canommmmmhosgeldin
kuzum cok geçmiş olsun,Allahım korumuş
2 gün önce canım bişi istedi,eşimle yürüyüşe çıktık,alırız dedik hem....bi karı koca yürüyo önümüzde...kadının elinde sigara.eşim dedi ki kadın hamile....yok canım daha neler dedim....kilolu biraz sende dedim.hem hamile kadın içmez sigara dedim.sonra biz onları geçtik,yanlarından geçerken bi baktım kadın hamile hakkatenve sigarayı öle bi içişi var ki cok üzüldüm cokk
eşim bu da anne işte dedi
ujbulduk çıtır
Benim bir arkadaşımda içti hamileliği boyunca hemde günde bir paket filan
hanımlar hadi cevap verin bakalım
1- Hastane çantasına biberon, emzik koydunuz mu ve hangi marka ?
2- Mama koyacak mıyız ??
2- Mama koyacak mıyız ??
Biberon koymayı düşünmüyorum çantaya emzik koyarım sanırım.Dr browns biberon,avent emzik markaları...
Mamada koymam sanırım ihtiyaç olursa alınır
mamaya ihtiyaç olursa neyle yedirecen bacım,biberon da koysana
Kaşıkla guzum.Biberona alıştırmak istemiyorum. Biberona alışınca emmiyormuş bebekler
Kucukların anacıkları nasılsınız bakimm?
Ben az evvel merdivenden düştüm çok şükür iyiyim ama korktum biraz. Sadece dizimi çarptım bi de düşmemek için elim öyle bi kenetlenmiş ki demirlere elim yanıyor..
Hadi yae kasıkla da zor olmaz mı ama:26: ayy ne zor işler
bugün de bi arkadaşım en küçük suluklar var ya ondan al koy dedi.miniminnacık bebek ihtiyaç olur mu ki ona ya.....:26:hem su veriyo mu bebişe,ben verilmiyor diye biliyorum.zemzem vercem bide hurma tattırcam okunmuş ilk olarak,o kadar:26:
Kaşıkla guzum.Biberona alıştırmak istemiyorum. Biberona alışınca emmiyormuş bebekler
Hadi yae kasıkla da zor olmaz mı ama:26: ayy ne zor işler
bugün de bi arkadaşım en küçük suluklar var ya ondan al koy dedi.miniminnacık bebek ihtiyaç olur mu ki ona ya.....:26:hem su veriyo mu bebişe,ben verilmiyor diye biliyorum.zemzem vercem bide hurma tattırcam okunmuş ilk olarak,o kadar:26:
2- Mama koyacak mıyız ??
iki gün sonra bizim kız birini bulur getirirse kaynanalar topiğine geçmeyi düşünüyorum
oy oy zaman ne kadar hızlı geçiyor
Teşekkürler
uzun zamandır kendimi bukadar kötü hissetmemiştim , okuldayım 4 dersteydim gözümün önünde karıncalar uçuştu anlayamadım önce bilgisayrrdan oldu sandım sonra baktım hala devam ediyor, bi 15 dk sürdü sonra geçti ama sonrasında acayip bi baş ağrısı başladı, anlamadım hafifiten bulantıda var sanki ama bulnatı hafif noldu banaaa zil çalacak 10 dk kaldı hastaneye mi gitsem hemen belirtileri bilen varmıı acile gidicnede temelli hasta oluorum gitmek istemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?