günaydıınyataktan zor kalktım bıraksalar akşama kadar yatıcaktım sanırım nolucak bu halimiz bilmem :26:
günaydın kızlar..gebeliğim hiç iyi geçmiyor..2 yaşındaki oğlum sürekli oyun istiyor..idrar yollarımda enfeksiyon var sürekli mide bulantım oluyor..kilo almam gerekirken kilo veriyorum ..zaten suyum az ayın 26 sında bakalım ne diyecek doktor..çok yorgun ve bitkinim..lütfen dualarınızı eksik etmeyin..
bu arada bebeğimi en son 30+5 te görmüştüm..doktor geç döllenme dedi ve 11 mayıs olan satımı 18 mayısa çekti..yani bebeğim 29+5 te görmüş oldum..kilosu 1550 gr çıktı..sizce nasıl kilosu?bu kadar tereddüt etmemin sebebi karnımın hiç çıkmayışı ve kilo alamamam..sanki hamile değilim..ödem felanda yok..oysaki oğlumda 30 kilo almıştım..ne bileyim çok sıkıntılıyım..size bunu yazarken bile benim oğlan hadi anne hadi anne gel oynayalım diooo..offf offf((
hepinize günaydın,
bu hafta su gibi geçip gitsin inşallah...
bende de tam tersi,
eskiden ben ben değilmişim demek ki, hamilelikten önce mesaim 9 da başladığı halde 8.30'a kadar yatakta keyif yaptığımı bilirim. ama şimdi 06.30 da gözlerimi açıyorum, 7 de eşimle beraber uyanıp sonra onu yolcu edip kendime kahvaltı hazırlıyorum, uzun uzun kahvaltı habeleriyle keyif yapıyorum. 8.50'de de evden çıkıp işe geliyorum.
maşallah diyelim canımbenim hiç bişey yapasım yok öyle yatasım var evde pinekleyesim var nasıl gelicek 37. hafta bakalım.. karnım çok acıkmasa yataktan kalkmıcaktım heralde
bi de son günlerde diş etlerim çok kanıyo benim sizlerin de öyle mi kızlar sabah bi kalkıyorum kanamış ağzım kanlı moralim bozuluyo dişlerimizi kaybetmeden şu bebiişleri bi doğursak bari :18:
Selam canlar.
Dünden beri yazdıklarınızı okuyorum sürekli ama yazamıyorum. Canım çok sıkkın.
Düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil. Akşam eşimle komedi filmine gittik ama yine de dağılmadı kafam.
günaydın kızlar..gebeliğim hiç iyi geçmiyor..2 yaşındaki oğlum sürekli oyun istiyor..idrar yollarımda enfeksiyon var sürekli mide bulantım oluyor..kilo almam gerekirken kilo veriyorum ..zaten suyum az ayın 26 sında bakalım ne diyecek doktor..çok yorgun ve bitkinim..lütfen dualarınızı eksik etmeyin..
bu arada bebeğimi en son 30+5 te görmüştüm..doktor geç döllenme dedi ve 11 mayıs olan satımı 18 mayısa çekti..yani bebeğim 29+5 te görmüş oldum..kilosu 1550 gr çıktı..sizce nasıl kilosu?bu kadar tereddüt etmemin sebebi karnımın hiç çıkmayışı ve kilo alamamam..sanki hamile değilim..ödem felanda yok..oysaki oğlumda 30 kilo almıştım..ne bileyim çok sıkıntılıyım..size bunu yazarken bile benim oğlan hadi anne hadi anne gel oynayalım diooo..offf offf((
Selam canlar.
Düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil. Akşam eşimle komedi filmine gittik ama yine de dağılmadı kafam.
noldu prolet ?????????????
Selam canlar.
Ailevi meseleler canım. Babamlar 6 kardeş. 3 kız - 3 erkek. Ama babaannem 89 dan beri bizimle yaşıyor. Diğer evlatlarına 15-20 gün gezmeye falan gidiyor sadece. Birkaç yıldır da alzaymır hastası. Hastane işlerine, rapor işlerine v.s hep annem babam koşturuyor. 90 yaşında artık. Annem babaanneme bakmak için işi falan bıraktı geçen seneden beri çalışmıyor. Sadece babamın emekli maaşıyla geçiniyorlar. Evim bi katında babaannem oturuyor. Neyse önceki akşam 2 amcam 2 halam ve kuzenim bize gelmişler. Herkes bir aradayken babam da açmış konuyu destek olun diye. Demez olaymış patlamış herkes. O sizin kızınızı büyüttü, onun sayesinde bu evi yaptınız, bakacaksınız diye köpürmüşler. Babam en küçük kardeş hep ezmişler bu zamana kadar. Kıyamet kopmuş tabi. En son kuzenim babamın boğazına yapışmış annemle halam zor almışlar elinden. Kuzenim de 28 yaşında. Utanmıyor da dayısını dövecek aklınca. İçim sıkılıyor düşündükçe annem babam ne üzülmüştürNefret ediyorum hepsinden.
