2014 Şubat Anneleri

tacı gördüğün link hangisi kuzum bizde bakalım nasıl bişi yapcaksın

geçmiş neyseki gazmış sorunun fakat karnıbahar bendede çok gaz yapar
ayrılcan tarihe karar verdinmi ????

canım bizim ofiste yasaklı site olduğu için giremiyorum ama lohusa tacı bölümünde dantelli taç ve bebek bandı var onlar gibi bir sey yapıcam. ekru ve gül kurusu renginde dantel aldım. bir de kundakta bebek gibi bir broş var, hem pembeli hem mavili, keçe kumaş aldım yapabilirsem onlardan da yapıcam olduğu kadar.

tarihe hiç karar veremiyorum tatlım ya, aralık son haftasına kadar kesin çalışıcam da, ocağın ilk haftası konusunda kararsızım. bizde yılsonu çok sıkıntılı olur, 30-31 aralık'ta özellikle. o tarihte burada bulunmak istemiyorum aslında. bakalım durumlara göre karar vericez herhalde...

seni düşünmeyen iş yerini sen hiç düşünme lipim boşver bence sen

ne çekiyorsunki sıkıntıyı kendileri düşünsün

seni düşünmeyen iş yerini sen hiç düşünme lipim boşver bence sen

ne çekiyorsunki sıkıntıyı kendileri düşünsün

ya 30-31 aralık günleri için gidip herhangi bir doktordan rapor mu alsam acaba, diyorum. rica edince veriyorlar. sonra da çarşamba tatil zaten, perşembe-cuma da gelir çalışırım, pazartesi de çalışamaz raporu alıp 6 aralık itibariyle doğum iznine ayrılsam nasıl olur?

öğlene kadar acık kestireyim sonra hatime gidicem sohbete

sanırım sen bankacısın... ben de 10 senelik eski bankacıyım.. sakın yılın san haftası çalışmaa derim ben sana.. boşver sen mi kurtracaksın??

6 ocak dicektin herhalde valla çok güzel olur neden olmasınki yapabiliyorsan yap hiç çekme kimsenin kahrını

midem şuan yangın yeri gibi renini evde unutmuşum oyşşşşşşşşşşş
ayrıca idrarımda lokosit çok yüksek çıkmış doktorumu aradım yine antibiyotik başlıcaz
kanım nisbeten iyimiş bu kez

sanırım sen bankacısın... ben de 10 senelik eski bankacıyım.. sakın yılın san haftası çalışmaa derim ben sana.. boşver sen mi kurtracaksın??

hanvolum selam,
benim durumumu bir siz anlıyorsunuz zaten canım,
ama bazı kişiler de " 37. haftaya kadar çalışıp sonrasına aktarmak daha mantıklı değil mi?" dediklerinde sinirim tepeme çıkıyor.
"evet öylesi çok mantıklı da, gel bir gün burada çalış, sen karar ver" diyeceğim...

ayy evet tatlım ya, bende aralık-ocak-şubat iyicene karıştı artık...

geçmiş olsun, aman kış geldi diye suyunu aksatma bol bol iç, kanının iyi çıkmasına sevindim ama,

kızlar size cuma gününden birkaç kare foto benim 30+5 lik göbüş:)

oyyyyyyyyy karnında çok tatlı duruyor minik patik ve çorapta çok tatlı ya
ayaklarnda görcez inş. kuzularımızın onları bu arada benim bebekte en çok sevdiğim yerdir ayakları hele bide tombik ayaklı olmazlarmı öp öp biteremem ben ya
benim 5 yaşındaki eşek kadar oğlumun bile ayaklarını öpüyorum banyodan çıkınca

ayrıca kilo konusunda gayet fit duruyorsun lip

Sağol canım, amin. 30+1 canım bugün. Bişey kalmadı aslında. İzin zamanına ama doğumsonrasına aktarmak istiyordum. Bakalım ama böyle giderse yapacak bir şey yok.

Ayy inş allah zamanında kucağınıza almayı nasip eder ve hiç ayrı kalmazsınız canım.

Maşallah canım kızına.

Amin canım. Biz de dikmen de oturuyoruz. İş yerimde cinnahta. E buraların yokuşları da ortada inş şu karlı günler fazla uzun sürmez de kazasız atlatırız bu dönemi.

boşver hayatımm.. sen ayrıl iznine kafan rahatlasın...resimlerini gördüm çook kıskandım.. çok güzel bir hemilesin canımm

sağol tatlım
canım sen devlettemi çalışıyorsun ? dersim var falan dedin ya
devletteysen sonrasını normal raporla falan idare edebilirsin

oyyy maşallahhh,cok tatlısınız lipimmm bence de gayet fit görnüyosun

Ayy inş allah zamanında kucağınıza almayı nasip eder ve hiç ayrı kalmazsınız canım.
.

cok teşekkür ederim canım.Aminnn

sağol tatlım
canım sen devlettemi çalışıyorsun ? dersim var falan dedin ya
devletteysen sonrasını normal raporla falan idare edebilirsin

Evet canım devletteyim. Dersim de kendi doktoramla ilgili olarak okula gitmem gerekiyor o. Ya ben bu işlerden pek anlamıyorum maalesef. Rapor nerden alcam? Kabul edilecek mi? Ne kadar olcak? Ben de bugünler için hazır 32. Hafta gelmemişken gidip rapor mu alsam diye düşündüm. Haftaya falan kar yok diyorlar çünkü hep güneşli olacakmış. Ben de bu konuda pek şanslıyımdır, ben izne ayrılırım, havalar düzelir

Dün gece oğlum hareket ermiyo diye gittik ultrasonda bakıldı bizim sıpa dönmüş ayakları aşşağıda kafa yukarıda sonra nstye bağladı doktor gayet iyi çıktı . İlk defa nstye bağlandım .

boşver hayatımm.. sen ayrıl iznine kafan rahatlasın...resimlerini gördüm çook kıskandım.. çok güzel bir hemilesin canımm

çook sağolun canlarım benim,
sizin kalbiniz güzel, güzel baktığınız için güzel geliyor, tüm hamişler güzeldir, kutsaldır
seviyorum sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…