tacı gördüğün link hangisi kuzum bizde bakalım nasıl bişi yapcaksın
geçmiş neyseki gazmış sorunun fakat karnıbahar bendede çok gaz yapar
ayrılcan tarihe karar verdinmi ????
canım bizim ofiste yasaklı site olduğu için giremiyorum ama lohusa tacı bölümünde dantelli taç ve bebek bandı var onlar gibi bir sey yapıcam. ekru ve gül kurusu renginde dantel aldım. bir de kundakta bebek gibi bir broş var, hem pembeli hem mavili, keçe kumaş aldım yapabilirsem onlardan da yapıcam olduğu kadar.
tarihe hiç karar veremiyorum tatlım ya, aralık son haftasına kadar kesin çalışıcam da, ocağın ilk haftası konusunda kararsızım. bizde yılsonu çok sıkıntılı olur, 30-31 aralık'ta özellikle. o tarihte burada bulunmak istemiyorum aslında. bakalım durumlara göre karar vericez herhalde...
seni düşünmeyen iş yerini sen hiç düşünme lipim boşver bence sen
ne çekiyorsunki sıkıntıyı kendileri düşünsün
canım bizim ofiste yasaklı site olduğu için giremiyorum ama lohusa tacı bölümünde dantelli taç ve bebek bandı var onlar gibi bir sey yapıcam. ekru ve gül kurusu renginde dantel aldım. bir de kundakta bebek gibi bir broş var, hem pembeli hem mavili, keçe kumaş aldım yapabilirsem onlardan da yapıcam olduğu kadar.
tarihe hiç karar veremiyorum tatlım ya, aralık son haftasına kadar kesin çalışıcam da, ocağın ilk haftası konusunda kararsızım. bizde yılsonu çok sıkıntılı olur, 30-31 aralık'ta özellikle. o tarihte burada bulunmak istemiyorum aslında. bakalım durumlara göre karar vericez herhalde...
ya 30-31 aralık günleri için gidip herhangi bir doktordan rapor mu alsam acaba, diyorum. rica edince veriyorlar. sonra da çarşamba tatil zaten, perşembe-cuma da gelir çalışırım, pazartesi de çalışamaz raporu alıp 6 aralık itibariyle doğum iznine ayrılsam nasıl olur?
sanırım sen bankacısın... ben de 10 senelik eski bankacıyım.. sakın yılın san haftası çalışmaa derim ben sana.. boşver sen mi kurtracaksın??
6 ocak dicektin herhaldevalla çok güzel olur neden olmasınki yapabiliyorsan yap hiç çekme kimsenin kahrını
midem şuan yangın yeri gibi renini evde unutmuşum oyşşşşşşşşşşş
ayrıca idrarımda lokosit çok yüksek çıkmış doktorumu aradım yine antibiyotik başlıcaz
kanım nisbeten iyimiş bu kez
ayy evet tatlım ya, bende aralık-ocak-şubat iyicene karıştı artık...
geçmiş olsun, aman kış geldi diye suyunu aksatma bol bol iç, kanının iyi çıkmasına sevindim ama,
kızlar size cuma gününden birkaç kare foto benim 30+5 lik göbüş:)
Eki Görüntüle 888661 Eki Görüntüle 888663 Eki Görüntüle 888664 Eki Görüntüle 888665
Sağol canım, amin. 30+1 canım bugün. Bişey kalmadı aslında. İzin zamanına ama doğumsonrasına aktarmak istiyordum. Bakalım ama böyle giderse yapacak bir şey yok.Canım çok zor rabbim yardımcın olsun bizim zorlu zamanlarımız kışa denk geldi. Sen birde ankaradasın daha zor kaçıncı haftandasın telden girdiğim için göremedim ama iznine yakınsan bir an evvel iznini alıp evde vakit geçir derim
Ayy inş allah zamanında kucağınıza almayı nasip eder ve hiç ayrı kalmazsınız canım.ben de haftaya pazartesi görcem inşallah...5 hafta olmuş olacak görmeyeli.cok özledimmm
rüyamda prolet,hüzünbaz ve ben doğum yapmıştık.....bi kaç gün arayla sanırım :18::18: hayır olsun inşallah....dogdugunda bebeğimi görüyorum ama sonra iki gün uzak kalmış oluyorum.sonra kucağıma verdiklerinde minicik bebek iki kez annem annemmm diyip göğsümde uykuya dalıyodu,özlemişti beniyaa rüyada olsa cok duygulu bi an....anlatırken bile gözlerim doluyo
cok iri bi bebek değildi bu arada....minnoş bişiydi
Maşallah canım kızına.gunaydın herkese
cumartesi doktora gittik kontrrolümüz vardı
1800 gr olmuş kızımız dönmüş başı aşığadaymış herşey yolunda çok şükür
rapor içinde perşembe tekrar gidicem
AHH canım sorma aynı dert bende de var... bende Ankaradayım işyerim de ORAN da bilirsin çook karlı buzludur buralar... Allah tan ben servisle geliyorum ama servise bineceğim nokta dik bir yokuşun altı.. akşam nasıl inicem diye kara kara düşünüüyorum.. ALLAH yardımcımız olsuun!!
hanvolum selam,
benim durumumu bir siz anlıyorsunuz zaten canım,
ama bazı kişiler de " 37. haftaya kadar çalışıp sonrasına aktarmak daha mantıklı değil mi?" dediklerinde sinirim tepeme çıkıyor.
"evet öylesi çok mantıklı da, gel bir gün burada çalış, sen karar ver" diyeceğim...
geçmiş olsun, aman kış geldi diye suyunu aksatma bol bol iç, kanının iyi çıkmasına sevindim ama,
Eki Görüntüle 888661 Eki Görüntüle 888663 Eki Görüntüle 888664 Eki Görüntüle 888665
Sağol canım, amin. 30+1 canım bugün. Bişey kalmadı aslında. İzin zamanına ama doğumsonrasına aktarmak istiyordum. Bakalım ama böyle giderse yapacak bir şey yok.
Ayy inş allah zamanında kucağınıza almayı nasip eder ve hiç ayrı kalmazsınız canım.
Maşallah canım kızına.
Amin canım. Biz de dikmen de oturuyoruz. İş yerimde cinnahta. E buraların yokuşları da ortadainş şu karlı günler fazla uzun sürmez de kazasız atlatırız bu dönemi.
Ayy inş allah zamanında kucağınıza almayı nasip eder ve hiç ayrı kalmazsınız canım.
.
sağol tatlım
canım sen devlettemi çalışıyorsun ? dersim var falan dedin ya
devletteysen sonrasını normal raporla falan idare edebilirsin
Ben HRS de coşkun aydın a gidiyorum canım.Ankarada olanlar hangi doktora gidiyodunuz . Bende dikmende oturuyorum kar kış fena buralarda ..
boşver hayatımm.. sen ayrıl iznine kafan rahatlasın...resimlerini gördüm çook kıskandım.. çok güzel bir hemilesin canımm
Ben HRS de coşkun aydın a gidiyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?