2014 Şubat Anneleri

bence de durdu canım yaa. görüş günümüz bir türlü gelemiyor gibi geliyor. hala 1 hafta var. sanki en son aylar önce gitmişiz doktora gibi geliyor bilmiyorum nasıl geçecek bu zaman

kuzuna maşallah annesi öncelikle

elinle itekleyince gidiyormu sıpa ben hiç denemedim ya, ama bu kadar az yememize rağmen birde kilo almıyoruz ona gıcık oluyorum ben

Napim tatlum.eve geldim . Halsizlik vardi birqa.dinleniyorumm.sen napion.nasilsin.

anam ben bunu şişman komedyenden duymuştum araknofivia örümcek fobisidiiiiirrrr
örümcekler mi var iş yerinde? 5 i bir yerde aferin o patronlara, iyi patron hayır duası alırmış
..

Canim onceki isim restorasyon projesi cizmekti.tabi restore edilecek yeri olcmemiz gerekiyo.istanbul Üniversitesi fen Edebiyat Fakültesi ni olctuk.girmedigim tek bi odasi kalmadı.uc kat bodrumu var.yapildigindan beri girilmemiş odalar vardi bodrumda.ve biz isimiz geregi her odaya girmek zorundaydik.binanin temelini gordum o derece.e yerin dort kat alti ve yapıldığında n beri girilmemiş olduğunu dusunursek nelerle karsilasabilecegini tahmin edebilirsin

Maşallah bebisine sosyolojim

aman sosyolojim suyu ilaç niyetine içmeye çalış. geçen tv de ne dediler biliyor musun "çamaşırları yıkıyoruz, bulaşıkları yıkıyoruz peki iç organlarımızı yıkıyor muyuz?" bir insanın günde en az 8-10 bardak su içmesi gerekiyor ki iç organlarımız güzelce yıkansın temizlensin...

aman gidiyorum zaten ne kadar problem yapabilirler ki az önce izin aldım mesela 1 saat teyzeme gittim çay içtim geri geldim hahahaha son zamanlar ya abarttım iice

şimdi daha zor ama daha telaşlı geçiyor bana kalırsa ilk zamanlar gün sayma derdimiz olmadığı için hızlı geçiyordu.

sat 27 nisan sipaydim

peşpeşeyiz

kuzuna maşallah annesi öncelikle

elinle itekleyince gidiyormu sıpa ben hiç denemedim ya, ama bu kadar az yememize rağmen birde kilo almıyoruz ona gıcık oluyorum ben

bizim topikten öyle 4 kilo üzeri yavru olmayacak sanırsam, genelde 3-4 arası olacak gibi. bizim doktor bu şekilde devam ederse en fazla 3300-3500 doğar dediydi. Allah bilir tabii

bizim topikten öyle 4 kilo üzeri yavru olmayacak sanırsam, genelde 3-4 arası olacak gibi. bizim doktor bu şekilde devam ederse en fazla 3300-3500 doğar dediydi. Allah bilir tabii

çok hızlı büyüyorlar canım ya hepsi maşallah
Allah biliyor ya hiç 4 kilonun üstünde olmasını istemiyorum hiç sevimliliği kalmıyr sanki töbe töbe
annem kızıyor böyle deyince ama napıyım geçen arkadaşın kızına gittik işte 4350 tamam güzel melek sevimli ama
sonra resme bakınca yok dedim kilolu olmasın

slm kızlar nasıl gidiyo hamilelik. havalar cok soguk ve ben grip oldum. cok fena evde yatıyorum. ilaç içemiyorum. portakal limon suyu içmekten bi hal oldum. ama iyleşemedim 3 gündür. rapor aldım 2 gündür evde yatıyorum işe de gidemiyorum. beni hamilelik değil grip mahfetti resmen kendinize iiyi bakın aman hasta olmayın zor geçiyo ilaçsız çünkü.. size bişiy solecem. bugün sağ tarafıma yatıyodum bi sertlik hissetim yanımda acaba nedir diye düşündüm. sola döndüm bi süre sonra sol tarafımda bi sertlik hissettim. yanlış algılamadıysam bebişimin ayağı yada kolu falandı. bunu bu kadar hissetmek mümkün mü sizce yoksa ben mı yanlış algılıyorum...

