malesef henüz çıkmadı 6 aylık süreli doğum izni, 2 yıldır dedikodusu konuşuluyor , haberlerde sanki yarın çıkacakmış gibi haber yapılıyor,ama hala ortada yok,inşallah biz doğurana kadar bari çıkarben devlette çalıştığım için kimseye söylememe gerek yok, karnım büyüdükçe anlarlar zaten
evet birlikte kontrol tarihlerimiz sedcel benim saat 11:40 belki kalbinide duyariz. ben idrara sıkışık gitmeye karar verdim daha net gorunur belki. eger goremesse bosaltmasi kolay kihh kihhsende oyle dene istersen burda cogu kisi idrara sıkısık gitmis gorunmus oyle yazdilar.
BENDE özel sektördeyim. müdüre söyledim 5 haftalıkken. pek umursamadı şöyle bir karnım büyüsün fazla iş yapamayım müşteriye gidemeyim o zaman ancak anlar bizim ki
6 ay olmadı sanırım ama ben olmaz ise 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz hakımı kullanmak istiyorum
canım benmde saat 11 de randevumduyalım nolurrr
evet anca isleri aksadiginda anlarlar zaten bende bugun kac kere o merdivenleri in cik in cik bilmiyorum yavas yavas inmeye calisiyorum. musteri seyehatinide bi zahmet baskasina versinler ama bunu simdiden dusuncek insan nerdee
insallahhh ceviz at agizna bi tane daha hadibu da bebisimizin kalbi icin bi findikda burnuu iciiinnn
internetten hesapladım 1 şubat tahmini doğum
ama buraya 1 şubat yazdım mı 9. haftaya geçiyor
of kızlarrrr sormayın bende cok fenayım, öyle bir uykum geldiki duramıyorum resmen.. ayaklarımı uzattım arkama dogru yaslanıp gözlerimi kapıyorum.. biri gelince atıyorum kendimi resmennnn(
Arkadaslar merhabalar ben normalde koyu renk ic camasiri kullaniyorum akintimboluyordu ama beyaz yani siyahin uzerinde belki de oyle gozukuyordu bilemiyorum ama dun peceteye sanki hafif kahveye yakun birsey suruldu gibi geldi sonra takip ettim daha olmayinca herhalde gozum yanildi dedim bugun de gunlukbped koyayim dedim isten gelince uyudum biraz uyaninca bir baktim pedin ustunde kahverengi akinti cok korkuyorum tecrubeliler aciklayabilir mi doktora yarin gidebilicem
ben henüz söylemedm miniğimin kalbini duymadan söylemeyecegim dedim basından beri, yarın kontrolum var allah nasıb ederde duyarsam onu söylerim :)
merhaba benimde son adet tarihi 28 nisan .bugün dr.dan geldim dr.a göre 8+2 yim .neden hep geri gidiyorum dedim.bazı bebekler erken bazı bebekler geç oluşur dedi.sözde 3.kez anne olacağım ama arkadaşlarla kıyas yapınca insanın aklı karışıyor tabi.doktor tahmini doğum tarihi söylemedi ben internetten hesapladım
biz şuanda 8+5 iz yani bu pazar 9. haftamıza gireceğiz doktorla da hesaplamamız böylee
doktora göre bu söylediğim 8 şubat çıkıyor belki bu gittiğimizde farklı bişey söyler hiç bilmiyorum
28 nisan son adet tarihim
internetten hesapladım 1 şubat tahmini doğum
ama buraya 1 şubat yazdım mı 9. haftaya geçiyor
aramizda baya calisan varmis ben ozel sektorde calisiyorum devlet memuru degilim yani. sizler soyledinizmi yoneticilerinize hamile oldugunuzu ben ultrasona girmeyi bekliyorum kesinlesirse soyleyecegim.belki yerime eleman falan alirlarkac ay izin kullancaksiniz hala 6 aylik gebelik izin suresi kararlasitirilmadi sanirim
Benim de son adet tarihime göre hesaplarsam daha erken oluyor doğum tarihi o yüzden doktora gittiğim de ult ne yazıyorsa onu yazdım burayada gerçi 3 gün falan oynuyor benim ki
Ben öğretmenim devlette çok şükür yarın son artık tatile giriyorum 2 aylığına yöneticim bilse de olur bilmese de benimDevlette olunca biraz daha sağlam duruyorsun ben hastahaneye gidiyorum diyip çıkıp gidebiliyorsun ertesi gün de raporunu getirirsin paşa paşa tek bi laf da edemezler.. 6 ay doğum iznini ben de çok bekledim ama sanırım meclis kapanacağı için Ekim'e kalmış öyle bir röportaj okumuştum Fatma Şahin'in dilinden..Bakalım eğer olmazsa da 2 ay fln kalıyor geriye heyet raporu almayı düşünüyorum yani 2. dönem kapatacağım raporla ben Allah sizlere kolaylık versin valla çok zor özel sektör inş size bir sorun çıkarmazlar..
aramizda baya calisan varmis ben ozel sektorde calisiyorum devlet memuru degilim yani. sizler soyledinizmi yoneticilerinize hamile oldugunuzu ben ultrasona girmeyi bekliyorum kesinlesirse soyleyecegim.belki yerime eleman falan alirlarkac ay izin kullancaksiniz hala 6 aylik gebelik izin suresi kararlasitirilmadi sanirim
ben de devletteyim ama işte ama başına gelen iyiyse sorun olmuyor
delinin teki beni buldu
hiç bi hakkı yokken konuşmaya nasıl hak buldu anlamıom
bak gene sinirlendim
Boşveeerrr sinirlenecek olsaydık kimlere kimlere patlamamız gerekirdi yüzüne gül geç eğer hakkınsa senin paşa paşa vermek zorunda izni ben özeldesin sandım seni ama devletteysen valla hiçbirşey olmuyor en fazla bizi başka bir okula gönderebiliyor o da ben haksızsam sen gereği neyse onu yap için rahat etsin onun ne dediğini de umursama valla ben artık alıştım her tür insanla karşılaştım hayatım da eski müdürüm 1 saat boşu boşuna bekletmişti odasın da beni inanır mısın sinirden o 1 saatte 2 tane uçuk çıkmıştı noldu kendime ettim kaç gün onun acısını çektim şimdi adamın suratını bile görme şansım yok o yüzden sadece kendini ve bebeğini düşün hiçbirşey ondan ve senden daha değerli değil..
Arkadaşlarım cnm sıkkın biraz... Benim mide bulantım hiç yok bulantısı olmayanın bebeği iyi gelişmiyor diye bi söylenti varDoğru mu sizce bu moralim bozulmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?