Yarin görüş günü. Kizimi gorcem. Cok özledim minnakimi
canım ya sana bişey sorayım yoğurt demişken..:26: ben yoğurt mayalamaya son 1 aydır başladım bebişe hazırlık olsun diye artık kendim mayalıyorum tadında sıkıntı yok ama çok sulu oluyo kenarından suyunu toplayıp ayran yapıyorum ama sulanmaması için napmam lazım bazıları nişasta koyuyomuş öyle mi yapsam :26: sen nasıl yapıyosun seninki de sulanıyo mu?Yogurt mayaliycam da sut cok sogumus. Onun isinmasini bekliyorum. Midem davul gibi galiba hala kahvaltiyi hazmedemedim. Dolanip duruyorum evin icinde. Sen napiyosun?
güle güle kullansın meleğinperşembe anneme gittik eşim götürdü
bugün döndük nevresim takımı battaniyesi bana çift kişilik nevresim takımı eşortman bebek çantası bebek arabası puseti emzik emzik kutusu göğüs pedi küçük biboron lazımdı onlarıda anneme aldırdım :)
teke ksigimiz odamız kaldı inşallah odamızıda bu ayın sonunda alıcaz kısmetse inegölden sonrada cicilerini yıkayıp ütüleyip yerleştiricem
kapı süsü odasını düzenleme gb iilerim kalıcak bitek onlarıda doguma kadar zevkle yapıcam
artık tek düşüncem yavrumu güzelce besleyip bidaHAKİ GİDİŞİMDE KİLOSUNUDA olması gereken kiloda görebilmek saglıkla görebilmek inşallah normal dogum pozisyonunada dönmüş olur canım yavrum pek bi hareketli artıkcumbur cumbur hep bişiler yapıyo içerde annesinin bitanesi
ben iyiyim çok şükür umarım herkezde iyidir
benim de 2 tane elbisem var onlarla çekinmeyi düşünüyorum saçıma da maşa yaptırıcam biraz da makyaj güzel anı olur düşüncesindeyim.. eşim hayatta gelmez fotoğrafçıya karşı bi fobisi var düğünde zor zahmet çektirdik flasa bakamıyo daevet ben dusunuyorum beyaz bi elbise aldım bide taç saçlarımı makyajımı yaptırıp normal bi fotocuya gidip eşimle 3 ,4 poz çekincem hamileykende bi resmimiz olsun siyah beyaz olsun istiyorum bakalım nasıl olcak
Sen ne dusunuyosun?
Bizimde görüş günümüz
canım ya sana bişey sorayım yoğurt demişken..:26: ben yoğurt mayalamaya son 1 aydır başladım bebişe hazırlık olsun diye artık kendim mayalıyorum tadında sıkıntı yok ama çok sulu oluyo kenarından suyunu toplayıp ayran yapıyorum ama sulanmaması için napmam lazım bazıları nişasta koyuyomuş öyle mi yapsam :26: sen nasıl yapıyosun seninki de sulanıyo mu?
güle güle kullansın meleğincanım biz inegöle gittik ve hiç gönlümüze göre bişey bulamadık ve mdf istediğimizden mdf olanların da fiyatları uçuktu biz de oraya gitmeden belisle ayşen bebeye gitmiştik belisin fiyatları uygun geldi ordan aldık hem de gününde teslim ettiler inegöle bakın bi içinde kalmasın olmazsa belise de git derim ben
benim de 2 tane elbisem var onlarla çekinmeyi düşünüyorum saçıma da maşa yaptırıcam biraz da makyaj güzel anı olur düşüncesindeyim.. eşim hayatta gelmez fotoğrafçıya karşı bi fobisi var düğünde zor zahmet çektirdik flasa bakamıyo da
Canlarim benim yarin insallah güzel haberlerle gelirsiniz..ayyy ben de kizimi cok özledim..bizde ayin 23 gidecez..
Günaydın canımcımlarım..
Görüş günü olanlar Jack ve Kronik güzel haberlerle gelin emi?
