2014 Şubat Anneleri

merhaba canım,
rahim boyunun normal olması sevindirici, o çok önemli bir gösterge çünkü. ben nst sonucunu merak ettim aslında, acaba sancı çıktı mı, çıkmadı mı orada? sana pek açıklama yapılmamış dediğin gibi. neyse bir sonraki kontrole kadar güzelce dinlenirsin, kafandaki soruları da doktorunla paylaşırsın.
her işte bir hayır vardır, belki de çalışmaman daha hayırlı olacak. ben de inşallah bir aksilik olmazsa 34. haftayı tamamlayıp aralık sonu izne çıkmayı düşünüyorum. evimde çok daha rahatım ben, inan psikolojim düzeliyor. bir de gebelik diyabeti çıkmıştı bende, işyerinin stresi şekerimi yükseltiyor, sağlığım daha önemli.
sen de böyle düşün, hep iyi düşün canım olur mu?

bak demedi demeyin açılmanız olmassa "bbilim nene" söylediydi dersiniz
Annemde yapardı dediğin gibi ama tülle öyle zor olur sanırım

evet bu daha pratik tam dairede tülü sarmak zor olur

hadi canım ben 1,5 ay sonra sahalardayım diyorum eşime sürekli anam

Ay inş. anacım inş. ama zaten 40 gün doktor yasaklıyor birde üzerine uykusuzluk falan eklenince birde annelik hormonları insaları çok garip yapıyor ya
bakalım sppeedy zaman gösterecek canım buradan yazışırız belki yine

bak demedi demeyin açılmanız olmassa "bbilim nene" söylediydi dersiniz

evet bu daha pratik tam dairede tülü sarmak zor olur

Deme öyle deme. Napayım adam vicdan yapıyo. Zorla üstüne atlıcam bu gidişle. Gerçi bunca zamandan sonra gerdek gecesine dönecek bizim iş korkmuyor da degilim.. :18:

Size kolay gelsin.Ben çıkayım kızımın günlüğünü yazayım biraz.Doğurcam nerdeyse hala bitiremedim

hehehee:) bizim de haftada 1 oluyordu, ama talep hep benden gidiyordu. yaklaşık 10 gündür filan hiç istek yok bende. dün de talep beyimizden geldi ama canım istemiyordu, hem yorgundum hem de yıkanacak halim yoktu. doktor ilişkiyi hiç yasaklamadı bize ama bir sonraki kontrolde sormayı düşünüyorum "bırakılmalı mı, yoksa doğuma kadar devam mı?" diye...:)) galiba erken doğum riski olup olmadığına bakılıyor, her şey normalse serbest bırakılıyor...

rutinleşti artık
eski halimize dönmek sitiyorum artık

haftada 1 yapıyolar bide rutinleşti diyo kıza bak ya bak şuabat anneleri olarak linç edilebilirsin dime öyle ayda bi yapıyoruz de

sana kötü bir habeerim var speedy 5 ay kadar daha dönemeyebilirsiniz tatlım
doğum sonrası hormonlar pek bi isteksiz yapıyor insanı

kimiside kırkını beklemiyomuş kuzuuu eşimin arkadaşının eşi eşine yalan sölemiş kanamam bitti yapalım diye adamda yapmış kanı görünce korkudan bayılcakmış adam amnyak çok bu devirde

