rutinleşti artık
eski halimize dönmek sitiyorum artık
kızlar merhaba,
dun akşam sancılarım var demiştim.. işten eve gidince de geçmedi dr.umu aradım sancı aralıklarımı sordu..magnezyumunu al yat dinlen geçmezse sabah görüşelim dedi...
gece sancılar devam edince sabah dr.a gittim nst.ye girdim...
sonuçla ilgili çok ayrıntılı bilgi vermedi ama çalışamaz raporu verdi.. ağrılarımı bile bile çalışabilir raporu vermezmiş..erken doğum sancısı bunlar rahim boyu falan normal ama istirahat etmen lazım dedi.. işten bu kadar ani ayrılmayı dusunmemiştim hiç.. eve geldim raporumu kuruma verip.. kendimi boşlukta hissediyorum şuan ya...
sana kötü bir habeerim var speedy 5 ay kadar daha dönemeyebilirsiniz tatlım
doğum sonrası hormonlar pek bi isteksiz yapıyor insanı
bak demedi demeyin açılmanız olmassa "bbilim nene" söylediydi dersinizHayırlısı olsun canım. Doğum iznine ilk çıkanlardan biri de sen oldun. Gözün aydın. Darıusı başımıza
Ben sticker yerine renkli kağıtlara çıktılar almayı planlıyorum canım ama bakalım. Henüz ona da karar vermedim.
Bakalım bizimki takacak mı canım. Heyecandan kafasına peruk taksalar anlamazlar o an bence
Halinize şükredin bizde 3 aydır tık yok. Yanaşmıyo herif korkudan.
Annemde yapardı dediğin gibiama tülle öyle zor olur sanırım
hadi canım ben 1,5 ay sonra sahalardayım diyorum eşime süreklianam
bak demedi demeyin açılmanız olmassa "bbilim nene" söylediydi dersiniz
evet bu daha pratik tam dairede tülü sarmak zor olur
Deme öyle deme. Napayım adam vicdan yapıyo. Zorla üstüne atlıcam bu gidişle. Gerçi bunca zamandan sonra gerdek gecesine dönecek bizim iş korkmuyor da degilim.. :18:
sizinki halen iyimiş valla bizim 10-15 güne çıktı bel ağrımdan dolayı
çok çok güzel hepsi proletim ya eline sağlık yapanın
bu şeker kavanzları için etiketi nerden yaptırcan dün ocak annelerinde benzer şeyler yapan link vermişlerdi indirmiş renkli çıktı almışlar böyle yuvarlak sonrada prit yapıştırıcı ile yapıştırmışlar aklında olsun
bu arada ne güzel bebeklerinizin ismi hazır bizimki halen belli değil eşime diyorum artık karar ver daha zaman var diyor
rutinleşti artık
sana kötü bir habeerim var speedy 5 ay kadar daha dönemeyebilirsiniz tatlım
doğum sonrası hormonlar pek bi isteksiz yapıyor insanı
Deme öyle deme. Napayım adam vicdan yapıyo. Zorla üstüne atlıcam bu gidişle. Gerçi bunca zamandan sonra gerdek gecesine dönecek bizim iş korkmuyor da degilim.. :18:
ay bu söylenmez ama zaten daralıyor bir müddet sonra harbi ilk gece gibi olacak
evet sanırım öyle oluyor canımhehehee:) bizim de haftada 1 oluyordu, ama talep hep benden gidiyordu. yaklaşık 10 gündür filan hiç istek yok bende. dün de talep beyimizden geldi ama canım istemiyordu, hem yorgundum hem de yıkanacak halim yoktu. doktor ilişkiyi hiç yasaklamadı bize ama bir sonraki kontrolde sormayı düşünüyorum "bırakılmalı mı, yoksa doğuma kadar devam mı?" diye...:)) galiba erken doğum riski olup olmadığına bakılıyor, her şey normalse serbest bırakılıyor...
