2014 Şubat Anneleri

Bebek şekerlerimize de karar verdik kısmetse çarşamba gidip alacağız mevlüt için

70 tane biblo
10 tane ayıcıklı mum ( yakına 2 tane vermiş olacağım )

canım bizim de aynı, kıyafet ve beşik tamam.bebek arabası-puset ile bebek bakım malzemeleri kaldı. e-bebek mağazasında indirimler oluyor, bebek arabalarının fiyatları baya inmişti haftasonunda. ayrıca mothercare'da da her ayın 14-15 inde %40 civarı indirimler oluyormuş. biz bebek arabasını şu an daha araştırıyoruz modeline karar veremedik. puset konusunda da kararsızız. çünkü kuzenimin oğlu 4.700 gr. doğdu ve çocuğu 1 ay sonra tek elle taşıyamamışlar pusetle çok ağır olduğu için. gerçi bizim bebiş o kadar büyük olmaz da, benim eşim öyle amerikan futbolcuları gibi bir tip değil yani çok ağır olursa taşıyamayız:)
bakım malzemelerini ise eczanelerde satılan organicare diye bir marka var, organik sertifikası var. ya ondan alıcam ya da mustela alıcam. diğerlerinin içeriğine baktım yüz tane kimyasal madde var çoğunun içinde. bebek yağı ilk aylar önerilmiyor zaten. şampuan yerine de bebek sabunu kullanılması tavsiye ediliyor. pişik kremi alınması şart.

aynısının beyazını aldık bizde içindekileri kullanacağız canım yatağı ve uyku seti gayet güzel

ben de beyazını beğendim ama beyazı 50 lira daha pahalıydı, annemler alacağı için kıyamadım onlara, ceviz rengini aldık canım, siz de güle güle kullanın tatlım, bebişler herhalde 6 aylık olana kadar yatırabiliriz içinde.

evet canım yorgan ufak gibi, tam bakamadım malzemesine, zaten altına battaniye filan sereriz, üzerine de kendi yaptırdığımız yorganı var onu örteriz bi bakarız artık. yan korumaları filan tekrar almaya gerek yok dediğin gibi.

430 TL aldık biz sanırım yalnış hatırlamıyorsam
6 aydan fazla yatar gibi geliyor içi epey derin ama görücez bakalım

biz de ceviz rengini 350 ye aldık canım, aslında 12 aya kadar yatar deniliyor ama, bebeğin gelişimine de bağlı tabi, kimisi 6 aylıkken hareketlenip ayağa kalkmaya başlıyor. atlat matlar diye korkuyor insan, bakıcaz artık.

bekardı, ilişkisi vardı, nişanlıydı, evlendi şimdide bebek bekliyoruz kaç yıl oldu hey gidi günler hey ....

Tüm Şubat Annelerine sağlıklı bir gebelik dileriz...

bekardı, ilişkisi vardı, nişanlıydı, evlendi şimdide bebek bekliyoruz kaç yıl oldu hey gidi günler hey ....

Tüm Şubat Annelerine sağlıklı bir gebelik dileriz...

iki gün sonra bizim kız birini bulur getirirse kaynanalar topiğine geçmeyi düşünüyorum

oy oy zaman ne kadar hızlı geçiyor

Teşekkürler

Evet canım haklısın yaşayıp göreceğiz artık

lipim hayırlı olsun canım aldıklarınız

speedyim sizinde sekerleriniz mumunuz hayırlı olsun

bu arada topik cok sessizleşti...kimse yok artık

lipim hayırlı olsun canım aldıklarınız

speedyim sizinde sekerleriniz mumunuz hayırlı olsun

bu arada topik cok sessizleşti...kimse yok artık

sessizleşme sebebi facebook tarafına grup kurmuş biri, işte burada sipidinin buradaki izini yazarken onu ifade ettim. Face grubunu kruanı reklamını yapanı yaklarsam üyeliğini bitireceğim. Uyarmadı demesin sonra ...

burada ki izleri sildirtmem, biri de bana mesaj atmış 2014 şubat anneleri facegrubuna neden beni kabul etmiyorsun diye o zaman gördük konuyu

orda da yazısılmasına karsı olmadım asla ama keşke burayı da ihmal etmeseler diye düsünmüyo değilim,yeri geldi dile getirdim zaten bunu..birbirlerini görmek,daha yakından tanımak istiyolar,belki de daha kolay paylaşımda bulunuyorlar,tabiki anlıyorum bunu,ama burası başka benim için

Kızlarrrr unutmayın bizleri,burayı

Bebek İsimleri | Anneler Kulübü bir inceleyin derim. Buna ek olarak ben klasikçilerdenim bir ismi de sizin isminiz olsun. Ben oğluma kendi ismimi verdim, çok ta keyifli : )

Yaltırak diye isim mi olur yaaa bu listede var da,anlamı güzel olsa da Yaltırak gel oğlum diyemezdim herhalde

Siz en iyisini yapmışsınız.....eşim de erkek olsaydı kendi ismini koyacaktı.kız olursa da benim ismimi ama ben benim ismim olsun istemedim....bi tane ben yeter

bende de ara ara oluyor yaaa nasıl bakıcam diyeee
jackooo sma ve aptamil arassı gidip geliyorum

Eki Görüntüle 905229

bu da beşiğimiz kızlar, annemlerin hediyesi:)
baby tech marka dün aşık oldum buna bende.kararsızım

jackooo sma ve aptamil arassı gidip geliyorum

kuzum karar veririz vaktimiz var daha

bu arada doğum tarihi 4 subat olan bi arkadaşıma doktoru 11 ocak için gün vermiş ayy cok heyecanlı yaaa....biraz erken geldi ama tüp bebekti onunki belki bi sıkıntı falan vardır...Rabbim kurtarsın

bende doğurmak istiyom artık hacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…