bana da 75 küçük geliyordu. 80 azıcık büyük geliyordu. 80 ler tam olmaya başlamıştı ki zamanla sıkmaya başladı. ama boyutları büyüdüğünden değil sanki o kadar. daha çok sırtla ilgili. bir süre sırtı genişletmek için olan aparatlardan aldım öyle idare ettim. ama sonra iki tanesini birbirine ekleyecek hale geldim. bir de yanlardan taşıyordu. sonra gittim 85 aldım. ama bence o kadar büyümedi yani. uçlara doğru inceliyor mu ne göğüslerim, biraz boş kalıyor. yanlardan taşıyor deyince de kadın toparlayıcılı verdi. isterseniz bir deneyin dedi. girdim kabine. ay o ne rahatlık öyle. çok canım yanıyormuş meğersem. bir de üstüne c kuplu bir tane verdi. emzirirken bunu kullanırsın, dolar daha göğüslerin dedi. ama dediğim gibi, büyüme öyle pek göğüslere doğru değil maalesef.
bu arada mesajların altında bir konuşma baloncuğu gibi bir şey var canım, telden girerken ona tıklayınca alıntı yapabiliyorsun.
Ay öyle anlattın ki kendimi dışarı atıcam şimdi
ay dur tut kendiniseneye yavrucuklarımızla birlikte atacağız
neyse hanımlar ben kaçar. yemekhane öteki binada. gidene kadar yemek saati gelir zatensonra görüşürüüüüz
son 8 hafta anammmm çok az kaldı yaw
nasıl geçti bu kadar hafta ya göz açıp kapayana dek geçti zaman yaklaştıkça heyecan artıyo korkmuyorum diyordum ama hafif hafif korkmaya başladım :)
burdaaaaaöğretmen annelerrrrrr burda mısınız:)
nasıl geçti bu kadar hafta ya göz açıp kapayana dek geçti zaman yaklaştıkça heyecan artıyo korkmuyorum diyordum ama hafif hafif korkmaya başladım :)
vuuvv dışarda tipi var resmen niğde bu haliyle hiç çekilmiyor ya sağlık ocağına gidecektim gidemiyorum 10 dk. yol ama dışarı çıktığım an kardan adam olurum herhalde göbekte önde kocaman
burdaaaaa
hiç geçmedi kuzum yaaaa
Benim de geniş bi paltom var onu giyiyorum kuşaklı, önü kapanmıyor tabii:44:herkese günaydııın, burada kar kış kıyamet yok ama soğuğu var, poyraz eşiliğinde, resmen buzzzzzz:18::18: Bu havalarda çalışmayacaksın, ev hanımı olacaksın işte, oohh sıcacık evinde kalacaksın, şehrine kar yağmış olanlar ve dışarı çıkmak zorunda kalanlar aman dikkat kaymaya düşmeye karşı, benim derdim de bugün ne giyeceğim, montlarım olmuyor, hırka ile idare ederim, nasıl olsa havalar çok soğuk olmuyor burda diyordum, al sana soğuk işteee, bugün ne giyseeemm :111:
Ay inş. anacım inş. ama zaten 40 gün doktor yasaklıyor birde üzerine uykusuzluk falan eklenince birde annelik hormonları insaları çok garip yapıyor ya
bakalım sppeedy zaman gösterecek canım buradan yazışırız belki yine
haftada 1 yapıyolar bide rutinleşti diyo kıza bak ya bak şuabat anneleri olarak linç edilebilirsin dime öyle ayda bi yapıyoruz de
kimiside kırkını beklemiyomuş kuzuuu eşimin arkadaşının eşi eşine yalan sölemiş kanamam bitti yapalım diye adamda yapmış kanı görünce korkudan bayılcakmış adamamnyak çok bu devirde
Ay ben de her seferinde aynı şeyi söylüyorum. Normale dönmek istiyorum artık, öok özledim o günleri
Eşim de hep çok çocuk isterdi. Bana da durup durup sen çok sıkıntı yaşamıyorsun bak doğurursun deyip duruyordu. Geçenlerde o da başka çocuk yapmasak mı ki ya? Böyle hiç keyifli olmuyor diye sayıklanıyordu. Bizde de sıklık haftad 1 e düştü ama ikimize de yetmiyorrüyalarım hep +18. Nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum.
bursadayım ben canım sen nerde öğretmensin? tatil miydi bugün?:26:canım nerede öğretmensin
içim bi tuhaf oldu gözlerim yaşardı çok güzel söz
Yeni kesfettim burayiii.bende subat annesiyim nasipse.ikinci kizim geliyor insalllah.burda cok kar var(bursa)az once kizimla ciktik azicik kartopu oynadik:)herkese hayirli dogumlar nasip etsin rabbimmmm.
Eki Görüntüle 880909 Eki Görüntüle 880908
selam kızlar.işte benim bebek şekerim ve sepetim.30 adet şeker+sepet+nakliye+şekerlerin üzerine not=72tl
Selam_
işe gitmedim bugün aradım gelemicem ben dedimyatıyorum evde
doğru söylüyorsun belki adama hiç vaktim kalmayacak ilk zamanlar zaten zor geçecek teyzemden görüyorum sürekli ana oğullar ne kocasını ne kızını göremiyor fırsat kalmıyor
o zaman yazışırız artık oldu mu olmadı mı detayları :) eee bide annem evde olacak o gitmeden de olmaz
hafta da 1 bana az geliyor muhtemelen eşime de öyle ama napalım :) yavaştan bizimde ayda 1 e bile düşebilr en son istemeye istemeye oldu
bizimki akıllanmamış demek 2 sene geçmeden 2. yapalım diyorama çok zor büyük konuşmayım yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?