2014 Şubat Anneleri

o zaman sorun yok canım sonuçta yemeğin salçalısı kadının :)

kızlar ben fazla face kullanmıyorum ama bende grupba dahil olayım dedim ya
prolet nasıl ekleniyoruz face e
benim adımda betül bu arada kızlar

yalnız o acı elme yağı olacak gülüm ikisi farklı çünkü

bacım. Ay kocamla öpüşmüyom sizi öptüğüm kadar
16 gün sonra izine çıkabiliyorum

Ben saymıcam morallerim bozuluyo

Öyle tabi kuzum. Ben o yüzden 37.haftaya kadar çalışmak için zorlıcam kendimi ama bakalım başarabilecek miyim? Doğum iznine ayrılınca başlıyor iznin. 16 hafta. Ne zaman doğurursan doğur. İstersen ilk haftanda doğur. Hepsi doğum sonrasına aktarılıyor.

kızlar ben fazla face kullanmıyorum ama bende grupba dahil olayım dedim ya
prolet nasıl ekleniyoruz face e
benim adımda betül bu arada kızlar

Ekle kuzum beni. Bahar Güneş. Ya da soyadını ver ben seni ekliyim.

kız hangi bahar güneş
bir tane don resmi var tövbe tövbe bahar güneş profilinde

du sana mesaj atım

karar verdim tatlım,
ben riskli grupta sayılırım zaten, hır güre gelemiyorum, şekerim yüksek çıkıyor stres yapınca...Allah korusun hepimizinkini tabii, benim sıpanın vaktinde doğmasını istiyorum çünkü diyabet durumunda bebeklerin akciğerleri 38.haftada gelişimini tamamlıyormuş. normalde 32. haftada tamamlarmış. gerçi biz kontrol altına aldık şekeri, ama yine de ne olur ne olmaz, kendimi yormak istemiyorum, Allah korusun erken doğum riskim yok şu an ama yine de korkuyo insan...evde de sıkılacağımı hiç düşünmüyorum ben evcil insanım zaten. oturup düzenli bir şekilde ders çalışmam lazım, kpss için. aralarda da keçe filan almıştım, onlardan ufak tefek bir seyler yapıp kafa dağıtırım. bizim alışveriş işimiz tam bitmedi, eksikleri tamamlarım.
yalnız bir tek sizlerden ayrı kalıcam diye üzülüyorum, bizim evde internet yok, akşam eşimin telefonundan girsem akşam pek fazla kiş olmuyor herhalde. neyse önemli gelişmelerden haberdar ederim sizi:)

yalnız o acı elme yağı olacak gülüm ikisi farklı çünkü

Ay bende bugün çatlak yağı almaya gidecektim öğlen onu da alayım bari bi de o süt yapan çaylardan aliiim. Neydi onun adı?

kız hangi bahar güneş
bir tane don resmi var tövbe tövbe bahar güneş profilinde

du sana mesaj atım

Kapak resmi göbekli bişey işte Ekledim bacım seni. KAbul et beni kabul et

haklısın canım nasıl rahat edersen onu yapmalısın evinde dinlen en iyisi
para mevzusu olmasa bende dinleneyim diyorum vallahi ama bir aylık daha almak istiyorum iş yerinden

bizimde evde net sorun ya daha doğrusu net var fakat pc yok lap top var oda eşimin akşamları getiriyor

Ay bende bugün çatlak yağı almaya gidecektim öğlen onu da alayım bari bi de o süt yapan çaylardan aliiim. Neydi onun adı?

Kapak resmi göbekli bişey işte Ekledim bacım seni. KAbul et beni kabul et

süt yapan çayın adımı humana still tea
ben içmiştim işe yarmaıştı bende

kavbul ettimde şimdi nolcak senmi beni eklicen gruba ?

o zaman akşamları görüşürük:)

bizim kurumda ücretli doğum izni süresince aynen maaşını almaya devam ediyorsun canım. benim ayrıca 6 haftalık yıllık iznim de vardı. yani mayıs sonuna kadar maaşım yatacak inşallah. ama tabi yeni doğum paketi çıksaydı ilave 2 hafta daha ücretli izin olacaktı ki, hala çıkaramadılar...

Bizim burda da yağıyor duruyor takılıyor keyfince Bizim eve bir hastane buldum yeni açılmış hem fiyatı uygun hemde hastane baya güzelmiş ama doktorları mesai saati dışında gelmiyormuş doğum için maalesef

günaydın kızlarrrr
3 gündür okul tatil :)

Yattığın yerden para kazanıyosun dünür

süt yapan çayın adımı humana still tea
ben içmiştim işe yarmaıştı bende

kavbul ettimde şimdi nolcak senmi beni eklicen gruba ?

o humana dan ben de alacam yaw, lohusa çantamda bulunsun yapıp yapıp içerim...
o hiç sevmediğim dereotunu bile yiyecem sütüm artsın diye
senin dediğin etli bulgur pilavına bayılırım zaten:)
bir de kuru incir dediydi ibrahim saraçoğlu...

İnşallah bizim izinler bitmeden çıkarırlar şu yasayı artık

anladım canım
şu sıpaları hayırlısıyla çıkarsaydık bi zamanı gelince

evet yılan hikayesi oldu o iş de
acaba biz izne ayrıldıktan sonra çıkarsa o yasa faydalanabiliyormuyuz ??? bilgilsi olan varmı ?

net bana akşamlarıda zor düşer fakat ya oğlum oynuyor pc olunca saat 9,30-10 gibi uyuyor o uyuduktan sonra artık halim olursa tabikisi

HUZUNBAZ HOŞGELDİN

Son düzenleme:

evet kuru incir stoğu yaptım ben eve doğuam yakım yemeye başlıcam inş. birde hurma yicem her gün

bugün 32+5 günlük hamileyim
31 aralıkta 35+2 olacağım o gün çıkarım diyorum
1 ocak zaten resmi tatil
2*3 içinde sağlık ocağına gider rapor alırım
4*5 hafta sonu
6 ocakta gider çalışamaz raporu alırım 36+1 ken iznim başlar
böyle planlar yapa yapa kafayı yicem

ahahha sorma yatışım bile para aga

evet kuru incir stoğu yaptım ben eve doğuam yakım yemeye başlıcam inş. birde hurma yicem her gün

ojjbuldukk
kuruincir benim diyet listesinde var ben hergün bir tane yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…