- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Nasiii yaaa anlamadim(
Bir sorum olucak ben calismiyorum ama esim sgk mi yatiriyor dükkanda calisiyor gözüküyorum 1.5 sene kadar oldu acaba bende dogum parasi alabilirmiyim ve bu nasil oluyo nerden ögrenebilirim? Calisan anneler cevap verirseniz sevinirim
Evet normal dogumun sancilari ve dogum ani korkutuyor ama sonrasi kolay oluyormus.sezeryanin da dogum ani kolay ama sonrasi zormus.bakalim hayirlisi ama insallah saglikla sihhatle kucagimiza alirizBenim etrafimdaki herkez 38. Yada 39. Haftada oldular tabi bilemem genede konus dr la ama normaldeki gibi 40 hafta beklenmiyor diye biliyorum hayirli olsun saglikli dogumlar . Ürkme olayini hic sorma her türlüsü ürkütüyo ama ultrasonda gördükce hemen dogsunda ısıralim diyorum :)
Şimdi öğretmenler yaz tatilinde ve 15 tatilde resmi tatilde olduklarından alınan çalışabilir raporu geçersiz oluyormuş.Görümceme bu şekilde söylenmiş ve yaz tatiline gelen haftaları doğum izninden düşüldü...
Sigorta primin yattığı için doğum iznin olur ve doğum parası alırsın
Şimdi öğretmenler yaz tatilinde ve 15 tatilde resmi tatilde olduklarından alınan çalışabilir raporu geçersiz oluyormuş.Görümceme bu şekilde söylenmiş ve yaz tatiline gelen haftaları doğum izninden düşüldü...
Hadi yaaaa neyse ben bunu nerden tam ogrenicem acaba(
Bir sorum olucak ben calismiyorum ama esim sgk mi yatiriyor dükkanda calisiyor gözüküyorum 1.5 sene kadar oldu acaba bende dogum parasi alabilirmiyim ve bu nasil oluyo nerden ögrenebilirim? Calisan anneler cevap verirseniz sevinirim
aynen kuzum yaa.bu hafta m kemal paşa bizi çok mutlu etti.okula sürüklenerek gidiyorum.müdür bir sınıfını alalım istersen dedi.hiç birine kıyamadım yaaa
Aaa :) peki ne yapmam gerekiyor 32. Haftaya giricem pazartesi
Hadi yaaaa neyse ben bunu nerden tam ogrenicem acaba(
Okul müdürüne sorabilirsin ya da milli eğitim müdürlüğünde ilgili departmana sorabilirsin...
Naber canlar?nasilsiniz?
Bugun annemle carsiya çıktık. Lohusa pijamasi emzirme sütyen atleti falan aldik.o kadar yer dolastik.bi yerde hosuma gitti ama pahaliydi.pijama takimi 83, sabahligi 67 tlydizaten kira zamanimiz geldi.e dogum masraflari bebisin cicileri derken dunya para gitti. kocisim saolsun istedigini al dedi ama kiyamadim.kompedandan iki pijama takimi aldim.biri 17 tl, digeri 35tl.bi sutyen bi atlet derken 72 tl para verdim.
Birdenbire kiraya 7000 tl verecek olunca bole oldu.napim hayırlısı buymys
Bence çokta pahalı birşey almaya gerek yok jackim iyi yapmışın uygun fiyatlı almakla.
Toplu mu ödüyorsunuz kirayı
Doktorundan rapor al 32+1 olduğunda.Sigortanı nerden yatırıyorsa eşin muhasebesine versin.Muhasebeci doğum iznini başlatıcak sizin yapacağınız bir şey yokDoğduğunda da tekrar rapor alıp bildirmen gerekiyor.
Okul müdürüne sorabilirsin ya da milli eğitim müdürlüğünde ilgili departmana sorabilirsin...
Bence çokta pahalı birşey almaya gerek yok jackim iyi yapmışın uygun fiyatlı almakla.
Toplu mu ödüyorsunuz kirayı
Ewet kuzum. Burda kiralar genelde senelik odeniyo
Tesekkür ederim canim cvp icin son bir soru bu dogum parasi dogumdan öncemi veriliyor sonrami ve tahminen nekadar?
Gunaydiiinnn herkeseee
Ben de ogretmenim kimya ogretmeniyim lisedeyim.32.haftada ayrilabiliyoruz.benim dogum 28 subat ama ben 37. Haftada ayrilacam insallah.zaten ara tatil 24 icakta basliyor 35.haftam oluyor.2hafta tatil sonra ikinci donem baslayinca 37.haftam oluyor o zaman izne ayrilacam.
prolet faceden eklemiştim seni görmedin mi acaba
tühh ben özel mesaj gönderemiyorum.. grubun adı nedir oradan bulsam
benide ekleeeee
Koyabilmişmiydiniz kenara para guzum...Tamda zamanına denk gelmiş
Hayırlı olsun canim.gule gule kullansin bebisiniyi akşamlar anneler nasılsınız alışverişten geldik kızımın banyo işlerini hallettik yavaş yavaş biz de alalım bişeyler dedik ama hala beşiğimiz yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?