2014 Şubat Anneleri

oyyy maşallahhh,cok tatlısınız lipimmm bence de gayet fit görnüyosun

cok teşekkür ederim canım.Aminnn

sağol kuzum,

siz bana fit diyorsunuz ama cumartesi günü yogaya bir hamiş geldi, 6 aylıkmış o da, boyu benden daha uzun ve 55 ile hamile kalmış, şu an 60 kiloymuş. baya fit bir hatundu:) ben onun yanında filimsi duruyordum:))

hehehe şaka bir yana, hepimiz güzeliz ayol,
ama cumartesi 2 tane hamiş gördüm boya küpüne batmış gibilerdi, ben normalde makyaj yapmıyorum ve böyle daha güzel,masum,doğal hissediyorum...çok özel günlerde yapıyorum ama azıcık:)
 

valla bugün cok kötü hissediyorum kendimi.yüzümü sivilceler bastı 2-3 gündür sac bas dağınık,cok halsizim bugün ben.

normalde azcık makyaj yapıyorum her gün olmasa da....rimel ve allık makyaj dediğimde
 
Oo ben de benim hastanem yakın diyordum. Seninki daha iyiymiş. Doğumda HRS de olacak inş.

Hastane eve 10 dakka bizim . Gece sancım felan olursa doktor geliyo hemen hastaneye . Gayet rahat görünüyo ama ben sezeryan istiyorum ama nolur son anda bilemem . Yakın olması çok iyi aslında biz gece hadi bi gidelim gene az oynadı vs gibi huylu olduğumuz için gidip geliyoruz uzak olsa zor olurdu .
 
ismirnacım sağol canım,
bakalım 2 ay var daha, sonlara doğru nasıl olcaz:)

Ay onu ben de çok merak ediyorum:)) bi haftadır görüşmediğimiz arkadaşlar dün görünce eh artık hamile olmuşsun epey dediler de bence de epey oldum hani. Ama son ayları da insan merak ediyor yani:)
 

:) yakın olması iyi olmuş o yönden o zaman. Biz de geçen gidişimizde konuştuk gelecek mi gece de olsa diye. Doktor da hastanenin bi üst sokağında mı ne oturuyormuş, geliyormuş hemen. O yönden ben de çok rahatladım. Hayırlısı beyse inş o olur canım, normal ya da sezaryen.
 
kızlar aranızda bu yalancı sancıları yaşayan oldu mu?
ben yaşadıysam da farketmedim, nasıl bir şey hiç bilmiom

hani evde mevde yalnızken başımıza gelirse korkmayalım da
 

Maşallah size canım. Bu arada bıdı bıdı yapanları takma. Sinir stresle bebişini üzeceğine çık yılbaşından önce izne. Doğum sonrasında ücretsiz izin kullanacaktın sanırım zaten. Laf edene de doktorum çalışmamı uygun bulmadı diyiverirsin

Dün gece oğlum hareket ermiyo diye gittik ultrasonda bakıldı bizim sıpa dönmüş ayakları aşşağıda kafa yukarıda sonra nstye bağladı doktor gayet iyi çıktı . İlk defa nstye bağlandım .

Ayyy benim kızdan bi tane daha çıktı. Benimki de ters canım. Başından beri hep ayaklar aşağıda. Bi dahaki sefere dönmüş olur umarım.
:18::18:
 

Dönmedi diye şimdiden endişelenme canım. Eylülde bir arkadaşım doğum yaptı. Normal istiyordu ama çocuk bir türlü dönmedi. 39. Haftada artık sezaryen için hastaneye yattı. Sabah ameliyat olacaktı. Gece şöyle bir bakıyorlar ultrasonda dönmüş. Ertesi gün hemen çıkardılar. 40+5 te normal doğdu. Yine doğmasa ertesi gün mecbur alacaklardı. Benim kardeşim de dönmemiş. Sezaryen için gün almaya gitmiş annem o gün dönmüş. Yani son dakikada da dönebiliyorlar meraklanma.
 

sağol proletim, aynen canım kimse kimsenin halini bilemez. beni şu an en iyi siz anlarsınız:)
bizim burada doğum yapan kişiler sonrasında ücretsiz izine filan da çıkamadıkları için mecburen 37. haftaya kadar çalışmışlardı. ama onlar ayaklarını uzatıp otura otura gelip gittiler. ben görevim gereği gün içinde aşağı yukarı inip çıkıyorum kaç defa.
du bakalım eğer öyle olursa 34. haftayı da bitiririm ve 27 aralık son çalışma günüm olur. doğum sonrasına 2 hafta aktarabilirim sadece. böylece 10 hafta ücretli izin + 6 hafta kendi yıllık iznim = 4 ay yapar. 6 ay da ücretsiz izin alırsam bebek 10 aylık olur. sonrası Allah kerim...

ama inşallah yeni doğum paketi çıkar da ücretliye ilave 2 haftamız daha olur. bu arada yeni doğum paketi çıkarsa o sırada ücretli izinde olan tüm anneler faydalanabiliyor diye biliyordum, doğru mudur sizce? yani izne çıkmış olmak, doğurmak-doğurmamak önemli mi?
 

bizim oğlan normalde başı aşşağıda ama iki gündür başı yukarıda az hareket ediyo gibi geldi .. ama öyle değilmiş aşşağı vurduğu için ben pek hissetmiyorum :S
 

Ben pek kafaya takmıyorum canım. Hayırlısı neyse o olsun diyorum. Öyle duruyorsa da vardır bi bildiği


Canım ben o onaylandı diye biliyorum. Şuan onay bekleyen esnek çalışma muhabbeti falan. Doğum iznimiz 18 hafta yani. Yanlış mi biliyorum acaba?
 
ya arkdaşlar ben öğretmenim malum doğum izni haftamıza geldik çoğumuz, şimdi benim bi sorum var bilgisi olanlara. ben cuma günü 32. haftayı dolduruyorum doktorumdan cuma için randevu bulamadım, pazartesi gününe aldım randevu ben çalışabilir raporunu pazartesi sabahtan alsam derslerim zaten öğleden sonra, gitsem okula bi sorun olurmu kii biraz araştırdım kafam karıştı doktora da sorma imkanım yok idarecilere sorsam bileceklerini sanmıorum bilen varsa bi yardımcı olsaaa... sonradan bi ki gün mağdur olmayalımmm
 

yok tatlım onaylanmadı daha o
 
merhaba anneler
randevum vardı bugün oğluşumu gördm 29 haftalık olduk anca 1300 gr kilosu 38 cm boyu herşey yolunda çok şükür bel ağrıları dışında onun için de yürüyüş ve medikal bel destek yastığı kullan dedi. Umarım sizlerin de keyifleri yerindedir
 

hiç bir sorun olmaz. zaten çalışabilir raporunda öyle 1 -2 güne bakılmaz. zaten adı üstünde çalışabilir raporu. sabah al, öğlen idareye ver. çalışabilir raporunda öyle gün hasabı falan yapılmıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…