2014 Şubat Anneleri

merhabalar herkese,
konuya nasıl baslayacağım bilemiyorum ama size anlatmaya karar verdim, ki ufacık şeylere

merhabalar herkese,
konuya nasıl baslayacağım bilemiyorum ama size anlatmaya karar verdim, ki ufacık şeylere üzülmeyin diye, bakın neler oluyo insanların hayatlarında, 8 yıllk flört 4 yıllk evliliğin ardından ısrarlarım sonrasında hamile kaldım, eşim istemiyordu bir yıl sonra olsun diyordu. İlk 4,5 ay her sey iyiydi, cok mutluyduk, ta ki cinsiyetini öprenene kadar, ilk gece eve bile gelmedi ki ilk defa olan bir durum bu.. erkek cocuk hayali varmıs, kız cocuk yetistirmek zormus vss.
ailemden uzakta yaşıyorum, tek desteğim eşimdi.. yaklasık iki aydır karnıma elini bile sürmüyor, tiksiniyırmus gibi bir yüz ifadesi, nasılsın diye sormak yok, cok yalnız cok caresizim, kızım sayesinde ayaktayım, gece gündüz ağlıyorum.. Bu nasıl bir insan, nasıl baba!. Doğunca anlar belki diyorlar, nasıl sabredeceğim.. dualarınıza ihtiyacım var..

kuzucuğum yazacak tek kelime bulamadım.yüreğinden öpüyorum

yüce rabbim sana sabır,kocana akıl fikir versin canım..söylenecek söz yok hakikaten.üzülme kendi sağlığını ve bebeğini düşün..bol bol dua et

7000tl miiii:18:canım ne kirası bu iş yerimi evmi

( allah yardımcın olsun kızın doğduktan sonra hersey duzelır mı diye bi an dusundum ama kırgınlığın biraz zor geçer güçlü ol bir can taşıyosun ve anlaşıldıki o can senin fırtınalarda tutunacağın dalın olacak son aylarını moralini yuksek tutarak geçir emi burda biz varız hepimiz bikere sevsek göbişini o yeter bacım yola devammm

Bi gun anlar anlamasina da, insallah basina bi sey gelmeden anlar...hatasini anlasa zaten insan oldugundan utanir canim.kusura bakma kocan ama icim acidi.ondan boyle konusmam.sen sakinligini koru.kizini dusun.saril melegine sıkıca. Bolca da dua et.RAbbime havale et eşini. Opuyorum seni ve kizceni

Allah akıl fikir versin canım eşine. Umarım en kısa zamanda hatasını anlar. Yeni doğmuş bir yavruya kimse dayanamazmış gibi geliyor. Umarım eşinde de öyle olur. Allah sana da sabır versin canım. Bol bol dua et. Güçlü durmaya çalış. İçin sıkıldığında da buraya yaz ki destek olmaya çalışalım. Biz hep burda senin yanındayız. Öperim seni de yavrunu da tatlım...

Nasil bi düşüncedir bu nasil bir insaniyet allah sana sabır versin canım inşallah duzelir zamanla sende sabirli ol kızın için

Canım öncelikle rabbim sabır versin, şu an yaşadıkların çok zor insanın destekçisi eşi olması lazım inşallah en kısa zamanda hatasını anlar dualarımız seninle

aahh canım benim yaa üzülme dicem de üzülür tabi insan arkadaşların dediği gibi Allaha havale et...kuzucun üzülmesin karnında ...benim de kızım oluyor ben çok mutluyum o tatlı boncuğu içime çekeceğim günü bekliyorum ....

kızlar ben de öğretmenim ben de planlı sezaryen istiyorum....oksijensiz kalması vakum durumu kakasını yutması atılan kesiler derken korkuyorum kısaca amelıyat olayım barı dedım...doktorla konuşmadım

şubat sonu gozukuyor ama sezeryan işi doğum iznini nasıl değiştirir bılmem..

29.haftam bitmek üzere hiç ama hiiç birşey almadım ailem yanımda değil..internetten yorumlara bakıp almak durumundayım mecburen..

offfff çok yıyorum durduramıyorum kaşarlı sucuklu tost yedım bır tane neyime yetmıyor ki...

branşın nedir kuzum :) bende öğretmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…