haftada 1 yapıyolar bide rutinleşti diyo kıza bak ya bak şuabat anneleri olarak linç edilebilirsin dime öyle ayda bi yapıyoruz de
kimiside kırkını beklemiyomuş kuzuuu eşimin arkadaşının eşi eşine yalan sölemiş kanamam bitti yapalım diye adamda yapmış kanı görünce korkudan bayılcakmış adamamnyak çok bu devirde
ben vicdan yaparak geçirtmiyorum 15 günü sen beni sevmiyorsun begenmiyorsun diye diye psikolojik baskıyla yapıyoruz işte bişiler sanki bişeye benziyoda ama maksat uzak kalmamak muhabettet olsun
kızlar merhaba,
dun akşam sancılarım var demiştim.. işten eve gidince de geçmedi dr.umu aradım sancı aralıklarımı sordu..magnezyumunu al yat dinlen geçmezse sabah görüşelim dedi...
sonuçla ilgili çok ayrıntılı bilgi vermedi ama çalışamaz raporu verdi.. ağrılarımı bile bile çalışabilir raporu vermezmiş..erken doğum sancısı bunlar rahim boyu falan normal ama istirahat etmen lazım dedi.. işten bu kadar ani ayrılmayı dusunmemiştim hiç.. eve geldim raporumu kuruma verip.. kendimi boşlukta hissediyorum şuan ya...
rutinleşti artık
Ay inş. anacım inş. ama zaten 40 gün doktor yasaklıyor birde üzerine uykusuzluk falan eklenince birde annelik hormonları insaları çok garip yapıyor ya
bakalım sppeedy zaman gösterecek canım buradan yazışırız belki yine
sizinki halen iyimiş valla bizim 10-15 güne çıktı bel ağrımdan dolayı
çok çok güzel hepsi proletim ya eline sağlık yapanın
bu şeker kavanzları için etiketi nerden yaptırcan dün ocak annelerinde benzer şeyler yapan link vermişlerdi indirmiş renkli çıktı almışlar böyle yuvarlak sonrada prit yapıştırıcı ile yapıştırmışlar aklında olsun
bu arada ne güzel bebeklerinizin ismi hazır bizimki halen belli değil eşime diyorum artık karar ver daha zaman var diyor
kızlar merhaba,
hasiple nasip misali ismirnaCanım hayırlısı buymuş demek ki. Doktor dinlen dediyse vardır bir bildiği. Her ne kadar yeterli açıklama yapmasa da. Senin ve bebeğinin sağlığı her şeyden daha önemli. Evde dinlenip keyfine bak artık.
Ay ben de her seferinde aynı şeyi söylüyorum. Normale dönmek istiyorum artık, öok özledim o günleri
Eşim de hep çok çocuk isterdi. Bana da durup durup sen çok sıkıntı yaşamıyorsun bak doğurursun deyip duruyordu. Geçenlerde o da başka çocuk yapmasak mı ki ya? Böyle hiç keyifli olmuyor diye sayıklanıyordu. Bizde de sıklık haftad 1 e düştü ama ikimize de yetmiyorrüyalarım hep +18. Nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum.
Bakalım ilk kim doğuracak sorusuna cevap bulunduğuna göre bakalım ilk kim ilişkiye girecek sorusu kaldı elimizde
evet bbilimim sizin isim henüz belli değil:) aslında belki eşin belirlemiştir de sana son anda söyleyecektir.
evet sanırım öyle oluyor canım
haksever speedye yaptığın yoruma çok güldümallahta seni güldürsün
kız şu sizin korkan herifleri benim herifin yanına gönderinde orataya bir karışık yapsınlar
ben dün diyorumki enfeksiyon varmış idrarda diyorum çok yüksekmiş lökosit diyorum adamın cevabı ben bir iğne yaparsam hiç bişiyin kalmaz
yaw git başımdan dedim telefonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?