- 28 Mayıs 2012
- 405
- 86
- 73
kronik sen sezeryana karar verdiğine göre sanırım 20 şubat civarında doğrursun en geç öyle değilmi yani ayın sonuna kalmaz
HUZUNBAZ BURALARDAMISIN TATLIM
DÜN Bİ ARA BEBEK ŞEKERİ İÇİN MALZEME ALDIĞINI YAZMIŞSIN NASIL BİŞİ YAPCAN GÜLÜM FOTO ATSANA
başka bebek şekeri kapı süsü veya benzer bişi yapan yokmu ya ?????????
resim atında bakalım
kronik sen sezeryana karar verdiğine göre sanırım 20 şubat civarında doğrursun en geç öyle değilmi yani ayın sonuna kalmaz
DÜN Bİ ARA BEBEK ŞEKERİ İÇİN MALZEME ALDIĞINI YAZMIŞSIN NASIL BİŞİ YAPCAN GÜLÜM FOTO ATSANA
resim atında bakalım
midemmm çok kötüü bugünnacayip yanma var yaa eskiden reflü hastasıydım ama geçmişti şimdi geri döndü sanki hamilelikten oluo bu kes galiba ama hiç dokuncak bişi de yemedimm bu bölemi sürcek hep yaa okuldayım napcamı şaşırdım buarada benimde daha izne ayrılmama çooook varrr evdekilerii kıskanıorum resmen ocak 17 ye kadar bu çucuklarlannn işim zor
kızlar merhaba,
dun akşam sancılarım var demiştim.. işten eve gidince de geçmedi dr.umu aradım sancı aralıklarımı sordu..magnezyumunu al yat dinlen geçmezse sabah görüşelim dedi...
gece sancılar devam edince sabah dr.a gittim nst.ye girdim...
sonuçla ilgili çok ayrıntılı bilgi vermedi ama çalışamaz raporu verdi.. ağrılarımı bile bile çalışabilir raporu vermezmiş..erken doğum sancısı bunlar rahim boyu falan normal ama istirahat etmen lazım dedi.. işten bu kadar ani ayrılmayı dusunmemiştim hiç.. eve geldim raporumu kuruma verip.. kendimi boşlukta hissediyorum şuan ya...
lip canım üzülerek söylüyorum aramıza hoşgeldin o ağrı bende 4 aylıktan beri var her ne gündüz ne gece tamamen geçmiyor sadece ağrının dozu gün içindeki yorgunluğuma göre artıyor veya azalıyor
geceleri yatmak bile benim için çok zor özellikle sağ kalçam daha çok batıyor zaten sağ tarafıma çok yatınca sağ taraf ağrıyor sonra sola dönüyorum 1-2 saat öyle yatıyorum bu defa o tarafın ağırısıyla uyanıyorum
umarım senin ağrın geçicidir fakat evet 2 ay daha çekeceksin
keza ben 4 aydır çekiyorum bu ağrıyı ve günden güne malesef artıyor
kızlar merhaba,
dun akşam sancılarım var demiştim.. işten eve gidince de geçmedi dr.umu aradım sancı aralıklarımı sordu..magnezyumunu al yat dinlen geçmezse sabah görüşelim dedi...
sonuçla ilgili çok ayrıntılı bilgi vermedi ama çalışamaz raporu verdi.. ağrılarımı bile bile çalışabilir raporu vermezmiş..erken doğum sancısı bunlar rahim boyu falan normal ama istirahat etmen lazım dedi.. işten bu kadar ani ayrılmayı dusunmemiştim hiç.. eve geldim raporumu kuruma verip.. kendimi boşlukta hissediyorum şuan ya...
ay harbi ne ilginç doktorlar var kendiside sevmiyorsa ilişkiyi sizede yasaklamıştır, bu arada bizimde ilişki sıklığımız oldukça düştü artık baya bi zor oluyor yaaaaaaaaaaa
Sezeryan olduğunda ne zaman yapılıyor bilemiyorum ki...Eğer uyarsa 14 şubatta doğurayım
Hüzünbaz okulda bulabilirsem ekleyim ben nasıl bir şey yapacağını...
