2014 Şubat Anneleri

ne guzel cok sanslisin aybuke benim 3 ay maksimum dogumdan sonrasi iznim var cok kararsizim ben calismak konusunda burdan ayrilsam is yok ayrilmasam 3 aylik birakmak ne bileyim zor 6 ay daha rapor alsam calistirirlarmi calistirmazlarmi belli degil karisik bakalim nasip :)

canım benmde saat 11 de randevum duyalım nolurrr

evet anca isleri aksadiginda anlarlar zaten bende bugun kac kere o merdivenleri in cik in cik bilmiyorum yavas yavas inmeye calisiyorum. musteri seyehatinide bi zahmet baskasina versinler ama bunu simdiden dusuncek insan nerdee

evet anca isleri aksadiginda anlarlar zaten bende bugun kac kere o merdivenleri in cik in cik bilmiyorum yavas yavas inmeye calisiyorum. musteri seyehatinide bi zahmet baskasina versinler ama bunu simdiden dusuncek insan nerdee

aynen ama söylediğim için çok rahatım. sende söyleyince dikkat edersin
ben normalde şantiyeye gidiyorum pisliğin tozun içine şimdi ofisteyim zor da kalmadıkça çıkmam istese de gitmem yani

Selam kızlarr :) nasıl geçiyor günleriniz? Bulantısı olanlar çok sanırım. Benim 3-4 gündür bulantılarım var ama hafif öyle çıkartacak kadar ciddi bir durum oluşmadı henüz. Acaba psikolojik midir diye düşünmüyo da değilim:) pazartesi kalp atışı duymaya gidicez çok heyecanlı bir durum gün sayıyorum sürekli. Son bir hafta geçmek bilmedi :) Sıkıntılar yaşayan arkadaşlarıma geçmiş olsun. İnşallah şu ilk üç aylık dönemi sağ salim atlatırız. Aranızda izmir de olan var mı?

internetten hesapladım 1 şubat tahmini doğum
ama buraya 1 şubat yazdım mı 9. haftaya geçiyor

sen onu öyle yaz senin bebeiş 8 buçuk haftalık şuan
bi haftaya yakın var aramızda
ne güzel bak bi hafta daha büyük bebeğin olcak birden
biz daha bekleyelim büyücek diye

of kızlarrrr sormayın bende cok fenayım, öyle bir uykum geldiki duramıyorum resmen.. ayaklarımı uzattım arkama dogru yaslanıp gözlerimi kapıyorum.. biri gelince atıyorum kendimi resmennnn(

hehe
ben de bi ara öyleydim
ilk progesterona başladığımda
Allahım bulşduğum yerde düşüodum
kütüphaneye gitmiştim sözde kitap okicaktım
bıraktım kitabı yattım masaya uluorta uyudum valla evsizler gibi

kahve lekelenme daha masum
düşük riski denebilir de denmeyebilir de
en iyisi devam ederse doktora gitmen
gerekirse doktor progeseron başlatır

ben henüz söylemedm miniğimin kalbini duymadan söylemeyecegim dedim basından beri, yarın kontrolum var allah nasıb ederde duyarsam onu söylerim :)

kalbini duymadan tam emin olmadan söyleme derim
ne gerek var bilmelkerina eğerki işin ağır değilse

eğerki kanaman olur falan ozaman başka
ozaman söylersin

benim kanamam olunca söyledim mecbur istirahat aldım çünkü
iki kişi ilgilenio benle
biri tebrik etti nezaman döncen bile demezken
diğeri ama olmazki 1 ay evvelden toplantı ayarlamıştık
diye kızdı
bebek bekliyorum dedim risk var gelemicem diyorum ertele bana dedi
risk var diyorum ama olmazki dio
duymadınız heralde deiğimi dedim risk varmış diyo
içimden ettim edeceğimi
valla yaşattığı duygu nedeniyle Allaha havale ediyorum

merhaba benimde son adet tarihi 28 nisan .bugün dr.dan geldim dr.a göre 8+2 yim .neden hep geri gidiyorum dedim.bazı bebekler erken bazı bebekler geç oluşur dedi.sözde 3.kez anne olacağım ama arkadaşlarla kıyas yapınca insanın aklı karışıyor tabi.

Şimdi geldik doktordan güzel anneler :) pıtı pıtı pıtı pıtı diye hayatımın en güzel sesini duydum Rabbime çok şükür.. 7+1'mis melegim.. boyu da 10.9 mm'mis..Allahım hepinize bu güzel tarifsiz duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah..amin

internetten hesapladım 1 şubat tahmini doğum
ama buraya 1 şubat yazdım mı 9. haftaya geçiyor

Benim de son adet tarihime göre hesaplarsam daha erken oluyor doğum tarihi o yüzden doktora gittiğim de ult ne yazıyorsa onu yazdım burayada gerçi 3 gün falan oynuyor benim ki

