Biz de pek dağınız ailecek şimdi de oğlan geliyor iyice ev curcuna olacakAnacim zaten biz kocamla o kadar daginigiz ki,bebis gelince ne halt edicez bilmiyorum. Zaten derleyip toplamak mahvediyor. Yoksa durmadan cam kapi silinmiyor ki zaten. E lavabo tuvalet zaten 2 gunde bir benim ellerimden oper :)) ya bu hafta ben kadin gittikten sonra utu masasini bulamadim :)) sanki ev 450 m2 tam kadini arayacaltim, baktim kitapligin arkasina sokmus. Vallahi 40 yil dusunsem oraya koymak aklima gelmezdi :))
Oyy ben bi ara her akşam yiyordum of canım çektiii bi de kestane kebap yemesi sevap diyorum ah olsa da yesekafiyet olsun canikom,
bizim komşular da arada yapıyor mısır, bir de tencerede, tuzlu-yağlı anam babam usulü yapıyorlar. kokusu geliyor tabe...canım çekiyor kokusundan ama yiyemiyorum, yassakgerçi benim sinemada filan da canım çeker de kendime hakim olurum, mısır almam. aynı senin gibi hem çok ödem yapıyor hem de kilo yapıyor bana, metabolizmam müsait deil:))
Benimde aynıı, çok az büyüdüler büyüyen karnımla küçüklükleri daha da dikkat çekiyorkıslar ya benim ufaklıklar 1 beden filan büyüdü, daha da bir faaliyet yok. doğuma yakın büyürler mi ki? ayy korkuom hiç büyümeyecekler diye...sizin nasıl oldu?
Aynen bende..az dolgulu takıyorum hala sırtta aparatla, ama emzirirken dolgulu olmuyor..o dolgu sıkıştırıp süt getririodu akıntı gibi..özetle önceden de ufuklardı mufaklardı ama yavrumu emzirmiştim yettiğince
Senli bir gün olacak KK da desene. Hoşgeldin bacım :)
Benimkiler de büyüdü canım. Normalde hep dolgulu kullanırdım şimdi de aynı sütyenlerimi kullanıyorum ama hepsinin sırtına ek parçalar varya ondan aldım.
ayy ben korkarım mumlarla uyuyamammmben mum ısıgında uyumaya bayılırım.dolu dolu tealight mumlardan aldım.rengarenk kokulu kokulu...mis gibi ama benim uyuz herifim zifiri karanlık olmazsa uyuyamıyor...elimde patladı o mumlar....1-2 kez kullandık işte romantizm içün
Iyiyiz CNm iş yeri ve kardeş agresifliği dışında çok şükür... Patron a taktım biliyorsunuz ... Günler zor geçiyor az kaldı şurada sayılı gün, ben işimi yapıyorum, işleri ilerletiyorum ediyorum ama adam domuz ...şu son günlerimi bana zehir etmek istiyor sanki, ben gidicem diye kıl oluyor bana ve bunu yanaıtıyor..neyse eden bulur, onun da tepesinden bakar birisi...geçen dayanamadım mail attım, varsa memnuniyetsizliğiniz konuşalım dedim ses çıkarmadı, daha normal davranmaya başladı ama çok üzdü beniğğselam canlarr
sonunda kış geldi kar yağdı eve tıktı bizi en azından çoğumuzu:)
bugün işe gitmedim kayar düşerim diye Allah korusun
işe gidenlere de Allah yardım etsin kazasız belasız herkes evine dönsün akşam inşallah
ne var ne yok bakalım
ben gelecek iki hafta izinli olcam son eksiklerimi tamamlicam
her bikimseler iyidir umarım
bursadayım ben canım sen nerde öğretmensin? tatil miydi bugün?:26:
içim bi tuhaf oldu gözlerim yaşardı çok güzel söz
amin canım hoşgeldinben de bursaaa hemşeriyiz çok kar var dışarı çıkmaya cesaret edemedim ben evde pinekliyorum :18:
Biz de pek dağınız ailecek şimdi de oğlan geliyor iyice ev curcuna olacak
Oyy ben bi ara her akşam yiyordum of canım çektiii bi de kestane kebap yemesi sevap diyorum ah olsa da yesek
Benimde aynıı, çok az büyüdüler büyüyen karnımla küçüklükleri daha da dikkat çekiyor
Benim tespitim büyüklerin daha da büyüyor, küçüklerin de az büyüyor ..
