hormonlar tavan sanırım bbilim :)
Herkeste bir keyif bir keyif kar gören insan neşesi mi bu? Benim de oğlumun cicileri geldi bugün pek bir mutlu oldum sabah sabah tavsiyemdir baby box diye bir marka var butik bebeye ve unnadoya geliyor muhakkak ürünlerine bakın hem kaliteli hem de çok şirin şeyler var
yok kız aksine bu aralar acayip libidom düşük fakat bu çeneme vurmasını engellemiyor ben normaldede muzip bir insandım zaten
icraat sıklığı çok şeyrek tatlım oda tamamen kullan at modundan dünde dile getirdim doğumum kolay olsun diye adamı kullanıp atıyorum vallalaf var icraat yok yani :)
ay kızlar yaa yeterlilik jürisinde ne giyeceğim derdim vardı. neyse onu atlattık diye seviniyordum. hatta ben hamileliğimi öğrendikten sonra yaşasın koca karnım kışa denk gelecek kimsenin düğünü olmayacak diye seviniyordum. geçen eşim geldi. şirketlerinin 25. yıl kutlama yemeği varmış. marriott otelde olacakmış. böyle balo tadında bir şey diye tahmin ediyorum. tam böyle aa purda rengi bir elbise vardı elimde tadilatını yaptırırım diyordum ki siyah giymek mecburiymişnapçam ben?? elimde 2 elbisem var siyah. içlerine girerim, likralı ikisi de ama çok çirkin dururlar gibi geliyor bir de topuklu ayakkabı sorunumuz var. ben hamile kaldığımdan beri 2-3 kere giydim. uzun zamandır giymiyorum. napçam bilemedim yaa piknikle kutlayacaklardı yazın. oraya kotumu giyip gitçektim. nerden çıktı ki sanki balo
ay başka türlü geçmiyor günler yawssssssssss
adalyim sen doğum şekli konusunda falan konuştunmu doktorlar
ayrıcana sendede diyabet çıkmıştı demi senin son durumları bilmiyorum ben diyet nasıl gidiyor kaç kilo aldın falan feşmekan
ay kızlar yaa yeterlilik jürisinde ne giyeceğim derdim vardı. neyse onu atlattık diye seviniyordum. hatta ben hamileliğimi öğrendikten sonra yaşasın koca karnım kışa denk gelecek kimsenin düğünü olmayacak diye seviniyordum. geçen eşim geldi. şirketlerinin 25. yıl kutlama yemeği varmış. marriott otelde olacakmış. böyle balo tadında bir şey diye tahmin ediyorum. tam böyle aa purda rengi bir elbise vardı elimde tadilatını yaptırırım diyordum ki siyah giymek mecburiymişnapçam ben?? elimde 2 elbisem var siyah. içlerine girerim, likralı ikisi de ama çok çirkin dururlar gibi geliyor bir de topuklu ayakkabı sorunumuz var. ben hamile kaldığımdan beri 2-3 kere giydim. uzun zamandır giymiyorum. napçam bilemedim yaa piknikle kutlayacaklardı yazın. oraya kotumu giyip gitçektim. nerden çıktı ki sanki balo
anneler beşik için hangi yatağı aldınız malum bebişlerin kemik yapısı narin visko mu pamukmu sert sünger mi ne tavsiye ediyorsunuz
icraat sıklığı çok şeyrek tatlım oda tamamen kullan at modundan dünde dile getirdim doğumum kolay olsun diye adamı kullanıp atıyorum vallayoksa istediğimden değil
canım topuklu ayakkabı şartmıki ya şık bir babet giy olmazmı
siyah elbiselerinide bir dene hatta foto at bize
aklımda kalan kadarıyla sen fit görünüyordun önceki resimlerinden kötü durcanı sanmam
Yes cano şeker çıkmıştı ama diyetle normale düşürdüm şükür.Toplamda 10 kilo aldım.Pazartesi gübü kontrolümüz vardı.2360 Gr 45,5 cm 33+4 çıktı Poyraz bey.Ama tabi ki iri bebek oluşunun şekerle bir ilgisi olabilir.Sürekli aranıyordu ağzı açık.Hatta doktor imkanı olsa eşini yiyecek çok hareketli dedi :) şimdilik normal doğum diyor doktor zaten başı aşağıda sıpamın.Ama ben tırsıyorum bu yüzden sezeryana daha yatkınım.En son doktorumu değiştirme kararı aldım alaycı tavırları ve paraya gidiyor olması rahatsızlık verdi.Bakalım hayırlısı göriciizzz :)
başın sağolsun canımBu arada aranızda gerçekmiş gibi rüyalar görenler var mı? Ben çoğu sabah baş ağrısıyla uyanıyorum. Babamı yeni kaybettim rüyamda hep onun iyileşme sürecini görüyorum falan. Hamilelikte rüyalar daha gerçekçidir diyorlar sizde de var mı aynı durum?
