2014 Şubat Anneleri

benimde 85 di hala85 sade biraz sıkıyo ama uçlarda büyümedi nasıl emzirecez kızlar merak ediyrm

vuuvv dışarda tipi var resmen niğde bu haliyle hiç çekilmiyor ya sağlık ocağına gidecektim gidemiyorum 10 dk. yol ama dışarı çıktığım an kardan adam olurum herhalde göbekte önde kocaman

nasıl geçti bu kadar hafta ya göz açıp kapayana dek geçti zaman yaklaştıkça heyecan artıyo korkmuyorum diyordum ama hafif hafif korkmaya başladım :)

canm ben en başından beri korkuyordum hep doğum olayı insanı korkutuyor ama sonundaki ödülü hatırlayınca korkum biraz geçiyo.minik minik ayaklarını ellerini öpmeyi çok istiyorum artık ya allahım hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Doğurduğu yavruyu anne delice sever,
Ya Allah,yarattığı kulunu nice sever ?

eşim çalışmıyo ne güzel beraber gitcektik anneme çok kar yağmış güvenip çıkamıcaz galiba

Benim de geniş bi paltom var onu giyiyorum kuşaklı, önü kapanmıyor tabii:44:
Bir de kocamdan giyiniyorum, bana uyan şeyleri hacıladım

Kızlar ben bugün işe gitmedim. Uyandım erkenden kat kat giyindim hazırlandım ama bizim yokuşu yemedi gözüm ..geçen sene idari izin vermişlerdi karda ama bu sefer öyle birşey yapmadılar. Bende iznimden kullanıcım 1 gün ne yapayım ..sen gelme bugün diyen yönetici olsa almazdım tabi

Selam_

işe gitmedim bugün aradım gelemicem ben dedim yatıyorum evde

doğru söylüyorsun belki adama hiç vaktim kalmayacak ilk zamanlar zaten zor geçecek teyzemden görüyorum sürekli ana oğullar ne kocasını ne kızını göremiyor fırsat kalmıyor
o zaman yazışırız artık oldu mu olmadı mı detayları :) eee bide annem evde olacak o gitmeden de olmaz

hafta da 1 bana az geliyor muhtemelen eşime de öyle ama napalım :) yavaştan bizimde ayda 1 e bile düşebilr en son istemeye istemeye oldu

bizimki akıllanmamış demek 2 sene geçmeden 2. yapalım diyor ama çok zor büyük konuşmayım yine de

Son düzenleme:
Yeni kesfettim burayiii.bende subat annesiyim nasipse.ikinci kizim geliyor insalllah.burda cok kar var(bursa)az once kizimla ciktik azicik kartopu oynadik:)herkese hayirli dogumlar nasip etsin rabbimmmm.

canım nerede öğretmensin
bursadayım ben canım sen nerde öğretmensin? tatil miydi bugün?:26:
Eki Görüntüle 891911

Doğurduğu yavruyu anne delice sever,
Ya Allah,yarattığı kulunu nice sever ?
içim bi tuhaf oldu gözlerim yaşardı çok güzel söz
Yeni kesfettim burayiii.bende subat annesiyim nasipse.ikinci kizim geliyor insalllah.burda cok kar var(bursa)az once kizimla ciktik azicik kartopu oynadik:)herkese hayirli dogumlar nasip etsin rabbimmmm.

amin canım hoşgeldin ben de bursaaa hemşeriyiz çok kar var dışarı çıkmaya cesaret edemedim ben evde pinekliyorum :18:

ohh ev keyfi yapın süpper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…