Benim hafta sonum biraz keyifsiz geçti. Başımıza yeni bir masraf açıldı. Onunla uğraşıyoruz hala. Biz oturma odasına beşik ve dolap aldık bebek odası yaptık. Bulunduğumuz muhitte de doğalgaz olmadığından uzun bir araştırma süreci sonucu klima almaya karar verdik. 1 ay kadar önce klimamızı aldık. Gelip taktılar güzel güzel kullanıyorduk ama 10 gündür klima odayı ısıtamamaya başladı. Havalar çok soğuduğu için. Klimayı eşimin bi arkadaşından aldık klima dünyası diye büyük bir mağazası var neredeyse her markayı satıyor. Neyse eşim adama gidip ısınamadığımızı anlattı. 2 kez servis geldi baktı klimada hiçbir sorun yok. Dışarıdaki havayla içerideki havayı ölçmüşler aynı çıkmış. Duvarlarda yalıtım yok, alt kat boş üstümüzde teneke bi çatı var sadece evin 2 cephesi açık bir cephesi merdiven boşluğu. Yani oda mezbaaa gibi dışarıdan gelince. Dün biz ölçtük dışarısı odadan daha sıcaktı.Sonuç olarak klimacı istersek para iadesi yapacağını, istersek başka bir klimayla değiştirebileceğini söyledi ama hiçbiri çare olmaz yalıtım yaptırmadıkça dedi. Dünden beri 2 tane usta geldi fiyat vermeye 2 gün için 800 TL işçilik istiyorlar. Malzeme hariç. Bu sıkışıklıkta doğuma para ayırcaz derken bu çıktı. Canım çok sıkıldı. Nolacak bilmiyorum. Şuan babam bi arkadaşıyla gidiyor eve o adam da bi fiyat vercek babam bende yardım ederim uygun bişeyler yap demiş. Bakalım ne çıkacak. Anlaşırsak bu hafta girişecekler evim darma duman olacak..
canım ben yavru yataklı büyüyen beşiklerden aldım altından yatak çıkanlardan bi de 3 kapılı dolabını aldık mdf beyaz.. bebek arabası ve park yatağı da ordan aldık 1-2 güne fotolarını çekip koyarım buraya hemen hemen bitti sayılır odası uyku setini falan daha yaymadım kirlenir diye.. kıyafetlerini de yıkamadığımdan yerleştiremiyorum da içine tıktım ne varsa anlıyacağın düzenleyince sizinle paylaşıcam burdancanım bende inegölden almazdım ama eskişehire giderken bakmıştık öylesine benim odamdan bi oda begendim beşiğini yapmışlar aslında genç odası ama bi tane beşik yapmışlar çok beğendim onu sonra bursada heryeri gezdim ama bulamadım bişi tabi güzel şeyler varda uçmuşlar 4ten aşa mobilya yok begendiklerimde en kötüleride 2bucxuk 3in o yüzden gidip ordan alıcaz sen belisten nasıl bişi aldın :26:
bebiki görüceksin demiiiiGünaydın herkese.....saat 14:30 olsun bi an önceeeee
cok teşekkür ederim Taubecim.Aminn
bizim de bugün görüş günümüz, ben de süslendim kızımı görücem diye, gerçi bir maşa yaptım saçıma sabahleyin, makyaj filan yok tabe yine:)
bu arada ben de fotoğraf çektirmeyi istiyorum, ama stüdyoda dünyanın parasını istiyorlar, belki kendimiz çekilip baskı alırız hatıra olsun diye
bizim de bugün görüş günümüz, ben de süslendim kızımı görücem diye, gerçi bir maşa yaptım saçıma sabahleyin, makyaj filan yok tabe yine:)
bu arada ben de fotoğraf çektirmeyi istiyorum, ama stüdyoda dünyanın parasını istiyorlar, belki kendimiz çekilip baskı alırız hatıra olsun diye
Günaydın canımcımlarım..
