yok kız kilo muhabbeti değil kıç muhabbeti
ay tamamen karar verdin yani izne ayrılacağın tarihe maşallah 30aralık da yoksun yani hmmm
ben eğer dün rapor alsaydım çalışamaz diye bizim iş yeri şapa oturmuştu daha hiç bir düzenleme yapmadılar yaw işleri kim yapcak kim edecek neye kime güveniyorlarsa
Kız Jack adını ilk kez Duyuyorum. Telefonuma bile Jack diye kaydettim seni. Kocam bu kim diyo Jackkkk diyorum. Memnun oldum
Aynı aynı. Herif 41 giyiyo ben 40. Bi de taraklı ki ayaklarım sorma. Sivri burun giyemem hayatta. Babasına benzesin bizim kızın ayacıkları
speedyim selam, tam hangi tarihe denk geliyor?
bir de ben bizim burada doğum yapan arkadaşlardan öğrendim de,
örneğin 40. hafta 10 şubat'ta doluyor ama sen 3 şubat'ta doğum yaptın diyelim. aradaki 1 haftan yanmıyormuş, doğum sonrasına ekleniyormuş. 2 sene önce kanun değişmiş bana dediklerine göre.
bir de bu arkadaş elma yağını önerdi gaz sorunu için, bebeğin ayaklarının altına azıcık sürüyorlarmış. kendisi de sezaryenden sonra kendi karnına biraz sürmüş ve gazını hemen çıkarmış.
evet ucuz diye yapıyorlar zaten düşmeyen alınan ipi ama ahstanelere güven olmaz maliyet düşürmek için herşeyi yaparlar bence sormakta fayda var
sezeryanda yapıştırma kullanılıyor evet ama benim kastım vajinal dikiş
KRONİK
LİP
PROLET
16 gün sonra izine çıkabiliyorum
örneğin 40. hafta 10 şubat'ta doluyor ama sen 3 şubat'ta doğum yaptın diyelim. aradaki 1 haftan yanmıyormuş, doğum sonrasına ekleniyormuş. 2 sene önce kanun değişmiş bana dediklerine göre.
bir de bu arkadaş elma yağını önerdi gaz sorunu için, bebeğin ayaklarının altına azıcık sürüyorlarmış. kendisi de sezaryenden sonra kendi karnına biraz sürmüş ve gazını hemen çıkarmış.
kızlar ben fazla face kullanmıyorum ama bende grupba dahil olayım dedim ya
prolet nasıl ekleniyoruz face e
benim adımda betül bu arada kızlar
bacım. Ay kocamla öpüşmüyom sizi öptüğüm kadar
Ben saymıcam morallerim bozuluyo
Öyle tabi kuzum. Ben o yüzden 37.haftaya kadar çalışmak için zorlıcam kendimi ama bakalım başarabilecek miyim? Doğum iznine ayrılınca başlıyor iznin. 16 hafta. Ne zaman doğurursan doğur. İstersen ilk haftanda doğur. Hepsi doğum sonrasına aktarılıyor.
Ekle kuzum beni. Bahar Güneş. Ya da soyadını ver ben seni ekliyim.
yok kız kilo muhabbeti değil kıç muhabbeti
ay tamamen karar verdin yani izne ayrılacağın tarihe maşallah 30aralık da yoksun yani hmmm
ben eğer dün rapor alsaydım çalışamaz diye bizim iş yeri şapa oturmuştu daha hiç bir düzenleme yapmadılar yaw işleri kim yapcak kim edecek neye kime güveniyorlarsa
yalnız o acı elme yağı olacak gülümikisi farklı çünkü
kız hangi bahar güneş
bir tane don resmi var tövbe tövbe bahar güneş profilinde
du sana mesaj atım
karar verdim tatlım,
ben riskli grupta sayılırım zaten, hır güre gelemiyorum, şekerim yüksek çıkıyor stres yapınca...Allah korusun hepimizinkini tabii, benim sıpanın vaktinde doğmasını istiyorum çünkü diyabet durumunda bebeklerin akciğerleri 38.haftada gelişimini tamamlıyormuş. normalde 32. haftada tamamlarmış. gerçi biz kontrol altına aldık şekeri, ama yine de ne olur ne olmaz, kendimi yormak istemiyorum, Allah korusun erken doğum riskim yok şu an ama yine de korkuyo insan...evde de sıkılacağımı hiç düşünmüyorum ben evcil insanım zaten. oturup düzenli bir şekilde ders çalışmam lazım, kpss için. aralarda da keçe filan almıştım, onlardan ufak tefek bir seyler yapıp kafa dağıtırım. bizim alışveriş işimiz tam bitmedi, eksikleri tamamlarım.