Ben öğretmenim devlette çok şükür yarın son artık tatile giriyorum 2 aylığına yöneticim bilse de olur bilmese de benim Devlette olunca biraz daha sağlam duruyorsun ben hastahaneye gidiyorum diyip çıkıp gidebiliyorsun ertesi gün de raporunu getirirsin paşa paşa tek bi laf da edemezler.. 6 ay doğum iznini ben de çok bekledim ama sanırım meclis kapanacağı için Ekim'e kalmış öyle bir röportaj okumuştum Fatma Şahin'in dilinden..Bakalım eğer olmazsa da 2 ay fln kalıyor geriye heyet raporu almayı düşünüyorum yani 2. dönem kapatacağım raporla ben Allah sizlere kolaylık versin valla çok zor özel sektör inş size bir sorun çıkarmazlar..

ben de devletteyim ama işte ama başına gelen iyiyse sorun olmuyor
delinin teki beni buldu
hiç bi hakkı yokken konuşmaya nasıl hak buldu anlamıom
bak gene sinirlendim

merhaba deruja,

ben de bankada çalışıyorum, henüz söylemedim 3 aydan önce söylemeyi düşünmüyorum. izin süresi doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta, tabii henüz yeni yasa çıkmadı ama meclis açılınca çıkar diye ümit ediyorum. eğer yasa beklediğimiz gibi olmazsa 6 ay ücretsiz izin talep etmeyi planlıyorum ayrıca...

ben de devletteyim ama işte ama başına gelen iyiyse sorun olmuyor
delinin teki beni buldu
hiç bi hakkı yokken konuşmaya nasıl hak buldu anlamıom
bak gene sinirlendim

Boşveeerrr sinirlenecek olsaydık kimlere kimlere patlamamız gerekirdi yüzüne gül geç eğer hakkınsa senin paşa paşa vermek zorunda izni ben özeldesin sandım seni ama devletteysen valla hiçbirşey olmuyor en fazla bizi başka bir okula gönderebiliyor o da ben haksızsam sen gereği neyse onu yap için rahat etsin onun ne dediğini de umursama valla ben artık alıştım her tür insanla karşılaştım hayatım da eski müdürüm 1 saat boşu boşuna bekletmişti odasın da beni inanır mısın sinirden o 1 saatte 2 tane uçuk çıkmıştı noldu kendime ettim kaç gün onun acısını çektim şimdi adamın suratını bile görme şansım yok o yüzden sadece kendini ve bebeğini düşün hiçbirşey ondan ve senden daha değerli değil..

sevinmeyeceğini düşünmüştüm de risk var diyince de yapacağını düşünmemeiştim
ağladım valla üzüntümden eden yapıo diye
sonra dedim Allah bildiği gibi yapsın
benim bebeğim daha değerli dedim
artık takmicam ya
doğru diosun devlette bişey yapamaz anca havlar(biraz ağır oldu ama haketti napiyim)

ayyy ne güzel aramızda öğretmenler varmış:) ben de öğretmenim ama maalesef kadrolu değilim aslında işime yaramadı değil tatilimi ben belirliyorum:))))) zaten müdürle kötü ayrıldık,adam öğretmenin biriyle yakın ilişki kurmuştu bu da milletin dilindeyken benle kavgalı diye beni buldu çatacak bir de ücretli olduğum için bana laf atmak daha kolay kadroluya sıkar biraz...

Kızlar, doktordan şimdi geldim, çok şükür kesemizi gördük, doktor haftası ile uyumlu dedi, 6 temmuza kalp atışı için randevu verdi :)
darısı yarın gidecek arkadaşların başına :))

kızlar belki hatırlarsınız çok açık turuncu lekelenmem geliordu doktor dış gebelik yada düşük olabilir demişti acildeki doktor dedi bunu.. pazartesi günü soluğu doktorumda aldım önce kese oluşumu var dış gebeliğe hiç benzemiyor dedi o gün betam 3900 olmuşştu iki gün sonra yine beta ver gel dedi 8000 olmasını bekliyoruz dedi çarşamba günü yani dün değerim 9000 olmuştu ve keseyi gördü 1,05 cm 4+5 dedi her şey yolunda dedi 3 hafta sonra kalp atışını duymaya gel dedi sizce nasıl değerlerimiz?normalde haftası daha fazla çıkması lazımdı acaba geç döllenme mi oldu? ne dersiniz yorum yaparsanız çok sevinicem

Arkadaşlarım cnm sıkkın biraz... Benim mide bulantım hiç yok bulantısı olmayanın bebeği iyi gelişmiyor diye bi söylenti var Doğru mu sizce bu moralim bozulmaya başladı

Doktorumun ikiz bebekleri olmus, bir gun bile bulantim olmadi dedi.
Yani zaten oyle bir durum olsa dunyada bir suru gelismemis insan olurdu..
Canini sikma boyle seylerle lutfen, stres ve uzuntu daha zararli bebise..

bende dün kontrole gittim gene kalp atışını duyamadım
kalp atışlarını görebiliyoruz ama doktorum kalp atışını duymayalım diyor atış için fazla frekans göndermemiz gerekiyor buna da gerek yok kalp tam oluşsun sonra diyor ama duymak istiyorum ((((((
3 hafta sonra kontrole çağırdı ense kalınlığı ölçülecek o zaman
kızlar bir de ben kabızlık sorunu yaşıyorum doktor bir ilaç verdi ama ilk üç ay gebeliklerde önerilmez diyor arada kaldım sizce ne yapayım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…