- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
çok şımarık olacak bizimkiler kronikim....baksana babalara...
ayy bir de bayan doktor düşün yani,eşim elle muayene olacağını duyunca gözleri ayrıldı
bir de erkek doktora gidicem diyodun,yürü git işine diyogeri kafalı benimki işte
bu arada benim danışmak istediğim bi şey vardı sizlere....simdi benim gittiğim hastanede doğum 800 tl,özel oda bi günlük 45 tl.etti 845 tl....nerdeyse 250 tl zam gelmiş oluyo...çünkü 2 ay önce 600 gibi bişeydi.e bizde sıkıştık baya bi.yok yere borç cıktı.ıvır zıvır,kira derken baya bi sıkıştık....babamın başka bi özel hastanede tanıdığı var.mesela oraya gitti mi sıra almadan istediği doktora falan görünüyo.ayrıca b arkadaşının eşini sigortası yokken ücretsiz doğum yaptırdı orda....hastane sahibini tanıyo diyebilirim....ücretsiz olmasa bile 300-400 civarı orda doğum yapsan dedi.sonucta iyi para su sıkışık durumda.ama doktorumdan da memnunum...o hastanede de iyi doktorlar var biliyorum.hatta eşimin arkadaşının eşi orda doğum yaptı dün....ayrıca kız orda yenidogan bölümünde hemşire...doğumu orda yapsan diyo şimdi bana eşim ve babam...kararsız kaldım yaa....napsamm
3 renk var kuzum.pembe-mavi-beyaz.
al sana hemen buldum renkleri
Eki Görüntüle 903580 Eki Görüntüle 903579 Eki Görüntüle 903581
Canım ya git ordaki doktorla bi tanış madem. sezaryen yapacaksan çok da dert değil galiba. hani normal doğum olsa insan aylarca güvendiği doktoru yanında olsun ister de. sadece doktorun başka hastalarını tanıyosan bi görüş ne kadar zamanda iyileşmişler sor. Olabilir bence.
Kız için en uygun renk seninkiymişBen grili pembeli birşeyler istiyorum senin modelde vardı gibi hatırladım bir an
bi araştırayım en iyisi haklısın canım
evet kuzum kız için en uygunu.mavi de güzel ama erkek işi işte...beyazı ben beğenmedim.gittim gördüm mağazada.
gri de sadece nazar boncuğunun orda var işte hehe
diğer hastanede iki bayan doktor var.biriyle ilgili kötü seyler okudum.ama diğeri hakkında bi tek sey vardı.o da aşırı derecede kötü sayılmaz.herkes cok memnunmuş....bakalım
Jackim sen bir git gör doktoru derim... Birine iyi gelen doktor diğerine kötü geliyor kötü gelen iyi geliyor... Herkesin beklentisi farklı sonuçta...
Merhaba subat anneleri siteye yeni kayit oldum hepinizle tanismak istiyorum :))))
hosgeldin...kaçıncı haftadasın?
Merhaba subat anneleri siteye yeni kayit oldum hepinizle tanismak istiyorum :))))
Hosbulduk canim 32 inci haftama girdim sen kacinci haftandasin
33.hafta benim de.hayırlısıyla bi alsaydık kucağımıza.catlıcam artık
Hosgeldiiiinnnn
Aynen valla bende benim 3.bebisim ama heycan hep ayni bir an once kucagima almak istiyom :))sen kac kilo aldin simdiye kadar ve bebisin kac kilo oldu
10 kilo aldım ben canım...maşallah 3.bebiş Allah bagıslasın
benim ilk bebişimgecen pazartesi gittik doktora 2180 gr olmuştu yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?