speedyim bundan sonraki doktora gidiş sıklığın ne olacak senin ? ne zman çağırdı doktorunbugün 32+5 günlük hamileyim
31 aralıkta 35+2 olacağım o gün çıkarım diyorum
1 ocak zaten resmi tatil
2*3 içinde sağlık ocağına gider rapor alırım
4*5 hafta sonu
6 ocakta gider çalışamaz raporu alırım 36+1 ken iznim başlar
böyle planlar yapa yapa kafayı yicem
anladım canım
şu sıpaları hayırlısıyla çıkarsaydık bi zamanı gelince
evet yılan hikayesi oldu o iş de
acaba biz izne ayrıldıktan sonra çıkarsa o yasa faydalanabiliyormuyuz ??? bilgilsi olan varmı ?
net bana akşamlarıda zor düşer fakat ya oğlum oynuyor pc olunca saat 9,30-10 gibi uyuyor o uyuduktan sonra artık halim olursa tabikisi
HUZUNBAZ HOŞGELDİN
jack ; kızın maşallah büyümüş genç kız olmuş
Bende iyiyim guzum kalktım erkenden antibiyotik almam gerek diye...Okullar tatil eşim evde kar yağıyor bizde miskin miskin takılıyoruz
Anaaaam hamileye bak senBacım siz nasıl bu kadar fit kaldınız yav ?? Maşallah sırf göbüş var. Benim döt,döbek,memiş birbirine karıştı yav :)) Ohhh Güneş hanım yanları da doldurmuş
Herkeslere günaydın kızlar. 2 günden sonra işe gelmek zor oldu yav. Sabah sabah yeme işini abarttım yine. Midem ağzımda vallahi. Eğilmeye korkuyorum. Ne vardı ki bu kadar yiyecek....
Herkesler iyidir umarım..
bizimkinin boyu uzun ama ayakları minnacık 41 numara:) benim ayaklar 38 ama şekilsiz bacım, taraklı maraklı kemikli, uzun parmaklı
büyükbabam ve anneciğimin ayaklarına çekmiş...
bu arada sabah 6 da uyandırdı bizim prenses, ne derdi varsa, karnı mı acıktı artık naptı, jimnastik yaptı durdu, uyutmadı sıpacık
yalnız başı aşağı şekilde yerleştiğinden beri benim kalçadaki sinirlerden birine baskı yapıyor, kronik bir ağrım var, bu ağrıyla yaşamak zor be, geçmiyor da...
bel ve sırt ağrım yok diye seviniyordum ama bende de bu çıktı(
hoşgeldin sosyılıji bacım
ben yiyemiyorum valla çok fazla afiyet olsun sana
kilo işine gelince
pantolonun altından tayt giyiyorum bi kaç gündür ince tayt oğlum sabah taytlı halimi gördü bana diyorki anne kıçın ne kadar kocaman olmuşşşşşşşşşşşşşşş
5 yaşındaki çocuğun bile dikkatini çekti yani benim kıç
Kız Jack adını ilk kez Duyuyorum. Telefonuma bile Jack diye kaydettim seni. Kocam bu kim diyo Jackkkk diyorum. Memnun oldum
kızlar ben fazla face kullanmıyorum ama bende grupba dahil olayım dedim ya
prolet nasıl ekleniyoruz face e
benim adımda betül bu arada kızlar
oyyyyyy yerim onuuuuu
günaydın kızlarrrr
3 gündür okul tatil :)
speedyim selam, tam hangi tarihe denk geliyor?
bir de ben bizim burada doğum yapan arkadaşlardan öğrendim de,
örneğin 40. hafta 10 şubat'ta doluyor ama sen 3 şubat'ta doğum yaptın diyelim. aradaki 1 haftan yanmıyormuş, doğum sonrasına ekleniyormuş. 2 sene önce kanun değişmiş bana dediklerine göre.
bir de bu arkadaş elma yağını önerdi gaz sorunu için, bebeğin ayaklarının altına azıcık sürüyorlarmış. kendisi de sezaryenden sonra kendi karnına biraz sürmüş ve gazını hemen çıkarmış.