yalnız bir tek sizlerden ayrı kalıcam diye üzülüyorum, bizim evde internet yok, akşam eşimin telefonundan girsem akşam pek fazla kiş olmuyor herhalde. neyse önemli gelişmelerden haberdar ederim sizi:)
Ay bende bugün çatlak yağı almaya gidecektim öğlen onu da alayım bari bi de o süt yapan çaylardan aliiim. Neydi onun adı?
Kapak resmi göbekli bişey işteEkledim bacım seni. KAbul et beni kabul et
yalnız o acı elme yağı olacak gülümikisi farklı çünkü
haklısın canım nasıl rahat edersen onu yapmalısın evinde dinlen en iyisi
para mevzusu olmasa bende dinleneyim diyorum vallahi ama bir aylık daha almak istiyorum iş yerinden
bizimde evde net sorun ya daha doğrusu net var fakat pc yok lap top var oda eşimin akşamları getiriyor
iyiyim tadlum sen nasılsın ? burdada kar başladı yine bir saat önce
oysaki yerdekiler bile erimemişti daha
sen naptın doğum işini dün bir yere yazdını gördüm hastane konusuydu sanırım senin doğum yapmayı düşündüğün hastanede doktor gelmiyormuymuş normal doğuma ?
günaydın kızlarrrr
3 gündür okul tatil :)
süt yapan çayın adımı humana still tea
ben içmiştim işe yarmaıştı bende
kavbul ettimde şimdi nolcak senmi beni eklicen gruba ?
o zaman akşamları görüşürük:)
bizim kurumda ücretli doğum izni süresince aynen maaşını almaya devam ediyorsun canım. benim ayrıca 6 haftalık yıllık iznim de vardı. yani mayıs sonuna kadar maaşım yatacak inşallah. ama tabi yeni doğum paketi çıksaydı ilave 2 hafta daha ücretli izin olacaktı ki, hala çıkaramadılar...
Bizim burda da yağıyor duruyor takılıyor keyfinceBizim eve bir hastane buldum yeni açılmış hem fiyatı uygun hemde hastane baya güzelmiş ama doktorları mesai saati dışında gelmiyormuş doğum için maalesef
Yattığın yerden para kazanıyosun dünür
o zaman akşamları görüşürük:)
bizim kurumda ücretli doğum izni süresince aynen maaşını almaya devam ediyorsun canım. benim ayrıca 6 haftalık yıllık iznim de vardı. yani mayıs sonuna kadar maaşım yatacak inşallah. ama tabi yeni doğum paketi çıksaydı ilave 2 hafta daha ücretli izin olacaktı ki, hala çıkaramadılar...
o humana dan ben de alacam yaw, lohusa çantamda bulunsun yapıp yapıp içerim...
o hiç sevmediğim dereotunu bile yiyecem sütüm artsın diye
senin dediğin etli bulgur pilavına bayılırım zaten:)
bir de kuru incir dediydi ibrahim saraçoğlu...
ahahha sormaBizim burda da yağıyor duruyor takılıyor keyfinceBizim eve bir hastane buldum yeni açılmış hem fiyatı uygun hemde hastane baya güzelmiş ama doktorları mesai saati dışında gelmiyormuş doğum için maalesef
Yattığın yerden para kazanıyosun dünür
anladım canım
şu sıpaları hayırlısıyla çıkarsaydık bi zamanı gelince
evet yılan hikayesi oldu o iş de
acaba biz izne ayrıldıktan sonra çıkarsa o yasa faydalanabiliyormuyuz ??? bilgilsi olan varmı ?
net bana akşamlarıda zor düşer fakat ya oğlum oynuyor pc olunca saat 9,30-10 gibi uyuyor o uyuduktan sonra artık halim olursa tabikisi
HUZUNBAZ HOŞGELDİN
evet kuru incir stoğu yaptım ben eve doğuam yakım yemeye başlıcam inş. birde hurma yicem her gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?