2014 Şubat Anneleri

ayyy kıyamam yaaaynı ben bir ay olucak nerdeyse öksürük mahvetti beni ne gece uyutuyo ne gündüz rahat veriyo..halsiz düşüyorum artık öksürükten karnıma kıramplar giriyo sesim kısılıyo..üstelik boğazım hep şiş.ya sağ ya sol yada ikisi birden bademcikler balon:2: kk den bir arkadaş ılık su bal limon karışımı önerdi iyi geliyormuş öksürüğe dene bakalım belki sende işe yarar.ayrıca annene kocana bakma sen çocuk hasta olduğunda ençok içi yanan üzülen sensin yine..onlar söylensin dursun canını sıkma iki çocuğun bakımına gelince merak etme allah yardım ediyor..ben ikiz gibi büyüttüm kızlarımı iki yaş vardı aralarında...allah yardım edicek sıkılma

Merhaba subat anneleri siteye yeni uye oldum simdiden hepimize hayirli dogumlar diliyorum ben 31 haftalik hamileyim ve sirt agrilarim cok bana yardimci olurmusun ne onerirsiniz azalmasi icin gercektende geceleri uyuyamiyorum artik agridan

Gunaydinnn hanimlar. Bi sey soracagim. Cati muayenesi nasil yapiliyor ve kacinci haftada oluyor? Olan var mi?:26::26:

günaydın annişler. bugün dokktora gideceğiz. normalde 24 ünde gel dedi ama benimki iki üç gündür yaşadığım stresten dolayı galiba çok delirdi. öyle şeyler yapıyorki sanki bir anda kilosu arttı ve yeri dar geliyo gibi... öyle tekmeler yiyorum ki çok şaşkınım. bir taraftanda iyiki tekmeliyo diyorum:)) bir de bende bir kaç defa yer gidip geldi, başım döndü ve gözlerim de bulanıklaştı. artık nefesde alamıyorum. her tarafım şiş 37 numara ayakkabıdan 40 a çıktım:)) benimle aynı şeyleri yaşayan var mı korkuyorum(ve yanımda eşim dışında kimse yok. yalnızım , kimsem yok.(herşeyi kendim yapıyorum(( sizce okulu bırakmalımıyım?

Canım günaydın. bu yaşadıkların gebeliğin bu dönemimnde gayet normal bence. Ailenden çok mu uzaktasın bilmiyorum ama bir çoğumuz seninle aynı durumdayız. Yanımızda sadece eşlerimiz var. Ben gelecek hafta cuma ayrılıyorum çünkü dayanamadığımı hissediyorum artık. sen de dayanamıyorsan ayrıl bence. bana işkence olmaya başladı çocuğumu da kendimi de daha fazla üzemicem. nerde trak orda bırak demişler :)

Günaydın herkese....cumartesi işe gelinir mi yaaaa

Gunaydinnn hanimlar. Bi sey soracagim. Cati muayenesi nasil yapiliyor ve kacinci haftada oluyor? Olan var mi?:26::26:

canım ben bu hafta pazartesi gittim doktora.4 hafta sonra gittiğimde bakacağını söyledi.36-37 hafta oluyo işte o sıralar....elle muayene ediliyor diye biiyorum

tombikkusum naber canım nasılsın?

Nasılsın jackim frostum... Sen sezeryan istemiyomusun sana neden yapacakki çatı muayenesi...

