2014 Şubat Anneleri

Gündüzleri telefondan girip okuyorum sadece canım akşamları da abimden fırsat kalınca pcden bakıyorum.Haliyle sende akşamları olmadığından görüşemiyoruz

çok keyifliyim bibiiimmm.çarşamba 4d ultrasona gittik :) 80 tl bayıldık.umut dünyası bizim bebişko ilk kez yüzünü gösterdi teyzesi :)
1600 gram 40 cm boyu olmuş :)
Eki Görüntüle 885442

Her seferinde daha da güzel haberler veriyorsun bize canım çok sevindim

Ay bu arada bu akşam eşim geç gelecek diye ütü yaparım diyordum ama nasıl uyku bastı anlatamam. Ne yapsam bilemedim yani

Yat dinlen canım ya boşver ütüyü

Ah o yalancı sancılar ne hallere sokuyor bizi geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim

selam fıstıklar ve yavru finduklar mmmmuah

midemmm cok kotu yaniyor yardimm
.oyle boyle degil hortumm lazimm

geçmez anam o yanmalar geçmezzzz

Doğru diyosun canım demekki yaradan böyle yazmış böyle uygun görmüş allahım bir an önce yavruma kavuşmayı nasip etsin tek duam bu sezeryan oldum canım ne olduğumu bile anlamadım o gün belki normal olabilirdi belkide bebeğim daha karnımda da olabilirdi doktor ihmali var diye düşünüyorum ben allah kimseye yaşatmasın zamanında bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

canım çoook geçmiş olsun..allah tez zamanda yavrunla kavuştursun seni sağlıkla sıhhatle inşallah..

aslıfatih güzel haberler vermişsin anne sütü verilmeye başlanıcakmış inşallah sütün çok yarar emire biran önce kucağına alıp evine getirirsin canım
Birde benim acayip iştahım açıldı sizlerde durumlar nasıl ? Sanki süreklî acıkıyorum ben bu gidişle son iki ayda alıcam başımı gidicem

ben de öyleyim habire acıkıyorum hem de ne acıkmak ama... midem kazınıyo sanki yaşasın yemek yemek

Huzunn yerim o oğlunun yanaklarını :)) maşallah dedim yavrum ne tatlı çıkmış o öyle bizimki yüzünü göstermiyor eşime gösterdim senin oğlanı aynı normal resim gbi çıkmış dedik :)

maşaallahboyu uzun olacak senin prensin,,nanaklarda tam ısırrrrrmalık

Huzunn yerim o oğlunun yanaklarını :)) maşallah dedim yavrum ne tatlı çıkmış o öyle bizimki yüzünü göstermiyor eşime gösterdim senin oğlanı aynı normal resim gbi çıkmış dedik :)

Maşallah oglusunayerim ben onu yaaaa

oyyyyy yanaklara bak maşallahhhh tam ısırmalık la bu

selam datlummmmm hosgeldinnnnasılsın?

He heeee kız çok çirkin bişey bu yaaaa. Anaaam kız olaymış evde kalırmış
Tostos yanaklı

Huzun bu neee??? Çok tatlı buuu. O yanaklar tam yemelik olmuş, maşallah:)) allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. Etsin de güzel güzel öp o yanaklardan...
kızlarrrr çok teşekkür ederimmm iyiki varsınızzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…