2014 Şubat Anneleri

Sen sürekli oturuyorsun o yüzden ağrıyor biraz guzum...Ben yatıyorum kalkıyorum ona rağmen ağrıyor Az kalmış seninde izne ayrılmana allahtan... Hastane olayını naptın ne zaman gideceksin yeni hastaneye

aynen canım yaaa..otur otur....bıktım usandım...izne daha var ya....ocağın ikinci haftasından snra işte

hastaneden de vazgeçtim gibi kuzum ya.doktorum iyi. ne bilim yani.hiç gidesim yok diğer tarafa

Benim kızcede aynı haksever.Bazen öyle coşuyorki karnım şekilden şekile giriyor karnımın içi yırtılıyor gibi geliyor. Eşim bir iki haftaya ayak bileğine kadar dışarı çıkarır diyor

aynen canım yaaa..otur otur....bıktım usandım...izne daha var ya....ocağın ikinci haftasından snra işte

hastaneden de vazgeçtim gibi kuzum ya.doktorum iyi. ne bilim yani.hiç gidesim yok diğer tarafa

Doktordan memnun olunca vazgeçmek zor oluyor ya ama ben kararımı verdim büyük ihtimal değiştircem hastaneyi

Son düzenleme:

geçen avm deyiz eşime diom çok şükür rahat geçio hamileliğim milletin kaburgasını harap etmiş bebişler diye. anam kendime nazarmı değidrdim bilmem birden bi ağrı resmen dalağıma yapışştırdı şaplakları. tamam dedim sakin takılalım biz iki ay daha
sırtını poposunu donduruo bazen içimi karıştırıo gibi hissedioyırum artık son zamanlar onlara da yazık yerleri azaldı

merhaba anneler

bu da bizim bebek şekeri numunemiz annemle yengem yapmış saolsunlar... annem gelirken malzemeleri getircek burda hepsini birlikte yapıcaz inş tülü biraz buyuk mu sizce? acaba daha kısa mı olsa sanki şişe küçük kalmış gibi biraz ? :44:

Çok geçmiş olsun...Havalar soğudu onunda etkisi vardır tabi... İnşallah daha da iyi olursun bir an önce

İnşallah taubeciğim.Sen ne isim koyacaktın prensese :26::26::26:
canim hic sorma biz daha prensesimize isim bulamadikk siz ne koydunuz

Ayyy canim benim kiz geceleri cok hareketliii beni uyutmuyor
masallah tekmeleri cok sert olmus..ys kizlar ben nefes almaktan zorlaniyorum sizde öylemisinizzz.

Tül daha kısa olsa çok basit görünür gibi geldi bana...Bu şekilde gösterişli görünüyor bence

masallah tekmeleri cok sert olmus..ys kizlar ben nefes almaktan zorlaniyorum sizde öylemisinizzz.

Bizde karen düşünüyoruz guzum...Allahın sunduğu cennet meyvesi demek anlamı... Hem ingilizcede de var büyüdüğünde yurt dışında filan yaşarsa sıkıntı yaşamasın Babamız öyle diyor

Bende zorlanıyorum nefes konusunda...Gece ne zaman uyansam ağzım açık burundan aldığım nefes yetmiyor sanırım

Canim cok farkli ben begendimmm....

herkes süsleme işlerini hızlandırmayı başlamış:)hepsi cooookkkk guzel gozukuyor umarım gule gule saglıkla dagıtırız hepsını.
ben de kapı susunu tamamladım

Benim kızcede aynı haksever.Bazen öyle coşuyorki karnım şekilden şekile giriyor karnımın içi yırtılıyor gibi geliyor. Eşim bir iki haftaya ayak bileğine kadar dışarı çıkarır diyor

aynen yerleri dar oynayamıyolar

canım tutma refleksleri gelişiyomuş ya o yüzden bişi tutucak gb sıçrayıp duruyolarmış içimizde aynen içi tuhaf oluyo insanın

bence tülü gayet iyi kurdelası uzun sadece kurdelasını daha kısa yapsanız fiyonk böle şişenin üstünde dursun çok sarkmasın bide öyle yapıp çekersin bakarız

ahh ahh bide sinüzit tkatınca bunumu agzı kuruyo insanın nefes alıken zorlanıyorum 3-4 gece uyumadım 2gecedir uyuorum hamdolsun

Herkes hasta galiba bu aralar benimde boğazlar fena geçmiş olsun herkese ilaçsız nasıl atlatırız bakalım...

Kucukların anacıkları nasılsınız bakimm?

Ben az evvel merdivenden düştüm çok şükür iyiyim ama korktum biraz. Sadece dizimi çarptım bi de düşmemek için elim öyle bi kenetlenmiş ki demirlere elim yanıyor..

aynı aga sen nabin

Aynı bea nolsun vakit öldürmece işte anladın sen onu

Oy kuzum geçmiş olsun kıyamam su falan iç bol bol dinlen güzelce Allah büyük bişey olmamıştır

Hoop gençlik nabıyonuz bea

canommmmm hosgeldin

kuzum cok geçmiş olsun,Allahım korumuş

2 gün önce canım bişi istedi,eşimle yürüyüşe çıktık,alırız dedik hem....bi karı koca yürüyo önümüzde...kadının elinde sigara.eşim dedi ki kadın hamile....yok canım daha neler dedim....kilolu biraz sende dedim.hem hamile kadın içmez sigara dedim.sonra biz onları geçtik,yanlarından geçerken bi baktım kadın hamile hakkaten ve sigarayı öle bi içişi var ki cok üzüldüm cokk

eşim bu da anne işte dedi

Hoop gençlik nabıyonuz bea

Gençlerden ses çıkmıyor ama ben iyiyim Haftaya işe gelmiycem, ona sevinip duruyorum

aynı aga sen nabin

Leeeeeeeyn faceden kopup buralara da uğrayın !!!!!
Bak Kazen de uyardı beni zatı ....

Oyy geçmiş olsun canım ya, dengeler iyice bozuldu bizim galiba, dikkat et kendine...

Beşiğini gördüm bayıldım çok güzel güle güle kullansın bebiş :) bende yarın çıkıyorum eğer kendimi iyi hissedersem üşütmüş gibiyim arabaya falanda karar verdik irem bebede kraftın bi modeli onu alıcam geri kalanlar da ufak tefek ihtiyaçlar artık ben pusetli olanı tercih ettim ufakken daha rahat olucak bebek arabasında kuzucuma :) bende mustela veya bubchen düşünüyorum şampuan işini öğrenmem iyi oldu sabun bende alayım bari bilmiodum çünkü :) Allah hepimize aldıklarımızı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…