Link çıkacak mı bilmiyorum ama böyle şişlere kolonya doldurup dışını tülle süsleyecek
Minik Emzikli Cam Kavanoz - birmax
Bebek şekerimizi ben eklemiştim bu da yaptığım kapı süsümüz...Daha süsledim boncukla filan ama bu ilk hali.Sadece hastaneye takacağımız için çok basit bir şey oldu...Hüzünbazımada mavişini yapcam bunun onunkide bu model yani
Eki Görüntüle 890205
Soğuk süt içebilirsin.Ama 3 yudum sadece fazla değil
gebelikte kalbin dakikada çarpım hızı oldukça artar bu normaldir, gebelik taşikardisi denir ve nerdeyse her gebede olur,
benim oğlumda çok sık tansiyon ölçerdim dolayısıyla kalp atışımıda görürdüm 100-130 falan çıkardı hatta
buda rahatsız ediyor tabiki, kulaklarında hissediyorsun kalp sesini göğsün yerinden fırlıcak sanıyorsun bazen, buda nefes darlığı yapıyor
neyse neticede normal durumlar bunlar
kronik hoşgeldin, prolet
inşallah sonradan toparlar yavrum o kadar büyükte olmasın çıkartması zor olur:18:arkadaşında öyle 5kiloya yakın doguyo çocukalrı ama ne güzel oluyo ele avuca geliyo dogar dogmaz 2 aylık gb oluyo ayaklı zıbınlar felan cocuga olmuyo şimdi daha 40ı yeni çıktı doktorum demedi kan ilacını gece içme diye ben acaba ondan mı diye düşündüm doktorum sadece olabilir her çocuk kilolu olmaz dedi bebeğin iyi kilo alması için kan akışının iyi olması gerekir bunun içinde soluna yatabilirsin ve kan ilacını düzenli kullanmalısın dedi diğerleri benim acabalarımdı yani
aa saol canım bak ben bunu unuttum eskiden hep meyve suuyla sabah aç karnına içiyodum artık sıkıldım hem gece içiyorum hemde suyla acı acına içiyomuş gb oluyo bak saol gene meyve suyuyla içeyim ben çünkü gelişimi şimdiye kadar hep öndeydi geçenkinde haftasıyla uyumlu dedi bu seferde kilosu birazcık az gb dediben gene meyve suyuyla içeyim saol tatlım bidahakine nabtın bu çocuga dedirtmem lazım
dimi teysezi
resim atında bakalım
aynen canım bazen sayıyorum 20 gün oldu bikere gücüme gidiyo yani uzaklaşınca iyi hissetmiyorum kendimibence hamileler sorun olmadıkça yapmalı ilişki zaten göbekli şişko oluyoruz sanki eşlerimiz sevmiyo gb oluyo yani ben öyle hissediyorum o bi iletişim şekli yani felan filan libidolarım tavan yaptı herelde
tam normale dönmüştük haftada 10günde gb oluyodu zaten eşim korkuyo benim bebege zarar veririz diye bende hayır dogum kolaylaşıyomuş diyodum adam yasakadı çat diyedoktordan sonrada planlarımız vardı dedim benimki yapmaz şimdi öle duydu diye kapanış yapalım bali dedi hahhaaaaaaaaaaaaa ya daha 2buçuk ay var töbe töbeeeeeeee
selam canım, sana da geçmiş olsun
bilmez miyim bende de yazdan beri var bu ağrı, hatta tatile gittiğimizde yürürken sıkıntı çekiyordum...sonra işe dönünce simit şeklinde oturma minderi almıştım da rahatlamıştım. ama şimdi 1-2 haftadır yine azdı. bende şu aşamada geceleri sorun yok da, yürürken ya da merdiven inip çıkarken hep aynı bölgede kronik bir ağrı var. ve çözüm bulamamak çok kötü. hani ovalasan masaj yapsan öyle bir bölge değil. doğumdan hemen sonra geçer inşallah:)
aynen canım bazen sayıyorum 20 gün oldu bikere gücüme gidiyo yani uzaklaşınca iyi hissetmiyorum kendimibence hamileler sorun olmadıkça yapmalı ilişki zaten göbekli şişko oluyoruz sanki eşlerimiz sevmiyo gb oluyo yani ben öyle hissediyorum o bi iletişim şekli yani felan filan libidolarım tavan yaptı herelde
tam normale dönmüştük haftada 10günde gb oluyodu zaten eşim korkuyo benim bebege zarar veririz diye bende hayır dogum kolaylaşıyomuş diyodum adam yasakadı çat diyedoktordan sonrada planlarımız vardı dedim benimki yapmaz şimdi öle duydu diye kapanış yapalım bali dedi hahhaaaaaaaaaaaaa ya daha 2buçuk ay var töbe töbeeeeeeee
gebelikte kalbin dakikada çarpım hızı oldukça artar bu normaldir, gebelik taşikardisi denir ve nerdeyse her gebede olur,
benim oğlumda çok sık tansiyon ölçerdim dolayısıyla kalp atışımıda görürdüm 100-130 falan çıkardı hatta
buda rahatsız ediyor tabiki, kulaklarında hissediyorsun kalp sesini göğsün yerinden fırlıcak sanıyorsun bazen, buda nefes darlığı yapıyor
neyse neticede normal durumlar bunlar
kronik hoşgeldin, prolet
evet senin şekeri biliyorum
kapı süsüde çok güzel bende sadece hastaneye takcam canım evde kızımın dolabının üstüne koyarım birde belki o yüzden bende çok süslü bişi yapmadım
bunu senmi yaptın kronik bu tülleri bu şekil nasıl yaptın top top kartona sarıpmı katladın ?
