2014 Şubat Anneleri

cemoş bebişin seninle inşallah öyle hissediyorum...RABBİM sevindirsin beni cumartesi çağırdı ama ben aradım salı yada çarşamba ya dek beklemek istiyorum dedim olur dahada büyümüş olur dedi..o cümleyi duymak bile yüreğimi coşturdu...doktorlarında bazıları dengesiz konuşmalar yapıyor...hem karamsar konuşuyor hem dahada büyür diyor anlam veremedim..salak yaptılar bizi :) bi ağla bi gül...dengem bozuldu yemin ederim

aynen bende öyleyim 15 dk yatıyorum biraz çalışıyprum biraz kk ya bakıyorum sonra yine yatıyorm

ne güzelll sanada hayırlısı olsun canım
inşallah böyle giderde insan bişey hissetmeyincede tuhaf oluyor :)

aynen ben de oyle kafamı masaya koyuyorum ya biri giriyo odaya ya tel.çalıyo uyukluyorum resmen

çok teşekkür ederim cevabın için....İNŞALLAH DUYARIM AMİN

of kızlarrrr sormayın bende cok fenayım, öyle bir uykum geldiki duramıyorum resmen.. ayaklarımı uzattım arkama dogru yaslanıp gözlerimi kapıyorum.. biri gelince atıyorum kendimi resmennnn(

Allah kolaylık versin, ilk hamileliğimden biliyorum 8. hafta başlamıştı bulantılarım 10. hafta bitmişti, o iki hafta ölmüş ölmüş dirilmiştim. Allah 'tna benim bulantılarım kısa sürmüştü, bu hamileliğimde henüz bulantım yok

Allah,ım yalvarırım bu sevincimi yarıda bırakma..kucağıma almayı nasip et AMİN .

Amin inşallah, ben de aynı şekilde dua ediyorum

ben kızıma hamileyken 5+ ... lı günlerde kalp atışını duymuştuk, duyulur duyulur merak etme, duyulmasa da panik yapma, sonraki hafta duyarsın

Arkadaşlarım cnm sıkkın biraz... Benim mide bulantım hiç yok bulantısı olmayanın bebeği iyi gelişmiyor diye bi söylenti var Doğru mu sizce bu moralim bozulmaya başladı

hayır üzülme boş yere, annem 3 hamileliğinde de mide bulantısı yaşamadan hamilelik geçirmiş, hepimiz da gayet sağlıklı doğmuşuz,

Arkadaslar merhabalar ben normalde koyu renk ic camasiri kullaniyorum akintimboluyordu ama beyaz yani siyahin uzerinde belki de oyle gozukuyordu bilemiyorum ama dun peceteye sanki hafif kahveye yakun birsey suruldu gibi geldi sonra takip ettim daha olmayinca herhalde gozum yanildi dedim bugun de gunlukbped koyayim dedim isten gelince uyudum biraz uyaninca bir baktim pedin ustunde kahverengi akinti cok korkuyorum tecrubeliler aciklayabilir mi doktora yarin gidebilicem

çok geçmiş olsun, işte ben bu kahve akıntı nedeni ile progestan kullanıyorum, kullanalı beri 2 gündür lekem gelmiyor maşallah, paniğe sevk etmek istemiyorum yanlış bir şey de söylemek istemiyorum ama bildiğimi de gizleyemem, kahve leke düşük tehdidi oluşturabilir diye biliyorum ben, bence için rahat etsin, imkanın varsa bugünden git bir doktora:26: haa hemen panik yapma, belki yerleşmeden dolayı da olabilir.

Son düzenleme:
aramizda baya calisan varmis ben ozel sektorde calisiyorum devlet memuru degilim yani. sizler soyledinizmi yoneticilerinize hamile oldugunuzu ben ultrasona girmeyi bekliyorum kesinlesirse soyleyecegim.belki yerime eleman falan alirlar kac ay izin kullancaksiniz hala 6 aylik gebelik izin suresi kararlasitirilmadi sanirim

Son düzenleme:

ben henüz söylemedm miniğimin kalbini duymadan söylemeyecegim dedim basından beri, yarın kontrolum var allah nasıb ederde duyarsam onu söylerim :)

ben henüz söylemedm miniğimin kalbini duymadan söylemeyecegim dedim basından beri, yarın kontrolum var allah nasıb ederde duyarsam onu söylerim :)

evet birlikte kontrol tarihlerimiz sedcel benim saat 11:40 belki kalbinide duyariz. ben idrara sıkışık gitmeye karar verdim daha net gorunur belki. eger goremesse bosaltmasi kolay kihh kihh sende oyle dene istersen burda cogu kisi idrara sıkısık gitmis gorunmus oyle yazdilar.

Son düzenleme:

malesef henüz çıkmadı 6 aylık süreli doğum izni, 2 yıldır dedikodusu konuşuluyor , haberlerde sanki yarın çıkacakmış gibi haber yapılıyor,ama hala ortada yok,inşallah biz doğurana kadar bari çıkar ben devlette çalıştığım için kimseye söylememe gerek yok, karnım büyüdükçe anlarlar zaten

Bugün arkadaşlarla tabu oynarken yanımdaki bayan arkadaşım birden kulağıma eğilerek, ayyyyy inanmıyorum kan gelmiiiiiiiiiişşş dedi, ödüm patladı, meğerse kendinden bahsediyormuş, o yaşadığım saniyelik korkuyu anlatamam size, Allah 'ım nolur bebeğimizi bize bağışla bugün kızım da hissetmiş gibi ya da malum mu oldu ona bilmiyorum, anne bizim bebeğimiz mi olcaak diye sordu, şok oldum

BENDE özel sektördeyim. müdüre söyledim 5 haftalıkken. pek umursamadı şöyle bir karnım büyüsün fazla iş yapamayım müşteriye gidemeyim o zaman ancak anlar bizim ki

6 ay olmadı sanırım ama ben olmaz ise 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz hakımı kullanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…