Selam herkese bende 7 subat 2014 dogum yapacak insallah bebekleriniz icin ozel yediginiz seyer varmi kilo almasi icin
Maşallah güneşimize... O nasıl bir duruş şeklidir yahu ayaklarıyla yüzünü nasıl kapatabiliyorBugün bizim kızımızda elini ağzına götürüyordu Doğum fiyatı iyiymiş jackim...
Bu arada bizim kızımızıda babasına benzetiyor çoğu kişi.Doktor bile babasına benzetti
Canım maşallah güneşine:) tütütütütü:)
.
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Günaydın kızlar nasılsınız bugün?bizim görüş günümüz akşam görücem kızımı çok özledim inşallah herşey yolundadır
günaydın canım.hayırlı haberlerini al inşallah bebişin
kızlar şimdi ben dün rapaorumu aldım ya.bu raporun aslını mı vercem muhasebeye.kopyasını mı.netten baktım da biraz...kopyasını verenler var
Günaydın kızlar nasılsınız bugün?bizim görüş günümüz akşam görücem kızımı çok özledim inşallah herşey yolundadır
jackim artık sistem eskisi gibi değil direk sisteme işliyorlarmış raporu götürmene bile gerek yok muhasebeye keza ben evde unutmuştum raporu aldığımın ertesi günü, muhasebe dedi sen getirmesende olur raporun bize mail olarak geldi o kağıda gerek yok
zaten kağıtta ne imze ne mühür hiç bişi yok bir a4 kağıdı eskisi gibi o diktörgen minik kağıtları vermiyorlar bize
gunaydın tatlı anneler iyisinizdir umarım biz bugün daha iyiyiz inş.
masamda bekleyen işleri bugün yapmayı düşünüyorum zaten başka şansımda yok
bel ağrım bu gün daha az gibi yataktan daha rahat kalktım
sizlerde iyisiniz umarım
canım sağlıklı olsunlar da ne yapalım senin şekerin kaçlardaydı şimdi kaçta acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?