%50 sans verdi(...haftaya kadar beklemekten baska care yok...gecen sene o kadar aci yasadim ki donuklastim artik...kotu haberlere ''heee'' diyip gecesim var
bu arada sen bir daha ne zaman gideceksin? haftaya cuma'ya cagirdi ama sali'ya aldirmyi dusunuyorum...
aynene bende öyleyim..arada kafamı masaya koyuyorum.sonra kalkıp 2 çizik atıyom.....hesap işleri vermeyin bana diyorum zaten....sonra kanallar su taşırır,barajlar yıkılır Allah korusun....
hamilelikte unutkanlığımızın sebebi beynimiz küçülüyomus ondanmısss
ne güzelll sanada hayırlısı olsun canımhayırlı uğurlu olsun canım..
inan bende de hiçbir belirti olmadı.. Hiç mide bulantım kusmam da olmadı çok şükür..
ben 2 haftalıkken öğrendim.. Bugün yine kan testi yaptırıcam kısmetse yarın da doktora gidicem..
Hamilelik nasıl başlarsa (kusma ya da kusmama) sonuna kadar öyle gider diyorlar...
aynen ben de oyle kafamı masaya koyuyorum ya biri giriyo odaya ya tel.çalıyo uyukluyorum resmenaynene bende öyleyim..arada kafamı masaya koyuyorum.sonra kalkıp 2 çizik atıyom.....hesap işleri vermeyin bana diyorum zaten....sonra kanallar su taşırır,barajlar yıkılır Allah korusun....
hamilelikte unutkanlığımızın sebebi beynimiz küçülüyomus ondanmısss
aynen ben de oyle kafamı masaya koyuyorum ya biri giriyo odaya ya tel.çalıyo uyukluyorum resmen
mrb canım önce geçmiş olsun, ben son adete göre 5+5 iken keseyi gördüm, 7+5 iken kalp atışını duydum bebekte 1,5 cm idi. sen yüreğini ferah tut bazen öyle durumlar olabiliyor, belki geç döllenme olmuştur, o yüzden küçük görünüyor olabilir bazılarının 9. haftada duyulduğunu okudum bu sitede, ama inş. sen o kadar beklemezsin ve dr. a gittiğinde duyarsın canım.
Öncelikle içinizi ferah tutun ....Allah ne verirse hayırlısını versin.....güzel düşünün güzel olsun......inş gittiğinizde duyacaksınız bebişin kalp sesini
ben 6+6 iken duydum sesini....7 mm idi boyu da
ya bu bulantı ne zaman geçecek a dostlar hamileliğimi öğrenmeden önce başlamıştı hatta arkadaşlar dalga geçmişti hamile misin diye hala devam ediyor bu saat oldu yemek yiyemedim ya çabalıyorum ama herşey korkar mı
Allah,ım yalvarırım bu sevincimi yarıda bırakma..kucağıma almayı nasip et AMİN .
Günaydın, gününüz her gününüzden güzel ve bulantısız olsun,
Ben bugün bulantı ile uyandım..
Öğleden sonra doktor randevum var... bugün 5+4 düm.. sata göre... Doktor keseyi bebeği kalp atışını duyarız dedi.. Bu kadar erken duyulur mu bilmem görsemde sağlıklı olduğunu yeter aslında...
çok heycanlıyım, umarım bir aksilik olmaz diye dua ediyorum.. Sağlıcakla görürüm meleğimi...
Arkadaşlarım cnm sıkkın biraz... Benim mide bulantım hiç yok bulantısı olmayanın bebeği iyi gelişmiyor diye bi söylenti varDoğru mu sizce bu moralim bozulmaya başladı
aaaaaa kızlar ben doktor kontrolüne gittiğimde söylemesi ayıp idrara sıkışıktım ama ucu ucuna yetiştiğimiz için randevuya wc ye gidememiştim, doktor alttan bakmadı karından baktı da gördü keseyi, demekki o yüzdenmiiiiiş
Arkadaslar merhabalar ben normalde koyu renk ic camasiri kullaniyorum akintimboluyordu ama beyaz yani siyahin uzerinde belki de oyle gozukuyordu bilemiyorum ama dun peceteye sanki hafif kahveye yakun birsey suruldu gibi geldi sonra takip ettim daha olmayinca herhalde gozum yanildi dedim bugun de gunlukbped koyayim dedim isten gelince uyudum biraz uyaninca bir baktim pedin ustunde kahverengi akinti cok korkuyorum tecrubeliler aciklayabilir mi doktora yarin gidebilicem
aramizda baya calisan varmis ben ozel sektorde calisiyorum devlet memuru degilim yani. sizler soyledinizmi yoneticilerinize hamile oldugunuzu ben ultrasona girmeyi bekliyorum kesinlesirse soyleyecegim.belki yerime elemena falan alirlarkac ay izin kullancaksiniz hala 6 aylik gebelik izin suresi kararlasitirilmadi sanirim
ben henüz söylemedm miniğimin kalbini duymadan söylemeyecegim dedim basından beri, yarın kontrolum var allah nasıb ederde duyarsam onu söylerim :)
aramizda baya calisan varmis ben ozel sektorde calisiyorum devlet memuru degilim yani. sizler soyledinizmi yoneticilerinize hamile oldugunuzu ben ultrasona girmeyi bekliyorum kesinlesirse soyleyecegim.belki yerime elemena falan alirlarkac ay izin kullancaksiniz hala 6 aylik gebelik izin suresi kararlasitirilmadi sanirim
aramizda baya calisan varmis ben ozel sektorde calisiyorum devlet memuru degilim yani. sizler soyledinizmi yoneticilerinize hamile oldugunuzu ben ultrasona girmeyi bekliyorum kesinlesirse soyleyecegim.belki yerime eleman falan alirlarkac ay izin kullancaksiniz hala 6 aylik gebelik izin suresi kararlasitirilmadi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?