2014 Şubat Anneleri

selam violem,
sağol tatlım iyi haberlerle döneriz inşallah hepimiz, stüdyoya ben sormadım ama bziim bir arkadaş oğlunun her yeni yaşında fotoğraf çektiriyor stüdyoda, adam bu sefer baya bi para istemişti, ne kadardı hatırlamıyorum ama
fotoğrafçısına ve şehre göre değişiodur gerçi...

Anaaam bacım sen ne hamaratsın yav. Çook çok güzel olmuş ellerine sağlık..
Ortadaki yuvarlağı neyden yaptın ??

sağol canım,
ortadaki yuvarlak normalde satılıyormuş zaten ama ben çiçekden aldım bizim yanda çiçekci var onlardan rica ettim yaptılar benim için
ama ana maddesi şu hani yazın denizde kullanılan sosisler varya batmamak için simit niyetine kullanılan işte ondan yapılıyor
ben böyle kıvaramam düzgün diye adamlar yapıştırdı verdiler bana

kızlar günaydın bu mide yanmaları beni öldürecek

günaydın güzelim,
sen de bildiğim kadarıyla diyettesin,
aslında azar azar ve sık sık yenildiği için, benim mide yanması geçti direkt diyete başlayınca. acaba birkaç yudum soğuk süt mü içsen, faydası oluyor.
bir de yemekten sonra biraz hareket edince sindirim başlıyor, yanma azalıyor, yoksa hareketsiz kalınca yediklerin midende taş gibi oturuyor.

bbilimimmmmmm çok güzel olmuş ellerine sağlıkkk,elbisenize de bittim yaniii

bu arada rüyamda hüzünbaz bacımı doğurttum ben....erken doğum değil ama yanlış anlaşılmasın zamanında doguruyodu yani

he bir de rüyamda gebelik şekeri cıkıodu bende

kızlar size söylemeyi unuttum,
cumartesi günü endokrin uzmanında randevumuz vardı, aç gittim kan alınacak diye,
doktor kan şekeri ölçüm defterine bakınca sonuçların çok iyi olduğunu kan almaya gerek olmadığını söyledi, sırtımı ve göğsümü dinledi, kilomu ölçtü, tansiyonuma bakıldı, 12-7 çıktı tansiyon. 1 ay sonrasına randevu verdi. ben de sevindim tabi...

ben borcama değil de çelik tencereye yapıyorum acaba ondan mı ki :26: bi de sen kapağını kapatarak mı yapıyosun yoksa üstüne havlu koyarak mı? :26:
ben bi araştırmaya başlıyım o zaman bi kaç yere sorayım bakalım ne kadar dicekler:26:
bilim bu arada kapı süsün ve bebişin kıyafeti çok güzel

Son düzenleme:
hadi gözün aydın lipcan sevindim adına

aman şeker falan çıkmasın huzunbazıda gören görene rüyasında bereketli hatunmuş

sağol canım teşekkürler

KIZLAR BU ARADA TÜTÜ ETEĞİMİZE YAPTIM FAKAT FOTO ÇEKEMEDİM ONUN DAHA DOĞRUSU SON Bİ KAÇ TÜLÜ KALDI OĞLUM GELDİ BABASIYLA BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM BİRDE BADİSİNİN SÜSLEMESİ VAR TABİ ONUDA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SONU YAPAR FOTO ÇEKER ATARIM ARTIK

selam kızlar ,

ben her geçen gün dahada sinirli bir yapıya bürünüyorum pek istemediğim bişey ama tahammülüm azaldı niyeyse , sizlerde de var mı bu durum ?

Herkese selamlar

Biz geldik kontrolümüzden.Öncelikle kızım çok iyi maşallah.Şu an 12 gün ilerden gidiyor.Normalde 30+0 haftamız ama ultrasonda 31+5 çıkıyor.1800 gr 42 cm olmuşuz.Suyum hala fazla ama İdrar yollarındaki enfeksiyonda gitmiş doktor iyi olduğunu söyledi bol bol su içip haftaya tekrar kontrole gidicem... Bir kaç gündür sancım vardı nst ye gircektim ama eşim okula geç kalıcaktı giremedim

Bu arada giderken arabayla karda kaydık :18::18::18: Köprü vardı buz tutmuş eşim hesap edemedi kaymaya başladık kendi etrafımızda bir tur attık. Hani derler ya film şeridi gibi geçti herşey gözümün önünden aynen öyle oldu...Çok korktum verilmiş sadakamız varmış :18::18::18:

Önceliklşe geçmiş olsun Kronikim.Allahım korumuşşş:18:

kuzuna da maşallah sana dadarısı bize inşallah.2 buçukta benim randevum

geçmiş olsun canım

Canim senin ve kizinin iyi olmasinaaa sevindiimm..canim allah kurtarmis sizi ..

Tekrar işe dönecekmisin jack :26::26::26: Haberdar et bizi hemen

yok kuzum randevu ıkı buçukta ama daha hiç tam saatinde giremedik.dr un hastası cok fazla...mutlaka biraz bekliyoruz.e tahlil falan da isterse bu gidişimde 4 gibi falan çıkarız hastaneden anca....o saatten snra da eve geçeriz...ama eve geçer geçmez yazarım size.foto da verir se yuklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…