2014 Şubat Anneleri

Canım ya git ordaki doktorla bi tanış madem. sezaryen yapacaksan çok da dert değil galiba. hani normal doğum olsa insan aylarca güvendiği doktoru yanında olsun ister de. sadece doktorun başka hastalarını tanıyosan bi görüş ne kadar zamanda iyileşmişler sor. Olabilir bence.

bi araştırayım en iyisi haklısın canım

Kız için en uygun renk seninkiymiş Ben grili pembeli birşeyler istiyorum senin modelde vardı gibi hatırladım bir an

evet kuzum kız için en uygunu.mavi de güzel ama erkek işi işte...beyazı ben beğenmedim.gittim gördüm mağazada.

gri de sadece nazar boncuğunun orda var işte hehe

diğer hastanede iki bayan doktor var.biriyle ilgili kötü seyler okudum.ama diğeri hakkında bi tek sey vardı.o da aşırı derecede kötü sayılmaz.herkes cok memnunmuş....bakalım

diğer hastanede iki bayan doktor var.biriyle ilgili kötü seyler okudum.ama diğeri hakkında bi tek sey vardı.o da aşırı derecede kötü sayılmaz.herkes cok memnunmuş....bakalım

Jackim sen bir git gör doktoru derim... Birine iyi gelen doktor diğerine kötü geliyor kötü gelen iyi geliyor... Herkesin beklentisi farklı sonuçta...

günaydın annelertatil gibisi yok her ne kadar uyku sıkıntısı yaşasak da o sıkıntıları yaşamak bile güzel bebiş için ayrıca tatil demek ne demek alışveriş demek:)

Aynen valla bende benim 3.bebisim ama heycan hep ayni bir an once kucagima almak istiyom :))sen kac kilo aldin simdiye kadar ve bebisin kac kilo oldu

10 kilo aldım ben canım...maşallah 3.bebiş Allah bagıslasın

benim ilk bebişim gecen pazartesi gittik doktora 2180 gr olmuştu yavrum

10 kilo aldım ben canım...maşallah 3.bebiş Allah bagıslasın

benim ilk bebişim gecen pazartesi gittik doktora 2180 gr olmuştu yavrum

Masallah kilosu cok iyiymis ben 9 kilo aldim oglusumda 1.730 olmus bence biraz az kilosu amma sagligi yerinde olsunda gerisi onemli degil benim bebislerimin kilosu hep dusuk oluyo yaaa oglum 2.890 dogdu kizimda 2.450 gr dogdu bakalim bu kac kilo dogacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…