şart olduğundan değil canım. şimdi iki elbisem var ya birinin etekleri saçaklı ve uzun. onun altında pek hoş durmayabilir babetdiğerine daha iyi gider ama bilmiyorum. elbiselerin ikisi de çok fena sarıyordu zaten vücudumu. şimdi nasıl olacak tahmin bile edemiyorum. ben bi deneyebilirsem bu akşam atayım size foto da fikirlerinizi söyleyin siz de.
evet oğlun biraz iriceymiş maşallah
şekerden olabilir dediğin gibi doğum şekline gelince hayırlısı olsun tatlım
bebeğin iri olursa sezeryan olma ihtimalin daha çok zaten
riske değmez bence ve böyle giderse senin bebik 4 ü geçer gibi
benim kız c.tesi 1800gr dı
göğsün altından bollaşan elbiselerden bulabilirsen altına minik topuklu yahut babetle hoş bir kombin yapabilirsin. Elbisenin hamilelik olmasına da gerek yok park bravodan almıştık sanırım arkadaşıma hamileyken düğün için.
Bir sabah sinirle kalkıp adamın boğazına yapışmaktan korkuyorum o kadar sinirli oluyorum yani. Ne güzel ben de görmesem bişicik uyansam böylebaşın sağolsun canım
ben pek rüya görmüyorum ama senle aynı durumda olduğunu söyleye çok kişi oluyor burda
canım belki o topuklu ayakkabılar olmayabilirde ayaklarına hep şık durmasın nolcakki önemli olan senin rahat etmen değilmi??
aynı şehirde olsak sana elbise konusunda yardımcı olurdum doğrusu benim bir tane siyah abiyem vardı gebe için
başınız sağolsun canım...bu aralar rüya görmek normal ben 2 kere gördüm gerçekten insan ister istemez etkileniyor.Bolcana dua okuda öyle yat iyi şeyler düşün umarım geçer en kısa zamandaBu arada aranızda gerçekmiş gibi rüyalar görenler var mı? Ben çoğu sabah baş ağrısıyla uyanıyorum. Babamı yeni kaybettim rüyamda hep onun iyileşme sürecini görüyorum falan. Hamilelikte rüyalar daha gerçekçidir diyorlar sizde de var mı aynı durum?
sert sünger alayım diyorum ben de canım yün yatak yok bizde kullanılmıyor pek sünger kullanılır çokça kendim çok sırt ve bel ağrısı çektiğim için ortopedik bi yatak aldım bebiş de rahat etsin istiyorum sanki onunda ağrıyıverecekmiş gibigeliyor kendimin ağrıyınca:)tatlım yanlış anlamada annen seni hangi yatakta büyütmüş ???? viskomu vardı ozaman herhangi bir sakatlığın oldumu ??? yada kimsenin olmuşmu ????
bizim yatağımız yün burda en çok yün kullanılır ve bence sağlıklı hiç olmazsa doğal
ben sentetik ürünleri sevmiyorum doğrusu
okadar ince eleyip sık dokumaktan yanada değilim
ayrıca visko gerçekten çok rahat bir yatak türü bebeğime değil ama kendime almak isterdim fakat çok pahalı
başın sağolsun canım
ben pek rüya görmüyorum ama senle aynı durumda olduğunu söyleye çok kişi oluyor burda
canım belki o topuklu ayakkabılar olmayabilirde ayaklarına hep şık durmasın nolcakki önemli olan senin rahat etmen değilmi??
aynı şehirde olsak sana elbise konusunda yardımcı olurdum doğrusu benim bir tane siyah abiyem vardı gebe için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?