2014 Şubat Anneleri

Canım tam olarak kaç hafta kaç günlük olacak pazartesi. 32+0 ile 32+6 arası alınıyor o rapor. Buna dikkat etmen yeterli.

Merhaba arkadaşlar. Yazmıyorum ama takipteyim sizi. Ben geçen hafta doğum iznine ayrıldım. Sezeryan olacağı için 31 de aldım iznimi. Zor oluyordu bana. Evde 2 çocuk, okul köyde, git gel canım çıkıyordu. Erken ayrıldım yani. Artık ikinci dönem de heyet almaya falan bakacağız. Alabilirim inşallah. Hazırlıklarım da tam. Gerçi hala yıkamadım kıyafetlerimizi çamaşır makinamız bozuldu. yeni makinayla yıkarım artık..

kızlar tünaydınnnn
para harcamanın verdiği dayanolmaz hafiflik ile yazıyorum
oğlumun bebek şekeri malzemelerini sipraiş ettim
oğluma yurt dışı bir siteden bir sürü cici aldım
bu arada sosi (sosyoloji 12 ) cevap yazdım bebamm sana :)

hayırl ıolsun iznin kuzumm.bebişkon kızmı erkekmi adı belli mi

Nerden verdin canım siparişi. Bende malzeme alıcam ama siteye karar veremedim :)

Telefondan baktım bacım :) Yaaa o siteye bende baktım ama balon falan da alıcam ben hatta keçe de alıcam. Hepsi bi sitede olsun 10 kere kargo parası vermiyeyim diyorum ama bulamadım öyle geniş bi site

allah kolaylık versin bebeğim çok zor yaa bişeye karar vermek

En güzeli canım:) vardır tabii bi bildiği:)

Oh oh en büyük hafiflik biz de dün sonunda hastane çıkışımızı aldık. O kadar para verince biz de pek bir hafifledik bizim aldığımız nadir giyim ürünlerinden olunca pek bi hoşuma gitti bu alışveriş:)

midem yanıyo çok fenaaaaaaaaaaaaaa hiç keyfim yok bişide yiyemedim sabah tost yemiştim o mu yaptı acaba ıyy içim ekşi ekşi üşüttüm galiba

oyyy hayırlı olsun kuzummmmm
resim falan varmı.marka renk anlat hele

32+2 olacak ozaman cuma doluyor tam 32 hafta o +2 sorun yaratırmı diye kafam karıştıı bilmioruz bu işlerii napalım :)

Sorun olur canım. Muhakkak 32+0 ile 32+6 arası alman lazım o raporu. En azından ben öyle biliyorum. Beni de doktorum 32+2 de çağırdı..

Sağol canım. İdil baby den aldık. Krem sade bir şey. Ama ben öyle sadeleri daha çok seviyorum. Üzerindeki işi çok sevimli geldi. Birazdan atayım foto. Telden yükleyemiyorum da.

canımm bende idil baby organik aldım sen nerden aldın?? hani sende ANKARAdasın ya fiyat araştırması yapıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…