2014 Şubat Anneleri

Öyle valla

Ah bu göbek mahvetti hepimizi Adam eskiden bana süsleniyordun şimdi doktor bakarsa diye ağda yapıyosun diyo. Adam ne kendi bakıyo ne başkasına baktırıyo mübarek

sana kötü bir habeerim var speedy 5 ay kadar daha dönemeyebilirsiniz tatlım
doğum sonrası hormonlar pek bi isteksiz yapıyor insanı

aynen de öyle...40 gün geçti bitti hadi hop olmuyor, bizim de hatırlıyorum 41.gün görev gibiydi (benim açımdan ) baya da acımıştı ..klasik..
emzirme çok etkiliyor, o emzirme hissi ile memelerin görevi değişior :26:anaçlık tavan yapıor.
bence hem hormonlar hem yorgunluk negatif etki ediyor, habire bebek emziriyo oluyorsun, gece 2-3 saatte bi kalkıp hem de performans sergilemek kolay olmuyor.

Bu arada bizler kesat ötesi...bugüne dek sadece 1 kez yaptık onda da sarhoştum dermişim şaka şaka,

bbilim çok güldüm kocana
kıs daha ben sana bir PeniSilin yapayım diyorda onu demeyeyim dedim

Ah bu göbek mahvetti hepimizi Adam eskiden bana süsleniyordun şimdi doktor bakarsa diye ağda yapıyosun diyo. Adam ne kendi bakıyo ne başkasına baktırıyo mübarek

ya kızlar ağda dedinizde bişi geldi kalıma kız annelerine soruyorum özellikle

benim kıllar çok azaldı ya ordakileri pek göremiyorum açıkcası ama kaş, bıyık bacak ve koltuk altı kıllarım hem azaldı hemde çok uzun sürüyor çıkma aralığı
mesela bacaklarıma ağda yaptıralı 1 ayı geçti 30 ekimde yaptırmıştım halen çıkmadılar diyebilirim çıkan var ama arada çok seyrek

oğlumda böyle değildi kıllarım ama çoşmuşlardı kıllar şimdi ise çıkmak istemiyorlar keşke hep böyle kalsa diyorum bende

sizdedemi böyle kıllarınızın durumu ?

aynen sunny malesef öyle oluyor doğum sonrasında

aman olsunda bebekler sağlıklı olsunda varsın olmasın yaaa
napalım

ayrıca sizinki gebelik boyunca hiç olmasa yine olur yawsss neticede sezeryan olacaksın değilmi sizde açılmaya gerek yok

Evet canım benim de aynı. Ben aşağıda ağda yaptıralı 2 ay oldu inan kuaföre gitsem git kendin yol 3 tüy için mi geldin dicek. :) Çok seyrek çıkıyor. Haftaya giderim artık. Koltukaltı bacak kaş bıyık hepsi aynı. Onları kendim hallediyorum ama eskisi gibi çıkmıyor hiçbiri. Bıyıkları almıyorum bile artık sarıyım bi de 3-5 tane olunca hiç belli olmuyor.

kız bebek taşıyanlarda oluyor demekki
ay keşke böyle kalsa ya ağda masrafımız azalır
benimde bıyıklar öyle azda sarı olsalar çok iyi olurdu

Valla ben tıraş ediyorum canım bacaklarımı. Ağdacım biraz uzakta artık gidemiyorum ona. Önceden tıraş ettiğimde 4-5 günde çıkarlarken geçen 2 hafta olmuşlardı daha doğru dürüst görünmüyorlardı. Epey de azaldılar sanki. Hatta benim de dikkatimi çekti acaba hamilelikten mi ki diye.

Beni gaza getirmeyin akşama ağdaya giderim bak

ben ağda mağda unuttum valla nasıl yapılıodu, doğal haliyle takılıyorum. hatta doğuma giderken de yapıp yapmamak konusunda kararsızım, sezaryen olursa kimse görmez herhalde o bölgeyi, sonda takan hemşire görür o da hiç umurumda değil

seninde kız bebek ya ondan sanırım canım

ay bu arada bebek odanıza b-a-y-ı-l-d-ı-mmmmmmmmmmmm

çok güzel duruyo canım ya
benimde ilk bebeğim olsa bu modelden isterdim doğrusu
ama malum bizim oğlanın oda takımı odayı kaplamış durumda bir dolap anca sığdırdık fazladan

kız bebek taşıyanlarda oluyor demekki
ay keşke böyle kalsa ya ağda masrafımız azalır
benimde bıyıklar öyle azda sarı olsalar çok iyi olurdu

Kız analarında normalmiş yavrum. Biri sormuştu hatta bana kılların ne alemde diye şok olmuştum
Keşke hep böyle kalsa. O eski halimden eser yok şimdi
Kocam kıymetini bilmiyor arıcak bu günleri manyakkkk

gözün çıkmasın lip
çıkışınamı bıraktın kılları
kız yinede banyofda falan kendin hallediver doğuma gitmeden önce

hmm bu bi araştırma konusu, benim kızımda azdı, şimdi oğlanda çok diyebileceğim bir fark var mı düşünüyorum yok gibi, aynı azalma, artma olmadı...ama bunda daha fevri, daha cazgır, daha bi kavgacıyım ama erkek bebek hormonları ele mi geçirdi beni gerçi kızıma hamileyken de saldırganlıklarım olmuştu...kıl tüy meselsini bi yerde daha okumuştum erkek de artıyor, kız da azalıyor gibi..