sizinki halen iyimiş valla bizim 10-15 güne çıktı bel ağrımdan dolayıyasaklaması kötü olmuş
bizimde hafta da 1 oluyor ancak oda olmasa kendimi kötü hissediyorum
çok çok güzel hepsi proletim ya eline sağlık yapanın
Selam bacım. Nerde kaldın sen bu saate kadar. Yoğun mu işler? :26:
Meyve suyu yerine yiyebiliyosan meyvenin kendisini ye canım. Meyve suyunda maalesef şeker varEn güzeli bi mandalina veya portakal falan yemek. Bu araba benim sıpa da ters duruyor hala. Kafasını dayamış sağ kaburgamın altına kıpırdatmıyor anasını..
Ben kavanoz aldım canım hafta sonu, daha süslerini almadım. Şöyle bişeyler yapıcam henüz karar vermedim modeline.
Eki Görüntüle 890214 Eki Görüntüle 890215
Bu da Antalya daki arkadaşımın yaptığı kapı süsü. Kanat eklicem bana ulaştığında
Eki Görüntüle 890223
Bunlar da aynı arkadaşımın yaptığı taclar. Öykü ye de yapmış ama onu göstermiyor. Sürprizmiş
Eki Görüntüle 890233 Eki Görüntüle 890234
Selam bacım. Nerde kaldın sen bu saate kadar. Yoğun mu işler? :26:
Meyve suyu yerine yiyebiliyosan meyvenin kendisini ye canım. Meyve suyunda maalesef şeker varEn güzeli bi mandalina veya portakal falan yemek. Bu araba benim sıpa da ters duruyor hala. Kafasını dayamış sağ kaburgamın altına kıpırdatmıyor anasını..
Ben kavanoz aldım canım hafta sonu, daha süslerini almadım. Şöyle bişeyler yapıcam henüz karar vermedim modeline.
Eki Görüntüle 890214 Eki Görüntüle 890215
Bu da Antalya daki arkadaşımın yaptığı kapı süsü. Kanat eklicem bana ulaştığında
Eki Görüntüle 890223
Bunlar da aynı arkadaşımın yaptığı taclar. Öykü ye de yapmış ama onu göstermiyor. Sürprizmiş
Eki Görüntüle 890233 Eki Görüntüle 890234
sizinki halen iyimiş valla bizim 10-15 güne çıktı bel ağrımdan dolayı
Ben yaptım bilmcim.Yuvarlak ince tele yaptım ben.Bir çok yapılış şekli var ama en düzgün olanı buydu.Yapılışınıda şu videodan öğrendim
Kolay Tül Ponpon Yapımı | HOBİCRAFT VİDEO
aaa evet benimde dediğim aynen bu şekil ama biz tam daire ile yapardık bunu orlandan bebek kazaklarına falan bağlama ponponu yapardım bende örgü yelek için falan
eskiden dahamı marifetliymişim ne
kızlar merhaba,
sizinki halen iyimiş valla bizim 10-15 güne çıktı bel ağrımdan dolayı
çok çok güzel hepsi proletim ya eline sağlık yapanın
bu şeker kavanzları için etiketi nerden yaptırcan dün ocak annelerinde benzer şeyler yapan link vermişlerdi indirmiş renkli çıktı almışlar böyle yuvarlak sonrada prit yapıştırıcı ile yapıştırmışlar aklında olsun
bu arada ne güzel bebeklerinizin ismi hazır bizimki halen belli değil eşime diyorum artık karar ver daha zaman var diyor
wuu bunlar harika olmuş canımbabasınının da var yesinler benimki hayatta takmaz öle şey utanır ama bende yapıcam öyle taç
rutinleşti artık
eski halimize dönmek sitiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?