum çok endişeliyim çoooooooookkkkkkkkkkkkkk
iki çocuk annesi olmak bana göremi diye düşünüyorum hep o kadar sabrım varmıki
sabahları nefes darlığı yasıyorum.....neden özellikle sabahları anlamış değilim :26:
Eki Görüntüle 884257
29+4 göbeğimşu son günlerde artık hamileliğimin sonlarına doğru top gibi olacağım diye düşünmeye başladım son günlerde. boy da olmayınca insanda.
mrb hanımlar; bugün doktor kontrolüm vardı en son 10 gün önce kanamam olmuştu.bugün de gittiğimde doktor su kaybı yaşadığımı söyledi :18: gelişimi de geride imiş. su kaybı yaşayanınız varmı ne yapmalıyım bilmiyorum:18:
Arkadaslar son bir haftadir legen kemigim ve ozel bolgenin ust kismindaki kemik aciyor ve ayaga kalkinca alt katnim asahi dogru gerilip canimi acitiyor sizlerde de oluyor mu bu normal mi neden olur ki
Arkadaslar son bir haftadir legen kemigim ve ozel bolgenin ust kismindaki kemik aciyor ve ayaga kalkinca alt katnim asahi dogru gerilip canimi acitiyor sizlerde de oluyor mu bu normal mi neden olur ki
Ben de kaydedicem iyi fikir verdin canım
Kıyamam kuzum ya allah sabır versin ne diyeyim zordur
Bilemedim ki çıtırım neden sabah acaba :26::26::26:
Tabi insan zayıf olunca bir damlacık göbeği bile görünce top gibi oldacağını düşünüyor.Süpersin canım maşallahınız var
Maşallah sivri göbekli kız anası seni
Geçmiş olsun canım valla bende olmadı su kaybı bir bilen elbet çıkacaktır umarım önemli bişey yoktur
Aha tam da beni tarif ettin canım.Sanki orama kancalar bağlayıp aşağı aşağı çekiyorlar böyle adım attıkça iğneler batıyor ama herkeste çatı genişlemesinden oluyor diyor.Pazartesi doktora sorucam berbat bişey
Valla kaydet sekermomur boyu hatira kalir
Bu arada uzun zamandir foto eklemiyosun. Eklesene
Pazartesi kontrolüm var ondan sonra ekleyeceğim canım bayadır eklemiyorum doğru dedin
maşallah bebişe canım :)
Ben de kaydedicem iyi fikir verdin canım
Kıyamam kuzum ya allah sabır versin ne diyeyim zordur
Bilemedim ki çıtırım neden sabah acaba :26::26::26:
Tabi insan zayıf olunca bir damlacık göbeği bile görünce top gibi oldacağını düşünüyor.Süpersin canım maşallahınız var
Geçmiş olsun canım valla bende olmadı su kaybı bir bilen elbet çıkacaktır umarım önemli bişey yoktur
Aha tam da beni tarif ettin canım.Sanki orama kancalar bağlayıp aşağı aşağı çekiyorlar böyle adım attıkça iğneler batıyor ama herkeste çatı genişlemesinden oluyor diyor.Pazartesi doktora sorucam berbat bişey
çok sağol canım... Zaten hamileliğin başında işimden ayrıldım,su iç dedi ama çok tehlikeli dedi bi ped yazdı onu kullanacağım eğer su kaybı fazla ise alırız dedi ve yaşamaz dedidua edin ne olur
nollurrr su mıdde yanmasına ıı gelecek bsey dıyın...çok fenayımm
öncelikle hayırlı cumalar,
bu hafta da bitti, artık önümüzdeki hafta 32. haftadan gün alacağım, şaka gibi
ama iş yerinde zaman geçmek bilmiyor...
artık müşterilere "ben yakında doğum iznine çıkacağım .... hanım'la görüşün" diye ona yönlendiriyorum.
bu yönlendirdiğim kişi de ofise sabahları haşlanmış yumurta getirip soyup yiyen, yazın ayakkabısını çıkarıp ayaklarını havalandıran (ortamı kokutan) kişi. daha ne maceraları var da şimdi anlatsam destan olur:)))
öncelikle hayırlı cumalar,
bu hafta da bitti, artık önümüzdeki hafta 32. haftadan gün alacağım, şaka gibi
ama iş yerinde zaman geçmek bilmiyor...
artık müşterilere "ben yakında doğum iznine çıkacağım .... hanım'la görüşün" diye ona yönlendiriyorum.
bu yönlendirdiğim kişi de ofise sabahları haşlanmış yumurta getirip soyup yiyen, yazın ayakkabısını çıkarıp ayaklarını havalandıran (ortamı kokutan) kişi. daha ne maceraları var da şimdi anlatsam destan olur:)))
Günaydınnnn. Yazdım canım az evvel. İyidir inşallah. Cevap versin iletirim size.. Sen nasılsın?
çok sağol canım... Zaten hamileliğin başında işimden ayrıldım,su iç dedi ama çok tehlikeli dedi bi ped yazdı onu kullanacağım eğer su kaybı fazla ise alırız dedi ve yaşamaz dedidua edin ne olur
PAZARTESİ birlikte rapor alacağız desene
bende heycanlıyım pazartesi 32+1 olarak doktora gidip rapor alacağım :26:
oyy Allah yardımcınız olsunnn lipimmm
bazen bende çıkarıyorum ama odada tekim ben....öle uzun süre çıkarmam ama küçük bi nasırım var o ağrıdığı zaman binde bir yani
ten corap cok kokuyo yaaa.....onu giydiğim zaman eve girer girmez koşup banyoya ayaklarımı yıkıyorum
benim ayağım üşür ince çorapla, bir de bu ince çoraplar naylon mudur nedir, koku yapıyor hakikatenmecburen etek, döpüyes altına giyiyordum önceleri. şık ayakkabıya ince çorap giymek lazım çünkü...ama artık pantolon giydiysem ayakkabımın içine pamuklu siyah çorap giyiyorum, ayakkabı campers tarzı deri ama spor bir ayakkabı olunca sırıtmıyor:) elbise giyince de altına çizme giyiyorum zaten, sıcacık oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?