2014 Şubat Anneleri

geçmiş olsun proletim,,Allahım korumuş cok şükür

maşallah kızcene de....yirim onu

proletim tekrar geçmiş olsun canım
bugün iyisindir inş. ?

Çok şükür iyiyim kızlar. Bütün işe gitme, dinlen ısrarlarına rağmen işe geldim. Evde vakit hiç geçmiyor. Hele ki hasta ve yatağa mahkumken. Daha dinç hissediyorum.

Kızlar sabah sabah ne cok anlatcak şey buluyonuz vala kendimi sorgulamaya basladım ne actıonsuz bi hayatım varmış :)) konuşun gariii ben takipteyimmm.

evet canım kızım olucak benimki kaşınıyodu biraz kaşıdım kızarttım çiçek değildir heralde küçükken geçirmişim zaten bi daha olmaz demi :18: son günlerde hamurişi çok yedim ondan olabilir mi :26: okula giderken bi sağlık ocağına uğrıyım olmazsa :26:

geçmiş olsun canım tavuk çok tehlikeli ben hamileliğimde sadece 1 kere yedim zaten hiç canım da istemiyo tiksindim iyi de oldu. bebişin iyiymiş çok şükür bi kaç gün dikkat edersin yediklerine bulantın da geçer inşallah canım

Çok şükür iyiyim kızlar. Bütün işe gitme, dinlen ısrarlarına rağmen işe geldim. Evde vakit hiç geçmiyor. Hele ki hasta ve yatağa mahkumken. Daha dinç hissediyorum.

bende gece boyunca uyumadığım için sabah cok zor kalkıyorum.....bugün bağıra bağıra kalktım...izne bi cıkim,ilk gün aksama kadar yatcam diyekimse beni kaldıramaz diye de eşime gözdağı veriyorum

ama napim yaaa...gece boyunca uyuma,sabah uyku coksun,hava soğuk yatak sıcak....çıkasın gelir mi o halde

olabilir kuzum ya.sen yine de erken cık uğra bi sağlık ocağına....çiçek değildir,kız cocugu yapıyo ya genelde,oluyo yani

Kızlar sabah sabah ne cok anlatcak şey buluyonuz vala kendimi sorgulamaya basladım ne actıonsuz bi hayatım varmış :)) konuşun gariii ben takipteyimmm.
konuş hayatım konuş neden öyle dedinki ?

bende pazartrsi evdeydim ya zaman geçti onda sıkıntı yoktu çünkü zaten oğlum sıkılmama fırsat vermiyor, fakat uzandım biraz her yerim daha bir ağrıdı nedense

Günaydın kızlar ,

Bişey soracağım bu doğum izni ile ilgili kafam çok karışık , ben raporumu 32+6 da aldım (çalışabilir raporu ) 20 aralık tarihinde , şimdi ben doğum iznine ne zaman ayrılacağım acaba ? 36+0 da mı yoksa tam 37 yi beklemem mi gerekir ? :/

Ek olarak farklı branştan doktorum bana rapor alma demişti ama bazılarıda alabilirsin diyor , özel sektördeyim bununla alakası var mıdır?

Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim :)

Bende öyle diyordum ama kemikleri batıyor insanın yavrum. Benim ki hastalıktan da olabilir. Sağımdan soluma dönerken ağlayasım geliyordu dün.

Ay ben çok yedim valla ama dikkatli tüketiyordum. Buzunu çözdürdüğüm gün tüketirim muhakkak. Kayınvalidem öyle yapmamış tabi. KEndisi de kahroldu olana ama oldu bi kere..Haşlanmış patates, meyve, çorba ve bol su canım. Bugünkü menü bu

bende pazartrsi evdeydim ya zaman geçti onda sıkıntı yoktu çünkü zaten oğlum sıkılmama fırsat vermiyor, fakat uzandım biraz her yerim daha bir ağrıdı nedense

Ay evde bi canavar olsa bende sıkılmam ki. Böyle boş boş amaçsız yatmak zor geldi

Canım çalışamaz raporunu istediğin zaman alıyorsun. Kendini ne zaman çalışamaz hissedersen yani. Dün hastanede bana açıklama yaptılar. 37.hafta diye o zamana kadar açışmak zorunda değilsin. Kötü hissedersen gel çalışamaz yazalım dediler. Ama maximum 37.haftaya kadar çalışabiliyorsun. Ayrıca dün doktorum çalışabilir raporunu yazınca ben şuan sana rapor yazamam ama istirahat etmek istersen dahiliyeden rapor hazırlatayım dedi. Demek ki oluyor..

proletim zaten açıklamış san, evet istediğin an alabilrisin çalışamazı canım hatta hemen yarın bile

sabah biraz bişiler yedim (simitçi işi sigara böreği) midem yine berbat oldu ya hem yanıyor hem bulanıyor kızım bana hiç bişi yeme anne diyor aç yaşa diyor adeta ne yesem bu durumdayım, renine de bitmiş yanımda kalmamış poffffffffffffffffffffffffffffff

Canım bak aklında olsun yeşil elma mide yanmasına iyi geliyor. Ben her seferinde ilaç içmemek için yanımda bulunduruyorum. Az önce yedim bende bi tane. Mide asidini emdiği için yanması geçiriyor hemen.

proletim benden cok yasıcak...hakkaten iyi geliyor elma canım,yesil olan daha iyi evet ama yoksa herhanhi bi ema da olabilir yanimideyi rahatlatıyor elma

proletim benden cok yasıcak...hakkaten iyi geliyor elma canım,yesil olan daha iyi evet ama yoksa herhanhi bi ema da olabilir yanimideyi rahatlatıyor elma

Canım bak aklında olsun yeşil elma mide yanmasına iyi geliyor. Ben her seferinde ilaç içmemek için yanımda bulunduruyorum. Az önce yedim bende bi tane. Mide asidini emdiği için yanması geçiriyor hemen.

yarım elma gönül alma :)))
bakayım ya birini gönderebilirsem markete aldırayım, yanımda yok elma çünkü du bir soda aldırayım bakkalda soda var ama elma yok :26:

kızlar sabah dedim ya bir akrabam doğum yaptı diye, aramızda 33 gün vardı normalde ama doğumu yaptı bugün ay 40 hamamınada gidemicem onun
bende doğum yapmış olurum muhtemelen bugün itibariyle banada 43 var sanırım :)
neyse zaten 25 ocak gibi hamama gitmeyi planlıyorum ben

kızlar ben eve gidiyorum,evden katılırım sizlere,hiç halim yok izin aldım......zaten bebiş yokken eve 4 dk da gidiyodum şimdi yarım saatte...bi üşeniyorum ki eve gitmeye

kızlar ben eve gidiyorum,evden katılırım sizlere,hiç halim yok izin aldım......zaten bebiş yokken eve 4 dk da gidiyodum şimdi yarım saatte...bi üşeniyorum ki eve gitmeye

ay anam maşallah ne güzel patronların var kuzum ya,
hadi görüşürüz yat dinlen kendine dikkat et

Canım benim bildiğim hamilelikte hamam sauna v.s yasak. :26::26:

Canım benim bildiğim hamilelikte hamam sauna v.s yasak. :26::26:

doğumu başlatabileceği için yasak canımcığım, rahmi yumulatma ihtimaline karşın o yüzden doğuma 15 gün kaladan önce gitmeyeceğim 15 gün kalasıyaysa çok iyi gelecektir bana rahmi yumuşatır oğlumdada gitmiştim ben doğumdan 10 gün önceydi

bak doğru canım, ben de diyet sebebiyle ara öğünümde mutlaka yeşil elma yiyorum, iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…