Deme öyle deme. Napayım adam vicdan yapıyo. Zorla üstüne atlıcam bu gidişle. Gerçi bunca zamandan sonra gerdek gecesine dönecek bizim iş korkmuyor da degilim.. :18:

ben vicdan yaparak geçirtmiyorum 15 günü sen beni sevmiyorsun begenmiyorsun diye diye psikolojik baskıyla yapıyoruz işte bişiler sanki bişeye benziyoda ama maksat uzak kalmamak muhabettet olsun

ay bu söylenmez ama zaten daralıyor bir müddet sonra harbi ilk gece gibi olacak

zaten öyle olmuyomu cnaım oluncada ay dur yapma yavaş öle böle derken diyorum ilk gece gb eşimde diyo hee bu gbeklemi bazende diyo zeynebi uyut yatır öyle gel diyo göbek büyüdükçe saçma sapan bi hal alcak bence bu iş

evet sanırım öyle oluyor canım

haksever speedye yaptığın yoruma çok güldüm allahta seni güldürsün

kız şu sizin korkan herifleri benim herifin yanına gönderinde orataya bir karışık yapsınlar
ben dün diyorumki enfeksiyon varmış idrarda diyorum çok yüksekmiş lökosit diyorum adamın cevabı ben bir iğne yaparsam hiç bişiyin kalmaz

yaw git başımdan dedim telefonda

Canım hayırlısı buymuş demek ki. Doktor dinlen dediyse vardır bir bildiği. Her ne kadar yeterli açıklama yapmasa da. Senin ve bebeğinin sağlığı her şeyden daha önemli. Evde dinlenip keyfine bak artık.

rutinleşti artık
eski halimize dönmek sitiyorum artık

Ay ben de her seferinde aynı şeyi söylüyorum. Normale dönmek istiyorum artık, öok özledim o günleri

Eşim de hep çok çocuk isterdi. Bana da durup durup sen çok sıkıntı yaşamıyorsun bak doğurursun deyip duruyordu. Geçenlerde o da başka çocuk yapmasak mı ki ya? Böyle hiç keyifli olmuyor diye sayıklanıyordu. Bizde de sıklık haftad 1 e düştü ama ikimize de yetmiyor rüyalarım hep +18. Nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum.

Bakalım ilk kim doğuracak sorusuna cevap bulunduğuna göre bakalım ilk kim ilişkiye girecek sorusu kaldı elimizde

Son düzenleme:

evet bbilimim sizin isim henüz belli değil:) aslında belki eşin belirlemiştir de sana son anda söyleyecektir.

Hayırlı olsun diyelim..Senin istediğinden erken izne ayrılmış olmuşsun ama demek ki kısmet böyleymiş, zaten bana göre 34 sonrası çalışmak riskli, zor...Ben 29. haftamdayım ve zorlanıyorum şimdiden, gerçi beni yoran fiziksel şartlardan çok pattronun kabalıkları hamileyim diye daha mı çok alınıyorum bilmiyorum ama her gün ya sabır çekiyorum. Bugün daanamadm ağladım, benimle çok ilgisi olmayan bişeyi cc'ye ekibi koyup bana sormuş, kendince suçlarca, ihmalkar demeye getirerek sonra karşı taraf geri döndü problem yok diye, o iyot gibi açıkta kaldı yanlış anlaşılma olmş. Ben kırıldım ama, dün de yine benimle alakasız bi konuyu ona aktardım diye bana ters ters davrandı.
Suratsız, kötü kalpli yöneticilerin köküne kibrit suyu

Boşlukta hissetme hiç, bütün hazırlıklar tamamlandı mı??
bir de şu kasılmalar sancılar nasıl???
bende de ara ara birşeyler oluyor ama daha önce de çok sancı çekmediğimden bilemiyorum..ara ara karnımın sağ tarafı kasılıyor sertleşiyor gerçekten de o mudur? Kasılma dediğim sertleşme hissi böyle orası oradan çıkacak gibi geliyor bazen..

hasiple nasip misali ismirna
evet bbilimim sizin isim henüz belli değil:) aslında belki eşin belirlemiştir de sana son anda söyleyecektir.

sanmıyorum lip ya adamın başını kaşıcak vakti olmuyor inan onu düşüncek vaktide yoktur kesin çok yoğun çalışıyor eşim bu arada dinlenmeye fırsatı yok hatta uykuyu bile yarım yamalak uyuyor çok üzülüyorum haline

bbilim çok güldüm kocana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…