maşallah Jackim, Allahım tamamına erdirsin inşallah hepimizi, sağlıkla mutlulukla...
aynı sola yatma olayını bana da dedi, zaten aylardır sola yatıyorum, çürüdü sol tarafım:))
bizim hastanede de normal ya da sezaryen fark etmiyor 1.500 TL imiş
Sagol lipimaynen bnde gende sola yatyrm bazen de saga.
sagol canim benim ben suan iyiyim insallah böyle devam eder bizimde haftaya kontrülümüz insallah hersey yolundadir.teşekkürler canım sen nasılsın iyisin inş. erken doğum tehditin geçtiimi ?
canim nedense ben diyorum kizim babasina cekmis..cok merak ediyorum prensesimi.jackim sizin prenses güneş hanım gösterdi mi yüzünü? bizimki bu sefer göstermedi de... ya içimden bir his babalarına benzettiğimizi söylüyor:)) bizimkinin kemik yapısı aynı babası...
sagol canim benim ben suan iyiyim insallah böyle devam eder bizimde haftaya kontrülümüz insallah hersey yolundadir.
canim nedense ben diyorum kizim babasina cekmis..cok merak ediyorum prensesimi.
bebeğinin kafası dönen var mı
bebeğinin kafası dönen var mı
jackim sizin prenses güneş hanım gösterdi mi yüzünü? bizimki bu sefer göstermedi de... ya içimden bir his babalarına benzettiğimizi söylüyor:)) bizimkinin kemik yapısı aynı babası...
Biz geldikkk..maşallah her sey yolunda kizlar.suyu,esi her sey iyi dedi...kızım 2180 gr olmus.bastan popoya 32 cm bu kez foto alamadık. Totosunu dönmüş ayaklariyla yüzünü kapamisti cadi nasil rahat ediyosa ole yatiyo.keyfi yerinde dedi dr.calisabilir raporumu da aldim.bi daha ki görüş de bi ay sonra
Esim dogum fiyatini sormus.ben sezeryan dusunuyorum diye sadece onu sormus.800 demisler 45 tl dw bi gunluk ozel oda fiyati. 845 tl yani.
Bu arada doktorum nornal dogumdan yana.uzaklasmayin bu kadar normal dogumdan dedi.tabi kimseyi zorlayamam ama iyileşme sureci daha kisa dedi. Bi ay sonra tekrar konusuruz bu konuyu dedi.
Ayrica sirt ustu yatmak yasak. Sag yada sol.ozellikle sola yat dedi.bizden haberler boyle
Biz geldikkk..maşallah her sey yolunda kizlar.suyu,esi her sey iyi dedi...kızım 2180 gr olmus.bastan popoya 32 cm bu kez foto alamadık. Totosunu dönmüş ayaklariyla yüzünü kapamisti cadi nasil rahat ediyosa ole yatiyo.keyfi yerinde dedi dr.calisabilir raporumu da aldim.bi daha ki görüş de bi ay sonra
Esim dogum fiyatini sormus.ben sezeryan dusunuyorum diye sadece onu sormus.800 demisler 45 tl dw bi gunluk ozel oda fiyati. 845 tl yani.
Bu arada doktorum nornal dogumdan yana.uzaklasmayin bu kadar normal dogumdan dedi.tabi kimseyi zorlayamam ama iyileşme sureci daha kisa dedi. Bi ay sonra tekrar konusuruz bu konuyu dedi.
Ayrica sirt ustu yatmak yasak. Sag yada sol.ozellikle sola yat dedi.bizden haberler boyle
canım selam,
çok sağol, artık 2 haftada bir gidiyorum ben, sizin orada belki daha az bakılıyordur. avrupa'da ultrasona çok girilmiyor diye biliyorum. ben zannediyordum ki "bebek büyük olursa normal doğumda sıkıntı yaratır". ama ben diyete devam ettiğim için çok büyük olmayacak bebek, zaten amaç glikoz seviyesini düşürüp, iri bebek olmasını engellemek.
bu yüzden bugün doktoruma açık açık sordum, o da belli ki beni korkutmamak için daha önce söylememiş ama diyabetli gebelerin normal doğum esnasında salgılanan bir takım hormonlardan bebeğin etkilenerek sıkıntıya girebileceğini ve Allah korusun ani ve sebebi açıklanamayan sonuçlara yol açabileceğini söyledi, daha önce bir hastasının başına gelmiş. ama tabi bu benim doktorumun görüşü, kimseyi etkilemek istemem. gebelik diyabetiyle çok sağlıklı normal doğum yapan kişiler de var. Allahım hayırlı yazgılar yazmış olsun hepimize ve bebeklerimize...
