2014 Şubat Anneleri

kızlar merhaba,
dun akşam sancılarım var demiştim.. işten eve gidince de geçmedi dr.umu aradım sancı aralıklarımı sordu..magnezyumunu al yat dinlen geçmezse sabah görüşelim dedi...
gece sancılar devam edince sabah dr.a gittim nst.ye girdim...
sonuçla ilgili çok ayrıntılı bilgi vermedi ama çalışamaz raporu verdi.. ağrılarımı bile bile çalışabilir raporu vermezmiş..erken doğum sancısı bunlar rahim boyu falan normal ama istirahat etmen lazım dedi.. işten bu kadar ani ayrılmayı dusunmemiştim hiç.. eve geldim raporumu kuruma verip.. kendimi boşlukta hissediyorum şuan ya...

ben kapı süsü için malzeme aldım kalp şeklinde yapıcam inşallah daha anca beyaz köpügü kurdeleyla sardım sıkıntıya gelemiyorumda yapınca koyarım fotosunu bebek şekeri içinde hastanede ablamın kızından kalma 22 tane kelebekli lavanta var oraya gelenlere ondan vericem bide ablam arkadaşına bebek kurabiyesi şekeri yapıyorumuş beyaz saksıda süsülü çubuklu öyle bişi yaptırcak ondan vericem bide hastaneye gene ablam bebek beinden pasta yapıyolarmış nette fotolarını gördüm ondan alıcak

ben mevlitte dagıtıcam şeyide bebek çerçevesi olarak seçtim bizim burda nişan düğün sünnet bebek herkez buzdolabı süsü dagıtıyo milletin dolaplar tıklım tıklım hevesi özelliği kalmadı bende çerçeve şeklinde alıcam bebek patiği gb çerçeve kızımın fotorafını koyucam öyle dagıtıcam hatıra olsun diye bu mevlitlik şeyleri dogurunca alıcam netten ucuz bi site var ordan alıcam

Sezeryan olduğunda ne zaman yapılıyor bilemiyorum ki...Eğer uyarsa 14 şubatta doğurayım

Hüzünbaz okulda bulabilirsem ekleyim ben nasıl bir şey yapacağını...

Link çıkacak mı bilmiyorum ama böyle şişlere kolonya doldurup dışını tülle süsleyecek

http://www.birmax.com/shop/index.php?id_product=710&controller=product

Bebek şekerimizi ben eklemiştim bu da yaptığım kapı süsümüz...Daha süsledim boncukla filan ama bu ilk hali.Sadece hastaneye takacağımız için çok basit bir şey oldu...Hüzünbazımada mavişini yapcam bunun onunkide bu model yani

Soğuk süt içebilirsin.Ama 3 yudum sadece fazla değil

çok geçmiş olsun canım uyuz oluyorum böyle doktora ya insan adam gibi bilgi vermezmi, ağızlarına kira istiyorlar vallahi,
neyse sen yat dinlen bence
şu yasak bu yasak falan demedimi peki ?
birde sen nerde çalışıyordun

selam canım, sana da geçmiş olsun

bilmez miyim bende de yazdan beri var bu ağrı, hatta tatile gittiğimizde yürürken sıkıntı çekiyordum...sonra işe dönünce simit şeklinde oturma minderi almıştım da rahatlamıştım. ama şimdi 1-2 haftadır yine azdı. bende şu aşamada geceleri sorun yok da, yürürken ya da merdiven inip çıkarken hep aynı bölgede kronik bir ağrı var. ve çözüm bulamamak çok kötü. hani ovalasan masaj yapsan öyle bir bölge değil. doğumdan hemen sonra geçer inşallah:)

geçmiş olsun canım sancıların nerelerinde
benim kasıklarımda , belimde , kuyruk sokumumda , karnımda bir sertleşip bir geçen garip ağrılarım var
ama doktorum doğum sancıları demesine çok önemsemiyor.
sonunda doğum sancısını ayırt edemicem diyorum

ay harbi ne ilginç doktorlar var kendiside sevmiyorsa ilişkiyi sizede yasaklamıştır, bu arada bizimde ilişki sıklığımız oldukça düştü artık baya bi zor oluyor yaaaaaaaaaaa

aynen canım bazen sayıyorum 20 gün oldu bikere gücüme gidiyo yani uzaklaşınca iyi hissetmiyorum kendimi bence hamileler sorun olmadıkça yapmalı ilişki zaten göbekli şişko oluyoruz sanki eşlerimiz sevmiyo gb oluyo yani ben öyle hissediyorum o bi iletişim şekli yani felan filan libidolarım tavan yaptı herelde

tam normale dönmüştük haftada 10günde gb oluyodu zaten eşim korkuyo benim bebege zarar veririz diye bende hayır dogum kolaylaşıyomuş diyodum adam yasakadı çat diye doktordan sonrada planlarımız vardı dedim benimki yapmaz şimdi öle duydu diye kapanış yapalım bali dedi hahhaaaaaaaaaaaaa ya daha 2buçuk ay var töbe töbeeeeeeee

evet senin şekeri biliyorum
kapı süsüde çok güzel bende sadece hastaneye takcam canım evde kızımın dolabının üstüne koyarım birde belki o yüzden bende çok süslü bişi yapmadım
bunu senmi yaptın kronik bu tülleri bu şekil nasıl yaptın top top kartona sarıpmı katladın ?