Ailevi meseleler canım. Babamlar 6 kardeş. 3 kız - 3 erkek. Ama babaannem 89 dan beri bizimle yaşıyor. Diğer evlatlarına 15-20 gün gezmeye falan gidiyor sadece. Birkaç yıldır da alzaymır hastası. Hastane işlerine, rapor işlerine v.s hep annem babam koşturuyor. 90 yaşında artık. Annem babaanneme bakmak için işi falan bıraktı geçen seneden beri çalışmıyor. Sadece babamın emekli maaşıyla geçiniyorlar. Evim bi katında babaannem oturuyor. Neyse önceki akşam 2 amcam 2 halam ve kuzenim bize gelmişler. Herkes bir aradayken babam da açmış konuyu destek olun diye. Demez olaymış patlamış herkes. O sizin kızınızı büyüttü, onun sayesinde bu evi yaptınız, bakacaksınız diye köpürmüşler. Babam en küçük kardeş hep ezmişler bu zamana kadar. Kıyamet kopmuş tabi. En son kuzenim babamın boğazına yapışmış annemle halam zor almışlar elinden. Kuzenim de 28 yaşında. Utanmıyor da dayısını dövecek aklınca. İçim sıkılıyor düşündükçe annem babam ne üzülmüştürNefret ediyorum hepsinden.
canım benim merhaba,
ne kadar üzülme desem de insan kafayı takıyor. biz de geçen ay doktora gittiğimizde gelip arabamıza sürtünüp geçmiş dolmuşun teki, tabi kaçmış. 400-500 liralık zarar var. araba eski olunca kaskosu da yoktu, kendimiz yaptırıcaz mecbur, ben onu görünce nasıl moralim bozulmuştu anlatamam.
ayrıca burda paylaşmıştım, işyerinde hakettiğim ünvanın başımızdaki kişi tarafından keyfi olarak verilmemesi sebebiyle doğum izni süresince alacağım maaştan 4 bin TL'ye yakın zararım var.
ne kadar üzülsen de her şey olacağına varıyor, iyi düşün güzelim...cana gelmesin de, sağlıkla bebişlerimizi doğuralım da...gerisi nasıl olsa halledilir...hepimiz kayıplara uğruyoruz, hayırlısı neyse o olsun canım...
offf canım ya durumlar çok can sıkıcı haklısın fakat yinede sen bunları dert etmemeye çalış, allahlarından bulsunlar de geç, o kuzenin ne hadsiz ne saygısız biriymiş ayrıca terbiyesiz,
sen o davaların içinde olma mümkün olduğu kadar
bizimde başımızda benzer durum var biliyorsun nenem annemde yine allah kimseyi bu kadar yaşatmasın diyorum artık
bizimkide 90 yaşında, ve af edersin ölse millet zil takıp oynucak o durumda artık herkes bakmak ne kadar zor biliyorum gerçektende
allah bizim annelerimizi esirgesin ben annemdeki gücü kendimde göremiyorum mesela neyse
sonuç olarak bunları dert etme bebeğini düşün inan onun ve senin sağlığın herşeyden önemli vede annenin sağlığı tabiki moraller düzelir herşey zamanla unutulur, fakat sağlık en büyük nimet moralini bozup sağlığından olma proletim
jackim artık sistem eskisi gibi değil direk sisteme işliyorlarmış raporu götürmene bile gerek yok muhasebeye keza ben evde unutmuştum raporu aldığımın ertesi günü, muhasebe dedi sen getirmesende olur raporun bize mail olarak geldi o kağıda gerek yok
zaten kağıtta ne imze ne mühür hiç bişi yok bir a4 kağıdı eskisi gibi o diktörgen minik kağıtları vermiyorlar bize
benimde senin gibi jackoo.iki nüsha halinde doktor ve başhekim onaylıcanım teşekkür ederim...benimki dikdörtgen bi kâğıt...önce raporlama dan aldım.sonra dr a imzalattım sonra başhekime gittim.kaşe imza falan atıldı...ben bu kâğıdı verecektim direkt ama internette kopyasını verdiklerini okuyunca bi sorayım dedim....neyse ben bi muhasebeyi arayım.isterse zaten ben değil patron götürcek.muhasebecimiz nerde bilmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?