Sen sürekli oturuyorsun o yüzden ağrıyor biraz guzum...Ben yatıyorum kalkıyorum ona rağmen ağrıyorAz kalmış seninde izne ayrılmana allahtan... Hastane olayını naptın ne zaman gideceksin yeni hastaneye
benim bebiş çok tekmeliyo kızlar böle bazen bi tutturuyo tak tak tak 4-5 saniyede bir vuruyo eşim dört köşe oluyo hissediyo diye ama beim midem yanıyo ve raahtsız edene kadar vuruyo dün akşam boş ilaç kurusunu koydum göbegime nefesimi tutuyorum 3-4 vuruşta düştü kutu bazende dönüyo herelde cumburlop diye bişiler oluyo içimdeçok tuhaf oluyorum özellikle yemekelrden sonra çoşuyo
aynen canım yaaa..otur otur....bıktım usandım...izne daha var ya....ocağın ikinci haftasından snra işte
hastaneden de vazgeçtim gibi kuzum ya.doktorum iyi. ne bilim yani.hiç gidesim yok diğer tarafa
benim bebiş çok tekmeliyo kızlar böle bazen bi tutturuyo tak tak tak 4-5 saniyede bir vuruyo eşim dört köşe oluyo hissediyo diye ama beim midem yanıyo ve raahtsız edene kadar vuruyo dün akşam boş ilaç kurusunu koydum göbegime nefesimi tutuyorum 3-4 vuruşta düştü kutu bazende dönüyo herelde cumburlop diye bişiler oluyo içimdeçok tuhaf oluyorum özellikle yemekelrden sonra çoşuyo
canim hic sorma biz daha prensesimize isim bulamadikk siz ne koydunuzÇok geçmiş olsun...Havalar soğudu onunda etkisi vardır tabi... İnşallah daha da iyi olursun bir an önce
İnşallah taubeciğim.Sen ne isim koyacaktın prensese :26::26::26:
Ayyy canim benim kiz geceleri cok hareketliii beni uyutmuyorbenim bebiş çok tekmeliyo kızlar böle bazen bi tutturuyo tak tak tak 4-5 saniyede bir vuruyo eşim dört köşe oluyo hissediyo diye ama beim midem yanıyo ve raahtsız edene kadar vuruyo dün akşam boş ilaç kurusunu koydum göbegime nefesimi tutuyorum 3-4 vuruşta düştü kutu bazende dönüyo herelde cumburlop diye bişiler oluyo içimdeçok tuhaf oluyorum özellikle yemekelrden sonra çoşuyo
Eki Görüntüle 905397
merhaba anneler
bu da bizim bebek şekeri numunemiz annemle yengem yapmış saolsunlar... annem gelirken malzemeleri getircek burda hepsini birlikte yapıcaz inştülü biraz buyuk mu sizce? acaba daha kısa mı olsa sanki şişe küçük kalmış gibi biraz ? :44:
canim hic sorma biz daha prensesimize isim bulamadikk siz ne koydunuz
Ayyy canim benim kiz geceleri cok hareketliii beni uyutmuyor
masallah tekmeleri cok sert olmus..ys kizlar ben nefes almaktan zorlaniyorum sizde öylemisinizzz.
Tül daha kısa olsa çok basit görünür gibi geldi bana...Bu şekilde gösterişli görünüyor bence
Bizde karen düşünüyoruz guzum...Allahın sunduğu cennet meyvesi demek anlamı... Hem ingilizcede de var büyüdüğünde yurt dışında filan yaşarsa sıkıntı yaşamasınBabamız öyle diyor
Bende zorlanıyorum nefes konusunda...Gece ne zaman uyansam ağzım açık burundan aldığım nefes yetmiyor sanırım
Benim kızcede aynı haksever.Bazen öyle coşuyorki karnım şekilden şekile giriyor karnımın içi yırtılıyor gibi geliyor. Eşim bir iki haftaya ayak bileğine kadar dışarı çıkarır diyor
geçen avm deyiz eşime diom çok şükür rahat geçio hamileliğim milletin kaburgasını harap etmiş bebişler diye. anam kendime nazarmı değidrdim bilmem birden bi ağrı resmen dalağıma yapışştırdı şaplakları. tamam dedim sakin takılalım biz iki ay daha
sırtını poposunu donduruo bazen içimi karıştırıo gibi hissedioyırum artık son zamanlar onlara da yazık yerleri azaldı
Eki Görüntüle 905397
merhaba anneler
bu da bizim bebek şekeri numunemiz annemle yengem yapmış saolsunlar... annem gelirken malzemeleri getircek burda hepsini birlikte yapıcaz inştülü biraz buyuk mu sizce? acaba daha kısa mı olsa sanki şişe küçük kalmış gibi biraz ? :44:
canim hic sorma biz daha prensesimize isim bulamadikk siz ne koydunuz
Ayyy canim benim kiz geceleri cok hareketliii beni uyutmuyor
masallah tekmeleri cok sert olmus..ys kizlar ben nefes almaktan zorlaniyorum sizde öylemisinizzz.
Kızlar düşüne düşüne sonunda bir isim buldum.''TAHA'' isminin yanına ne gibi isimler önerirsiniz ??? :)
aynı aga sen nabin
Kucukların anacıkları nasılsınız bakimm?
Ben az evvel merdivenden düştüm çok şükür iyiyim ama korktum biraz. Sadece dizimi çarptım bi de düşmemek için elim öyle bi kenetlenmiş ki demirlere elim yanıyor..
Hoop gençlik nabıyonuz bea
Ben az evvel merdivenden düştüm çok şükür iyiyim ama korktum biraz. Sadece dizimi çarptım bi de düşmemek için elim öyle bi kenetlenmiş ki demirlere elim yanıyor..
Hoop gençlik nabıyonuz bea
aynı aga sen nabin
canım bizim de aynı, kıyafet ve beşik tamam.bebek arabası-puset ile bebek bakım malzemeleri kaldı. e-bebek mağazasında indirimler oluyor, bebek arabalarının fiyatları baya inmişti haftasonunda. ayrıca mothercare'da da her ayın 14-15 inde %40 civarı indirimler oluyormuş. biz bebek arabasını şu an daha araştırıyoruz modeline karar veremedik. puset konusunda da kararsızız. çünkü kuzenimin oğlu 4.700 gr. doğdu ve çocuğu 1 ay sonra tek elle taşıyamamışlar pusetle çok ağır olduğu için. gerçi bizim bebiş o kadar büyük olmaz da, benim eşim öyle amerikan futbolcuları gibi bir tip değil yani çok ağır olursa taşıyamayız:)
bakım malzemelerini ise eczanelerde satılan organicare diye bir marka var, organik sertifikası var. ya ondan alıcam ya da mustela alıcam. diğerlerinin içeriğine baktım yüz tane kimyasal madde var çoğunun içinde. bebek yağı ilk aylar önerilmiyor zaten. şampuan yerine de bebek sabunu kullanılması tavsiye ediliyor. pişik kremi alınması şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?