Selam bacım. Nerde kaldın sen bu saate kadar. Yoğun mu işler?
:26:

Meyve suyu yerine yiyebiliyosan meyvenin kendisini ye canım. Meyve suyunda maalesef şeker var En güzeli bi mandalina veya portakal falan yemek. Bu araba benim sıpa da ters duruyor hala. Kafasını dayamış sağ kaburgamın altına kıpırdatmıyor anasını..

Ben kavanoz aldım canım hafta sonu, daha süslerini almadım. Şöyle bişeyler yapıcam henüz karar vermedim modeline.

Bu da Antalya daki arkadaşımın yaptığı kapı süsü. Kanat eklicem bana ulaştığında

Bunlar da aynı arkadaşımın yaptığı taclar. Öykü ye de yapmış ama onu göstermiyor. Sürprizmiş

yasaklaması kötü olmuş
bizimde hafta da 1 oluyor ancak oda olmasa kendimi kötü hissediyorum

ay içimde cumburlop cumburlop yapan bişi var ya ben ona kurban olim emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

geçer canım geçer annemizden yeni doğmuş gibi olacaz bizde inş.

amannnnn sizde yapmayı verin haksever hele 37. haftaya kadar ondan sonra zaten doğum olsun diye her yolu denemek mübah
burda forumda tanıştığım biri vardı günü geçmişti 40+3 de falandı dedimki ilişki yaşayın ay olmaz biz kokuyoruz dedi ayol dedim neyinden korkuyon çok çok neticesindne doğuma girersin

aynen dediğin gibi cnm kulaklarımda duyuyorum bazen demek ki normal.Teşekkürler

Ben yaptım bilmcim.Yuvarlak ince tele yaptım ben.Bir çok yapılış şekli var ama en düzgün olanı buydu.Yapılışınıda şu videodan öğrendim

Kolay Tül Ponpon Yapımı | HOBİCRAFT VİDEO

yasaklaması kötü olmuş
bizimde hafta da 1 oluyor ancak oda olmasa kendimi kötü hissediyorum
sizinki halen iyimiş valla bizim 10-15 güne çıktı bel ağrımdan dolayı

çok çok güzel hepsi proletim ya eline sağlık yapanın

bu şeker kavanzları için etiketi nerden yaptırcan dün ocak annelerinde benzer şeyler yapan link vermişlerdi indirmiş renkli çıktı almışlar böyle yuvarlak sonrada prit yapıştırıcı ile yapıştırmışlar aklında olsun

bu arada ne güzel bebeklerinizin ismi hazır bizimki halen belli değil eşime diyorum artık karar ver daha zaman var diyor

wuu bunlar harika olmuş canım babasınının da var yesinler benimki hayatta takmaz öle şey utanır ama bende yapıcam öyle taç

Ben yaptım bilmcim.Yuvarlak ince tele yaptım ben.Bir çok yapılış şekli var ama en düzgün olanı buydu.Yapılışınıda şu videodan öğrendim

Kolay Tül Ponpon Yapımı | HOBİCRAFT VİDEO

aaa evet benimde dediğim aynen bu şekil ama biz tam daire ile yapardık bunu orlandan bebek kazaklarına falan bağlama ponponu yapardım bende örgü yelek için falan
eskiden dahamı marifetliymişim ne

aaa evet benimde dediğim aynen bu şekil ama biz tam daire ile yapardık bunu orlandan bebek kazaklarına falan bağlama ponponu yapardım bende örgü yelek için falan
eskiden dahamı marifetliymişim ne

Annemde yapardı dediğin gibi ama tülle öyle zor olur sanırım

Hayırlısı olsun canım. Doğum iznine ilk çıkanlardan biri de sen oldun. Gözün aydın. Darıusı başımıza

Ben sticker yerine renkli kağıtlara çıktılar almayı planlıyorum canım ama bakalım. Henüz ona da karar vermedim.
wuu bunlar harika olmuş canım babasınının da var yesinler benimki hayatta takmaz öle şey utanır ama bende yapıcam öyle taç

Bakalım bizimki takacak mı canım. Heyecandan kafasına peruk taksalar anlamazlar o an bence

rutinleşti artık
eski halimize dönmek sitiyorum artık

Halinize şükredin bizde 3 aydır tık yok. Yanaşmıyo herif korkudan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…