canım selam,
çok sağol, artık 2 haftada bir gidiyorum ben, sizin orada belki daha az bakılıyordur. avrupa'da ultrasona çok girilmiyor diye biliyorum. ben zannediyordum ki "bebek büyük olursa normal doğumda sıkıntı yaratır". ama ben diyete devam ettiğim için çok büyük olmayacak bebek, zaten amaç glikoz seviyesini düşürüp, iri bebek olmasını engellemek.
bu yüzden bugün doktoruma açık açık sordum, o da belli ki beni korkutmamak için daha önce söylememiş ama diyabetli gebelerin normal doğum esnasında salgılanan bir takım hormonlardan bebeğin etkilenerek sıkıntıya girebileceğini ve Allah korusun ani ve sebebi açıklanamayan sonuçlara yol açabileceğini söyledi, daha önce bir hastasının başına gelmiş. ama tabi bu benim doktorumun görüşü, kimseyi etkilemek istemem. gebelik diyabetiyle çok sağlıklı normal doğum yapan kişiler de var. Allahım hayırlı yazgılar yazmış olsun hepimize ve bebeklerimize...
her carsamba cagiriyorlar beni ve diger gebelik sekeri olan hamileleri. Kasim ayi icinde en son ultrason'a girdim tekrar ultrason'a alicaklar ama ne zaman bilmiyorum carsamba gunu sorucam.
avrupada evet cnm cok az giriliyor ultrasona normalde dogru biliyosun, ama gebelik sekeri olunca orasi gibi ski kontrol altindasin farkli yani aliyorlar ultrasonada..sanirim risk'e atmamak lazim eger gebelik sekeri varsa sezeryan olmali ozaman :44: bende normal istiyordum hep ama sanirim sezeryan daha iyi olucak carsamba guzelce doktorla konusmalim
Merhaba,Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum bayanlar.
Doğumda ziyarete gelenlere hoş kokulu hediyeler dağıtmak istersiniz belki :)Eki Görüntüle 897763 Eki Görüntüle 897764 Eki Görüntüle 897765 Eki Görüntüle 897766 Eki Görüntüle 897767 Eki Görüntüle 897768 Eki Görüntüle 897769 Eki Görüntüle 897770 Eki Görüntüle 897771 Eki Görüntüle 897772 Eki Görüntüle 897773
bilirim ben o kaymaları biz de çok kayıyoduk ödümüz patlıyodu neyse ki bişey olmamış çok geçmiş olsun canımHerkese selamlar
Biz geldik kontrolümüzden.Öncelikle kızım çok iyi maşallah.Şu an 12 gün ilerden gidiyor.Normalde 30+0 haftamız ama ultrasonda 31+5 çıkıyor.1800 gr 42 cm olmuşuz.Suyum hala fazla amaİdrar yollarındaki enfeksiyonda gitmiş doktor iyi olduğunu söyledi bol bol su içip haftaya tekrar kontrole gidicem... Bir kaç gündür sancım vardı nst ye gircektim ama eşim okula geç kalıcaktı giremedim
Bu arada giderken arabayla karda kaydık :18::18::18: Köprü vardı buz tutmuş eşim hesap edemedi kaymaya başladık kendi etrafımızda bir tur attık. Hani derler ya film şeridi gibi geçti herşey gözümün önünden aynen öyle oldu...Çok korktum verilmiş sadakamız varmış :18::18::18:
Canım borcamın kapağını kapatıyorum, üzerinede yoğurt mayalamak için yaptığım polar bir sofra bezi gibi bişey var, onu örtüyorum.
Oyy çok çok geçmiş olsun. Bebişkoya da maşallah ..
iyi aksamlarrr iizzz sen nasılsınnniyi akşamlar anneler nasılsınız
günaydın güzelim,
sen de bildiğim kadarıyla diyettesin,
aslında azar azar ve sık sık yenildiği için, benim mide yanması geçti direkt diyete başlayınca. acaba birkaç yudum soğuk süt mü içsen, faydası oluyor.
bir de yemekten sonra biraz hareket edince sindirim başlıyor, yanma azalıyor, yoksa hareketsiz kalınca yediklerin midende taş gibi oturuyor.
canım selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?