sağol adally canım görüşemiyoruz seninlede bir türlü denk gelemiyoruz
gunaydın kızlar iyisiniz inş. biz iyiyiz diyelim iyi olalım
akşam yemek yememiştim canım istemedi simit aldım onu yedim ama halen açım yaaaaaaaaa
çok keyifliyim bibiiimmm.çarşamba 4d ultrasona gittik :) 80 tl bayıldık.umut dünyasıbizim bebişko ilk kez yüzünü gösterdi teyzesi :)
1600 gram 40 cm boyu olmuş :)
Eki Görüntüle 885442
Herkese merhaba çok teşekkür ederim ilginiz ve duanız için özel mesaj atmış bazı arkadaşlar cevap vermeyi çok istedim ama msj sayım 50 yi geçmediği icin yazamadım bebeğimi denizlide bıraktım geldim aklım hep orda tedavisi iyi gidiyomuş bu gece anne sütüne başlıcakmış çok.mutlu oldum allahım hepinizin yardımcısı olsun
Ay bu arada bu akşam eşim geç gelecek diye ütü yaparım diyordum ama nasıl uyku bastı anlatamam. Ne yapsam bilemedim yani
Kızlar iyi akşamlar iki gündür giremedim çarşamba akşamı sancım vardı kızım bizi acaba geliyor mu diye korkuttu ;( perşembe doktordaydık, idrar yollarımı üşütmüşüm birde çok az akıntım vardı oda enfeksiyondanmış onlar için ilaç aldım vs. Akıntılarınızı ihmal etmeyin bu aylarda erken doğumu tetikliyormuş, neyse bugün bende kızımda iyiyiz çok şükür hatta kızımla konuştum daha en az 10hafta ordasın acele etmene gerek yok diye
selam fıstıklar ve yavru finduklar mmmmuah
midemmm cok kotu yaniyor yardimm
.oyle boyle degil hortumm lazimm
midemmm cok kotu yaniyor yardimm
.oyle boyle degil hortumm lazimm
canım benim,
Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez, sen birçok kişiden güçlüsün demek ki, emir paşan da öyle güçlü bir bebek olacak.
ameliyathaneler ne yazık ki buz gibi olurmuş, gribin tez zamanda geçer inşallah, bünyen de sarsıldı tabi kolay değil. dikişlerin alt tarafta mı yoksa sezeryan ile mi doğurdun canım?
bir taraftan hepimiz merak ve heyecanla doğuracağımız günü beklerken bir taraftan da aklımız sende ve emir'de...
sağlıklar diliyorum...
Sağol canım haberdar ederim tabikide bende iyiyim çok şükür yavaş yavaş toparlanıyorum dikişlerimde ağrı var ameliyathanedeki soğuk yüzünden grip oldum bide ama hiç biri umrumda değil.aklım hep oğlumda olduğu için ağrım.sızım.hiç geliyo
kılzar oğlum dün geceden beri oynamadı .. çok korkuyorum ..
çok keyifliyim bibiiimmm.çarşamba 4d ultrasona gittik :) 80 tl bayıldık.umut dünyasıbizim bebişko ilk kez yüzünü gösterdi teyzesi :)
1600 gram 40 cm boyu olmuş :)
Eki Görüntüle 885442
Eğer katılmak istersen özel mesajla ismini yolla bana ekleyim seni gruba
canım çoook geçmiş olsun..allah tez zamanda yavrunla kavuştursun seni sağlıkla sıhhatle inşallah..
Birde benim acayip iştahım açıldısizlerde durumlar nasıl ? Sanki süreklî acıkıyorum ben bu gidişle son iki ayda alıcam başımı gidicem
maşaallahboyu uzun olacak senin prensin,,nanaklarda tam ısırrrrrmalık
Huzunn yerim o oğlunun yanaklarını :)) maşallah dedim yavrum ne tatlı çıkmış o öyle bizimki yüzünü göstermiyor eşime gösterdim senin oğlanı aynı normal resim gbi çıkmış dedik :)
Maşallah oglusunayeri m ben onu yaaaa
oyyyyy yanaklara bak maşallahhhh tam ısırmalık la bu
selam datlummmmm hosgeldinnnnasılsın?
maşallah paşana kuzum:)) bak mercimek kadar iken karnımızda beslene beslene kocaman oldular, en az bir bu kadar daha kilo alacaklar inşallah,
bizim tüm kontrollerde böyle bir resim veriyorlar, genelde profilden oluyor ama, doğru açıyı bulmak zor oluyor hakikaten
bizim prensesi kimisi eşime benzetiyor kimisi de bana benzetiyor,
senin paşan kime benziyor yorum yapan oldu mu?
maşallah yaa bayıldım çok tatlı bizde kaç kere gittiysek göstermedi oğlumm hiç göremedim çok merak ediorum seninkini görüncee bi hoş oldumn ne kadar güzel maşallahallah sağlıkla kucağımıza alamayı nasip etsin buarada isim konusu hala netleşmedi bizde sizlerde durum ne???
He heeee kız çok çirkin bişey bu yaaaa. Anaaam kız olaymış evde kalırmış
Tostos yanaklı
kızlarrrr çok teşekkür ederimmm iyiki varsınızzzHuzun bu neee??? Çok tatlı buuu. O yanaklar tam yemelik olmuş, maşallah:)) allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. Etsin de güzel güzel öp o yanaklardan...
günaydın canlarr,
hava sonunda kış moduna gırdıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?