2014 Şubat Anneleri

günaydın kızlar nabersiniz konu çok ilerlememiş dün hiç giremedim bütün gün temizlik yaptık halıların hepsini de yıkamaya verdim gitti kapılara varana kadar dip bucak temizledik annemi çağırdım ben bi kıymık iş yaptım ama çok yoruldum artık hiç bi iş yapamıcaz sanırım ve tabi uykuya devam sürekli uyuyorum artık göz kapaklarım ağrıyo uyumaktan bi de göğsünden süt gelen var mı aranızda benim geliyo doktoruma sorucam salı günü normal mi diye :26:

günaydın anneler nasılsınız korkmuyorum diyorum ama vakit yaklaştıkça bi telaş oluşmaya başladı ya sizde ne var ne yok

selam kızlar çok mutluyum çok oğlum solunum cihazından çıkmış artık yiyip içip yatıp kilo alcak biraz zayıflamış şimdi 1300grma düşmüş buna üzülmüyorum çünkü doğumdaki ödemi vücudundan atması gerekiyomuş ilk hafta kilo vermesi çok iyi bişeymiş dün akşamdan beride anasının sütünüde içmeye başlamış çok az kaldı hissediyorum oğluma sarılcam yakında

Üzüldüm..Tıpkı eski zamanlardaki gibi, istenmeyen bir kız çocuğu. Doğunca erkek bebekten de çok sevecek oysa haberi yok. Güçlü olmaya devam. Allah'a havale et, mutlaka anlayacaktır hatasını. Ikinciyi yaparsınız o da erkek olur belki hem şansınıza..

Hava buz gibi olmuş brrr, haftaya da kar geliyor. Bakalım kar tatiline denk gelecek miyim
Bugün kv. Kapıdan bize uğradı,esasen ben yokken gelmiş...hoş gelmişte ayakkabılarla girmiş içerilere. Görünce bakakaldım ağzım açık, ben kızım doğunca apartmanda yürüdüğü terlikle bile girsinler istememiştim. Neyse birşey demedim bu sefer, eşim görmedi sahneyi bende söylemedim ama girer girmez temizliğe giriştim (tamam ev pisti ama yine de ayakkabıyla gezmiyoruz) ben ah uh yapınca Kocacım bırak sen ben yaparım dedi sağolsun..bende ona söylemedim birşey sustum bu seferlik

Canım ne güzel bir haber bu her geçen gün daha iyi olucak oğluşun ve birden kilo almaya başlıcak..onun kokusunu içine çekeceğin günlere çok az kaldı desene çok sevindim gerçekten..güzel haberlerin devamını bekliyoruz..

Evet normal dogumun sancilari ve dogum ani korkutuyor ama sonrasi kolay oluyormus.sezeryanin da dogum ani kolay ama sonrasi zormus.bakalim hayirlisi ama insallah saglikla sihhatle kucagimiza aliriz

sen öyle san canım normal doğumdada dikiş atıyorlar oraya bide sorun çıkarsa aynı sezeryan gibi oluyor o doktora bağlı iyi bi doktor seçin mahfediyorlar kimisi orayı kolay doğum olsun diye iyice yırtıyorlarbide aynı sezeryan gibi dikiş atıyorlar kalk kalkabilirsen ben sezeryan oldum çıktığım gün evde işyaptım yemek yaptım kız ka normal yaptı baya kalkamadı yataktanyni herşey doktora baı normalde yapsan aynı sezaryende.sezeryanın bi şeyi varmış 2 hamilelikte bebek genelde aşağıda olurmuş benimki aşağıdaydı doktorum öyle söyldi.kızımıoru oğlumdaolacak adm iyi işnde.

Canım çok sevindim. Gözün aydın. İnş en kısa sürede kilo almaya başlar da bir an önce kucağına alırsın yavrunu.

Bugun duydugum en guzel şeydi bu çok ama çok sevindim... İkinizde allaha emanet olun

Merhaba bende 6 aylk hamilyim mart annesi olucam hayirlsyla insallah.Simdiden kucuk kucuk sancilar basladi gun yaklastikca korku heyecan karisimi bir his kapliyor icimi :) normal de olsa sezaryende olsa ben epidural istycem ins hayirlisi olur Rabb butum dogum yapicak annelere yardim etsim kolay saglikli dogum nasip etsin insallah.

Canim benim ne güzel bi haberr...kuzum gözün aydin insallah en kisa zamanda emirini kusagina alirsin.dualarimiz seninle...

maşallah canm oğluşuna inşallah en kısa zamanda kiloda alır ve kucağına verirler çok mutlu oldum adına

İlginc bir durummus ama emin ol bi sen degilsin bunu yasayan.Öncelikle sunu biliyormu : erkegin spermi cocugun cinsiyetini belirler kadinla hicbir alakasi yoktur . Bu bilgiyi onunla paylas ve bu bi hataysa sebebi sensin de tiksinerek baktigin sey sayende oldu de gerekirse netten yada bir dr a giderek bu bilgiyi onaylat yüzüne vur ki utansin biraz kendini yeme onun basini ye cahilsen ögren öyle trip at de kesinlikle ona bunu yapman gerekir

çok mutlu oldum iyi olmanıza Allah'ım yardımcınız olsun , inşallah bebişinde kısa sürede toparlayacak :)

Coookcsevindik yaa esime ilk durumdan bahsettim üzülmüstü o da simdi söyledim cok sevindi kiyamam ona diyo sen icini ferah tut artik hersey yluna giriyor

çok sevindim canım ya maşallah ona maşallah...
doğum topiğine de sordum aynı soruyu varmıydı erken doğum riski filan yoksa birden mi oldu

çok sevindim canım ya maşallah ona maşallah...
doğum topiğine de sordum aynı soruyu varmıydı erken doğum riski filan yoksa birden mi oldu

erken doğum riskim yoktu hatta olaydan 4 gün önce kontrolüm vardı ben her gün düzenli yürümüyordum bana her gün yürü normal doğum yapmak istiyorsan hareket etmen lazım demişti bi anda kanamam geldi ben sıkıntıdan üzüntüden diye düşünüyorum kanamamın nedenini ama doğumu bende anlamadım doğum topiğine bakabilrsin canım orda doğumumu anlatmıştım çok garipti her şey yinede allahım böyle uygun görmüş bana bunada şükür

ben de henüz hiç bir şey almadım, ayın 15 inden sonra ufak ufak başlayacağım almaya ama isteğe bağlı sezeryan kaldı mı artık bilmiyorum, normal doğumu zorunlu hale getirmediler mi hala acaba? benim de doğumum şubat sonu gibi görünüyor,izin konusunda benim de aklım karışık yaşayıp göreceği bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…