Benim hafta sonum biraz keyifsiz geçti. Başımıza yeni bir masraf açıldı. Onunla uğraşıyoruz hala. Biz oturma odasına beşik ve dolap aldık bebek odası yaptık. Bulunduğumuz muhitte de doğalgaz olmadığından uzun bir araştırma süreci sonucu klima almaya karar verdik. 1 ay kadar önce klimamızı aldık. Gelip taktılar güzel güzel kullanıyorduk ama 10 gündür klima odayı ısıtamamaya başladı. Havalar çok soğuduğu için. Klimayı eşimin bi arkadaşından aldık klima dünyası diye büyük bir mağazası var neredeyse her markayı satıyor. Neyse eşim adama gidip ısınamadığımızı anlattı. 2 kez servis geldi baktı klimada hiçbir sorun yok. Dışarıdaki havayla içerideki havayı ölçmüşler aynı çıkmış. Duvarlarda yalıtım yok, alt kat boş üstümüzde teneke bi çatı var sadece evin 2 cephesi açık bir cephesi merdiven boşluğu. Yani oda mezbaaa gibi dışarıdan gelince. Dün biz ölçtük dışarısı odadan daha sıcaktı.Sonuç olarak klimacı istersek para iadesi yapacağını, istersek başka bir klimayla değiştirebileceğini söyledi ama hiçbiri çare olmaz yalıtım yaptırmadıkça dedi. Dünden beri 2 tane usta geldi fiyat vermeye 2 gün için 800 TL işçilik istiyorlar. Malzeme hariç. Bu sıkışıklıkta doğuma para ayırcaz derken bu çıktı. Canım çok sıkıldı. Nolacak bilmiyorum. Şuan babam bi arkadaşıyla gidiyor eve o adam da bi fiyat vercek babam bende yardım ederim uygun bişeyler yap demiş. Bakalım ne çıkacak. Anlaşırsak bu hafta girişecekler evim darma duman olacak..
canım ben yavru yataklı büyüyen beşiklerden aldım altından yatak çıkanlardan bi de 3 kapılı dolabını aldık mdf beyaz.. bebek arabası ve park yatağı da ordan aldık 1-2 güne fotolarını çekip koyarım buraya hemen hemen bitti sayılır odası uyku setini falan daha yaymadım kirlenir diye.. kıyafetlerini de yıkamadığımdan yerleştiremiyorum da içine tıktım ne varsa anlıyacağın düzenleyince sizinle paylaşıcam burdan
bebiki görüceksin demiiiihadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah canım
sizi gidi görüşçüler sizii güzel haberlerle dönün inşallah canımstüdyoda ne kadar istediler sen sordun mu canım?
prolet gunaydın tatlım sıkma canını cana gelecek mala gelsin
fakat bişi dicem aldığınız klimanın fiyatı markası modeli ne bilmiyorum ama
bizim patrona aldık yukarıya ki odası çok büyük bir salondan daha büyük invertıl mı ne o klimalardan arçelik 1800 btu üstelik okadar güzel ısıtıyorki dışardaki soğuktan falan hiç etkilenmiyor canım
bundan önce başka bir klima vardı dediğin gibiydi o ısıtmıyordu dışarsı çok soğuk olduğunda ama bunda öyle bi sıkıntı yok
ama 2500 tlye alındı yazın
Canım şöyle anlatayım sana. Aldığımız klima Zibro Daikin ile eşdeğer bir ürün. Inverter+ özelliğinde. 1750 TL ye aldık. Isıtma değerlerine bakıldığında Daikin dan üstün bile. Adam da kendi bebeğini bu klimayla büyütmüş. Birçok kullanana sorduk herkes kapıyı aç bütün evi ısıtsın dedi. Sıkıntı klimada değil adımız gibi eminiz. Koltuğa oturduğumuzda duvardan rüzgar geliyor sanki. Zaten dereceyi klimanın önüne tuttuğumuzda 27 derecedeyse 27 derece üflüyor. Salonumuz da aynı cephede orda da rubenis diye dandik bi klima var ama ısıtıyor çünkü odada alçı var. Alçı da %50 civarında bir yalıtım sağlıyormuş. Araştırınca öğrendik. Adam isterseniz hiç para almadan değiştireyim klimaların odasını Rubenis bu odada çalışmaz bile dedi. Evim çok soğuk ve nemli. Zeytinyağlarım v.s donuyor sürekli. Yalıtımdan başka çare yok. Doğalgaz da olsa yeterince randıman alamıcaz yoksa..
canım ya sana bişey sorayım yoğurt demişken..:26: ben yoğurt mayalamaya son 1 aydır başladım bebişe hazırlık olsun diye artık kendim mayalıyorum tadında sıkıntı yok ama çok sulu oluyo kenarından suyunu toplayıp ayran yapıyorum ama sulanmaması için napmam lazım bazıları nişasta koyuyomuş öyle mi yapsam :26: sen nasıl yapıyosun seninki de sulanıyo mu?
Günaydın canımcımlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?