Aşk olsun canım, olur mu hiç öyle? Arada hepimiz çocuklaşmak istiyoruzcanım önce gynoferon kullanıyodum ama onu içince kusuyodum:120:
sonra maltofer verdi dr...küçük cam şişede kan gibi bi ilaç....kanım cok düşük o yüzden iki tane içiyorum.dün sağlık ocağından aradılar tahlil sonucum için.9.2 olmuş kan değerim.sen sormuştun dün aksam dimi:26:
tamam kuzum...sizi de yordum bu konuyla kusura bakmayın,çocuk gibi oldum iyice....içmicem çay....aslında ilk 4-5 ay içmedim hiç.sonra dayanamadım acık bi kaç bardak içtim gün içinde...
Bu arada ben de memnun oldum canım:)bende Çağla Eminecan.çok memnun oldum
seviyom seni leynnn
Nasılsın jackim...Maşallah koca göbüş olmuşun jack
yok canım bende öyle sanıyordum ama değil
geçen burdada ismiirna söylemişti speedy bir arkadşaı gitmiş dikişini aldırmış
ayrıca hangi hastane bilmiyorum ama istda bir hastanede bir yakınım doğum değil ama ameliyat oldu
geçmiş olsun için aradıam hastanedeymiş dikişlerimi aldırmaya geldim dedi
şaşırdım
ananeminde kaşı yarılmış geçen aylarda götürmüşler dikiş attırmışlar sonra o dikişi aldırmaya gittik geri zaten kadın yürüyemiyor işkenceydi onu götürmek
iyiyim balım sen nasılsın....olduk tabi yaaa.....bildiğin yuvarlanıyorummm
ben gittiğim hastanede hiç duymadım dikiş aldırmak falan
bahsettiklerin cimriliğinden yapıyorlardır belki :)
seneler önce kolum kesildiğinde dikiş aldırdığımı hatırlıyorum 10 yıl geçmiştir belki daha da fazla
ondan sonra onca yaralarım oldu yada çevreden duydum hep düşen oluyor
teyzemde dikiş bile yok yapıştırma yöntemi diye bişey belki daha adı vardır ama hiç dikiş atılmadı
1,5 ay geçmesine rağmen dikiş izi yok oldu bile zamanla daha da geçecek demiş dokyor
ay ben de ayaklarımı hiç beğenmem.parmaklarım uzundur.babamın ayağı da öyle
ama kocişimin ayakları güzel....kızceminki de ona çekebilir büyüklük konusunda değil tabi.45 giyiyor da benim dev
Anaaaam hamileye bak senBacım siz nasıl bu kadar fit kaldınız yav ?? Maşallah sırf göbüş var. Benim döt,döbek,memiş birbirine karıştı yav :)) Ohhh Güneş hanım yanları da doldurmuş
Herkeslere günaydın kızlar. 2 günden sonra işe gelmek zor oldu yav. Sabah sabah yeme işini abarttım yine. Midem ağzımda vallahi. Eğilmeye korkuyorum. Ne vardı ki bu kadar yiyecek....
Herkesler iyidir umarım..
evet ucuz diye yapıyorlar zaten düşmeyen alınan ipi ama ahstanelere güven olmaz maliyet düşürmek için herşeyi yaparlar bence sormakta fayda var
sezeryanda yapıştırma kullanılıyor evet ama benim kastım vajinal dikiş
KRONİK
LİP
PROLET
evet ucuz diye yapıyorlar zaten düşmeyen alınan ipi ama ahstanelere güven olmaz maliyet düşürmek için herşeyi yaparlar bence sormakta fayda var
KRONİK
LİP
PROLET
KRONİK
LİP
PROLET
Nasılsın bilim
hoşgeldin sosyılıji bacım
ben yiyemiyorum valla çok fazla afiyet olsun sana
kilo işine gelince
pantolonun altından tayt giyiyorum bi kaç gündür ince tayt oğlum sabah taytlı halimi gördü bana diyorki anne kıçın ne kadar kocaman olmuşşşşşşşşşşşşşşş
5 yaşındaki çocuğun bile dikkatini çekti yani benim kıç
yok kız kilo muhabbeti değil kıç muhabbetigünaydın anneler evde dinlenmek gibisi yok iznime de az kaldı :) kilo muhabbeti açılmış gene yapmayın etmeyin :)
ben de pantolon altına kalın çorap giyiyom valla,
yalnız geçen annem beni üzerimi değişirken gördü de popom küçülmüş dediğine göre. yürüyüşün faydası oldu herhalde...
kızlar benim bugünü saymazsak 10 iş günüm kaldı:)
2 hafta sonra kuşlar gibi hür mutlu olucam inşallah, şafak sayıyom:)
bende Çağla Eminecan.çok memnun oldum
seviyom seni leynnn
baharım ben de bizim kızçenin ayakları babasına benzesin diye dua ediom:))
benimkiler palet kıvamında da :))
Anaaaam hamileye bak senBacım siz nasıl bu kadar fit kaldınız yav ?? Maşallah sırf göbüş var. Benim döt,döbek,memiş birbirine karıştı yav :)) Ohhh Güneş hanım yanları da doldurmuş
Herkeslere günaydın kızlar. 2 günden sonra işe gelmek zor oldu yav. Sabah sabah yeme işini abarttım yine. Midem ağzımda vallahi. Eğilmeye korkuyorum. Ne vardı ki bu kadar yiyecek....
Herkesler iyidir umarım..
16 gün sonra izine çıkabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?