Nasılsın jackim frostum... Sen sezeryan istemiyomusun sana neden yapacakki çatı muayenesi...

iyiyim tatlım benim.çok şükür.sen nasılsın

ben sezeryan istiyorum fakat doktorum normal doğumdan yana.yine de düşün sen dedi bi daha ki kontrole kadar....tabi zorlaymamam istiyosan yaparız dedi....

ayrıca sezeryan olacak olsan bile catı muayenesini yapıyorum dedi.ne olur ne olmaz.biz bakalım da dedi...illa bi kurcalayacaklar,ne gerek varsa

Bende iyiyim guzum sağolasın... Bence senin doktor meraklı kurcalamaya

Bende iyiyim guzum sağolasın... Bence senin doktor meraklı kurcalamaya

ayy bir de bayan doktor düşün yani,eşim elle muayene olacağını duyunca gözleri ayrıldı

bir de erkek doktora gidicem diyodun,yürü git işine diyo geri kafalı benimki işte

bu arada benim danışmak istediğim bi şey vardı sizlere....simdi benim gittiğim hastanede doğum 800 tl,özel oda bi günlük 45 tl.etti 845 tl....nerdeyse 250 tl zam gelmiş oluyo...çünkü 2 ay önce 600 gibi bişeydi.e bizde sıkıştık baya bi.yok yere borç cıktı.ıvır zıvır,kira derken baya bi sıkıştık....babamın başka bi özel hastanede tanıdığı var.mesela oraya gitti mi sıra almadan istediği doktora falan görünüyo.ayrıca b arkadaşının eşini sigortası yokken ücretsiz doğum yaptırdı orda....hastane sahibini tanıyo diyebilirim....ücretsiz olmasa bile 300-400 civarı orda doğum yapsan dedi.sonucta iyi para su sıkışık durumda.ama doktorumdan da memnunum...o hastanede de iyi doktorlar var biliyorum.hatta eşimin arkadaşının eşi orda doğum yaptı dün....ayrıca kız orda yenidogan bölümünde hemşire...doğumu orda yapsan diyo şimdi bana eşim ve babam...kararsız kaldım yaa....napsamm

Ay aynı benim durumum seninkide Biliyosun benim hastanede çok pahalı bende düşündüm kara kara napsam diye.Bizim kenarda ayırdığımız para var ama paramız var diyede bir sürü para bayılmak istemiyorum hastaneye...Ben uzun düşünmelerim sonucu doğuma kadar kontrolüme şu anki hastanede devam etmeye karar verdim sonrasında da başka hastanede sezeryan olmayı düşünüyorum...

aslında ben bi an önce karar vermek istiyorum...babam arastırıyo su an gittiğim hastanede indirim yaptırabiirse kalçam.yaptıramazsa da diğer hastaneye geçecek olursam ordan bi doktor bulup son 2-3 kontrolümü ona gitmeyi düşünüyorum.neyle karsılasacagını bilsin,son kontrolleri o yapsın diye

Bende aynı senin gibi yapcam guzum...İki hastaneye muayene olcam. Eğer yeni hastanedeki doktor kafama yatmazsa bayılcam o kadar para ve şimdiki hastanemde kalcam

Bende aynı senin gibi yapcam guzum...İki hastaneye muayene olcam. Eğer yeni hastanedeki doktor kafama yatmazsa bayılcam o kadar para ve şimdiki hastanemde kalcam

Hayırlısı olsun hakkımızda.....eşim dün baya bi büzdü dudakları.arkadası bebeişin fotosunu gönderince....kızım ne zaman gelecekkk diyerek ağladı aglıcak yani

az kaldı dedim sabır...vakit geçmiyo sanki yaa

maşallah arkadaşının oglu da bi tatlı ki tombik yanaklı...insan özeniyo görünce...arkadaşı bide yazmış altına.damadınız diye.....hıh

babası da kızımın talibi çok dedi,o da bizim oğlan başka ama dedi....

Zaman yaklaştıkça insan sabırsızlaşıyor ve korkuyor Allahım babalar şimdiden vermeye kıyamıyor kızları doğunca nolcak bilmiyorum. Benim eşimde çocukluk arkadaşının oğluna vermem dedi düşün Aynı mahallede yedikleri içtikleri ayrı gitmemiş ama vermiyor kızını

çok şımarık olacak bizimkiler kronikim....baksana babalara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…