ya arkdaşlar ben öğretmenim malum doğum izni haftamıza geldik çoğumuz, şimdi benim bi sorum var bilgisi olanlara. ben cuma günü 32. haftayı dolduruyorum doktorumdan cuma için randevu bulamadım, pazartesi gününe aldım randevu ben çalışabilir raporunu pazartesi sabahtan alsam derslerim zaten öğleden sonra, gitsem okula bi sorun olurmu kii biraz araştırdım kafam karıştı doktora da sorma imkanım yok idarecilere sorsam bileceklerini sanmıorum bilen varsa bi yardımcı olsaaa... sonradan bi ki gün mağdur olmayalımmm
Merhaba arkadaşlar. Yazmıyorum ama takipteyim sizi. Ben geçen hafta doğum iznine ayrıldım. Sezeryan olacağı için 31 de aldım iznimi. Zor oluyordu bana. Evde 2 çocuk, okul köyde, git gel canım çıkıyordu. Erken ayrıldım yani. Artık ikinci dönem de heyet almaya falan bakacağız. Alabilirim inşallah. Hazırlıklarım da tam. Gerçi hala yıkamadım kıyafetlerimizi çamaşır makinamız bozuldu. yeni makinayla yıkarım artık..
kızlar tünaydınnnn
para harcamanın verdiği dayanolmaz hafiflik ile yazıyorum
oğlumun bebek şekeri malzemelerini sipraiş ettim
oğluma yurt dışı bir siteden bir sürü cici aldım
bu arada sosi (sosyoloji 12 ) cevap yazdım bebamm sana :)
Nerden verdin canım siparişi. Bende malzeme alıcam ama siteye karar veremedim :)
kuzucan facebooktan atam link :)
Telefondan baktım bacım :) Yaaa o siteye bende baktım ama balon falan da alıcam ben hatta keçe de alıcam. Hepsi bi sitede olsun 10 kere kargo parası vermiyeyim diyorum ama bulamadım öyle geniş bi site
Ben pek kafaya takmıyorum canım. Hayırlısı neyse o olsun diyorum. Öyle duruyorsa da vardır bi bildiği
Canım ben o onaylandı diye biliyorum. Şuan onay bekleyen esnek çalışma muhabbeti falan. Doğum iznimiz 18 hafta yani. Yanlış mi biliyorum acaba?
kızlar tünaydınnnn
para harcamanın verdiği dayanolmaz hafiflik ile yazıyorum
oğlumun bebek şekeri malzemelerini sipraiş ettim
oğluma yurt dışı bir siteden bir sürü cici aldım
bu arada sosi (sosyoloji 12 ) cevap yazdım bebamm sana :)
Canım tam olarak kaç hafta kaç günlük olacak pazartesi. 32+0 ile 32+6 arası alınıyor o rapor. Buna dikkat etmen yeterli.
En güzeli canım:) vardır tabii bi bildiği:)
Oh oh en büyük hafiflikbiz de dün sonunda hastane çıkışımızı aldık. O kadar para verince biz de pek bir hafifledik bizim aldığımız nadir giyim ürünlerinden olunca pek bi hoşuma gitti bu alışveriş:)
Sağol canım. İdil baby den aldık. Krem sade bir şey. Ama ben öyle sadeleri daha çok seviyorum. Üzerindeki işi çok sevimli geldi. Birazdan atayım foto. Telden yükleyemiyorum da.oyyy hayırlı olsun kuzummmmm
resim falan varmı.marka renk anlat hele
32+2 olacak ozaman cuma doluyor tam 32 hafta o +2 sorun yaratırmı diye kafam karıştıı bilmioruz bu işlerii napalım :)
Sağol canım. İdil baby den aldık. Krem sade bir şey. Ama ben öyle sadeleri daha çok seviyorum. Üzerindeki işi çok sevimli geldi. Birazdan atayım foto. Telden yükleyemiyorum da.
Sorun olur canım. Muhakkak 32+0 ile 32+6 arası alman lazım o raporu. En azından ben öyle biliyorum. Beni de doktorum 32+2 de çağırdı..
bizim zamanlarımız çok yakın 32+0 hangi tarihe geliyor senin???
Sorun olur canım. Muhakkak 32+0 ile 32+6 arası alman lazım o raporu. En azından ben öyle biliyorum. Beni de doktorum 32+2 de çağırdı..
prolet sorun olur demişsin ama zaten ben de 32+2 de gidicem demiştimmm doğru düşünüp yanlışmı yazdın noldu bişe oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?