2014 Şubat Anneleri

Biz de pek dağınız ailecek şimdi de oğlan geliyor iyice ev curcuna olacak
Oyy ben bi ara her akşam yiyordum of canım çektiii bi de kestane kebap yemesi sevap diyorum ah olsa da yesek
kıslar ya benim ufaklıklar 1 beden filan büyüdü, daha da bir faaliyet yok. doğuma yakın büyürler mi ki? ayy korkuom hiç büyümeyecekler diye...sizin nasıl oldu?
Benimde aynıı, çok az büyüdüler büyüyen karnımla küçüklükleri daha da dikkat çekiyor
Benim tespitim büyüklerin daha da büyüyor, küçüklerin de az büyüyor ..
Aynen bende..az dolgulu takıyorum hala sırtta aparatla, ama emzirirken dolgulu olmuyor..o dolgu sıkıştırıp süt getririodu akıntı gibi..özetle önceden de ufuklardı mufaklardı ama yavrumu emzirmiştim yettiğince emzirince de az biraz daha büyüyor ama o da süt işte şişkinlik oluyo
ayy ben korkarım mumlarla uyuyamammm

Iyiyiz CNm iş yeri ve kardeş agresifliği dışında çok şükür... Patron a taktım biliyorsunuz ... Günler zor geçiyor az kaldı şurada sayılı gün, ben işimi yapıyorum, işleri ilerletiyorum ediyorum ama adam domuz ...şu son günlerimi bana zehir etmek istiyor sanki, ben gidicem diye kıl oluyor bana ve bunu yanaıtıyor..neyse eden bulur, onun da tepesinden bakar birisi...geçen dayanamadım mail attım, varsa memnuniyetsizliğiniz konuşalım dedim ses çıkarmadı, daha normal davranmaya başladı ama çok üzdü beniğğ

Bugün de ben gelmiyorum diye msj attım sadece, sebebini öğrenebile miyim demiş ayy

Hosbuldum canim. Bende kizim istemese inan cikicak halim yok 4 yasinda anne ne olur deyince kiramadim o kartopunu bana atti ben pek egilmedim gobisten pek mumkun degil zaten:))))

Ama benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balkon
Selamlar kar güzelleri bakıyorum da tatil yapanlar var keyfiniz bol olsun

ay bi enteresan yani senin bu patron. karı görmüyor galiba dışarıda. ya da bağlantı kuramıyor senin şişkin karnınla kar arasında. ne değişik insanlar var yaa

Ya ben sırf beğenme iletilerini görebiliyorum, verilen yanıtların bildirimi gözükmüyor..sizde de öyle mi..

aynen bende öyle canım. bi değişiklik oldu herhalde. :44:

yavrucan ağabeyinden fırsat bulabilmişsin

sende uyuma bacım.romantizm için kullan.sonra püffff de sönsün

Yok bea çıtırım telefondan girdim zar zor yazıyorum.Güya maç izliyor ama yine pc de

hoşgeldin adaly bacım nassın gariiiiii

Ujjbuldum bbilimim sağlığınıza duacıyım nasıl olayım kar seyrediyorum açtım perdeleri Allahım sokaktaki canlılara yardım etsin :18:

hacım napıyo bu kadar saat pc basında yeter yaw,az bıraksın elinden

Off pek uymuyor bacımmm ne o öle acı ceker gibi.....ahh daha uygun hahahaha

ayy noliyi bize

o aslında ohhhhhhh olcaktı zaten jackim

karı seyrediyorum karı hemde donu çözülmüş karı ay iyice sapıttım

hacım napıyo bu kadar saat pc basında yeter yaw,az bıraksın elinden

Valla kendileri çişi gelmediği sürece koltuktan kalkmaz bütün internet sitelerini kullanır üstüne blog yazar normal değil yani

selam canım
o aslında ohhhhhhh olcaktı zaten jackim

karı seyrediyorum karı hemde donu çözülmüş karı ay iyice sapıttım

Puhahahah delirdik iyice

Valla kendileri çişi gelmediği sürece koltuktan kalkmaz bütün internet sitelerini kullanır üstüne blog yazar normal değil yani

selam canım

Puhahahah delirdik iyice

ay başka türlü geçmiyor günler yawssssssssss

adalyim sen doğum şekli konusunda falan konuştunmu doktorlar
ayrıcana sendede diyabet çıkmıştı demi senin son durumları bilmiyorum ben diyet nasıl gidiyor kaç kilo aldın falan feşmekan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…