Aynen bende..az dolgulu takıyorum hala sırtta aparatla, ama emzirirken dolgulu olmuyor..o dolgu sıkıştırıp süt getririodu akıntı gibi..özetle önceden de ufuklardı mufaklardı ama yavrumu emzirmiştim yettiğinceemzirince de az biraz daha büyüyor ama o da süt işte şişkinlik oluyo
ayy ben korkarım mumlarla uyuyamammm
Iyiyiz CNm iş yeri ve kardeş agresifliği dışında çok şükür... Patron a taktım biliyorsunuz ... Günler zor geçiyor az kaldı şurada sayılı gün, ben işimi yapıyorum, işleri ilerletiyorum ediyorum ama adam domuz ...şu son günlerimi bana zehir etmek istiyor sanki, ben gidicem diye kıl oluyor bana ve bunu yanaıtıyor..neyse eden bulur, onun da tepesinden bakar birisi...geçen dayanamadım mail attım, varsa memnuniyetsizliğiniz konuşalım dedim ses çıkarmadı, daha normal davranmaya başladı ama çok üzdü beniğğ
Bugün de ben gelmiyorum diye msj attım sadece, sebebini öğrenebile miyim demiş ayy
Ya ben sırf beğenme iletilerini görebiliyorum, verilen yanıtların bildirimi gözükmüyor..sizde de öyle mi..
Ama benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balkon
Selamlar kar güzelleri bakıyorum da tatil yapanlar var keyfiniz bol olsun
ayy ben korkarım mumlarla uyuyamammm
Ama benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balkon
Selamlar kar güzelleri bakıyorum da tatil yapanlar var keyfiniz bol olsun
yavrucanağabeyinden fırsat bulabilmişsin
sende uyuma bacım.romantizm için kullan.sonra püffff de sönsün
lambaya püfffff deeeeeeee
ah deme offffffff de adlı barış manço şarkısı senin için gelsin jackim
yavrucanağabeyinden fırsat bulabilmişsin
sende uyuma bacım.romantizm için kullan.sonra püffff de sönsün
hoşgeldin adaly bacım nassın gariiiiii
Yok bea çıtırım telefondan girdim zar zor yazıyorum.Güya maç izliyor ama yine pc de
Ujjbuldum bbilimim sağlığınıza duacıyım nasıl olayım kar seyrediyorum açtım perdeleri Allahım sokaktaki canlılara yardım etsin :18:
Off pek uymuyor bacımmm ne o öle acı ceker gibi.....ahh daha uygun hahahaha
ayy noliyi bize
Off pek uymuyor bacımmm ne o öle acı ceker gibi.....ahh daha uygun hahahaha
ayy noliyi bize
Yok bea çıtırım telefondan girdim zar zor yazıyorum.Güya maç izliyor ama yine pc de
Ujjbuldum bbilimim sağlığınıza duacıyım nasıl olayım kar seyrediyorum açtım perdeleri Allahım sokaktaki canlılara yardım etsin :18:
Selam anneler
hormonlar jackin hormonlar
o aslında ohhhhhhh olcaktı zaten jackim
karı seyrediyorum karı hemde donu çözülmüş karıay iyice sapıttım
Ya ben sırf beğenme iletilerini görebiliyorum, verilen yanıtların bildirimi gözükmüyor..sizde de öyle mi..
hacım napıyo bu kadar saat pc basındayeter yaw,az bıraksın elinden
selam canımSelam anneler
Valla kendileri çişi gelmediği sürece koltuktan kalkmaz bütün internet sitelerini kullanır üstüne blog yazar normal değil yani
selam canım
Puhahahah delirdik iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?