speedyim bundan sonraki doktora gidiş sıklığın ne olacak senin ? ne zman çağırdı doktorun
bugün 32+5 günlük hamileyim
1 ocak zaten resmi tatil
4*5 hafta sonu
en son 9 aralıkta gittim
bekliyorum ki 15te bir diyecek diye
4 hafta sonra gel dedi tamam dedim sonra baktı olmayacak
ocağın başında gel 4 haftayı bekleme sen dedi
6 ocakta gider raporumu alırım diye düşünüyorum. eşimde gelmek istiyor ona göre ayarlıcam
Eğer izin süremiz içerisinde çıkarsa yararlanabiliyoruz diye biliyorum ben
Canım bildiğim kadarıyla 32. Haftadan sonra aldığımız her rapor o 16 haftadan düşülüyor. Yani çalışabilir raporu almışken niye gidip rapor alıyorsun gibi bir durum oluyor diye biliyorum. Onu bi kesin öğren istersen o 2-3 ü için ona göre karar ver. Ya da rapor alacaksan da bilerek al yani.bugün 32+5 günlük hamileyim
1 ocak zaten resmi tatil
4*5 hafta sonu
bu hesabı beğendim mantıklu :) seni örnek alsam mı acaba :) nisanın ortasına geliyor ya izin ben de nisanı olsun kapatayım diyorum 2 hafta daha dayanayım diyorum ama bilemedim
35 den sonra 15 güne düşürür artık doktorun
ay inş. öyledir ya
bi torbadann çıkmadı şu yasa ne yasaymış anacım
bu arada dün hastane önüne kocaman yazı asmış yeni oluşan fark ücretleri hastenemizde ki ücretlere yansıtılmamıştır diyesevindim
ehehehhe çok güzel olmuşun papatyammmmsaol speedimm,valla öle oldular
ohh keyfe gelll
oyy sorma canım yanları doldurdu ki ne doldurdu,galiba benim kız sağdan sola doğru uzanmış durumdaböbreklerimin oralarda dolanıyo
kuzum cok normal ama bu ağrılar,şükret ki gec başladı sende....ben 2 aydır çekiyorum belki daha fazla
Allah seni....nie sormuyon la
Betüllllllladını sevsinler
bizde seni yeriz ki
ohhh ne güzel yaaaaaa
doğru biliyosun emoşcumCanım bildiğim kadarıyla 32. Haftadan sonra aldığımız her rapor o 16 haftadan düşülüyor. Yani çalışabilir raporu almışken niye gidip rapor alıyorsun gibi bir durum oluyor diye biliyorum. Onu bi kesin öğren istersen o 2-3 ü için ona göre karar ver. Ya da rapor alacaksan da bilerek al yani.
Canım bildiğim kadarıyla 32. Haftadan sonra aldığımız her rapor o 16 haftadan düşülüyor. Yani çalışabilir raporu almışken niye gidip rapor alıyorsun gibi bir durum oluyor diye biliyorum. Onu bi kesin öğren istersen o 2-3 ü için ona göre karar ver. Ya da rapor alacaksan da bilerek al yani.
herkese iyi akşamlar, moralim çok bozuldu, bugün rutin bir muayneye gittim, nasıl heyecanla, tüm hevesim kursağımda kaldı, doktorum suyumun sınırda kaldığını şimdilik yeterli olduğunu ama ilerleyen haftalar için endişeli olduğunu söyledi, bebeğin hareketlerini sordu, günde 10 dan aşağı düşerse muhakkak gelmemi söyledi, muayene sıklığımı 15 güne indirdi, artık daha sıkı takibe almak zorundayız dedi, erken doğumdan bahsetti, hatta bu haftalarda doğsa bile yaşayabileceğinden bahsetti, çok ürperdimkan sulandırıcı aspirine başladık, çünkü sıvı azaldığında plesantadan bebeğe giden kan akışı yavaşlarmış ve elevite yeniden başladık, bebeğin karın bölgesi gelişimi 1 hafta gerideymiş, ve bebğim çok zayıfmış, 28+5 teyim bugün, bebişim 1230 gr çıktı. Allah ım n olur bebeğimi sağ salim sağlıcakla kucağıma alabileyim çok korkuyorum
ehehehhe çok güzel olmuşun papatyammmm
doğru biliyosun emoşcum
alınan her raporu düşüyorlar
biliyorum ama o şöyle kadın doğumdan rapor alamazsın
dahiliye den yada sağlık ocağından alabilirsin onlarda en fazla 2 gün veriyor zaten
ay inş. öyledir ya
bi torbadann çıkmadı şu yasa ne yasaymış anacım
bu arada dün hastane önüne kocaman yazı asmış yeni oluşan fark ücretleri hastenemizde ki ücretlere yansıtılmamıştır diyesevindim
selam bayanlar, hergün düzenli olarak paylaşımlarınızı okumama rağmen fırsat bulup yazamadım. vali beyin izniyle bir haftadır kar tatili yapıyorum. çok iyi geldi bu tatil. bana kilo olarak geri döndü umarım kızıma da yaramıştır . üç hafta sonra izne ayrılıyorum. gün saymaktan perişan oldum..
Ocakta görüşülecekti tekrar bakalım inşallah çıkar ocakta...
Hadi gözün aydın
selam sen ilk zamanlar biraz vardın sonra kayboldun bacım nerdesin sen ? iki oğlun vardı değilmi
maşallah seninde iznine az kalmış benimkide 4 hafta kaldı
13 ocakta alcam raporumu 10 ocak son iş günüm inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?