Yani zaten istesemde doğuramam ben o kadar iri bebeği.Gerek yok riske atmaya.Bakalım bu hafta başka bi doktora gideceğim sonuçlar ne olacak görücez.Daha doğrusu doğum yapacağom hastaneyede ki doktorlardan birine gideceğim.Malum benim doktor dışarıdan geliyordu.Görelim bakalım bu doktor nasılmış.
sert sünger alayım diyorum ben de canım yün yatak yok bizde kullanılmıyor pek sünger kullanılır çokça kendim çok sırt ve bel ağrısı çektiğim için ortopedik bi yatak aldım bebiş de rahat etsin istiyorum sanki onunda ağrıyıverecekmiş gibigeliyor kendimin ağrıyınca:)
iyi çıkar umarım
sende ocak ayına kaycan sanırım adally
ama sana bir tavsiye çok erken aldırma mümkün mertebe bebeğini hani sezeryan deyince 38+1 de bile alabiliyorlar doktorlar
eğer kalamsında bie sakınca yoksa 39+1 den önce aldırma bence tatlım yani ben olsam öyle yapardım
Yeni kesfettim burayiii.bende subat annesiyim nasipse.ikinci kizim geliyor insalllah.burda cok kar var(bursa)az once kizimla ciktik azicik kartopu oynadik:)herkese hayirli dogumlar nasip etsin rabbimmmm.
tabi canım öyle ama ilkolunca insan ne alacağını bilmiyor bakalım alışverişe verdim kendimi hani bebek pantolonlarının ardında yazıyor ya çatır çatır paralarına ediyrum diye harbiden doğru :))benimde ağrıyorda bebeklikte yatılan yatak değilde hareketsiz yaşam tarzımızdan dolayı ağrıyor belimiz sırtımız
birde 4 yaşından sonraki duruş bozukluğu etkiliyor diye biliyorum yoksa yataklar değil etkileyen
Yok zaten herhangi bir aksilik olmadığı sürece 38 de aldırmam.Ama ocağa kayabilirim dediğin gibi canım :)
sohbete gittim geldim kardan anne oldumne güzel yağıyo şöle sokak sokak dolaşasım geldi kocacımla ama sanki o hamile hayatta yürümez öyle
zaten dışarı çıktı oda arabayla ilgili bişiler varmış yaptırcak
şu arabadanda midem bulanıyo artık bıktım rahatlık tamamda belki hiç olmadıgı olmadı bilmiyorumdur zorlugunu ama bi evde araba varsa kardeşim para oluk gb ona akıyo anlamıyorum yani... eşim işi için mecbur olması lazım anladıkta... bana hiçbi faydası yok gb yani kırk yılda bi biniyorum oda eşimle biyere giderken kendi ayanı yere basmıyo nerdeyse derlerya tuvaletede arabayla gidicek
GALİBA ARABAMIZI DA KISKANIYORUM
aynı kıskançlık bende de var canım ben birgün orda yatacağından korkuyorum ama neyse:)
ocaga kayabilirim dedin de ben nabıcam ya gittim hastane muanesi 62den 72ye çıkmış dogumu sordum oda pahalılanmış zam gelmiş ama sürekli kontrollerini o hastanede yaptıran hamşleelerin ocaktaki dogumlarına zzam olmucakmış ee biz şubatta doguranların ne günahı varsinir oldum her türlü geçircekelr yanid eli oluyorum zaten özellerde kaz gb yoluyolar nerden çıkardı devlet özellere yüzde 200zam yapabilme hakkını ya güya vatandaşa yarıcaktı rekabet olcaktı hıı rekabet olduda bize değil lehimize ne kadar kazık atabiliriz daha rekabeti oldu
Ya benim de muayene 40 tl idi değişmedi henüz.Ama doğum yapacağım hastane de muayene olmaya gideceğimden fiyat alayım diye aradım telefonda bilgi veremiyoruz gibi saçma bir cevap aldım :44: Benim doktora sordu eşim doğum fiyatı nedir hazırlık yapalım yavaştan zamdan etkilenecek miyiz diye.Doktorun cevabı şudur; '' Biz dışarıdan geldiğimiz için hastaneye, hastane kendi doktorunu teşvik amaçlı bizim fiyatları yüksek tutuyor.Her sene ocak ile temmuzda bu zam savaşını veriyoruz biz.Büyük ihtimalle etkilenmeyeceksiniz ama en fazla 150 tl gibi bir yansıma olabilir'' tabi eşim anladı ki kadın paraya gidiyor.Normalde 750 tl olan sezeryana 1750 tl diyor çünkü.E o 1000 tlsenin cebine kalıyor.Gelip çocuğu çıkarıp gidiyorsun.O işi hastanenin kendi doktorları da yapar.Anlayacağın bu yeni düzenlemelerin bize bir faydası yok.Artık kime yarıyorsa bilemedim ben
zaten her yeni kanun yasa zengini zengin ediyo fakiri magdur ediyo anca sanki devlet hastanelerini kalitesi kapasitesi çok yeterliymiş gb özellerin yamyamlıgına teşvik verildi daha iyi yesinler canımızı diye şeytan diyo git zübeydede dogur bizim burdaki dogum hastanesi ama 6 sene sonra kavuştum bebeğime ödüm kopuyo bişi olcak d,iye zaten seneleredir ilimizi kemimizi özellere kaptırdık nasılda biliyolar insanın zaaflarını haram olsun zaten dediğin gb hele de normal dogum olunca ebeler yaptırıyomuş zaten doktor bi dogum anında 5 dakka geliyomuş çok yazık allah yardım etsin hepimize
Biz de pek dağınız ailecek şimdi de oğlan geliyor iyice ev curcuna olacak
Oyy ben bi ara her akşam yiyordum of canım çektiii bi de kestane kebap yemesi sevap diyorum ah olsa da yesek
Benimde aynıı, çok az büyüdüler büyüyen karnımla küçüklükleri daha da dikkat çekiyor
Benim tespitim büyüklerin daha da büyüyor, küçüklerin de az büyüyor ..
