2014 Şubat Anneleri

speedyim bundan sonraki doktora gidiş sıklığın ne olacak senin ? ne zman çağırdı doktorun

Eğer izin süremiz içerisinde çıkarsa yararlanabiliyoruz diye biliyorum ben

jack ; kızın maşallah büyümüş genç kız olmuş

saol speedimm,valla öle oldular

Bende iyiyim guzum kalktım erkenden antibiyotik almam gerek diye...Okullar tatil eşim evde kar yağıyor bizde miskin miskin takılıyoruz

ohh keyfe gelll

oyy sorma canım yanları doldurdu ki ne doldurdu,galiba benim kız sağdan sola doğru uzanmış durumda böbreklerimin oralarda dolanıyo

kuzum cok normal ama bu ağrılar,şükret ki gec başladı sende....ben 2 aydır çekiyorum belki daha fazla

Kız Jack adını ilk kez Duyuyorum. Telefonuma bile Jack diye kaydettim seni. Kocam bu kim diyo Jackkkk diyorum. Memnun oldum

Allah seni....nie sormuyon la

kızlar ben fazla face kullanmıyorum ama bende grupba dahil olayım dedim ya
prolet nasıl ekleniyoruz face e
benim adımda betül bu arada kızlar

Betülllllll adını sevsinler

oyyyyyy yerim onuuuuu

bizde seni yeriz ki

günaydın kızlarrrr
3 gündür okul tatil :)

ohhh ne güzel yaaaaaa

evet canım izinler sata göre ayarlanıyor sata göre diyelim sen 15 şubatta doğum yapacaksın ama 5 şubatta oldu izin gene 15e göre ayarlanıyor yönetmelik bu şekilde

speedyim bundan sonraki doktora gidiş sıklığın ne olacak senin ? ne zman çağırdı doktorun

en son 9 aralıkta gittim
bekliyorum ki 15te bir diyecek diye
4 hafta sonra gel dedi tamam dedim sonra baktı olmayacak
ocağın başında gel 4 haftayı bekleme sen dedi
6 ocakta gider raporumu alırım diye düşünüyorum. eşimde gelmek istiyor ona göre ayarlıcam

bu hesabı beğendim mantıklu :) seni örnek alsam mı acaba :) nisanın ortasına geliyor ya izin ben de nisanı olsun kapatayım diyorum 2 hafta daha dayanayım diyorum ama bilemedim

35 den sonra 15 güne düşürür artık doktorun

Eğer izin süremiz içerisinde çıkarsa yararlanabiliyoruz diye biliyorum ben

ay inş. öyledir ya
bi torbadann çıkmadı şu yasa ne yasaymış anacım

bu arada dün hastane önüne kocaman yazı asmış yeni oluşan fark ücretleri hastenemizde ki ücretlere yansıtılmamıştır diye sevindim

Canım bildiğim kadarıyla 32. Haftadan sonra aldığımız her rapor o 16 haftadan düşülüyor. Yani çalışabilir raporu almışken niye gidip rapor alıyorsun gibi bir durum oluyor diye biliyorum. Onu bi kesin öğren istersen o 2-3 ü için ona göre karar ver. Ya da rapor alacaksan da bilerek al yani.

bu hesabı beğendim mantıklu :) seni örnek alsam mı acaba :) nisanın ortasına geliyor ya izin ben de nisanı olsun kapatayım diyorum 2 hafta daha dayanayım diyorum ama bilemedim

yap tabi ya kendimi düşünüyorum artık sadece

35 den sonra 15 güne düşürür artık doktorun

zahmet olacak beyefendiye ama artık yapsın yani 6 ocakta gidersem 36+1 olacağım
hiç geldiğinde şöyle yapacağız falan bile demedi

ehehehhe çok güzel olmuşun papatyammmm

doğru biliyosun emoşcum
alınan her raporu düşüyorlar

biliyorum ama o şöyle kadın doğumdan rapor alamazsın
dahiliye den yada sağlık ocağından alabilirsin onlarda en fazla 2 gün veriyor zaten

Canım aynı sıkıntıyı bende yaşadım.28. Haftamda suyun biraz az dinlenmen ve bol sıvı tüketmen gerek dedi. Bol sıvı bebeğin idrarını yapması için biliyorsun içimizdeki sıvıyı bebeğin idrarı oluşturuyor. Hareketleri iyi olduktan sonra sıkıntı olmaz dedi. Ama bende çok korktum hatta hala aynı endişedeyim. Şuan 31+2 deyim dün kontrolüm vardı bebiş hareketleri iyi .kilosu 1482 gr .seninde çok zayıf değil. Bizimkiler çıtıpıtı olucaklar:)) yalnız bana 32 den sonra çalışma dinlen dedi

ehehehhe çok güzel olmuşun papatyammmm

doğru biliyosun emoşcum
alınan her raporu düşüyorlar

biliyorum ama o şöyle kadın doğumdan rapor alamazsın
dahiliye den yada sağlık ocağından alabilirsin onlarda en fazla 2 gün veriyor zaten

Hmm sağlık ocağı ya da dahiliye raporu düşülmüyor mu yani? Hani öyleyse biz de değerlendirelim:)

selam bayanlar, hergün düzenli olarak paylaşımlarınızı okumama rağmen fırsat bulup yazamadım. vali beyin izniyle bir haftadır kar tatili yapıyorum. çok iyi geldi bu tatil. bana kilo olarak geri döndü umarım kızıma da yaramıştır. üç hafta sonra izne ayrılıyorum. gün saymaktan perişan oldum..

Ocakta görüşülecekti tekrar bakalım inşallah çıkar ocakta...

Hadi gözün aydın

selam sen ilk zamanlar biraz vardın sonra kayboldun bacım nerdesin sen ? iki oğlun vardı değilmi
maşallah seninde iznine az kalmış benimkide 4 hafta kaldı
13 ocakta alcam raporumu 10 ocak son iş günüm inş.

selam sen ilk zamanlar biraz vardın sonra kayboldun bacım nerdesin sen ? iki oğlun vardı değilmi
maşallah seninde iznine az kalmış benimkide 4 hafta kaldı
13 ocakta alcam raporumu 10 ocak son iş günüm inş.

Poff siz böyle söyledikçe kıskanıyorum yaa benim daha 6 hafta var. 24 ü son iş günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…