2014 Şubat Anneleri

Sagol lipimaynen bnde gende sola yatyrm bazen de saga.

teşekkürler canım sen nasılsın iyisin inş. erken doğum tehditin geçtiimi ?
sagol canim benim ben suan iyiyim insallah böyle devam eder bizimde haftaya kontrülümüz insallah hersey yolundadir.

jackim sizin prenses güneş hanım gösterdi mi yüzünü? bizimki bu sefer göstermedi de... ya içimden bir his babalarına benzettiğimizi söylüyor:)) bizimkinin kemik yapısı aynı babası...
canim nedense ben diyorum kizim babasina cekmis..cok merak ediyorum prensesimi.

sagol canim benim ben suan iyiyim insallah böyle devam eder bizimde haftaya kontrülümüz insallah hersey yolundadir.

canim nedense ben diyorum kizim babasina cekmis..cok merak ediyorum prensesimi.

ben de öyle canım, eşimle artık rüyalarımıza girmeye başladı... ama ben her ne kadar babam tarafına benzesem de annemden aldığım çok özellik vardır, saçım, kaşlarım, ayaklarım direkt anneme benzer. ama gözler, burun, ağız, yüz yapısı, ten rengim ve vücut tipim babama benzer.
hayırlısı bakalım, bizden de bir şeyler olur elbet kızlarımızda:)

jackim sizin prenses güneş hanım gösterdi mi yüzünü? bizimki bu sefer göstermedi de... ya içimden bir his babalarına benzettiğimizi söylüyor:)) bizimkinin kemik yapısı aynı babası...

Yok lipim yaa goremedik. ilk kez göstermedi. Ayaklariylla kapamisti yuzunu dusunbizim dr diyo zaten.bu kiz babsi gibi iri olacak diye

Maşallah güneşimize... O nasıl bir duruş şeklidir yahu ayaklarıyla yüzünü nasıl kapatabiliyor Bugün bizim kızımızda elini ağzına götürüyordu Doğum fiyatı iyiymiş jackim...

Bu arada bizim kızımızıda babasına benzetiyor çoğu kişi.Doktor bile babasına benzetti

Canım maşallah güneşine:) tütütütütü:)

Zaten canım önemli olan sizin sağlığınız. Sen de belki sağlıklı bir normal doğum yapabilirsin ama en ufak bir olasılık varsa da ne gerek var riske atmaya. Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inş, gerisi boş.

her carsamba cagiriyorlar beni ve diger gebelik sekeri olan hamileleri. Kasim ayi icinde en son ultrason'a girdim tekrar ultrason'a alicaklar ama ne zaman bilmiyorum carsamba gunu sorucam.
avrupada evet cnm cok az giriliyor ultrasona normalde dogru biliyosun, ama gebelik sekeri olunca orasi gibi ski kontrol altindasin farkli yani aliyorlar ultrasonada..sanirim risk'e atmamak lazim eger gebelik sekeri varsa sezeryan olmali ozaman :44: bende normal istiyordum hep ama sanirim sezeryan daha iyi olucak carsamba guzelce doktorla konusmalim

Son düzenleme:

ben de ultrasona girmekten çok memnun değilim açıkçası, bu zamana kadar ayda 1 kez gidiyordum doktora, bundan sonra 2 haftada 1 olucak, belki daha sonra her hafta gidicem. doktor bebeğin durumunu ve suyumu kontrol ettiği için de her defasında mecburen ultrason ile bakılıyor.
hakkımızda hayırlısı olsun tatlım, sen yine de "her şey normal ve normal doğurabilirim" diye düşün, zaten doktorun risk varsa senin durumunu değerlendirip en sağlıklı şekilde doğumunu gerçekleştirecektir canım. daha 1 buçuk ayımız var, en güzel şekilde sorunsuz geçiririz ve sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız inşallah...

bilirim ben o kaymaları biz de çok kayıyoduk ödümüz patlıyodu neyse ki bişey olmamış çok geçmiş olsun canım
Canım borcamın kapağını kapatıyorum, üzerinede yoğurt mayalamak için yaptığım polar bir sofra bezi gibi bişey var, onu örtüyorum.

Oyy çok çok geçmiş olsun. Bebişkoya da maşallah ..

bakalım kapağını kapatarak yapayım bi de.. bebiş doğana kadar bu yoğurt işini öğrenirim inşallah :26: deneye deneye yapıcaz bişeyler

evet canım aslında az yiyorum harekette ediyorum ama sanırım peynir süt ve ekşimtırak şeylerden kaynaklanıyor

Selam herkese bende 7 subat 2014 dogum yapacak insallah bebekleriniz icin ozel yediginiz seyer varmi kilo almasi icin

canım sağlıklı olsunlarda ne yapalım senin şekerin kaçlardaydı şimdi kaçta acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…