Aynen bende..az dolgulu takıyorum hala sırtta aparatla, ama emzirirken dolgulu olmuyor..o dolgu sıkıştırıp süt getririodu akıntı gibi..özetle önceden de ufuklardı mufaklardı ama yavrumu emzirmiştim yettiğinceemzirince de az biraz daha büyüyor ama o da süt işte şişkinlik oluyo
ayy ben korkarım mumlarla uyuyamammm
Iyiyiz CNm iş yeri ve kardeş agresifliği dışında çok şükür... Patron a taktım biliyorsunuz ... Günler zor geçiyor az kaldı şurada sayılı gün, ben işimi yapıyorum, işleri ilerletiyorum ediyorum ama adam domuz ...şu son günlerimi bana zehir etmek istiyor sanki, ben gidicem diye kıl oluyor bana ve bunu yanaıtıyor..neyse eden bulur, onun da tepesinden bakar birisi...geçen dayanamadım mail attım, varsa memnuniyetsizliğiniz konuşalım dedim ses çıkarmadı, daha normal davranmaya başladı ama çok üzdü beniğğ
Bugün de ben gelmiyorum diye msj attım sadece, sebebini öğrenebile miyim demiş ayy
Yes cano şeker çıkmıştı ama diyetle normale düşürdüm şükür.Toplamda 10 kilo aldım.Pazartesi gübü kontrolümüz vardı.2360 Gr 45,5 cm 33+4 çıktı Poyraz bey.Ama tabi ki iri bebek oluşunun şekerle bir ilgisi olabilir.Sürekli aranıyordu ağzı açık.Hatta doktor imkanı olsa eşini yiyecek çok hareketli dedi :) şimdilik normal doğum diyor doktor zaten başı aşağıda sıpamın.Ama ben tırsıyorum bu yüzden sezeryana daha yatkınım.En son doktorumu değiştirme kararı aldım alaycı tavırları ve paraya gidiyor olması rahatsızlık verdi.Bakalım hayırlısı göriciizzz :)
üff yaaa,koca maç var diye işlerini bitirip eve geçmiş...kim totosunu kaldırıp yürüyerek eve gidecek şimdizati belim agrıyooo
hg aramıza bende bursalıyı hangi doktora gidiyosun :)
ehehehe bizimkide dün maç izleyecem diye heveslendi sonra paşa paşa geldi yanıma:)
bugün 15 'e alındıydı maç canım...senin eşin gs lıysa izlemek istemiştir...
adallycim selam,
öncelikle poyraz paşana maşallah:)
ben de diyete devam güzelim. 2 aralık pazartesi de bizim kontrolümüz vardı. bak senin doktor ne güzel "normal yapabilirsin" demiş, benim sıpamın da başı aşağıda ama benim doktor gebelik diyabeti sebebiyle sezaryen yapmak istiyor. sebebini de pek açıklamadı. ben "bu gidişle kaç kilo doğar" diye sorduğumda "3.300-3.500 gr." diye cevap verdi. iri bebek değilse sezaryen yapmak istemesinin bana mantıklı sebeplerini söylemesi lazım. önümüzdeki pazartesi tekrar gidicem çalışabilir raporunu almaya, o gün sorucam bu kafama takılan şeyleri.
bir de 10 kilo aldım demişsin ya, diyete başlayana kadar mı aldın, yoksa diyetten sonra da kilo aldın mı?
ben diyete kadar 8,5 kilo almıştım, diyete başlayınca 1,5 kilo verdim, şimdi bu hafta 0,5 kilo almışım da bu yüzden merak ettim, diyete devam ederken kilo almamız normal mi diye?
bir de sen her gün baya bir yürüyordun canım, bana yarım saat yürüyüş vermişti, ben de öğlenleri yürüyorum. ama bugün çok soğuk olunca yürüyemedim:)
doktorunu değiştirme konusunda da sen kendini nasıl rahat hissediyorsan ve hayırlısı neyse o olsun canım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?