çok şükür canım biraz okul telaşı izne çıkmadan notları vereyim diyorum biraz da bebiş alışveriş telaşı pembe aksesuarlar bulmam lazım bir telaş bir heyecan32 haftayı devirdik 33e grdik:)

kolay gelsin canım,
benim de kafamda bazı şeyler var daha tam yoğunlaşıp da alamadım. bebişin çok eksiği var hala, artık haftasonlarında filan alınacak birer birer. bu arada benim için de artık zaman daha çabuk geçiyor gibi geliyor. önceden hiç geçmiyordu sanki... hele izne bir çıkalım su gibi geçecek zaman...

selam angel,
geçmiş olsun öncelikle, ben de geçen ay hasta olacağımı hissettiğim anda eve gidip bir sürü sarmısak yedim, ardından çorbamı içip erkenden yatmıştım. gece 3 defa terleyip terleyip üzerimi değiştirdim. ve sabah boğazımın şişliği inmişti. ama yine de garanti olsun diye 2 gün rapor alıp evde dinlendim, c vitamini ve ılık ıhlamur, zencefil, karanfil gibi çaylardan içerek boğazımı rahatlatınca hiç bir şeyim kalmadı.sen de tez zamanda iyileşirsin inşallah. dediğin gibi ilaç alamadığımız için zor geçiyor hastalıklar.

ayrıca o hissettiğin sertlik bence kesin dirsek ya da dizi, ya da eli ayağı bebişinin. ben de karnımın orasından burasından fırlayan bir şeyler görüyorum çünkü zaman zaman:)) çok tatlı deil mi?

haklısın e bir de doğurması var speedyim:) sağlıklı olsunlar da doğan büyüyor kocaman oluyor valla:)
bizim ailede var öyle kuzenim 4.700 gr. ve 56 cm. lik bebiş doğurmuştu, sıpacık tombiş mi tombişti:) bacakları filan boğum boğumdu çok tatlıydı...ama ona gebelik diyabeti teşhisi konulmuş da diyet yapmamış, 30 kilo almıştı gebeliğinde, zaten 43 yaşında hamile kalmıştı, amniyosentez de yaptırtmamıştı, dolayısıyla bebeğin sağlıklı doğma ihtimali düşüktü. ama kuzenim her şeye rağmen doğurdu ve bebeği 2.5 yaşında şu an çok sağlıklı ve zeki maşallah...

selam lip, teşekkür ederim umarım tez vakitte geçer. sarımsağı hiç bilmiyodum bugün bi deneyim ozaman :) zencefili çok önermiyolar o yüzden tüketmedim. hatta bitki çaylarını hiç denemedim zararı olur falan diye.

kesinlikle çok tatlı. bazen uzanıp karnımı açıyorum hareket edişini izliyorum çok hoşuma gidiyo benimde. karnım şekil değiştiriyo, hopluyo zıplıyo karnım falan görünce çok seviniyorum :)) sanki plasentanın içnde tek kale maç yapıyo

aynen orta kararlı bişey olsun yeter
teyzeme de şeker hastalığı teşhisi konmuştu doktor açık açık söyledi dikkat etmezsen bebeğin gereksiz kilo alır kof bir şişlik olur ve sağlığı geçtim yaşama ihtimalini bile düşürürsün dedi biraz dikkat edince normale döndü zaten
bazen doktorların sağlıksız yada hasta dediği bebekler harikalar yaratıyor

canım tabi sarımsağı da aşırıya kaçmamak lazım tansiyonun düşükse iyice düşürür, bitki çayı olarak da ben adaçayından uzak durdum hep. diğer çayları doktorum günde 1-2 fincan tüketebilirsin demişti. ben de bu yüzden çoğu kez ılık suya limon sıkıp içtim.

karnımızın içinde oldukları zamanları da özlüycekmişiz bilio musun? çünkü onun tadı bir ayrı, aynı bedende 2 can çok özel bir şey, Rabbimin biz kadınlara verdiği en güzel özellik

abartmadan yiyecem sarımsağı canım ama yicem çünkü hemen iyleşmek toparlanmak istiyorum. hafta sonu bebişimin ve kendimin eksiklerini tamamlamak için enerjik olmam lazım :)

evet yaa. bunu çok duydum karnında olduğu zamanların kıymetini bil diyo çoğu insan. karnımızın içinde daha güvendeler sanki demi? kesinlikle kadın olmak bu açıdan çok özel bi durum. bazen diyorum ki keşke arada çıkarsak karnımızdan sevsek öpsek öpsek sarılsak sonra tekrar aynı yere koysak :)) çünkü çok sabırsızlanmaya başladım ben bi an önce doğsun istiyorum :) Rabbim bebişleriimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…