Slm kızlar herkese iyi haftasonları diliyorum :)
Ozaman 2 ay yok bu ay bitti sayilir yavastan kalkis sende islere :) hastane cantasi olayini hazirladinmi ben 2 güne hazirlicam insallah
valla bugün benim için haftasonu sayılmıyo...çalışıyorummm
Masallah kilosu cok iyiymis ben 9 kilo aldim oglusumda 1.730 olmus bence biraz az kilosu amma sagligi yerinde olsunda gerisi onemli degil benim bebislerimin kilosu hep dusuk oluyo yaaa oglum 2.890 dogdu kizimda 2.450 gr dogdu bakalim bu kac kilo dogacak
Izne ayrılmadın mı daha ?
olsun canım ya....sende doğurduktan sonra aldırırsın kiloyu.saglıklı olsunlar yeter kihem cok da az değil kilosu ya.bizimki iri seninki normal,dert etme.
yok canım.gecen hafta çalışabilir raporu aldım.dogum sonrasına aktarcam iznimi o yüzden.4 hafta daha calıscaz mecbur
haftaiçi calısmak neyse de su cumartesi günü calısmak öldürüyor adamı
Ufak bi valiz gibi bişe hazırladık benm gecelik vs çocuğun ihtiyaçları bi de ufak el çantası yaptık ona da fot mak şampuan vs ıvır zıvırlar yani o hazır gerisi de kolay artık :) erken falan gelmeye kalkmazsa paşam sıkıntı yok :)senin doğum normal mi olacak sezazyen mi?
arkadaşlar, ben de şubat annesiym inşallah... bugün kontroldeydim. 31+3 de bebeğim 2020 gram, boy: 45,5cm. sizin değerler nasıldı bu haftada?
bir de doktor kordon dolanmış boynuna 2 kez dedi, doktorum rahat ama ben çok korkuyorum, bu durumu yaşayan var mı?
mrb canım benimde 15 gün önce böyle bir sorunum vardı.Hatta DR. akciğer gelişimi için iğne bile yaptırdı her ihtimale karşı ve bol su iç dedi ayakta durma dedi bunları yaptım dün kontrolüm vardı suyum normal seviyesine geri gelmiş dedi çok mutlu oldumsende moralini yüksek tut en önemlisi bu
Ben de yıkıyorum yıkıyorum bitmiyor günlük çamaşırlardan zar zor fırsat buluyorum şimdi yine makine onun için çalışıyor:)))))
Kızlar dün gece rahat uyuyamadım sağ dönüyorum sola dönüyorum wc için kalkıyorum uykuya dalarım diyorum yok. bu kez biraz dolaşıyorum adet ağrısı gibi dedim doğum mu başlıyor dedim korktum. Bu aralar çok yoruldum karyolası evin düzeni de değişti yeni koltuklar mobilya falan aldık içi dışı yerleştir derken gücüm kalmadı... İnşallah bu gece Allah rahatlık verir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?