ya evet cnm, ben dr. a sordum olur mu diye? olur ama riskleri var dedi, oranlar söyledi risklerde de bi rahim yırtılması dedi..ve o bana yetti, belki de olabilir ben illa olucak dersem ama yemiyor da...karışık duygular içindeyim.
Tövbe yarabiim gerçi ben bu yaz çooook şiddetli kabız olup, içimdekini başarı ile çıkartınca (kızmayın bana :) )
normal doğum yaparım duygusuna kapımıştım

cinsellik konusunda keşke olsa düzenli olarak ama zaten haftalar artık riskliye girdi, bi de benim sonrası çok acı sızı oldu...belki bi çok istek gelirse bi deneme daha yaparım ama bilemiorm...dediğin gbii bana rahatlama dışında ek bi faydası yok doğuma yönelik...
belki de işi bırakınca rahatlar yaparım

Kız analarında normalmiş yavrum. Biri sormuştu hatta bana kılların ne alemde diye şok olmuştum
Keşke hep böyle kalsa. O eski halimden eser yok şimdi
Kocam kıymetini bilmiyor arıcak bu günleri manyakkkk

işte kimene at verir mekan vermez kimene mekan verir at vermez atasözü bugünler için söylenmiş zaten

şimdi mekan var ama at yok (teşbih ediyorum at diye )
sonrada at olacak ama mekan uygun değil

İçim rahatladı sizin yazdığınızı okuyunca. En son ne zaman birlikte olduğumuzu hatırlamıyorum bile. İyice kankiye bağladık ilişkmizi kamki aşağı kamki yukarı.
İlk başlarda ben isteksizdim. Görev gibi davranıyormuşum eşim öyle diyor, sonunda o da vazgeçti ancak ben kendimi kötü hissediyorum. Doğumdan sonra da dikişlerin iyileşmesi falan üç ayı buldu diyenler var. Merhaba bekaret demek istiyorum

açıkcası bendede pek istek yok sunny
adamı resmen kullanıp atıyorum doğumum kolay olsun diye
yoksa vallahi libidom çok düşük
rahim açılmam kolay olsun diye hep

Sağol canım. Biz de ilk olunca aldık işte. Hatta dolap kocaman, gerekirse 2. Ye ortak kullanırız dedik. Bakalım kısmet.

Valla bugüne kadar hiç alttan muayene olmadım bacılar. Ağdaya da 2 kez gittim kızara bozara açtım. Bi kocam gördü yani kendimi bildim bileli. O yüzden doktoruma açmaya özeniyorum. Kadın temiz görsün. Bi haftaya giderim bi de doğumdan önce tamammmm.
Bir de normal doğum olursa pansuman falan gerekcek annem yapar herhalde. Yazık kadın bu benden mi çıktı demesin

anam sdeni topiğimizin en şey yapmayan hamişi seçiyorum yavrum herkezin incileri döküldü bakma sen o haftada bi yapıyoruz diyenlere yalan onlar yalan dimi ya moralmanım bozuldu

benim öle 3-5 değil ama ayda bi yapıyorum doktora giderken yapıyorum işte 15te bir bazen yeter :)) ama eskiden daha çabuk çıkıyodu gb geliyo banada aman hep çok benim bi agdaya başlayamadımmakinayla lüpletcem bigün şeyimi göremiyorum da

Beni gaza getirmeyin akşama ağdaya giderim bak

koş koşşbak hafada bi yapanalr var çatladım ben şuan yağlanıyorum

bende ilişkiden sonra kasılma oluyo kasıklarımın bi tarafımda acı oluyo 15 dakka felan kalkamıyorum kıpırdayamıyorum adamda korkuyo haliyle o sırada karnıma değiyo çocu karıoştırma çocu karıştırma diyorum bu işe ay bazen kıkırdamaktan yapamıyoruz ya çok komikkkkkkkkkkkkkkkkk

al haftada birden yakınan biri daha hucummmmmmmmmmmmmmmmmmminsan şükreder başkalarına bakıp bizde 6 senedir çocuk için hergün ilişki yaparken bi olsun 9 ay yapmıcaz diyoduk

ahanda benim kide aynı şeyi söylüyo bende doktordan önce yada sonra aradan çıkartmak istiyorum o işi temizken süslendim diyorumhıı sanki bana süslendin diyo eskiden bide çocuk siterken hep alttan muane oluyodu deli oluyodu şimdi o bakmıyoki sana diyorum bende

anaaa senin doktorun bayanmı bilmiyordum bunu ben
pansuman meselesine gelince kocan yapsın neden annen yapıyor
zevikini sefasını sürüyorda pansuman yapmakmı kötü gelecek her halini görsün oranın nelere mağruz kaldığını falan
bende eşim yapmasın diyordum annem yapar diyordum ama eşim yaptı hep ben yaaprım annene söyleme bile dedi o yaptı yapsınlar anacım kaymağını yemek değil hep

ben de evlenmeden önce koltukaltı ve o bölgeye lazer yaptırmıştım, % 70 azalmıştı. ama hamilelik sebebiyle arttılar.
bu ara hep pantolon ya da kalın çorap giydiğim için uğraşmıyorum. arada traş ediyorum. dediğiniz gibi neredeyse 2 hafta uzamıyor. ama şimdi uzatıp doğuma yakın makineyle alıcam bacakları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…