2014 Şubat Anneleri

günaydın anneler kızımı gördüm daha doğrusu görmeye çalıştım yüzün dönmedi bize nazlı kızım :) 2 kilo olmuşuz maşallah:) 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım aldım ama ne kadarını kullanırım bilmiyrum 37ye kadar çalışmayı düşünmüyorum belki de haftaya pazartesi bırakabilirim gittiği yere kadar her sbaah daha zor geliyor okula gitmek bizden haberler bu kadar :)

Selam herkese bende 7 subat 2014 dogum yapacak insallah bebekleriniz icin ozel yediginiz seyer varmi kilo almasi icin

günaydın özellikle yediğimiz bişey yok ama bebeğin kalsiyuma çok ihtiyacı var bu nedenle peynir süt yoğurt bol tüketmek lazım..
ıspanak ve yeşil yapraklı diper besinlerinde güzel kilo yaptığını düşünüyorum folik asit

Günaydın

gunaydın tatlı anneler iyisinizdir umarım biz bugün daha iyiyiz inş.
masamda bekleyen işleri bugün yapmayı düşünüyorum zaten başka şansımda yok

bel ağrım bu gün daha az gibi yataktan daha rahat kalktım

sizlerde iyisiniz umarım

Günaydınnnnnasılsınız hatınlar

sorma kronikim,her gittiğimizde böyle,akrobasi yapıyo maşallah

Canım maşallah güneşine:) tütütütütü:)
.

sagol kuzum

kızlar şimdi ben dün rapaorumu aldım ya.bu raporun aslını mı vercem muhasebeye.kopyasını mı.netten baktım da biraz...kopyasını verenler var

Günaydın kızlar nasılsınız bugün?bizim görüş günümüz akşam görücem kızımı çok özledim inşallah herşey yolundadır

kızlar şimdi ben dün rapaorumu aldım ya.bu raporun aslını mı vercem muhasebeye.kopyasını mı.netten baktım da biraz...kopyasını verenler var

jackim artık sistem eskisi gibi değil direk sisteme işliyorlarmış raporu götürmene bile gerek yok muhasebeye keza ben evde unutmuştum raporu aldığımın ertesi günü, muhasebe dedi sen getirmesende olur raporun bize mail olarak geldi o kağıda gerek yok
zaten kağıtta ne imze ne mühür hiç bişi yok bir a4 kağıdı eskisi gibi o diktörgen minik kağıtları vermiyorlar bize

canım teşekkür ederim...benimki dikdörtgen bi kâğıt...önce raporlama dan aldım.sonra dr a imzalattım sonra başhekime gittim.kaşe imza falan atıldı...ben bu kâğıdı verecektim direkt ama internette kopyasını verdiklerini okuyunca bi sorayım dedim....neyse ben bi muhasebeyi arayım.isterse zaten ben değil patron götürcek.muhasebecimiz nerde bilmiyorum bile

günaydın, günaydın, günaydın herkesee

umarım keyifler yerindedir. biz kızımla iyiyiz. kızım dünden beri sağ kaburgamın altında daha bi değişik vurmaya başladı. ani geldi mi canım yanmaya başladı ufaktan. ama ufaktan yani. o kadar çok da şikayetçi değilim. onun kımıldanması hala hoşuma gidiyor. hele yatakta yan yatarken cumburlop cumburlop ediyor çok eğleniyorum neyse bizden haberler bu kadar.

daha iyi olmana sevindim canım. inş kötüleşmez.

günaydıın yataktan zor kalktım bıraksalar akşama kadar yatıcaktım sanırım nolucak bu halimiz bilmem :26:

canım sağlıklı olsunlar da ne yapalım senin şekerin kaçlardaydı şimdi kaçta acaba

aynen canım biz ve bebeklerimiz sağlıklı olalım da gerisi teferruat...
benim şeker değerleri sınırın altında çıkıyor çok şükür. zaten öncesinde de öyle yüksek değildi, sınırdaydı.
haftada 3 gün, günde 2 öğün açlık ve tokluk değerlerim için ölçüm alıyorum parmaktan 1 damla kan ile. açlık değerlerim 75-95, tokluk değerlerim de 100-140 arası çıkıyor. cumartesi günü endokrinoloji uzmanına da kontrol için gitmiştim, diyete ve ölçümlere aynen devam etmemi, çok iyi gittiğini söyledi.

yalnız moralim bozuk olduğunda bir kaç kez yüksek çıktı, moralinin hep iyi olması lazım. bir de eğer diyetten kaçak yapacaksan haftada 1 kez kaçağa müsade var, ben canımın çok istediği bir şeyi haftada 1 kez çok abartmadan yiyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…