Bebek İsimleri | Anneler Kulübü bir inceleyin derim. Buna ek olarak ben klasikçilerdenim bir ismi de sizin isminiz olsun. Ben oğluma kendi ismimi verdim, çok ta keyifli : )
Beğendiklerim arasındaydı :)Taha Yiğit nasıl canım
hakseverim prensesinin odası çok güzel bayıldım:)
benim de oturma odası olarak düşünülen odam boş duruyor, ileride kızıma böyle güzel bir oda yapıcam inşallah...bizim evde çocuk odası diye düşünülen oda çok küçük çünkü.
ben de hasta oldum geçen hafta malesef ee hergün dışarda olursam olacağı oydu
nevresim konusunda senle aynı düşündüm kumaşı alırım istediğim gibi dikerim dedim ki yan korumalıklarına kadar diktik 35 tl ye denk geldi
şimdi bi de beşik için alcam onuda yaparız artık hem tek bizde olur hem de içime siner silikonu elyafı ben istediğim kadar koyuyom böyle olunca:)
ben çıkarmmaıştım ama artık şişmeye başladı sanırım parmaklarım zorlanıodu çıkarırken anam korkuttu keserler yüzüğün gider diye
çıkardım parmaklar boşta ama göbüşte bebiş var herşekil evliyim diyom etrafa
güzelmiş canım odanız güle güle kullanmak nasip olsun inşallah
benim beşiğimin içi bo oyüzden yapcam ama senin beşiğin içini görmüştüm ben
sanki yorgaNI öok minik geldi bana belki bi yorgan atarsınız içine daha genişçe yanlara kıvrılcak şekilde
korumalıkları falan var zaten dışarda satılanlarda aynı o şekilde boşa masraf yapma o setler bile dünya para
bekardı, ilişkisi vardı, nişanlıydı, evlendi şimdide bebek bekliyoruz kaç yıl oldu hey gidi günler hey ....
Tüm Şubat Annelerine sağlıklı bir gebelik dileriz...
iki gün sonra bizim kız birini bulur getirirse kaynanalar topiğine geçmeyi düşünüyorum
oy oy zaman ne kadar hızlı geçiyor
Teşekkürler
sessizleşme sebebi facebook tarafına grup kurmuş biri, işte burada sipidinin buradaki izini yazarken onu ifade ettim. Face grubunu kruanı reklamını yapanı yaklarsam üyeliğini bitireceğim. Uyarmadı demesin sonra ...
burada ki izleri sildirtmem, biri de bana mesaj atmış 2014 şubat anneleri facegrubuna neden beni kabul etmiyorsun diye o zaman gördük konuyu
Yaltırak diye isim mi olur yaaabu listede var da,anlamı güzel olsa da Yaltırak gel oğlum diyemezdim herhalde
Siz en iyisini yapmışsınız.....eşim de erkek olsaydı kendi ismini koyacaktı.kız olursa da benim ismimi ama ben benim ismim olsun istemedim....bi tane ben yeter
evde bir ben daha yok kalsın dimi
aynen valla.Aslında bi ek koyacaktı sonuna.mesela ben Çağla,kızı da Çağlam olacakmış.herkes Çağlam mı desin kızına dedim
sonra Güneş'e ikna ettim
Selamlar herkeseUmarım herkes iyidir
as canım herkez hasta umarım sen iyisindir
Slm cicis anneler nasilsinizzz yarin kizimla görüş günümüz cok özlemisim prensesimi...lipcim ve hakservercim esyalariniz hayirli olsun bebisiniz güle güle kullansin..bizimde cok eksiklerimiz varrr...
Slm cicis anneler nasilsinizzz yarin kizimla görüş günümüz cok özlemisim prensesimi...lipcim ve hakservercim esyalariniz hayirli olsun bebisiniz güle güle kullansin..bizimde cok eksiklerimiz varrr...
Biz iyiyiz canim sen nasilsinnnnn.....
kronikim iyiyim ben kuzum sen nasılsın
Bel ağrım harici bir şikayetim yok çok şükür... Bugün biraz evi toparladım sanırım o yüzden belim ağrıdı
dikkat et fıstıkım.su an benimde bel ve sırt ağrım had safhada....dolanıp duruyorum ayakta.
Ben iyiyim çok şükür ama bel ağrım var sadeceSen nasılsın
:
sagol canim benimmm.slm cnm.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Ben iyiyim çok şükür ama bel ağrım var sadeceSen nasılsın
Taubeciğim nasılsın guzumYarın haberdar et bizi nasıl prenses bilelim...Şaka maka 2 ayımız kaldı :18::18::18:
saol canım hamdolsun daha iyiyim bugün
eh işte daha iyiyim sinüzitim tavan yaptı zor nefes alıyorum antibiyotik kullanıyorum 3 ündür daha iyiyim uyuyorum en azından artık
sagol canim benimmm.
Cok sükür biz iyiyiz canimm evet yaas cok az kaldiii ayy dört gözle bekliyorum kizimii insallah sag salim bebislerimizi kucagimiza aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?